עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maormark,

מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת

2. Started by RONEN1N,

התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  3. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

4. Started by gmppaz,

שלום, אתמול קניתי מחשב חדש (ראו מפרט). היום התקנתי את הווינדוס וכשבאתי להתקין דרייברים, אני לא מוצא את הדיסק בקופסא, ואני בכלל לא בטוח שצריך להיות שם דיסק למרות שבחוברת רשום להכניס את הדיסק "Xpress install". חשבתי על לעדכן דרך האתר של ג'יגה בייט אך אין לי אינטרנט כי אין לי דרייבר לכרטיס רשת :-\ ניסיתי להוריד את הדרייברים ממחשבים אחרים בבית אך פתאום האינטרנט נהיה איטי מאוד... מה אני יכול לעשות? האם למישהו יש את התוכנה הזאת ויכול לנסות לשלוח לי? תודה רבה לעונים וסליחה אם זהו איננו הפורום המתאים לנושא זה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by shlomi8,

אוקי אז התקנתי תוכנה דיי מוכרת שמשנה את הסקינים ביינדוס ונעלם לי הסל מיחזור....יש דרך להכנס אליו לא דרך שולחן עבודה או להחזיר אותו איכשהוו? זאת התכונה שהשתקנתי...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5638

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, אני משתמש ב-Internet Explorer 6.0 ומאד רוצה לעבור לפיירפוקס... אמנם הוא מותקן אצלי, אך הרבה מאד אתרים לא מוצגים בו כראוי... למשל ynet.co.il, או כל מיני אתרים אחרים - אני יודע שישנם אתרים שמותאים גם לפיירפוקס, אך בכל זאת, האם יש דרך להציג בו את האתרים כראוי? האם זה קשור לכך שהוא אינו תומך ב-ActiveX ו-VBScript? תודה!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך GEFORCE GT7800 חיברתי לו כבלים ואותם חיברתי לטלוויזיה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מהתחלה אז אני רואה בטלוויזיה כמו בצג של המחשב , אני רואה אותו מעלה את כל הנתונים וטוען את הווינדוס, רק שאיך שהווינדוס עולה אז התמונה בטלוויזיה נעלמת ולא רואים כלום,יעני עד שהווינדוס עולה רואים הכל טוב ויפה וכשהוא עולה כבר לא רואים כלום בטלוויזיה למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by STReeT STyLe,

שלום. אני עורך כרגע סרט, אך בעיה אחת עוצרת אותי. כאשר אני מפעיל את הSlow Motion, הקול נעלם! (כנ"ל גם להגברת מהירות). בעבר מישהו אמר לי שזה נוצר בכדי למנוע "צליל ארוך ומיגע". למרות זאת - אני זקוק לצליל ה"ארוך ומיגע" זה! מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש!

9. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. כבר הורדתי BORINGCQ שאמור לפעול בתאימות מלאה עם ICQ5 מה שיש לי... הקטע שיש לי לייט יכול להיות שבגלל זה ? אני מפעיל את התוכנה.. עושה LOAD ICQ האייסי מתחיל לטעון connecting.. validating... וזהו שם זה עוצר פשוט לא עולה. אגב, מה לגבי מירנדה שווה משהו ? המלצות משהו... יתקבל בברכה !

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by אבי11,

שלום כולם. יש לי חשבון דוא"ל בנענע ואני רוצה לשאול האם ישנה אפשרות למשוך את הודעות הדוא"ל שמגיעות לי לשם לחשבון הדואל הרגיל שבו אני משתמש (חשבון של נטויזיון) כך שאני אוכל לקבל ולראות אל הדואל מבלי לפתוח כל פעם את התיבה בנענע. אני משתמש ב אופיס אאוטלוק 2003. אשמח לקבל הסבר איך לעשות את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

שלום, איך אפשר להחזיר את הסיסמא או לפרוץ בחזרה? (זה כותב שהאימייל לא נכון שאני מנסה דרך האתר של ICQ) תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by rino,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת PTP בשם bittorrent משום מה לאחר זמן מה שהתוכנה מורידה קבצים היא קופאת וגורמת למעבד לעבוד בניצולת של 100% עד שאני סוגר אותה ומפעילה מחדש אם מישהו מכיר את התוכנה ואת הבעיה אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם אחרי שהמחשב סורק את הוירוסים הוא מנקה אותם אוטומטי או שצריך למחוק אותם ידנית,וכמה זמן בערך לוקח זמן הסריקה? בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by אריאל59,

שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. חוץ מאייסיקיו,יש למישהו משהו?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by MasterOr,

עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by רוני15,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז שמתי את זה פה יש לי את המצלמה GPT DC 4110 ואיבדתי את הדיסק התקנה... הסתדרתי עם דרייבים ... אבל אני רוצה להפעיל אותה ולצם סתם ככה .. ולא רק במסנגר... אם משהו יכול לארגן לי תוכנה זה יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם. 1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד. לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה. בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים. 2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה. יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה …

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  21. זה קורה במחשב ישן היתה התקופה שזה עבד כמו שצריך אבל פרמטתי ופתאום זה התחיל לעשות דיליי רצני והתמונה לא זזה כמעט בכלל.. יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  22. תגידו לי מה לעשות שלב שלב מההתחלה תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. בsensor יש לי טמפ' רק של הGPU (49 מעלות) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Shalk,

כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. מעל לשעה וזה קורה בכל הקבצים קטנים וגדולים... מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.