עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MooShoo,

מישהו יכול לתת בבקשה קישור לקודקים לויסטה 32 ביט? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by Domovoi,

אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Ohad-a,

שלום אני מבקש את עזרתכם בשחזור עבודתי. שמרתי בטעות קובץ וורד שלי באותו שם על קובץ אחר, אני מנסה לשחזר את הגרסה הקודמת של הקובץ שעליו נשמר בטעות הקובץ החדש. תקוותי היא שמישהו מהמומחים פה בטכנולוגיות מידע יוכל לסייע לי. בתודה אוהד סטודנט נואש בחיפוש אחר הסכומים שלו

• 2 תגובות
    • 16.3k צפיות
  7. Started by שבע-שנים,

שלום, איך אני גורם לfoobar שלי להיראות כמו בתמונה הבאה?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by EITANPP0,

זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. אז ככה.... יש לי אינטרנט של HOT עם מודם של מוטורולה...מחובר ישיר למחשב...מתקשר בעזרת חייגן מערכת הפעלה ויסטה 64 אנגלית אולטימט... לפני שהחברה של jDownloader שיפרו את הממשק הכל עבד טוב... הפעלתי לו סקריפט כזה.. rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" [username][[password] והכל עבד חלק...עכשיו אני לא מצליח....אפשר עזרה??.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ברשותי CANON A2000 , אתמול היה לי קונצרט ויש לי שם סרטונים חשובים, העניין הוא כשניסיתי להעביר סרטונים בפעם הראשונה המכשיר והמחשב נתקעו אז הייתי חייב לנתקו. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ולהעביר את הסרטונים ADOBE PHOTOSHOP כתב לי שלא ניתן להעביר את הסרטונים מהמכשיר ויש לבדוק אם המכשיר טעון או שהכרטיס זיכרון במקום. כשאני מנסה להפעיל את הסרטונים דרך המצלמה הם פועלים רק אי אפשר להעבירם למחשב. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by benor,

http://weblog.pigfoot.org/pigfoot/2009/08/11/firefox-3-5-2-release-optimized-build/ בתיאוריה, הוא אמור לעבוד יותר "מהר" מהגירסא הרגילה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by shimronfio,

אני משתמש באייסיקיו 6 ואני מנסה כמעט כל היום להיכנס אליו ולא מצליח הוא כל פעם רושם לי תהודעה הבאה: "Could not connect to the HTTP tunnel" מה אני צריך לעשות? *כבר ניסית להתקין מהתחלה תתוכנה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי כרטיס TV2000 רגיל של לידטק ועוד לא יצאה לו תוכנה רשמית לויסטה,אני נורא רוצה לראות תכנית שתשודר מחרתיים,ומקווה שגם להקליטה.. יש איזושהי תוכנת צד שלישי שיכולה להחליף את הWinfast PVR של לידטק? חיננמית או לא זה לא מעניין אותי,העיקר שתעבוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. מה המצב חברים? טוב לחזור לפורום אחרי שלא יצא לי להכינס אליו בשנה האחרונה בכל אופן, בקשר לשאלה שלי: הסברתי אותה היטב בכותרת, אני רק אציין שאין לי מושג איך התוכנה/תוסף הזה של eSafe הגיע לי למחשב. הרצתי כמה חיפושים כאן בפורום, וגם בגוגל, אך לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה. יצא לי לחפש קצת גם בעורך הרישום, ומצאתי שם כמה ערכים שנשאו את השם eSafe או Aladdin (החברה שהתוכנה הנ"ל שייכת לה) העניין הוא שאני לא חושב שזה יהיה נכון להסיר אותם בצורה הזאת. אם למישהו יש מושג איך להסיר את זה, אני אשמח... ניסיתי כ"כ הרבה דברים ואני לא מצליח להיפטר מזה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום, הבעיה שלי התחילה כאשר נעלמו לי הכוננים האופטיים. מצאתי פיתרון שעבד והחזיר אותם במיקרוסופט http://support.microsoft.com/defaul...kb;en-us;314060 אבל מאז הכיבוי של המחשב לא עובד. (מתבצעת יציאה מסודרת מחלונות, מתקבל מסך windows is shutting down) ואז נשארת תמונה כחולה כמו לפני שהמחשב נכבה אך בלי שהוא כבה בפועל. אם אני עושה sys restore בעיית הכיבוי נפתרת אך הכוננים שוב נעלמים... אודה למישהו שמבין ב-Registry מה עוד ניתן לעשות עם upperlink ו-lowerlink או לתת פיתרון אחר או לבעיית הכוננים הנעלמים או לבעיית הכיבוי. דרך אגב הכוננים כן מופיעים במנהל ההתקנים עם שגיאה (!) מספר 41. וניסיתי גם לכבות ב-Safe Mode אמנם כבה, אך כשחזרתי למצב רגיל לא כבה. תודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by doronpas,

אני לא מצליח לפתוח אותו, יש תוכנה שממירה את זה לקובץ וורד אולי?

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by frank31,

שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. היתה לי כזאת תוכנה בעבר ,אבל המחשב עבר פירמוט ...אז מן הסתם. חג שמח אנשים!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lordgod,

[tt]מתי כל התוכנות החדשות של מייקרוסופט לא ייקראו בטא? בטוח להתקין אותם?[/tt]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by BloodyW,

אחרי שפירמטתי, המיקרופון פועל ממש חלש ושומעים אותי ממש חלש ב team speak. ואני לא יכול לתת בוסט למקירופון, ואופציית ה ADVANCED חסומה, איפה שהסמל הקון של הרמקול בצד. איך אני מגדיר אותו? וצריך איז דרייברים מיוחדים?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Amit_11,

הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by omrij,

בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.