עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם. 1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד. לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה. בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים. 2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה. יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה …

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קורה לי לפעמים שאני מסיים להוריד קובץ מדיה גדול (למשל סרט) ואז אני רואה בlog את ההודעות הבאות,דוגמא סרט שהורדתי: (צינזרתי את שם הקובץ באיקסים) 7/22/2005 11:55:47 (PM: Downloaded part 57 is corrupt (XXXXXXXXXXX.avi 7/22/2005 11:57:52 PM: AICH successfully recovered 9.10 MB of 9.28 MB from part 57 for XXXXXXXXXXX.avi מה זה אומר? שחלק מהקובץ פגום והוא הצליח לתקן מהחלק הזה 9.10 מגה פגומים מתוך 9.28? ומה יהיו חסרים חלקים בקובץ? זה קורה לעוד אנשים או שיש אצלי משהו פגום באימיול?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אין סאונד ויש עוד בעיה קניתי כרטיס רשת לינק אקטיביטי משהו כזה... עכשיו לפעמים זה מתחבר לאינטרנט זה כותב שיש קליטה מלאה אבל האינטרנט לא תמיד עולה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום, מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5? חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי... תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שלום יש לי דיסק מוגן, ויש לו המון שריטות אני רוצה לגבות אותו מפני שאני חושב שאוטוטו הוא לא יקרא, הנרו לא מוכן לצרוב אותו כי הוא מוגן, מה הפתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. היי אני לא ישעמעם אותכם עם הסיפור המלא ולמה אני צריך, אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הבאה: בכל תת-תיקיה שבא יש פחות מ5 קבצים, כל הקבצים יועברו לתיקיה והתת-תיקיה תימחק הרעיון זה שאני יתן לתוכנה תיקיה (או תיקיות) והיא תבדוק את התיקיות שבתוכם (הם התת-תיקיות) בעבר הייתי צריך תוכנה לשינוי שמות של קבצים למטרה דומה, אחרי הרבה חיפושים מצאתי תוכנה נחמדה בשם Renamer אשר עשתה לי את העבודה (מצאתי הרבה, פשוט ברובם לא היו את האפשרויות שהייתי זקוק להם, בRenamer יכלתי לכתוב לעצמי אפשרויות)... לעומת זאת לא מצאתי שום תוכנה המסוגלת לעשות את העבודה בהזזת קבצים...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום, הכנסתי כתובת מייל בשביל שתיהיה לשחזור ססמה (או לפחות כך חשבתי) התוצאה= כל הרשימה שלי יכולה לראות את האימייל ואי אפשר להסיר אותו. רמת הפרטיות היא HIGH=רק הרשימה יכולה לראות את האימייל מאוד מאוד מרגיז. אז איך אני יכול להעיף את זה משם?.. ניסיתי להיכנס מ2003B ולהעיף אבל לא עוזר.. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. אשמח להמלצה לתוכנה ככה קלילה ואיכותית. עד עכשיו הכרתי את Flashget, אך אין לה תוסף ל-FF לגרסא 3.5.1. אגב שתתמוך גם בשירות של Rapidshare. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by triple_maxim188,

למישהו יש לינק של ביטורטנט לתוכנה orcad

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. אני חושד בווירוס אבל בדקתי עם אנטי וירוס ואין כלום אפשר לעבוד עם המחשב שעות אבל דקה שתיים אחרי שנכנסים לאינטרנט המקלדת או העכבר מפסיקים לפעול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. איך אני יכול למחוק מאיילים שמגעים אליי נגועים שמאותרים ע"י נורטון ובמקום להגיע לספריית הINBOX שלי שימחקו?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by Ben in Black,

אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by *NightMare,

איפה נמצא קובץ הקרדיט באימיול? ??? ואיך קוראים לקובץ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Liran -,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ... אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון : ). היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור. אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא : ( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה :-\ ) אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. Started by sdfzxc,

תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by omri_ro,

אני משתמש בVLC למטרות PREVIEW של קבצי ווידאו בEMULE ובגרסה החדשה כל קובץ AVI(זמני) שהוא פותח הוא הוא נותן הדעה: "THIS AVI FILE IS BROKEN, SEEKING NOT WORK PROPERLY..." לא מצאתי איפה ניתן לבטל את האופציה הזו(של בדיקת הקובץ לפני הרצתו), מי שיודע בבקשה לידע אותי

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by izikd,

אהלן, אני מחפש תוכנה לגיבוי מידע של מספר מחשבים על מחשב מרכזי אחד (שרת). אני מעוניין בתוכנה שאני אתקין על השרת, והיא תשלח Agents לשאר המחשבים ברשת. אני מחפש תוכנה שתאפשר לשרת להיות כבוי רוב הזמן, ובאמצעות Schedule לבצע הדלקה של השרת ושל המחשב שאני רוצה לגבות וביצוע הגיבוי (למשל מאוחר בלילה). ניסיתי את התוכנה של Acronis ולא אהבתי כ"כ. ראיתי שגם ל Symantic יש, אבל גם לא התרשמתי. למישהו יש המלצה? בתודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by liiight,

לפני כמה זמן הייתה לי איזה בעיית אינטרנט רגעית, ואתר אחד נטען עם עיצוב דפוק (רקע לבן במקום שחור, ופונטים לבנים של טקסט). הבעייה היא שאני לא מצליח לטעון אותו מחדש כמו שצריך בFF. מחקתי את כל ההיסטוריה, וניסיתי שוב, והוא נראה אותו דבר, מה שאומר שהוא עדיין מושך את העיצוב ישירות מהCACHE (בכל דפדפן אחר אין שום בעיה). למישהו יש עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by samigol,

שלום איך אני עושה שהיה לי כותרת שגם מתי שאני יגלול את המסך היא תצוף ולא תסתתר

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. היי, ניסיתי לעשות במשחק כפי שהוסבר בהוראות: קיצור דרך, ואז לחצן ימני מאפיינים, ולהוסיף בקיצור דרך, היכן שה"יעד" נמצא, שורה של מילים בכדי שיתאפשרו צ'יטים.. (משחקים ישנים לאחי..) בכל מקרה, ברגע שאני מנסה להוסיף את הכיתוב שצריך אחרי ה EXE. אני לוחץ אישור, ואז מתקבלת שגיאה שאומרת כי מה שאני מנסה לעשות הוא לא חוקי, ולא נותן לי להוסיף או למחוק מהיעד שום דבר בלי שאני יראה את ההודעת שגיאה הזו. קרה לי עד עכשיו עם כל קובץ שניסיתי...אפילו סתם. יש דרך לבטל את הדבר המעצבן הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת אך יוצרים מסכי ניווט ב ACCESS

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום אני מחפש את המוד לשליחת מידע העלה מוטעה לטראקר לתוכנת הביטורנת ABC שקוראים לו FBC. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים