תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך קליק על גלגלת העכבר ללחיצה כפולה כמו בעכבר עם לחצן אצעי [שאיננו בעכבר שלי, רק גלגלת ושמאלי וימני]. מצאתי תוכנה קטנה בשם DUBLECLICK, אבל היא לא ממש פועלת היטב, האם למישהו יש מידע על תוכנה נוספת או פעולה בחלונות עצמה [XP] שיודעת לבצע זאת? בתודה מראש אילן
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדר"כ בטימספיק אבל לאחרונה, אין לי מושג למה, הוא לא עובד. במסנגר יש DELAY עצום את סקייפ אני לא אוהב. יש המלצות? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הפסקת חשמל גרמה להודעת שגיאה בזמן עליית הווינדאוס, לגביי קובץ config פגום או משהו דומה, והייתה הנחייה לבצע תיקון דרך הדיסק של XP כדי לסדר את התקלה. לא רציתי להתקין את הווינדאוס מחדש, כי היו לי המון דברים לא מגובים, אז פשוט עשיתי תיקון דרך הדיסק של XP, ועכשיו הכל עובד חלק חוץ מ-FF! כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, כלום לא קורה! לחיצה על האייקון שלה פשוט מביאה שעון חול בסמל העכבר לשנייה אחת וזהו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, אבל גם לא עוזר. יש לי עוד דרכים לנסות ולגרום לפיירפוקס לעבוד, במקום להסיר לגמרי את XP בגללה? את המועדפים שהיו שמורים בפיירפוקס אני מצליח לפתוח אגב עם IE, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח אותם עם FF אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת). עריכה יצא שחצי מהתוכנות לא ע…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי קובץ pdf (מלל + גרפים וטבלאות) ואני רוצה להמיר אותו לקובץ וורד ולערוך בו שינויים. הורדתי את התוכנה pdf2word כי קראתי ברשת שהתוכנה עובדת על השפה העברית (בניגוד לכל התוכנות האחרות בנושא). לאחר אין ספור ניסיונות לא הצלחתי להשיג את מבוקשי. האם מישהו יודע להשתמש בתוכנה הזו? הצליח לבצע המרה תקינה? אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שעושים export ב outlook express היכן הוא שומר את ההודעות?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Pirates Facebook Hack והיא מציגה לי בשלב מסויים - שהתוכנה צריכה לשנות IP את השגיאה הבאה.... מה עושים? THEN CHANGE THE IP ADDRESS BECAUSE IT IS DISABLES הנה תמונות :
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
חבר'ה, פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ומאז אני מנסה להתקין ויזואל סטודיו אך הווינדוס לא נותן לי. אני מוריד למשל visual c++ 2005 במהלך ההתקנה הוא מוריד קבצים מהאינטרנט ואיך שהוא מתחיל להתקין ההתקנה נפסקת ואני מקבל Error כפי שמצורף. ומצורפת גם תמונה של תוצאה ההתקנה, לפי שאמרתי לו אם לשלוח דו"ח או לא לשלוח. זה קורה גם כשאני מתקין 2008. למה זה קורה? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שתיצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום כל מה שהוקלד באותו יום..מכירים דבר כזה? אני ראיתי פעם אבל לא זוכר את השם
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברגע שמנסים להדפיס המחשב עושה ריסט באותו הרגע,חשוב לציין: *אין בעיה אם מנסים להדפיס את הקובץ הבעייתי אל מדפסת אחרת ברשת. *אין בעיה כאשר מנסים להדפיס קובץ אחר מאותה מדפסת. אשמח לרעיונות
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים חיפשתי ולא מצאתי, איפה אני יכול להוריד DX10 64BIT יש לי כרטיס רדיון 4870 תודה
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ברצוני ליצרוב דיסק שמע ולצרף לו קליפ קצר לצפייה (ניתקלתי בדיסק כזה בשוק ) ואיך אני צורב זאת? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-