תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב עם קונרו E6400 ולוח שיאפשר לי לעשות OC לא קטן. זכרונות 2GB 800 ומארז מקורר. אני רוצה להשתוות בביצועים למקינטושים המובילים ואני חושב שזה שדי הצלחתי. העניין הוא שהכרטיס מסך שלי הוא הכי זול שיש כי אני לא משתמש במחשב למשחקים. האם הוא נחוץ לתוכנות גרפיות - הן תלת מימד והן דו מימד?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קניתי מדיות של master בנפח של 900MB וכאשר אני מנסה לצרוב data (קובץ כ data ) של 800MB אני מקבל הודעה שיש ברשותי מדיה בנפח 700MB ולכן לא ניתן לבצע את הצריבה . אנא עזרתכם כבר הגדרתי את כל ההגדרות בנירו ל overburning ויותר מזה כבר הצלחתי לצרוב סרט בפורמט VCD שיותר ארוך מ80 דקות (700MB ). אנא עזרתכם. ברשותי הגירסה האחרונה של הנירו.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי W7 - ללא תוכנת דואל כמובן. התקנתי את הTHUNDERBIRD גירסה 3.0.5 כתוכנת הדוא"ל ואני רוצה להגדיר אותה כברירת המחדל. אשמח לקבל יעוץ/הנחיות כחצד לעשות זאת.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פרופיל חומרה חדש במערכת ההפעלה המותקנת (שאין לי מוסג איך לעשות את זה לא ב XP ולא ב 7) ולאחר מכן להפעיל את מערכת ההפעלה דרך בוט, זאת אומרת בזמן שאני מדליק את המחשב יש לי בחירה: אופציה א': מערכת ההפעלה הנוכחית שלי אופציה ב': מערכת ההפעלה שבחרתי ב VM וכמובן שאני נכנס למערכת ההפעלה הכל נשאר אותו הדבר זאת אומרת ש C זה כונן וירטואלי וכו' רק שמערכת ההפעלה רצה על החומרה של המחשב ולא על הדריוורים של VM אפשרי לעשות את זה? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בדיסק של 3DS MAX יש ספריות של הדגמה, ובתוך הספריות האלה יש קבצים עם סיומת BIP. לפי מה שהבנתי הם מכילים תנועות/אנימציות מוכנות מראש. אבל איך משתמשים בהם במקס? אם אפשר לקבל הסבר מפורט זה יעזור לי מאוד. (לא מצאתי כלום בגוגל)
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שאני מנגן קבצי HD, הBS חותך את הכתוביות לפעמים, פתאום רואים רק את האמצע... זה ממש מציק באמצע סרט (בצילום הוא לא קולט את הכתוביות אז לא הצלחתי להביא דוגמא) מישהו נתקל בזה? איך אפשר לסדר? ניסיתי להחליף פונט וזה לא עזר... ושאני מנגן במדיה פלייר הוא פשוט לא מנגן את הקובץ (כאילו לא שמתי קובץ) מישהו מכיר אז נגן אחר נורמלי לניגון HD עם כתוביות? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני פותח את הסרט שאני רוצה לראות וזה מראה לי איזה 2 שניות או משהו כזה ואחרי זה קופץ לסוף. אני ניסיתי הרבה סרטים כבר וזה אותו דבר לכולם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לימקלדת עם כל הלחצנים של האינטרנט(7 לחצנים:BACK MAIL וכ"ו) ויש לה גם שלוש לחצנים בצד שמאל : SLEEP,CALC MY COMPUTER מאיפה אני יכול להוריד את הדריברי האלה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון כמו BEARSHARE רק בלי הוירוסים ... תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההודעת שגיאה הנ"ל (התמונה הראשונה שמופיעה למטה) וכאשר אני נכנס לגימייל (אפילו עדיין שאני לא מתחבר למייל שלי ) הוא נותן לי שגיאה (תמונה שניה למטה) מה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים במחשב שכל פעם שאני מנסה למחוק רשום שאי אפשר כי אדם או תוכנה אחר משתמשים בהם. עכשיו הקבצים לא פתוחים בשום תוכנה (חלק זה קבצי וורד חלק קבצי תמונה), וגם עשיתי ריסט למקרה ש.. וזה לא עוזר. אין לי מושג איך אני יכול למחוק אותם. תודה מראש למי שעוזר וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד עם התוכנה הזו וכאשר אני מדליק את הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=im2mgzw5gmmw.jpg מה זו התוכנה הזו ומה זו הודעה שאני מקבל?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי ברשת 3 מחשבים ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות את המסך של מחשב אחר ברשת וגם אוכל לכתוב דרך command line. ניסיתי את radmin אך זה לא עובד (את הIP של המחשב האחר לקחתי מ whatismyip.com) יש תוכנה טובה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לעיתים המחשב נתקע בזמן משחקים, כלומר התמונה נתקעת והצליל האחרון מתנגן שוב ושוב ללא סוף. זה קורה רק כשאני משחק, קורה לעיתים רחוקות במשחק יותר ישן כמו WARCRAFT3 ולעיתים מאוד תכופות במשחק יותר תובעני כמו RED ALERT 3. מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להחזיר את הסיסמא או לפרוץ בחזרה? (זה כותב שהאימייל לא נכון שאני מנסה דרך האתר של ICQ) תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תמיד כשהוא מתעדכן הוא אומר מתי שוחרר העידכון הזה, רק שזו תמיד שעה שעוד לא היתה בארץ, ומכיוון שלא נראה לי שהוא מתעדכן מהעתיד רציתי לדעת של איזה איזור השעון הזה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel i865PE Socket 478 EP-4PDAI של epox ואני צריך תוכנה שתתאים כדי לראות טמפרטורה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-