תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
H:\אינו חוקי ביישום 32 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני עובד עם HD שמחובר בSATA ולאחרונה חיברתי בIDE גם HD ישן כתוספת (SLAVE). הבעיה היא שלאחר כמה ימים של הופעה ותיפקוד רגילים הוא פתאום לא מזוהה בכלל בווינדוס, אבל כשנכנסתי לBIOS אחרי ריסטרט, ראיתי שהוא כן מזוהה שם. אנא, הסבירו לי מה קרה, איך לפתור את זה ולחזור לשגרת העבודה איתו, ואם אפשר-ללא פירמוט של הנוסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
i am searching for an AC3 codec tnx p.s. - Nemo is NOT welcome
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תשתית הוט, ספק 012. חיבור חייגן. בשימוש בסקייפ ומשחקי רשת, הסקייפ מתנתקת אחרי 10-15 דקות בערך ולוקח לה טיפה זמן "לחזור". בדרך כלל או אני או השחקן שאיתי נזרקים מהמשחק, לא משנה מי מארח. החייגן לא מתנתק, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל. הייתה לי תשתית הוט וספקית 012 בדירה קודמת לפני שנתיים-שלוש וזה היה קורה גם אז. הוט טוענים שזה לא מאצלם. 012 טוענים שיתכן וזה קשור למשחקים (בולשיט) או למשהו שאני מריץ (סקייפ, יתכן) ושאולי לעבור מחיבור חייגן לחיבור קבוע יעזור. בנתיים חיפשתי תוכנות איכותיות לVOIP (רק קול, לא צריך וידאו) אבל אין יותר גוגלטוק. חיפשתי תחליפים אבל ממה שראיתי הרבה תוכנות הן או לאנדרואיד ואלה שניסיתי במחשב, איכות השיחה בהן די מעפנה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אמממ אני לא יודע אם זה המקום הנכון כי לא מצאתי איפה לשים את זה אז להעביר אם זה לא פה יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בווינדוס 7 בשביל להעביר קבצים גדולים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים את זה,תודה. וזה ראוטר דרך אגב.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני הולך להתקין אנטיוירוס ורציתי לדעת מה מומלץ הבאתי רשימה ממש ממש ארוכה שבטח לא מכירים את הכל אבל אני אמחק כמה אם הם ישארו על 0% האנטי-וירוסים תודה לMoRtZkInG על הלינק שלא השתמשתי בו בסוף
-
היה לי ממתי שיצא את 1.7.1 עד ש לפני כמה ימים עידכנתי ל 2.02 כי רציתי לראות איך זה(למרות שכבר ראיתי אותו במספר מקומות)..ידעתי כבר שיש בו את ה paticipation הזה שזה מה שבאסה בו וגם את ה web search ועוד שטויות חדשות..אבל בכל זאת התקנתי(אני מניח מסקרנות). היום התקנתי שוב את ה1.71 בגלל מה שחשבתי לגבי הpaticipation שב2.02(עוד כמה שורות תראו כבר =) ואז שהיה לי את ה1.71 חשבתי שאולי כדאי את ה 2.02 כי זה יותר חדש וזה וזה וזה... בקיצור-הסתבכתי מחשבתית והחלטתי לעשות uninstall ועכשיו אני בלי שום קאזהה..החלטתי לכתוב כאן את הבעיה ולחכות לתשובות ממכם ואז אתקין! לא הכי הבנתי את הpaticipation הזה..מכיוון שאני גם לא חולק עם אחרים,זה בטח גורם להורדה של זה עוד..ולכן כעת אני בדרגה 2(מתוך 100)…
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?
-
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. נ.ב זה פעם שנייה שאני כותב את ההודעה הזאת, אז בבקשה לעזור לי, זה חשוב!!! :-X
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ממזערים OUTLOOK 2007 שיהיה כאייקון ליד השעון ולא בשורת החלונות הפתוחים למטה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קבצים שמחקתי מהארדיסק ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך להגיש עבודה לשבוע הבא ואני צריך להתחיל אותה אז ככה הבעיה היא אני יכול לפתוח מסמכים ולקרוא אותם אבל אני לא יכול לערוך אני לא יכול לכתוב מסמך חדש לא כלום האפשרויות שיש לי בחלונות של האפשרויות קובץ כלים עריכה וכל זה ממש ממש מצומצמות משמע נעולות חלקם ניסיתי למחוק את התוכנה מחקתי את הפרופיל שלה את הכל התקנתי מחדש עדיין לא עוזר נכנסתי לאתר תמיכה של מיקרוסופט וניסיתי את מה שמתאים לבעיה ועדיין לא עוזר ליי חבר'ה זה ממש דחוף תודהה לעוזרייםםם ???
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר, אז הוא לא מזהה לי חיבור אינטרנט. אני עם אינטרנט כבלים ומודם LAN. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם התקנתי את הנגן flash player גירסה אחרונה מהאתר של adobe בסיום ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה שאומרת :לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשרויות תיקייה בלוח בקרה"נכנסתי לאפשרויות תיקייה אבל אני לא יודע מה לעשות שם (אני משתמש בנגן לשידורי הסטרימינג מאתר נבא אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ excel שנכתב ב- excel 2003 עם excel 2007 ב ויסטה לא תמיד אני לא רואה את הפונטים העבריים. יש מצבים בהם האותיות מופיעות לפתע ואח"כ (תוך כדי כתיבה) - נעלמות .אין בעיה לגבי מספרים ופונטים לועזיים . מדוע זה קורה ומה הפתרון? תודה מראש על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-