תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן פירפוקס 3.5 ויש לי בעיה שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא מנתק את הכל ההתחברויות שלי מהאתרים, וזה ממש מציק לי, :'( לפני ששידרגתי ל3.5 לא היתה לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך לסדר את זה. :s05: אני פירמטי את המחשב והתקנתי, ולאחר כמה ימים הבעיה שוב חזרה. אשמח לדעת אם ישנה פיתרון לבעיה זאת מפני שזה מאוד מציק לי. :s05: :s05: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני מפעילה הוא רושם שהוא לא מצליח לעלות את RIVATUNER64.SYS ושזה חסר ולכן הוא מעלה את RIVATUNER אבל בלי אפשרות לעשות OC כשבתמונה השניה אני לוחצת YES אז הוא מאתחל את המחשב זה לא עוזר ואז כשאני נכנסת לתוכנה הכל חוזר על עצמו, אותם בעיות, אותם שאלות. נמה שמוזר שלפני יומיים זה לא עשה לי בעיות בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי בעייה של, קישורית מוגבלת או חסרה מה זה יכול להיות?, ואיך אני מטפל בזה?. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול המחשב עדכן את גרסאת הפלאש לגרסא- 11,7,700,169 אחרי העדכון הכל עבד כרגיל, ראיתי סרטונים ביוטיוב בלי בעיה. כיביתי את המחשב ועכשיו כשאני מדליק הסרטונים פשוט לא מופעלים, לא בפיירפוקס לא בכרום ולא באינטרנט אקספלורר. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 42 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוציא את הדיבורים כלומר את הקול מהשיר יעני כמו פליבאק Playback השיר הוא - המורה של השיראלים... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה... תודה רבה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחבר לאיטרנט חינם שאני קולט מהסביבה קניתי במיוחד לזה אנטנה ב 100 שקל שקולטת חזק ואני שם אותה על אדן החלון וממנה אני מריץ כבל אינטרנט שנכנס לי למחשב הבעיה היא שבכל הבית קולטים חלש מאוד רק בחלון טוב זה אומר שאם אני רוצה אינטרנט בספארטפון שלי אני צריך ללכת לחלון עכשיו הורדתי תוכנה אחת שמקפיצה את האות שנקלט ומשדרת אותו מחדש דרך הכרטיס רשת שלך עכשיו אותה אנטנה על החלון לא רק שקולטת את האינטרנט אלא גם משדרת אותו בכל הבית ויש לי איכות קליטה 100% אם קודם היה 30% והמהירות אותה מהירות עכשיו אני יכול להסתובב בבית חופשי עם אינטרנט בטלפון אפשר לראות בתמונה המצורפת שהאדום זה הרשת שבניתי המוקפצת והיא מקפיצה את הרשת בצבע לבן TP-LINK תוכנה בשם connectify http://www.connectify.m…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש תוכנה שאני אראה אותה רצה כחלק משולחן העבודה , שאני יכול לשים שם TO DO LIST. ואם אפשר גם שהיא תסתנכרן עם הפלא זה יהיה עוד יותר טוב. היש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקלונת- כאשר אני נכנס ל YNET ולוחץ על כפתור "PLAY" של כתבות וידאו (זה הכפתור האדום הזה) , אז כל הדף של הדפדפן נסגר לי, בלי שום הודעה מה שניסיתי- "טיפול עשרת אלפים" ל EXPLORER , ניסיתי להשתמש ב MOZILA ו OPERA (שמה , אגב, הדף לא נסגר, אך הסרט פשוט לא מתנגן), העפתי כמה HOTFIX TO MEDIA PLAYER מתוך ADD REMOVE PROGS ולא עזר. הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ברשותי k-lite מעודכן בעיתי היא כאשר אני צופה בdvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף [בשאר הישומים הכול תקין] כרטיס מסך 4850 [מעודכן] מסך lcd 22 צופה במדיה פלייר וגם במדיה סנטר עם אותם תוצאות גרועות התמונה על מסך הטלויזיה שלי [שהיא לא lcd ] יותר חדה היכן הבעיה וכיצד ניתן לתקנה תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום כבר יותר משבוע שהEXPLORER שלי לא שומר COOKIES דיברתי עם התמיכה הטכנית של האינטרנט שלי והם ניסו איתי כל מיני דברים ב INTERNET OPTIONS אבל ניסיונות ללא הצלחה.. אמרו לי לנסות להוריד FIREFOX ולראות אם זה מסתדר.. וכן זה אכן מסתדר אבל זה דפדפן מגעיל ואני לא אוהב אותו אז רציתי לדעת יש לכם אולי משהו להציע לי איך לסדר את הבעייה המחורבנת הזאת שדרך אגב לא הסתדרה גם אחרי פירמוט.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הורדתי מירק, רשמתי שם,אימייל,ניק וניק חלופי לחצתי על הלינק הזה: irc://irc.netvision.net.il כתבתי בתוכנה: /server IRC.mIRCx.co.il ובשניהם זה מציג לי את השגיאה הזאת. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בטח זוכרים אותי עם התוכנה הזאת "מאיה" כן אני עדיין איתה ואני עדיין לא תותח כי אין לי סבלנות לשבת הרבה אבל הפעם יצא לי משהו מגניב ורציתי לשתף: למדתי ב"פרוייקט" הזה הרבה מאוד, אם יש לכם רעיונות לבניינים חדשים ומקוריים אנא שתפו, שוב לא לשפוט אין הרבה טקסטורות והרבה דברים עוד לא בשלים. זה לא הסדר הכרונולוגי שבו רינדרתי את הסצנה:
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכ.מסך 7800GT, וקבלתי איתו את הדרייבר 77.50, והוא מזהה אותו משום מה כ7800GTX, יש בזה בעיה? בכל מקרה, התכוונתי להתקין את הדרייבר החדש של אנוידיה- 81.85. אבל לפני כן צריך להסיר את הדרייבר הקיים נכון? אם כן- אפשר לעשות זאת פשוט מתוך הסרת תוכניות? או שכדאי להסיר בעזרת תוכנה להסרת דרייברים? ואם כן איזו תוכנה? ועוד משהו- אם אני קובע נקודת שחזור לווינדוס לפני שאני מסיר את הדרייבר- ואז אני מסיר אותו וחוזר לנקודת שחזור- אז הוא מחזיר את הדרייבר? איך זה הולך בדיוק? והאם אני חייב להסיר קודם את הדרייבר ואחר כך להתקין את החדש- או שאפשר קודם להתקין ואחר כך להסיר (למקרה שתיהיה בעיה או משהו)- ?? ודבר אחרון- זה משנה מאיפה אני מוריד את הדרייבר? איפה אני אמור …
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לנהל מערכת משימות ואירועים. רצוי שתהיה פשוטה ויעילה. אולי אתם מכירים תוכנה כזאת שתוכל להציג את המידע ישירות על הdesktop (כלומר על ה- wallpaper)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-