תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי סרט באיכות גבוהה ואני רוצה לחתוך חלק ... ואני רוצה לשמר את האיכות בחלק הזה... ניסיתי בתוכנה הזאתי את הקודק של DIVX אבל זה מוריד את האיכות... יש ריבועים וכל מיני שטויות... איזה קודק מבין כל הקודקים כאן ייתן את האיכות הכי טובה? חוץ מFULL FRAME ....(הראשון) או שאולי אתה מכירים דרך אחרת שאני יכול לחתוך חלק מסרט ולשמר את האיכות שלו כמו המקור? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי 2 חתימות חדשות אחרי שנה וחצי שלא נגעתי בפוטו שופ ואני לא זוכר כלום זה מה שיצא לי: http://img470.imageshack.us/img470/554/2pac2eq.jpg http://img470.imageshack.us/img470/2497/sincity6oa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מירנדה נורמלית. מספר בעיות אני מעדיף בעברית (לא כזה קריטי) ולא את הגירסא החדשה כי אני רוצה את האפשרות לסקינים ופלאגינים כמו בן אדם.. כל מירנדה שהורדתי או שהיה שגיאה כשסגרתי אותה או שהיה בעיות עם שליחת הודעות לאיסי ובחזרה... אני אשמח עם מישהו משתמש בגרסא טובה יתן לי לינק להורדה.. בנוסף אני צריך גם לשלוח דרכה SMSים אז הבנתי שזה פלאגין?.. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6150, שמחובר לטלויזיה. עכשיו יש אפשרות דרך האייקון בטסקבר להחליף בין התצוגות, אבל אני מעוניין שיהיה HOTKEY שיעשה את זה...איך מגדירים דבר כזה? דבר שני, אני מעוניין שהתמונה תוצג על מסך המחשב והטלויזיה בו זמנית...אבל בהגדרות יש לי רק SINGLE DISPLAY :\
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן את הבטא השנייה של אינטרנט אקפלורר 7 ופשוט לא הצלחתי להסתדר איתה. יש בה המון תקלות ובעיות ועכשיו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר 6. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את זה. איזה תוכנות מומלצות כדי לנקות את המחשב בכדי שיפעל מהר יותר? ואם יש מקום הורדה ליגלי, יהיה נחמד אם תכתבו אותו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
allways when i use my pc one window came out its Messenger service it writes go to www.msreg.com to repair now for free download allways i dont know what to do :-\
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאד חמורה שקרתה לי בדקות האחרנות בזמן ניסיון להוסיף עוד מחיצה בכונן אז ככה, התוכנה ניסתה לשנות את גודל מחיצת D: שלי 160גיגה ל150גיגה ובקיצור עשה ERROR ופתאום המחיצה נעלמה !! אך עכשיו בתוכנה אני רואה שהמחיצה קיימת עם כל הקבצים וכל מה שהיה לי לפני רק אני לא ידוע איך לעשות אותה כונן D: כמו פעם ... אני יכול לעשות BROWSER ולהסתכל בקבצים שבמחיצה ... בבקשה עזרה ממי שמכיר את התוכנה הזאת זה חשוב מאד ! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
לא ב-EVEREST Home Edition ולא ב-EVEREST Ultimate Edition פעם הטמפ' הופיעו לי אבל אני לא זוכר באיזה גירסה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ראשית איך אני בודק איזה דרייבר יש לי לצ'יפ? ודבר נוסף מה ייתן לי עידכון של הצ'יפ?במה זה יכול לשפר לי?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-