תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היום חזרתי מבצפר אני בא להתחבר כרגיל למירנדה אבל כלום הפרוטוקול מזג אוויר מתחבר אבל האייסיקיו מנסה להתחבר ותוך איזה דקה נהיה אפור... באתי לראות אם אני יכול להתחבר מהאייסיקיו הרגיל וכן בלי בעיה האייסיקיו מחובר אני שולח הודעות בלי בעיה והכל... אגב המירנדה אצלי מותקנת כבר כמה חודשים ועובדת חלק ככה שאין בעיות עם פיירוואל וכאלה (אגב בדקתי פיירוואל ומירנדה מאושרת לחיבור לאינטרנט) אגב מה שעוד מוזר זה שהלכתי למחשב של אחותי (שניהם אגב מחוברים בראוטר) וגם אצלה מירנדה לא התחברה ואייסיקיו רגיל כן (וניסיתי עם פרופיל אחר בכלל... אותו מספר אבל פרופיל נקי לגמרי) מה עושים? אחרי חודשים של מירנדה רק לראות את הרשימה בלייט 5 עושה לי רע על הלב כרגע אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם אייסי לייט 5 אז אנ…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הוינדוס מדיה פלייר שלי נדפק. אני משתמש בBSPLAYER לצפייה בסרטים. ובוינדוס מדיה פלייר לצפייה בסירטונים מכל הסוגים וכאלה שהBSPLAYER לא מצליח לפתוח. אני זקוק לתוכנה פשוטה וקלה לא כבדה, לא חייב שיהיו בה אפשרויות מתקדמות או הכנסת כתוביות כי זה כבר יש לי בBSPLAYER, שיכולה לנגן סרטי וידיאו מכמה שיותר סוגים שתחליף לי את הוינדוס מדיה פלייר... אז מה דעתכם מה הכי כדאי? האם windows media player classic יכול להיות טוב בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הפונט של רשימת השירים ב- Winamp קטן מידי, האם יש אפשרות להגדיל אותו? מדובר בגרסא הישנה יותר 2.86 משהו בסגנון. תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כאשר אני רוצה ליצור מחיצה חדשה בעלת קיבולת של 10 גיגה הכי הרבה שאני יכול ליצור זאת מחיצה בעלת קיבולת של 2 גיגה למרות שקיימים 15 גיגה פנויים בכונן. מה לעשות?ואיך? ראו תמונה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/3398244.JPG
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנות! יש לי בעייה די מוזרה בפיירפוקס. הבעיה שלי היא שלא משנה איזה שינויים אני עושה בדפדפן (בין אם זה לשים לחצנים חדשים בסרגל כלים ועד לשנות הגדרות של אדאונס) ברגע שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא נשמר לי. שום שינוי שביצעתי לא נשמר. ניסתי למחוק (כולל התיקיה) ולהתקין מחדש (הגירסה הכי חדשה) אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה עשיתי DISABLE לכל ה-ADD ONS ועדיין הבעיה נמשכה... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח תודה!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הורדתי את ה-Firmware והדרייבר מהאתר הבית של RAZE איך להתקין מה התהליך מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את רשימת המועדפים של פייפוקס וכיצד אני מגבה את כל המיילים באווטלוק אקספרס ? באווטלוק אקספרס כשאני מנסה לגבות הוא עושה EXPORT אבל אין לי מושג איפה הוא שומר את זה, הוא לא מבקש שאני אציין מיקום...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך לוכו לאתר של תוכנה מסוימת (לא חינמית). הלוגו צריך להיות עם החיה בשם ermine (אין לי מושג איך קוראים לה בעברית) ד"א אין פה זכויות יוצרים או משהו כזה, נכון?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב?:] במחשב החדש שלי מותקנת המערכת VISTA HOME PREMIUM 64BIT ENGLISH... היא עבדה מעולה (כמובן שפה ושם באגים אבל זה לא רציני... מה גם שחלקם זה בגלל שאני לא מכיר את המערכת.. ) עד שהתקנתי בעידכונים האוטומטיים SP1.. מאז אני לא שומע סאונד.. בכלל! אם זה לעבור עמודים באינטרנט, ללחוץ על תיקיות, לראות סרטונים (יוטיוב ומדיה פלייר - זה מה שבדקתי) ואפילו במשחקים אני לא שומע את הסאונד.. אני בטוח שזה משהו כל כך פשוט בהגדרות, אני פשוט לא יודע מה! אגב, מה שמוזר זה שבונטרילו אני גם לא שומע דברים אבל אני שומע את הדיבורים של האנשים! זה הדבר היחידי שאני כן שומע עכשיו.. ממש מוזר.. בבקשה תעזרו לי אני מיואש תודה!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
איך סוגרים את זה?? זה חוסם לי כמעט כול אתר שאני מנסה להיכנס אליו!!!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרון ממש דחוף!!! תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקנתי את הדפדפן החדש של מיקרוסופט אבל השורת פקודת שלי תמיד מופיעה בשחור כשאני מסמן אותה תראו : עזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-