עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Electric Boom,

צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל

2. Started by ben060,

לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by mgm90210,

האים יש אזשהיא תוכנה או ישום מסוים שיבצע זאת : אני רוצה שבאתר מסוים , לא יהיה אפשר ללחוץ על ה- איקס בסגירת חלון , כלומר לא יהיה אפשר לבטל את החלון , וזאת בגלל שאחותי תמיד סוגרת לי את החלון של הוידיאו של האוניברסיטה הפתוחה, אולי בפירפוקס יש ישום זה , אך הבעיה שבדפדפן זה מלא אתרים לא נקרים טוב לעומת האקספלורד

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by bubugu,

היי, אני רואה עברית בתוכנה אבל הכל הפוך... איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. וזו תופעה שחוזרת על עצמה. בנוסף, לאחר שאני סוגר את האמיול הוא רושם לי הודעת שגיאה של runtime error מה עושים? איך מחזירים את ההורדות שנמחקו (אינני יודע לבדוק האם הם נמחקו מתקיית ה-TEMP)

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by ofir-m,

מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by kurt80,

אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by nati86,

שלום לכולם! ברצוני לפרמט את הHD כיצד אני אוכל לשימור על הפז"מ שלי באימיול? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by ely2001,

כול קובץ שאני פותח ויש שם תווים לא סטנדרטים למשל מוכל ב וכו נראים אצלי ממש מוזר. איך אני יכול לסדר את זה? מצרף קובץ עם דוגמא איך זה פותח לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by ri0s,

אני בא להתקין ActiveX Plugin בפיירפוקס player.xpi והוא נותן לי שגיאה מוזרה שלא נתקעתה בה עד היום: Installation Of npmozax.dll Faeild. Error Code - 202 מה הבעיה שלו עם ה DLL הזה ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by tomz,

אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טוב שתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by rgm7,

אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. אבא שלי גילה לאחרונה את כשרונו הווקאלי והחליט ליצור לעצמו ספריית קריוקי עם השירים הרוסיים האהובים שלו. בכל מקרה, עשיתי Rip לדיסקים שלו ועכשיו אני מחפש תוכנה להוריד את ה-Vocals מאותם השירים ולהקליט אותם בלעדיהם. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by gizzz,

הנוד 32 מזהה אותו אבל משום מה המחשב נתקע כל כמה זמן ואי אפשר לעשות כלום. כל פעם שאני עושה ריבוט למחשב הוא מזהה אותו שוב. מה עושים?.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. אהלן חברים יקרים אני חופר באינטרנט מזה שבוע וניסיתי אין ספור תוכנות שונות ללא הצלחה אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר מסמך PDF ל *.doc או *.rtf וכמובן שתתמוך בעברית אז למי שמכיר ויש המלצה על תוכנה שתעשה את העבודה אני אשמח אם תוכל להמליץ לי בתודה מראש AngelDust

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by xgamer,

אוקיי, אז יש לי רשת פנימית, אני מעוניין לשלוט על מחשב הנמצא ברשת ממחשב אחר הנמצא ברשת. כתובת ה IP היא קבועה. הבעיה שהמחשב שאני מעוניין לשלוט בו הוא עם לוגין של ווינדוס (שם משתמש וסיסמה). בנוסף אני לא יכול להשתמש ב REMOTE DESKTOP כיוון שאני צריך שלאחר שאני מתנתק מהמחשב אז הוא יחזור לאחר לוגין. ניתן להשתמש בתוכנה כמו VNC אבל אם אני עושה ריסט המחשב חוזר ללוגין שיבטל לי ה VNC. הפתרון אמור להיות ברמת התוכנה. מקווה שהבנתם, אשמח לעזרה. נ.ב אני צריך את המשתמש והסיסמה במחשב המרוחק!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. הורדתי קטע וידיאו שמחולק ל 12 חלקים ואני רוצה להפוך אותם לסרט אחד, איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים