עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by MasterNaor,

שלום לכולם ואני מקווה שזהו הפורום הנכון עבור דיון זה. התחלתי להשתמש ב- OneDrive כפתרון נוח עבור אחסון המוזיקה שלי ויכולת הגישה מכל נקודה, היה לי חשוב שאוכל להשמיע את המוזיקה כשאני ברכב או בכל נקודה בעולם, אני משתמש בתוכנה CloudBeats ע"מ להזרים את המוזיקה בצורה מייטבית. השאלה היא כזו, חלק מהקבצים ל ניתנים להשמעה ע"י התוכנה, וגם לא ע"י האפליקציה של OneDrive עצמה... רק דרך ווינדוס/מחשב... יש למישהו רעיון למה ומדוע זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? ואם יש מחשבות לשיפור השימוש ע"י המלצה לתוכנות/פלטפורומות אחרות, אני יותר מאשמח לשמוע... תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by zumara,

אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גודל של תמונות

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by רוני15,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז שמתי את זה פה יש לי את המצלמה GPT DC 4110 ואיבדתי את הדיסק התקנה... הסתדרתי עם דרייבים ... אבל אני רוצה להפעיל אותה ולצם סתם ככה .. ולא רק במסנגר... אם משהו יכול לארגן לי תוכנה זה יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by stingeR-,

אני רוצה לצרוב סרטים לVCD כדי לראות את זה בDVD שלי ואני צריך מדריך בעברית שמסביר איך עושים את זה עם תרגום ועם הכל ותפריט ושלא יהיה קשה מידי.... וגם לא ארוך מידי, תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Shalk,

כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Iko89,

יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

איך אני מריץ ב winamp קובץ NSV?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. היי אני לא ישעמעם אותכם עם הסיפור המלא ולמה אני צריך, אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הבאה: בכל תת-תיקיה שבא יש פחות מ5 קבצים, כל הקבצים יועברו לתיקיה והתת-תיקיה תימחק הרעיון זה שאני יתן לתוכנה תיקיה (או תיקיות) והיא תבדוק את התיקיות שבתוכם (הם התת-תיקיות) בעבר הייתי צריך תוכנה לשינוי שמות של קבצים למטרה דומה, אחרי הרבה חיפושים מצאתי תוכנה נחמדה בשם Renamer אשר עשתה לי את העבודה (מצאתי הרבה, פשוט ברובם לא היו את האפשרויות שהייתי זקוק להם, בRenamer יכלתי לכתוב לעצמי אפשרויות)... לעומת זאת לא מצאתי שום תוכנה המסוגלת לעשות את העבודה בהזזת קבצים...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי שרשום שהפורום מדבר על בעיות חומרה וזה בעצם תוכנה אבל לא מצאתי מקום מתאים לזה מאשר פה, סליחה מראש. כשאני מנסה להיכנס לחלוני סקריפטים של גאווה זה לא נכנס. בבניית אתרים שבאתר PLANET.NANA יש שם עורך אתר ואני לא מצליח להיכנס ולערך זה לא נכנס ולא עושה כלום. ושאני עושה לזה "פתח בחלון חדש" זה מראה את הפקודה javascript:open_win('addtitle.asp') ולא נכנס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שאני שומר תמונה מהאינטרנט זה לפעמים שומר לי על JPEG ולפעמים על untitled וזו אותה תמונה.. אני לא מצליח לשנות בחלון של השמירה לשנות לJPEG מה עושים כדי שהתמונה תמיד תשמר לפי השם שלה ולפי JPEG

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by neil4,

אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by elad-k1,

יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by Aviram,

מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו. היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ: newdotnet6_30.dll uninstall6_30.exe בלבד. אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש. רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ???

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה עם אוריינטציה לילדים (אבל לא משהו מצועצע) אשר יאפשר בניית אתר לבנות בקוד אני יודע - אני צריך לתת את זה לאחיינים כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by intel suck,

שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי במערכת ההפעלה וויסטה הוא לא יכול לצפות בווידאו באינטרנט כמו למשל הווידאו של אתר קשת יוטיוב רואים רגיל ובלי בעיות אבל כל השאר רואים פשוט ריבוע עם X למעלה.. כמו בתמונות שלא מצליחים לראות מה כבר אפשר לעשות עם הבעיה הזו? תודה לכולם ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Liran -,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ... אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון : ). היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור. אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא : ( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה :-\ ) אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by mor873,

רכשתי שירים ב WMA ואני רוצה להמיר אותם ל MP3 אבל זה לא מתאפשר לי בגלל שהקבצים מוגנים האם יש דרך להסיר את ההגנה . תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים