תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, קניתי לוג'יטק wave חדשה ואני שכחתי כבר איך מגדירים מחדש שהמקלדת תוכל להשתמש ביותר מ-3 מקשים בו זמנית? נכנסתי ללוח הבקרה ואז ללוח המקשים ולא מופיע לי שום דבר שקשור לזה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות להגדרת תיקיית קבצי אופיס במחשב שלי שיסתכרנו מול חשבון ה-Google Docs שלי בפעם ביום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה האם יש תוכנה כלשהי שעוזרת לכייל את המסך? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
וירוס טרויאני תקף לי את המחשב..! עשיתי פירמוט מס' פעמים וזה לא עזר..!! חבר'ה מה לעשות.???? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קרה לכם פעם שרציתם לסגור תוכנה בשעה מסויימת ולא ידעתם איך ? האם קרה לכם שתוכנה נתקעה ולא ידעתם את שמה במנהל המשימות ( Task Manager ) ? הקץ לסבל! לבקשתו של אחד המשתמשים בפורום פיתחתי תוכנה שעושה בדיוק את זה. ע"י מעבר עם העכבר על החלון המבוקש ניתן לחסל אותו מיידית או בשעה רצויה. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה מכאן. פרסמו תגובות ודיווח על באגים בת'רד זה. טיפים: תנסו לחסל את מחסל היישומים ;D !- שימו לב, התוכנה עובדת על מערכות ההפעלה 2000 ו XP בלבד! תהנו. עריכה: תודה לכל הבטא טסטרים שלי: שגיא, יונתן, נועם וטל. יונתן - הוגה הרעיון. טל ( TopGun) - חושב שהוא בטא טסטר אבל הוא לא. אבל שיהנה שהשם שלו פה ;D
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
חברה,אני צריך מדריך ממצא לNorton Internet Security... ופורטים של תוכנות (נגיד דף אינטרנט עם כל הפורטים של התוכנות,טוב נו ,רוב התוכנות) בעיקר אני צריך- MyIE2 ICQ כולל שליחה\קבלה של קבצים ושאלה אחרונה... איך אני חוסם תוכנה שלא תעלה (נגיד לחסום את Microsoft Word שלא תעלה בעת לחיצה עליה) -תודה NeoNe
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
תודה רבה....התקנתי כל חבילה שראיתי אבל כלום לא עבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום התקנתי MediaPortal. יש לי כרטיס טלווזיה(פנימי PCI) שמחובר באמצעות כבל s-video לממיר yes. הכרטיס מסוג BT878. כאשר התקנתי את MediaPortal הוא שאל אותי אם אני רוצה לצפות בטלוויזיה, אז סימנתי שכן. לאחר מכן הוא שאלה אותי איזה database להתקין, אז סימנתי שיתקין את Microsoft SQL Server 2005. בסוף ההתקנה, נכנסתי לתוכנה עצמה אבל לא ראיתי שום טלוויזיה, כלומר המסך שחור. נכנסתי לTV-Server Configuration ושם חיפשתי את ההגדרות לטלווזיה אך לא מצאתי משהו מיוחד שם. ההגדרות שחיפשתי הם שיטת שידור(להגידר ל PAL), מקור אות הוידיאו(שאצלי הוא ה S-VIDEO). את ההגדרות האלה לא מצאתי. בקיצור, מה ואיפה אני צריך להגדיר כדי שיהיה לי טלווזייה ב MediaPortal? תודה רבה, זה מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
התקנתי את האנטי וירוס ואח"כ רציתי להסיר..זה לא רצה. גם דרך לוח בקרה לא הלך. אז נכנסתי לMSCONFIG מחקתי אותה מהSTARTUP וחסמתי אותה עם הפיירול של ZA גם וכלום לא הולך! ואין לי בעיה שהיא תפעל ברקע. אבל כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על הסל מחזור זה מעלה את הINSTAL של זה. מישהו מוכן לעזור לי איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? ??? תיקון: זה נפתח (מה שבתמונה) כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על כל קובץ מסויים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ניתן לקרוא פה על אקספלורר 9 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873197,00.html
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה ארשום את שם הזמר בערבית והתוכנה תמצא לי שירים של אותו זמר (משהו בסיגנון אימיול או קאזה). משום מה שני התוכנות הנ"ל לא מכירות בחיפוש בשפה הערבית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שאני מנסה לגלוש(כרגע אני במחשב אחר),מופיעה לי ההודעה הזאת:"This File Does Not Have a Progrem associated with it for preforming that action.create an association in the folder options in control panal" כול פעם שאני שם כתובת בחלון הכתובות ולוחץ אנטר זה מה שזה פותח לי.עזרה?
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
רכשתי כונן גיבוי חצוני 250 גיגה של wd, הוא מגיע עם תכנת גיבוי טובה (סנכרון של כל הקבצים שהשתנו בלחיצת כפתור), אבל...בגרסה לחודש, לקנות עולה 40$, מכירים תכנת גיבוי טובה בחינם או בפחות?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איזה נרו "קל" אני ייכול להוריד כזה שלא שוקל הרבה (MB) ממש רק בשביל הצריבה איזה מספר גירסה ??? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-