עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

עדכנתי אתמול ל 0.7 ומאז, של פעם שאני פותח טאב (ctrl+t). אני לא יכול ישר להקליד את הכתובת, צריך ללחוץ על שורת הכתובת, או לשחק עם כפתור ה TAB במקלדת עד שזה מגיע. מה הענין פה?? בגירסאות הקודמות זה לא היה ככה, אני עובד הרבה עם עם טאבים וממש מציק כל שניה לשלוח יד לעכבר בשביל להקליד את הכתובת... תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by rino,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת PTP בשם bittorrent משום מה לאחר זמן מה שהתוכנה מורידה קבצים היא קופאת וגורמת למעבד לעבוד בניצולת של 100% עד שאני סוגר אותה ומפעילה מחדש אם מישהו מכיר את התוכנה ואת הבעיה אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by Aviv C,

אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Show,

דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by xgamer,

אוקיי, אז יש לי רשת פנימית, אני מעוניין לשלוט על מחשב הנמצא ברשת ממחשב אחר הנמצא ברשת. כתובת ה IP היא קבועה. הבעיה שהמחשב שאני מעוניין לשלוט בו הוא עם לוגין של ווינדוס (שם משתמש וסיסמה). בנוסף אני לא יכול להשתמש ב REMOTE DESKTOP כיוון שאני צריך שלאחר שאני מתנתק מהמחשב אז הוא יחזור לאחר לוגין. ניתן להשתמש בתוכנה כמו VNC אבל אם אני עושה ריסט המחשב חוזר ללוגין שיבטל לי ה VNC. הפתרון אמור להיות ברמת התוכנה. מקווה שהבנתם, אשמח לעזרה. נ.ב אני צריך את המשתמש והסיסמה במחשב המרוחק!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....

10. Started by st0m,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל ... איזה צבע הולך יפה עם שחור ? יענו אם הרקע הוא בשחור ואני צריך לכתוב משהו על הרקע הזה ... אז איזה צבע יהיה מאוד יפה ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. בsensor יש לי טמפ' רק של הGPU (49 מעלות) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by liav12,

הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?

13. Started by yotamavi,

יש לי כרטיס nvidia 7950GT ואני מעוניין לעדכן לדרייברים הכי חדשים, רציתי לשאול מה עליי לעשות לפני כן על מנת שההתקנה תהיה חלקה .. צריך לעשות הסרה ? למחוק גם עם תוכנה ייעודית במצב בטוח? ואיזו תוכנה עברתי כרגע לווינדוס 7 ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כך שלא אצור בעיות עם מערכת ההפעלה או התנגשויות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by BlackBird71,

כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by neil4,

אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם. האם קרה לכם פעם שרציתם לסגור תוכנה בשעה מסויימת ולא ידעתם איך ? האם קרה לכם שתוכנה נתקעה ולא ידעתם את שמה במנהל המשימות ( Task Manager ) ? הקץ לסבל! לבקשתו של אחד המשתמשים בפורום פיתחתי תוכנה שעושה בדיוק את זה. ע"י מעבר עם העכבר על החלון המבוקש ניתן לחסל אותו מיידית או בשעה רצויה. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה מכאן. פרסמו תגובות ודיווח על באגים בת'רד זה. טיפים: תנסו לחסל את מחסל היישומים ;D !- שימו לב, התוכנה עובדת על מערכות ההפעלה 2000 ו XP בלבד! תהנו. עריכה: תודה לכל הבטא טסטרים שלי: שגיא, יונתן, נועם וטל. יונתן - הוגה הרעיון. טל ( TopGun) - חושב שהוא בטא טסטר אבל הוא לא. אבל שיהנה שהשם שלו פה ;D

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by t d,

וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי במערכת ההפעלה וויסטה הוא לא יכול לצפות בווידאו באינטרנט כמו למשל הווידאו של אתר קשת יוטיוב רואים רגיל ובלי בעיות אבל כל השאר רואים פשוט ריבוע עם X למעלה.. כמו בתמונות שלא מצליחים לראות מה כבר אפשר לעשות עם הבעיה הזו? תודה לכולם ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by IDAN_L,

אפשר מדריכים לFruity Loops Producer Edition 4.52 ?? כאילו למתחיל הכל... תודה רבה רבה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. כמו הבוקמארקס ב FireFox ...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by shabo,

שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?

24. נגיד ויש לי שם אמן אבל אין לי את השם של השיר אז שהתוכנה תמצא את השם של השיר מישהו מכיר דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

דיונים חדשים בפורומים