תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש דרייברים למחשב נייד vio vgn-b88c חיפשתי כבר בכל הרשת אני מוצא רק דיסקים שצריך לרכוש וכאלה מישהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה...נתחיל...אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר...פשוט הבעיה יכול להיות קשורה ליותר מדיי דברים וזה נראה לי המקום הנכון... המחשב: Q9550 EP45-UD3L כרטיס מסך של גיגהבייט 7100GS מערכת הפעלה XP SP3 הבעיה: נתייחס למחשב כחדש....למרות שהדבר היחיד שהוא ישן זה הכ. מסך. המחשב בלי דרייברים של כ. מסך בכלל... ברגע שאני מתקין את הדרייבר המחשב מקבל מסך כחול...(עדיין במהלך ההתקנה של הדרייבר) המחשב עושה ריסט ומתחיל להעלות את הוינדווס ומקבל מסך כחול... אז אני נכנס לסייפ מוד ומסיר את ההתקנה של הדרייבר... ואז המחשב עובד בסדר... ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של אנוידיה וגם את הדרייבר הישן שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך...ובשניהם קורה אותה התקלה.. משהו מקולקל??..אולי משהו בביוס צריך …
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה הגירסה הכי מומלצת ואם אפשר (וחוקי), אז תצרפו בבקשה לינק להורדה... תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מסיבה כלשהיא אני לא יחול להתקין NERO אז אני שואל: איזו תוכנה אדיפה לי להתקין מכל האחרות? יש לי PLEXTOR 24X10X40 (אני לא חושב שזה משנה). אז אני אבחר בתוכנה שתיבחרו אתם, במקרה וזה NERO אני הולך אל מקום שני
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני משתמש בKAZAA LITE K++ 2.4.1 ושאני מחפש משהו זה ישר אומר לי לא נימצא כלום, ובהורדות הוא מוצא יוזרים להוריד מהם אבל הוא לא מוריד. מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
I have windows XP and from some reason my IE 6 doesn't work. I download Opera but I have two problems with it - 1. I can't write in hebrew. 2. I cant see hebrew, but not in the right order... EX: If I see Shana tova, on the net I will see "tova Shan" What can I do? 10X by advence. Yours,
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור לי גיבוי ל-DVD עם התוכנה הזו וניסיתי לפתוח את הסרט אבל זה מה שאני מקבל. אגב הורדתי גם את הסרט להארד דיסק שלי וגם שם זה לא נפתח. זו ההודעה שאני מקבל,מה הבעיה? אגב סרט אחר דווקא נפתח לי. מה יכול להיות שחסר לי? http://img78.photobucket.com/albums/v297/gshhar/fffghkfiihuikiugfukh.jpg
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום הפעלתי היום את מחשבי התחברתי ומשום מה הICQ שלי לא מתחבר! הוא מראה את עצמו ONLINE בל אף אחד לא רואה אותי מחובר ואני לא רואה אף אחד מחובר ניסיתי כבר להתקין מחדש מערכת ההפעלה היא XP תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משתמש באופיס 365 ובאאוטלוק שמסונכרן עם ג'ימייל. שלחתי הודעת דוא"ל ושכחתי להוסיף תו לכתובת. מאז אני מקבל כל כמה זמן הודעה מסוג Delivery Status Notification (Delay). איך אני מפסיק לקבל התראות כאלה מהשרת??
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.officedepot.co.il/Product/office-365-personal-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%93 תודה עריכה חח לא קראתי טוב, עכשיו אני יודע שזה לשה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב האם קיימת אפשרות לחלק מחיצות שWIN מותקן או שצריך לפרמט את המחשב מהתחלה? פשוט שהתקנתי עשיתי טעות בחלוקה ועכשיו אין לי מקום ב C מה עושים? תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי כונן במחשב של 200 גיגה והוספץתי עוד כונן של 250 גיגה. הכונן מזוהה במחשב ומופיע במנהל ההתקנים. יצרתי בכונן החדש 4 מחיצות עם פרטישן מג'יק. יום אחר כך רציתי לאחד את אחת המחיצות עם אחרת והתחילו הבעיות... ניסיתי לאחד המחשב עשה ריסטראט ואחרי שכביכול הוא איחד את המחיצות הוא רשם לי שהייתה שגיאה בפעולה. לחרדתי ראיתי שהמחיצה שניסיתי לאחד נמצאת בסטטוס UNKNOWN בפרטישן מג'יק. ניסיתי למחוק את כל המחיצות וכל פעם אני מקבל שגיאה. איך אני מתחיל מחדש??? אני רוצה שהכונן יהיה מחיצה אחת כמו חדש ואני לא מצליח.... אני לא רואה כבר את הכונים של ההרד דיסק החדש ב"מחשב שלי". אני כן רואה אותו במנהל ההתקנים. כלומר המחשב מזהה את ההרד דיסק זו לא בעיה בחיבורים. אודה לכם על כל …
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להוריד קבצים, לא משנה הגדול ולא משנה מאיפה, תמיד ההורדה נתקעת באמצע. לא משנה כמה ניסיונות אני מנסה זה לא מצליח, תמיד זה נתקע. מישהו יודע עוד על התקלה? איך אפשר לפתור אותה? יש המלצה לאיזה מנהל הורדות שגם אם ההורדה נתקעת אח"כ הוא ימשיך להוריד מאותה נקודה? באקספלורר כשהוא נתקע פתאום קופצת הודעה "לא יכול להוריד את הקובץ ... החיבור עם השרת אופס". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-