תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה .. לפי איזה שבוע פירמטתי את המחשב, ועכשיו המקלדת מולטימדיה לא עובדת יותר עם הוינאמפ .. עכשיו אני יודע שזה עובד כי הצלחתי לעשות את זה פעם שזה יעבוד .. אבל אין לי מושג איך עשיתי את זה :-\ אז למי שיש מושג שיסביר לי מה עושים למה אני מתחרפן ! (ד"א זה מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט וכשאני לוחץ על הלחצן של המדיה זה אכן פותח לי את הוינאמפ אבל לא מתפקד עם הניווט) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איך אני עושה רקע למסמך וורד (רקע כולל כותרת, תמונה וכו...) שלא ישתנה לא יזוז ויוכל להיות קיים מתחילת המסמך? (כמו תבנית אבל לא\ או תבנית מיוחדת... ???)
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ... מישהו מכיר אולי תוכנה לשינוי ה REGION של כונן ה DVD ללא הגבלה. אני לא יכול לראות / לצרוב סרטים של REGION 1 יותר :[ והמספר שניתן לשינוי היגיע ל-0
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לינק שברגע שלוחצים עליו הוא פותח את המדיה פלייר וסטרים של וידיאו נטען. הלינק עצמו הוא לינק ASP. אני מתכנת קצת ב PHP וברור לי שאין אפשרות להוציא מהלינק הזה את הלינק לסטרים. אבל! למדיה פלייר חייב באיזשהו שלב להגיע הלינק הסופי שממנו הוא לוקח את הסטרים ואת זה אני רוצה למצוא. כשאני עושה properties הוא נותן לי את הלינק שעליו לחצתי...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני מנסה לטעון אימג' מופיעה לי ההודעת ארור שצירפתי בהודעה הזאת. לדעתי זאת בעיה בשם של הקובץ, אבל אני ממש לא יודע. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום אני לא בטוח שזה קשור לפה, אז תסלחו לי אם לא. הרבה פעמים שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה וכד', שהם מקוריים אני לא מצליח. עכשיו ממה שהבנתי זה קשור לעובדה שהם מוגנים. אני משתמש בתוכנה clone cd גרסה דיי ישנה. זאת יכולה להיות הסיבה שחלק מהדיסקים אני לא מצליח לצרוב? וחוץ מזה, יש תוכנה אחרת מומלצת לצריבה שהיא חינמית ושאפשר לצרוב בעזרתה כמעט את כל הדיסקים המוגנים? אשמח לשמוע תשובות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מקלא IR שמתחבר לUSB של חברת SMARTCOM. רשום: USB A-IrDA Infrared Adapter. אני מחפש תוכנה אליו... דרך אגב הנה תמונה: ועוד שאלה.. אפשר להשתמש בזה עם שלט כדי לשלוט במחשב איתו?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!
-
יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי אחרי שנה+- שהאמיול לא מיתחבר לשרתים, התיעצבנתי והחלטתי להוריד שוב את התוכנה. אני מנסה להיתחבר לשרתים אבל אף שרת לא מיתחבר, עכשיו שמתי לב שהוא כותה לי "lowID" אז מה זה בכלל? ומה עושים כדי לפתור את זה? ומה זה פינגים? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מת לצרוב לDVD אבל כל תוכנה שלא ניסיתי הקובץ ניתקעעעעעע גם בנירו גם נ WINAVI ו TMPGEnc קיצר לא יודע הקובץ לא דפוק או משו הוא באיכות גבוהה מאוד ולא ניתקע אבל כל פעם שאני מנסה להמיר אותו או לצרוב זה ניתקע לי ב 13 אחוז.... ימשו יודע מצה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook . כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית? תודה על התשובה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-