תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט במהירות חיבור מגה וחצי ובכל זאת המירק מוריד לי מאד לאט (kbps 2-3) זה בטוח לא בלל שהבוטים חלשים- ניסיתי אצל הרבה... ממש אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואף לשנות גרסה ולא עזר... עכשיו עד לפני כמה זמן כשעוד היה לי מהירות חיבור של חצי מגה לא הופיע לי הבעיה, עכשיו פתאום היא הופיעה למרות שעבר בערך חודש מאז שיש לי את המגה וחצי- יכול להיות שזה איכשהוא קשור?? איזשהו רעיון? תודה- שגיא.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בתוח יש פה בפורום מלא נושאים כאלה אבל החיפוש לא נותן לי אף תוצאה (נא לעשות משהו בנידון) אז כדיי לא לבזבז זמן אני פותח נושא חדש (אתם מרשים לי נכון?) יש לי חדש שהכרטיס שלי התחיל להתחמם (עוד פעם) לפעמים זה בעייות בטקסטורות וכו..... ועוד בעייות שאני לא מצליח להסביר הAIDA לא מצאה לי בכלל חיישנים במחשב וכנ"ל ה-EVEREST ולפני חודשיים (תחילת החופש- היו ימים :'() נתקע לי המאוורר של הכרטיס והוא תוקן במסגרת האחריות, אני חושש שהם לא תיקנו לי אותו כמו שצריך וכעת הבעייה חוזרת על עצמה אני רוצה למדוד את הטמפ' ואם אפשר לרשום את הטמפ' בהם נע הכרטיס שלי (מסכן הוא רק תינוק!) תודה ואני יעריך קישורים עד מאוד!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כל המבינים תעזרו לי ליבחור את הפייר וואל הכי טוב zone alarm או norton personal firewallb 2003 ??? ??? ??? :'(
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני קצת משתגע בנושא מסויים ולא יודע איך לפתור ת'בעיה אשמח מאוד אם מישהו כאן סופסופסופסופסוף יפתור לי אותה. יש לי ספריה בגודל 1.3 GB(עם כל מיני סוגים של קבצים) הבעיה שלי- איך לדמות אותה(כולה כמו שהיא) לקובץ bin או iso למרות גודלה, ואח"כ לדמות אותה ככונן בעזרת Deamon. אני יודע שזה אולי לא קשור ממש לחומרה אבל ראיתי שזה הפורום הכי עדכני מבחינת כניסה של אנשים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מעונין להדפיס דפים לאורך....כאילו לא הדפסה רגילה,אלא כמו ההדפסות של "דרוש..." "למכירה..."...וכו. יש לי מדפסת מן הסתם,ואני משתמש ב Word2003 ,אני משאר שזו איזושהי אפשרות בword,מישהו יודע איזו??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר את נורטון אנטי וירוס 2005 דרך הוספה /הסרה של תוכניות הבעיה שזה לא הסיר כמו שצריך ואין לי אפשרות להסיר, כיום הנורטון מופיעה בהסרה/הוספה אבל ללא אפשרות הסרה ניסיתי בעזרת התוכנה your uninstaller 2004 אבל ללא הצלחה כשאני פותח את האאוטלוק או קובץ אופיס אני מקבל הודעות שגיאה של הנורטון שאני צריך להתקין אותו שוב אבל אני לא מצליח גם להתקין
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הייתי אצל בנות דודות שלי והתקנתי להם כל מיני תוכנות, ועוד קצת משחקים קטנים. אתן דוגמא: התקנתי את המשחקים icytower ואת blip &blop וכשאני מנסה להפעיל את המשחקים הם נפתחילם לשנייה ושוב נסגרים, כאילו מזערתי אותם. זה קורה כך בשני המשחקים, לכן ניסיתי להתקין את soldat ואת gta2 וזה קורה גם בהם. אין לי מושג למה זה ככה. ד"א, כשזה ממוזער ואני לוחץ על זה, החלון קופץ ואז שוב מתמזער. אם אתם צריכים אינפורמציה על המחשב אז תגידו..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך תוכנה שתקליט את הרדיו בווינאמפ, וגם שאוכל לעשות עריכה לזה אחר כך. תודה רבה.
-
-
עד אתמול לא היה לי קשר ולא חשבתי שיהייה לי קשר לעריכה בתלת מימד (ככה זה נקרא?) אבל נתקלתי כאן בפורום בתוכנה Wings3D שהייתה בחינם, הורדתי והתחלתי להתעניין קראתי Tutorial למתחילים בתוכנה וזה מה שיצא (ב Tutorial זה יצא הרבה יותר יפה ) באופן כללי איך התוכנה? היא מומלצת למתחילים? על מה אתם ממליצים לי במקום? האם רוב התוכנות כיום משתמשות בווקטורים ככלי לעיצוב? בכל אופן זה המודל הראשון שלי, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-