תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לתוכנה מסויימת שתוכל להפריד לגמרי ממנגינה של שיר כלשהוא את הקול של הזמר\ת ובכך ליצור פלייבק לשיר המסויים שנערך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה זה שייך לפה אבל זה הבעיה: יש לי מסך שיש לו יציאות USB יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט אלחוטיים והמקלט מחובר למסך עכשיו שאני מעלה את המחשב אז המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים ככה שאני לא יכול להפעיל במצב בטוח כי אני לא יכול לבחור בתפריט.. איך אני כן יכול להפעיל?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תיקיית תמונות(שצילמתי במצלמה הדיגיטלית) מהמחשב לדיסק DVD כל פעם שאני שולחת לצריבה כתוב:WINDOWS זיהה בעיה בעת העתקת תיקיה זו. מה אפשר לעשות? צרפתי תמונת מסך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי ICQ 2003 ויש לי ראוטר שקניתי לפני כמה ימים ואני רוצה לפתוח את הפורט של ה ICQ אולי מישהו יודע מה הפורט של ה ICQ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם הבת שלי מצאה דף FLASH שהיא צריכה לעבודה שלה (אתר) אך אנו לא מצליחים לשמור אותו בצורה גרפית. יש למישהוא רעיון? תודתנו מראש, יהודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי במערכת ההפעלה וויסטה הוא לא יכול לצפות בווידאו באינטרנט כמו למשל הווידאו של אתר קשת יוטיוב רואים רגיל ובלי בעיות אבל כל השאר רואים פשוט ריבוע עם X למעלה.. כמו בתמונות שלא מצליחים לראות מה כבר אפשר לעשות עם הבעיה הזו? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני חושש שיש אצלי תוכנות ריגול שמגלות סיסמאות על איזה תוכנו אתם ממליצים כדי לסרוק ולמחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עדכנתי לא מזמן, לא מרגיש שינוי. באמת שלא הבנתי את הקונספט להוציא גרסא כל פעם שצריך לתקן באגים, מה רע ב4.0.2 לדוגמה?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הייתה לי איזה בעיית אינטרנט רגעית, ואתר אחד נטען עם עיצוב דפוק (רקע לבן במקום שחור, ופונטים לבנים של טקסט). הבעייה היא שאני לא מצליח לטעון אותו מחדש כמו שצריך בFF. מחקתי את כל ההיסטוריה, וניסיתי שוב, והוא נראה אותו דבר, מה שאומר שהוא עדיין מושך את העיצוב ישירות מהCACHE (בכל דפדפן אחר אין שום בעיה). למישהו יש עצה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני משחק קואנטר סטרייק ואני עושה על עצמי סרטון יענו מצלם את השחקן שלי עם התוכנה fraps האיכות סבבה אבל הבעיה שזה שוקל הרבה מאוד!! 20 שניות 250 מגה אז אני חיפשת ולא מצאתי תוכנה שיכולה לקבץ את זה במשקל אבל תשמור על האיכות.. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-