עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הDAEMON TOOLS לא יוצר מBIN ... :-\

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by tavor21,

יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tranquil,

מה אתם חושבים על הנגן החדש? זה רק נראה לי או שהוא הרבה יותר מהיר.. ? האם הוא סימן לבאות מLonghorn ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by Arturh87,

חבר'ה אני רוצה לצרוב דיסק (CD) עם פורמט VCD שיעבוד בתוך הDVD אבל אני רוצה שזה יעבוד בDVD עם כתוביות, איך אני עושה את זה? בלי להצמיד את הכתוביות לסרט לפני הצריבה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by UDMAN,

אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!

9. Started by The UnKnown,

Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by Da-Funk,

אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by afekchaos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by I.Robot,

שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by omnius,

תמיד כשהוא מתעדכן הוא אומר מתי שוחרר העידכון הזה, רק שזו תמיד שעה שעוד לא היתה בארץ, ומכיוון שלא נראה לי שהוא מתעדכן מהעתיד רציתי לדעת של איזה איזור השעון הזה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

פשוט לוקחת את המצב הנוכחי של המחשב מכינה איזה קובץ עם כל הפרטים וככה שאם קורה משהו(חס וחלילה)אני אוכל להחזיר אותו בדיוק בדיוקלמצב שהיה! אין לי כונן פלופי. אני לא הולך לכבות את המחשב עד שאני מגבה אותו לא מוכן לעוד פעם אחת שיקרה לי מה שקרה לי(פורום ווינ...)אז אני צריך תשובה מהר. רצוי שתיהייה חינמית ואמינה. אייל

15. Started by TimoTy,

כל תוכנה חוץ מהדרייבר קלינר 3 תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by Liran -,

שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by idofr,

? ? בתודה עידו חג שמייח

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

אהלן....איכשהוא נמחק לי הווינדוס INSTALLER אין לי מושג איך אבל אני צריך אותו מחדש.. מישהו יודע איך אני יכול להתקין אותו מחדש???

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by kupo,

אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by dorlevy,

אני צריך לעשות איזה סרט מתוכנה שאני מריץ, נגיד EMULE, עם איזה תוכנה אני יכול להסריט אותה בלי שיראו את שורת המשימות, ז"א רק את ה-EMULE, ושהסרט יהיה בפורמט הכי איכותי שיש וגם שהקול שלו יהיה באיכות הכי טובה. יש תוכנה כזאת??? תודה מראש, דור לוי.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום! אני צריך תוכנה שמחברת קובץ כתוביות עם קובץ של סרט והכל נצרב ביחד! אם תוכלו לתת לי שם מדויק זה יהיה מצוין! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.