תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך תוכנה להשמעת קבצי FLAC רצוי תוכנה קלה כמה שיותר תודה.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לדעת איך מתקינים directx10 על ווינדוס xp, ואיך זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני רוצה שמילה אחת בו תהפוך להיות ה"שיר פתיחה" של הווינדוס איך אני עושה את זה? עם איזו תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי ב"תאילנד" צורב וקיבלתי איתו את NERO 5.5 תוכנת צריבה טובה אבל לא תומכת עברית כשאני צורב קבצים או תיקיות בעברית זה נצרב כקווים במקום האותיות העבריות יש למישהו רעיון ? :-\ תודה LIRIK דרך אגב אני עובד עם WINDOWS 2000 pro שאני מאוד אוהב ועם 98
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי את הבלאסט ואת הוולקיה מה לעזאזל אני עושה?? שלחו לי איזה מקום שאני יכול להוריד הגנה...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא חדש פשטו החלפתי משתמש לא הצלחתי להכנס אז פתחתי פרופיל חדש אני הייתי zinzana men tu R.g.Computers אז אני חפרתי את "googel" ואת "nigma.ru" נאדה אני לא הצלחתי למצוא אני צריך דרייבר לכ.קול קרייאטיב es1317 לWin98se אז בבקשה לכם תעזרו לי זה המחשב הבייתי שלי ואני עכשיו ללא קול באסה :'(
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איך אני יכול לייבא את הPODCASTS שהייתי רשום אליהם למחשב חדש?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם העברת מסמך שנכתב במעבד התמילים Word בגירסאת 2003 תגרום לבעיות העלתו בגירסא 2000 למשל? במידה וכן, האם יש דרך לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ארשום הודעה..יצא לי בחיפוש למצוא את ההודעה(הנושא) שרציתי משום מה יש שמה את השאלה בלי התגובות ככה שזה לא עזר לי..לכן אני ארשום שוב. מישהו יודע במקרה איך טוענים את הקובץ BAK בחזרה ל OE..פשוט הכל נמחק לי עכשיו בלי קשר לזה ויש לי את הקובץ הזה במחשב מלפני כמה זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הורדתי קטע וידיאו שמחולק ל 12 חלקים ואני רוצה להפוך אותם לסרט אחד, איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש תוכנה ,שהיא לא אקספלורר, שניתן לנגן איתה סרטוני פלאש?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מסיבה כלשהיא אני לא יחול להתקין NERO אז אני שואל: איזו תוכנה אדיפה לי להתקין מכל האחרות? יש לי PLEXTOR 24X10X40 (אני לא חושב שזה משנה). אז אני אבחר בתוכנה שתיבחרו אתם, במקרה וזה NERO אני הולך אל מקום שני
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בתוח יש פה בפורום מלא נושאים כאלה אבל החיפוש לא נותן לי אף תוצאה (נא לעשות משהו בנידון) אז כדיי לא לבזבז זמן אני פותח נושא חדש (אתם מרשים לי נכון?) יש לי חדש שהכרטיס שלי התחיל להתחמם (עוד פעם) לפעמים זה בעייות בטקסטורות וכו..... ועוד בעייות שאני לא מצליח להסביר הAIDA לא מצאה לי בכלל חיישנים במחשב וכנ"ל ה-EVEREST ולפני חודשיים (תחילת החופש- היו ימים :'() נתקע לי המאוורר של הכרטיס והוא תוקן במסגרת האחריות, אני חושש שהם לא תיקנו לי אותו כמו שצריך וכעת הבעייה חוזרת על עצמה אני רוצה למדוד את הטמפ' ואם אפשר לרשום את הטמפ' בהם נע הכרטיס שלי (מסכן הוא רק תינוק!) תודה ואני יעריך קישורים עד מאוד!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 7950GT ואני מעוניין לעדכן לדרייברים הכי חדשים, רציתי לשאול מה עליי לעשות לפני כן על מנת שההתקנה תהיה חלקה .. צריך לעשות הסרה ? למחוק גם עם תוכנה ייעודית במצב בטוח? ואיזו תוכנה עברתי כרגע לווינדוס 7 ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כך שלא אצור בעיות עם מערכת ההפעלה או התנגשויות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום הפעלתי היום את מחשבי התחברתי ומשום מה הICQ שלי לא מתחבר! הוא מראה את עצמו ONLINE בל אף אחד לא רואה אותי מחובר ואני לא רואה אף אחד מחובר ניסיתי כבר להתקין מחדש מערכת ההפעלה היא XP תודה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש ב-Outlook בתור תוכנת דוא"ל עכשיו רציתי לדעת אם היא מורידה את המילים שלי אוטומטית לקובץ במחשב(הPST) או שאני חייב להגיד לה. פשוט אני משתמש באימיל של GMAIL ואני לא רוצה שהמיל ישמר בכלל במחשב כדי שלא ימלא סתם את הדיסק הקשיח שלי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-