תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אייך אני פותח פורטים שאני רוצה בתוכנת האנטי וירוס נוד 32 ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד עם התוכנה הזו וכאשר אני מדליק את הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=im2mgzw5gmmw.jpg מה זו התוכנה הזו ומה זו הודעה שאני מקבל?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני משתמש באנטי-ווירוס קספרסקיי אז השאלה מופנת לאלו שמשתמשים גם באנטי-ווירוס הזה ב Additional Settings יש אפשרות של Program protection שצריך להקיש סיסמא ולא הבנתי למה [http://img68.exs.cx/img68/6876/1021.jpg
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי צורב של PHILIPS 48X16X48 דגם PCRW4816K איפה אני יכול להוריד את התוכנה? שתזהה את הצורב שלי יש לי את הקוד או שיש איזה תוספת אז איפה אפשר להוריד תודה לכל העוזר
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הנוד 32 מזהה אותו אבל משום מה המחשב נתקע כל כמה זמן ואי אפשר לעשות כלום. כל פעם שאני עושה ריבוט למחשב הוא מזהה אותו שוב. מה עושים?.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי אתר בגיאוסיטיז, והתוכנות שניסיתי רק מאפשרות להעלות תמונות בFTP, ואין לי אפשרות כזו באתר חינם.. מה שקורה זה, שאני יוצר את האלבום ואז צריך לעבור על קבצי הHTML ולשנות מיקומים ידנית.. סתם עבודה מפרכת. למישהו יש רעיון לקצר או לוותר על התהליך? איזושהי תוכנה שמאפשרת מראש את ההגדרה הזו, ולפיה את כל ההפניות הדרושות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הקטע האדום להוסיף לשם יומן איך עושים את זה מותקן לי אופיס בעיברית ואני רוצה להסיר את החלק שת התצוגה הירוק
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עברתי ממקסת'ון ל FIREFOX משום מה, למרות שהוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל, וחזרתי והגדרתי אותו כך מהאפשרויות שלו - עדיין לינקים מתוכנות שונות של מיקרוסופט, מתעקשים להפתח עם המקסת'ון (תוכנות למשל כמו אווטלוק2003 או מסנג'ר לדוגמא, כאשר לינקים מ ICQ ומתוכנות לא מיקרוסוטיות, נפתחים בFIREFOX כרגיל) יש מצב שזה בגלל איזשהו REGISTRY TWEAK שבזמנו השתמשתי בו בשביל לנעול פתיחה של המקסת'ון כי בעבר עצבן אותי שלינקים מהמסנג'ר נפתחים ב IE רגיל ולא מקסת'ון... אז כנראה שהתקנתי פאטצ' לזה... יש למישהו רעיון איפה אני מתקן את זה , כך שכל לינק, לא משנה מאיפה, יייפתח ב FIREFOX ? עריכה : לפעמים אני לא מחפש לפני שאני שואל חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פתרון בצורת תוכנה, שמאפסת …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר המון זמן בממשק הקלאסי והמדהים לדעתי של מסנג'ר 7 (7.5 ליתר דיוק), המסנג'ר מודיע לי שעליי לשדרג למסנג'ר לייב 8 על מנת להמשיך להנות מהשרות. אין לי בחירה, זה או זה או לא להשתמש בשרות, אך אני לא אוהב את הממשק החדש והמרגיז של לייב ומעוניין בכל אופן לגלוש בישן. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה רבה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון ,אני נכנס לYOUTUBE ולכל האתרים האלו עם הסרטונים ,והסירטונים נתקעים לי אחרי 2 שניות ,וגם במשך שני השניות האלו לא שומעים כלום . זה קורה לי לרוב בFIREFOX ובIE זה בקושי קורה. יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי סרט ביתי.. ובכוונתי לצרוב אותו על DVD האם יש משהו שיודע איך ניתן לחלק אותו לחלקים כך שה DVD הביתי יכיר אותו וניתן יהיה לעבור בן קטעים.. תודה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים. התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook. למי שמעוניין לקרוא קצת יותר: http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעו התקנתי את הFF 3.0.8 ואני לא רוצה שזה יהיה הדפדפן שיהיה ברירת מחדל אני זוכר בגרסא קודמת זה שאל אותי אם אני רוצה אבל עכשיו עשה מה בראש שלו איך אני יכול להגדיר שהIE8 יהיה ברירת מחדל? כי אני אוהב להישתמש בFIREFOX אבל אח שלי לא אוהב את זה הוא רוצה IE והוא לא מבין בשיט במחשבים והוא מתעצבן מזה אז בשביל למנוע אי נאימות עדיף שיהיה לו את הIE שהוא לוחץ על הסמל שלו :
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, בלי כרטיס מסך, הכרטיס מסך של אינטל הוא על הלוח. כאשר אני מכניס דיסק או DOK שיש בו קבצי ויאדיו, לפני שאני מספיק לעלות להפעיל את הקובץ בווינדוס ישר אני מקבל הודעת שגיאה של exploer.exe בפירוט מופיע הקובץ XVID.DLL ו גם לפעמים הודעת שגיאה של הקובץ drwtsn32.exe. עכשיו הורדתי קודק של XVID, התקנתי SP2 הורדתי IE7 דרייבים של הכרטיס מסך.. שום דבר לא עוזר מישהו אולי מכיר את הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-