תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי מדיות של master בנפח של 900MB וכאשר אני מנסה לצרוב data (קובץ כ data ) של 800MB אני מקבל הודעה שיש ברשותי מדיה בנפח 700MB ולכן לא ניתן לבצע את הצריבה . אנא עזרתכם כבר הגדרתי את כל ההגדרות בנירו ל overburning ויותר מזה כבר הצלחתי לצרוב סרט בפורמט VCD שיותר ארוך מ80 דקות (700MB ). אנא עזרתכם. ברשותי הגירסה האחרונה של הנירו.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי פנה אלי במייל בקשר לבעיה מסויימת שיש לו במחשב, בעת הפעלתו. אני אישית לא מכיר את הבעיה ולכן אני מתייעץ איתכם, אולי לכם יש מושג. הוא טוען, שהוא מפעיל את המחשב בהעלת הווינדוס קופץ לו חלון שרשום למעלה rundll. ורשום בחלון : "שגיאה בטעינת c:/..../..../ucmtsaie.dll" הוא אומר שהוא נכנס ל MsConfig על מנת לחפש טעינת קובץ בשם הזה ולמנוע ממנוע לעלות בהפעלת הווינדוס. אך הוא לא מצא את השם הזה. הרצתי חיפוש בגוגל על הקובץ dll ולפי מה שהבנתי מהתוצאות מדובר בקובץ משולב עם spyware/adware. וממליצים לעשות סריקה נגד רוגלות עם תוכנה מיועדת. האם יש למישהו קצת יותר מושג מהוא הקובץ הזה? מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הורדתי את ה-Firmware והדרייבר מהאתר הבית של RAZE איך להתקין מה התהליך מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו התוכנה VirtualBox ואני מריץ עליו XP השאלה שלי האם אני יכול שבמחשב הוירטואלי יהיה לי אינטרנט ובמחשב האמיתי לבטל את האפשרות לגלישה? כי אני לא רוצה שיהיה לו חיבור לאיטרנט בכלל...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שתי שאלות 1. יצרתי דיסק איתחול דרך XP A + פירמוט + CREAT MS DOS בקיצור אחרי שאני מתקין את הקבצים הוא לא מזהה כוננים קשיחים ולא CD רק A למה ? הורדתי GHOST שיעבוד דרך A והתוכנה עולה אבל מזהה רק A לא מזהה אף כונן אחר . איפה אני משיג דיסק איתחול שמזהה את כל הכוננים במחשב ולא רק את A ?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכול לתרגם משפטים מאנגלית לעברית תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לימקלדת עם כל הלחצנים של האינטרנט(7 לחצנים:BACK MAIL וכ"ו) ויש לה גם שלוש לחצנים בצד שמאל : SLEEP,CALC MY COMPUTER מאיפה אני יכול להוריד את הדריברי האלה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תמונה=אלף מילים! --------------------------- למי שלא עולה התמונה אז רשום שם ככה: A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please Verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is vaild. זה קורה לי כאשר אני מתקין directx בגלל שמשחק מסוים מבקש מימני להתקין אותו הורדתי כבר מאתר של מיקרוסופט וגם לא הולך אותה שגיאה... תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!