תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר את נורטון אנטי וירוס 2005 דרך הוספה /הסרה של תוכניות הבעיה שזה לא הסיר כמו שצריך ואין לי אפשרות להסיר, כיום הנורטון מופיעה בהסרה/הוספה אבל ללא אפשרות הסרה ניסיתי בעזרת התוכנה your uninstaller 2004 אבל ללא הצלחה כשאני פותח את האאוטלוק או קובץ אופיס אני מקבל הודעות שגיאה של הנורטון שאני צריך להתקין אותו שוב אבל אני לא מצליח גם להתקין
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום הפעלתי היום את מחשבי התחברתי ומשום מה הICQ שלי לא מתחבר! הוא מראה את עצמו ONLINE בל אף אחד לא רואה אותי מחובר ואני לא רואה אף אחד מחובר ניסיתי כבר להתקין מחדש מערכת ההפעלה היא XP תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור לי גיבוי ל-DVD עם התוכנה הזו וניסיתי לפתוח את הסרט אבל זה מה שאני מקבל. אגב הורדתי גם את הסרט להארד דיסק שלי וגם שם זה לא נפתח. זו ההודעה שאני מקבל,מה הבעיה? אגב סרט אחר דווקא נפתח לי. מה יכול להיות שחסר לי? http://img78.photobucket.com/albums/v297/gshhar/fffghkfiihuikiugfukh.jpg
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
I have windows XP and from some reason my IE 6 doesn't work. I download Opera but I have two problems with it - 1. I can't write in hebrew. 2. I cant see hebrew, but not in the right order... EX: If I see Shana tova, on the net I will see "tova Shan" What can I do? 10X by advence. Yours,
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
הדבר הזה ccPxySvc.exe הופך את חיי לסיוט, הוא משתמש ברוב כוח העיבוד שלי כל הזמן 50-70 אחוז ודופק את המהירות של כל היישומים שלי, עיזרו לי להיפטר או להבין למה החיים שלי כרגע בזבל.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני משתמש בKAZAA LITE K++ 2.4.1 ושאני מחפש משהו זה ישר אומר לי לא נימצא כלום, ובהורדות הוא מוצא יוזרים להוריד מהם אבל הוא לא מוריד. מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד קודק שיפעיל לי בלי בעיות את כל הסרטונים? הורדתי איזה משהו (K-Lite Codec Pack) והוא מראה לי עכשיו הרבה סרטונים אבל יש גם הרבה שאני לא מצליח לראות (שפעם ראיתי בלי בעיה). פשוט עברתי לעבוד עם מחשב אחר והעניין הזה מציק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בדיסק של 3DS MAX יש ספריות של הדגמה, ובתוך הספריות האלה יש קבצים עם סיומת BIP. לפי מה שהבנתי הם מכילים תנועות/אנימציות מוכנות מראש. אבל איך משתמשים בהם במקס? אם אפשר לקבל הסבר מפורט זה יעזור לי מאוד. (לא מצאתי כלום בגוגל)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגבלה של מהירות הורדה/העלאה. אח שלי כל היום משאיר תוכנות שיתוף והורדות דלוקות (אתם יודעים, אחים קטנים ומפגרים) והאינטרנט אצלי במחשב פשוט זוחל. אני רוצה להגביל את המיהורת הורדה אצלו לאיזה 50KB שהאינטרנט אצלי יוכל לעבוד מהר יותר ואני יוכל לשחק ברשת (אהם ET:QW אהם) עם פינג נורמלי ולא 500 אם אפשר אז תביאו גם הסבר איך להשתמש בתוכנה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כיצד או בעזרת איזו תוכנה אפשר לשמור סירטונים של - flash player 9 .... אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-