תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה רשת של GPT . אני רק שאני מחבר אותה ל usb הווינוס מזהה חומרה חדשה אבל אני מחפש דרייבר בשביל לעדכן אותה . כול מה שאני יודע שהמודל של המצלמה ככה כתוב הוא: usb pc camera , dc-4110. בבקשה אנא עזרו לי במציאת דרייבר !!! תודה לכול המגיב והעוזר!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
הרצתי חיפוש לשם של זמר --> הורדתי תיקיה שלמה --> עכשיו אני לא יודע איך להפסיק אותו הוא כל הזמן מוריד לי שירים מהתיקיה... כנראה שהיא ממש גדולה... איך גורמים לו להפסיק להוריד ממנה?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סרט בתוכנה Bsplayer ומשום מה, הסרט הפוך, למישהו קרה אי פעם?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי קבצים מסויימים במחשב שכאשר אני רוצה להסיר אותם המחשב כותב שהקובץ הוא תוכנית ואם אני יסיר אותו אני לא יוכל להשתמש בתוכנית הזאת עוד פעם בעתיד... הבעיה היא שאני רוצה למחוק את זה כרגע בגלל בעיה של מקום וכו... אבל נראה לי שאני ירצה להשתמש בתוכנית הזאת בעתיד. רציתי לדעת אם אפשר לשנות משהו במאפיינים של הקובץ או אם יש תוכנה/שיטה שאפשר למחוק איתה את הקבצים האלה רגיל ואח"כ אני יוכל להשתמש בהם שוב תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
[flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה שאם אני מכניס את הדיסק DVD שצרבתי עם סרטים... היא תיתן לי לתכנן במחשב כזה תפריט פתיחה שאני יכול לבחור איזה סרט אני רוצה לראות ממה שצרבתי... ואני יכול לכתוב ולעשות כל מיני שטויות... מקווה שהבנתם... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי כמו הרוב אני משאיר את המחשב כל הלילה להורדות(רק חוקיות!) בשבוע האחרון כשאני בודק בבוקר במחשב קפוא ותקוע, שום דבר לא מגיב חוץ מריסטארט פיזי מהמארז התשמשתי ב UTORRENT הורדתי כי חשבתי שזו הסיבה עברתי ל bitcomet והבעיה עדיין קיימת כשאני מול המחשב ועובד עם ההורדות ברקע אין בעיה ואפילו אחלה מהירות.... אבל כאמור הבעיה קוראת מתי שהוא אחרי שאני עוזב את המחשב בלילה להורדות לפי קצב ההתקדמות זה נראה שהתקיעה קוראת שעתיים שלוש אחרי הפעולה האחרונה במחשב זה משגע אותי מישהו נתקל בדבר כזה?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר באזרתה להקליט קול תוך כדי שאתה צופה בסירטון לדוגמא לקחת את הסירטון למחוק ממנו את הקול שלו ולהקליט קול חדש תוך כדי שרואים את הסירטון יש תוכנה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-