עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stalbetman,

שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by gal,

איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon23,

למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DJO,

איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אז כך עם כל גירסה חדשה שיוצאת נירו הופכת לכבדה ומעצבנת יותר והחלטתי שאני צריך משהו אחר שיעבוד על ויסטה 64 ביט ושבין היתר יתמוך בצריבת DL DVD תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by noise,

היי לכולם, אני מנסה כבר שעה וחצי לזהות איזה פונט מופיע באיזה שהיא תמונה... ולא מצליח האם יש מישהו שיכול לעזור?מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by Real_Me,

התקנתי CUTEFTP גירסה 4.2 אחרי תקופה ארוכה והנה לא רואים עברית בשמות הקבצים. כרגע אני ב-XP שעובד בעברית אבל כנראה שזה לא מספיק. חיפשתי ולא מצאתי הדרכה בנושא. מישהו יודע איך לעברת אותו?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by xytkhi,

ברשותי נורטון GHOST איתה עבדתי שנים רבות. בנתיים יש בעיות תאימות עם WIN 7 איזו תוכנת גיבוי טובה תוכל להחליף את ה GHOST שתיצור אימאג' של כל המערכת ההפעלה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by omri_ro,

עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by ag43,

בזמן האחרון מדי פעם גוגל מתחרפן ומחליט שהשאילתות שלי דומות לשאילתות של רוגלות או טרויאנים. זה קורה ללא אזהרה מוקדמת אחרי מספר שעות של עבודה על האינטרנט. ניסיתי סריקת וירוסים רגילה, במצב בטוח ודרך LIVECD ולא מצאתי כלום. כאשר הפעלתי דרך LIVECD עדיין קיבלתי את ההודעה הנ"ל, דבר שפוסל את האפשרות של וירוס מכיווני. מה יכול לגרום להודעת שגיאה כזו? עריכה: יש לציין שאחרי שאני מתנתק ומתחבר שוב לאינטרנט הבעיה חולפת לכמה שעות.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מעצבנת .... יש לי מערכת הפעלה 98 והמסך פתאום נהיה הפוך איך מסדרים את זה ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BlackBlood,

יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. היי חברים יש לי בעיה שיש לי וירוס במחשב של אבא שלי וכל תוכנת אנטיוירוס/אנטיספאייור שאני מנסה להתקין זה לא נותן לי להתקין ורושם שיש שגיאת WIN32 ,עשיתי סריקה למחשב עם הדיסק של קאספארסקי והוא כיויכול ניקה וירוסים אבל עדיין לא הסתדר המחשב, יש אולי המלצה לתוכנה כל שהיא שיכולה להציל אותי או אולי להכנס לחלונות ממצב בטוח ושם להתקין אשמח לשמוע על פתרונות מקוריים תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by אישי555,

אני רוצה לשכפל את כל מה שקיים בג'ימייל ובנוסף להגדיר שמאותו רגע כל מייל שאני מקבל יישלח לכתובת נוספת ובאותה מתכונת תגיות. זה אפשרי? אם לא-מה הכי קרוב לזה שניתן לעשות? (אני לא רוצה לשמור מיילים במחשב. אני אסתפק בחשבון נוסף עם סיסמא ארוכה מאוש שאשמור את הסיסמא במקום מרוחק מאוד למקרה ויפרצו לחשבון הנוכחי וימחקו מיילים)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by IRIVERMAN,

היי, לפני מספר דקות הוכרזה הבטא הפתוחה ל-Windows Live Essentials 2011. הורדה החל ממחר (או כבר היום, חמישי), כאן: http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta מקור: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/06/23/announcing-the-new-windows-live-essentials-beta.aspx שיפוצים נרחבים ב: Messenger, Photo Gallery, Movie Maker ו -Live Sync (שיבוסס על Live Mesh שעדיין פעיל אך עתידו עגום, רק עם פחות מקום אכסון בענן). עריכה: http://www.windowslivepreview.com.asp1-17.websitetestlink.com/essentials/

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  17. יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני צריך תוכנה בדומה לPAINT שילדים יוכלו לצייר כל מיני צורות לא קשות ולצבוע אותם, תוכנה יותר איכותית מPAINT שהיא לא MICROSOFT OFFICE והיא קלה לילדים בכיתה ג או ד להבנה, חינמית ותומכת VISTA, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי סרט מתוך משחק שהקלטתי בFRAPS ששוקל 135מגה ואורכו חצי דקה, איך אני מקודד אותו עד לפחות 20\15מגה?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אני תמיד מתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח אם. אני רוצה לעדכן הכל להכי חדש. מישהו יכול לתת לי בדיוק מה הדרייברים? הלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3. . אני יגיד לכם מה הבעיה אצלי. הכרטיס מסך שלי X1950 PRO וAA והצלליות לא חלקות מספיק וזה לא צריך להיות ככה. הכל ניסתי אני כבר חצי שנה אם הבעיה הזאת. לכן כמעט למסקנא יוצא שהלוח אם הזה הוא זה שעושה את הבעיה לכרטיס מסך לכן אמרתי אולי לעדכן את הדרייברים להכי חדשים אולי זה יעזור. תודה. ועוד שאלה צריך למחוק משהו לפני שמתקינים את הדרייברים החדשים? או שלא צריך?ישר מתקינים . יש לי XP 64 .

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by tofitof1,

שלום ! למישהו יש מושג איך אני מנפיש (הנפשה) לטבלה במצגת POWER POINT 2013? כלומר, איך אני מנפיש תאים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב איך אני מוסיף מוסיקה לאורך מספר שקופיות ללא התחלה שלה מחדש בעת מעבר בין שקופית לשקופית בתוכנת פוור פוינט. בתודה מראש עמיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.