עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.

2. ^ תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. טוב אז ככה, יש לי את גרסה שמונה וזה כתב לי שיש עדכונים, אז סבבה הורדתי.. ואז פתאום זה כותב לי שחסר איזשהו קובץ bin, אז ראיתי שיש מן לינק כזה שמקשר לאתר שלהם בקשר לעדכונים, והיה שם מן הורדה של איזשהו קובץ, וראיתי שזה באמת קובץ מסוג bin, הורדתי ושמרתי סתם בתיקייה שבה נמצאת התוכנה בprogram files כי זה היה נראה הכי נכון לשים שמה, לחצתי שוב שיעשה תעדכונים, עדיין אותו הדבר - אומר שחסר לי איזה קובץ bin אז עשיתי התקנה מחדש של התוכנה, אבל עכשיו גם חסר לו (כרגיל) הקובץ bin הארור הזה, וגם זה עושה לי תאייקון המציק הזה שליד השעון שכאילו חסר לי אנטיוירוס והמחשב בסכנה, נו האייקון המלחיץ הזה..חח מישהו יכול לעזור? או לתת לי אופצייה לאיזשהו אנטיוירוס חינמי טוב אחר?

4. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד IBM T30 עשיתי טעות חבל על הזמן ושמתי סיסמא... ושכחתי אותה עכשיו ממש כשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש סיסמא והוא לא נכנס לביוס אפילו כי הסיסמא קודמת לזה ובחברה אמרו לי שצריך רק להחליף לוח אם... לדעתי זה לא הגיוני בגלל שחייבת להיות איזה סיסמא אוניברסלית שתפתח את זה יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לאפס את הביוס לא יצא כלום הוצאתי והכנסתי לא עבד... עשיתי פלוס ופלוס ולא התאפס...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Windows Messenger כל הזמן פועל לי ברקע למרות שאפילו חסמתי לו את הגישה לאינטרנט, הוא צורך משאבים (9 מגה בייט מהזיכרון הפנימי) ואם אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב אני לא יכול להפעיל את הסיוע מרחוק דרך הMsn Messenger, הוא כותב שחייב להתקין את הWindows Messenge. אז איך לעזאזאל אני יכול לגרום לא לא לפעול ברקע סתם כשמתחשק לו? ודרך אגב מה שורת הפקודה למחיקתו?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by gargar,

במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. Started by yfbr,

הבעיה מופיעה בשני מצבים : ------------------------------- 1 - כאשר אני סוגר את חלון של האקספלורר. (לפעמים) 2 - כאשר אני מנסה להכנס לדפי אינטרנט שונים. כאשר אני נכנס לקרוא את הדואר שלי ב Yahoo , אחרי הזנת השם והסיסמה (תמיד), וכן כשאני נכנס ל Ynet (לפעמים). בתמונה המצורפת, שני סוגי חלונות שגיאה המופיעים בשני המצבים. מידע נוסף : ------------ בתקופה שהבעייה החלה היו שני דברים, התקנתי קאזא לייט (בנתיים הסרתי אותו), וכן נכנס למחשב קישור לאתר Cool-Search, ולכן התקנתי במחשב ZoneAlarm וכן Ad-aware 6.0 ו Spybot-S&B שניקו כמובן את הקישור ל Cool-Search . נכנסתי ל Windows Apdate ולא מתאפשר לי לבצע עדכון למרות שביצעתי כל מה שהם דורשים לעשות. מה לעשות ? כבר 3 שבועות שאיני יכול להכנ…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  10. חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by do_k,

הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by talisman,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה

14. בתוח יש פה בפורום מלא נושאים כאלה אבל החיפוש לא נותן לי אף תוצאה (נא לעשות משהו בנידון) אז כדיי לא לבזבז זמן אני פותח נושא חדש (אתם מרשים לי נכון?) יש לי חדש שהכרטיס שלי התחיל להתחמם (עוד פעם) לפעמים זה בעייות בטקסטורות וכו..... ועוד בעייות שאני לא מצליח להסביר הAIDA לא מצאה לי בכלל חיישנים במחשב וכנ"ל ה-EVEREST ולפני חודשיים (תחילת החופש- היו ימים :'() נתקע לי המאוורר של הכרטיס והוא תוקן במסגרת האחריות, אני חושש שהם לא תיקנו לי אותו כמו שצריך וכעת הבעייה חוזרת על עצמה אני רוצה למדוד את הטמפ' ואם אפשר לרשום את הטמפ' בהם נע הכרטיס שלי (מסכן הוא רק תינוק!) תודה ואני יעריך קישורים עד מאוד!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by RobiNooB,

מאז שהכנסתי את הג'י מייל שלי ל POP3 והכל עובד דרך הOUTLOOK בקבלת הודעות פיקס ...... אבל כל מה שאני שולח ומצרף קובץ ...(כל קובץ גם טקסט אפילו) הוא מחזיר לי את הדואר חזרה ! כאילו לא נשלח ..אתם מכירים את זה נו ... למה ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by IceMan_22,

התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מחפש דברים בעברית אני מקבל את זה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה! אתמול ביצעתי רכישה נוספת של המשחק, רק הפעם בסטים.. קניתי לבן דוד שלי עותק אחד במתנה... הוא הוריד, התקין ,אבל כלום לא עבד, כנראה בגלל שהוא ניסה קודם את הפרוץ אז זה התנגש.....השאלה שלי היא כזו.... עכשיו הוא מוריד מחדש.. הסיר והתקין את סטים מחדש, ומחק כל קובץ אפשרי של הפרוץ. האם אני יכול לדעת מה ה CD-KEY שלו דרך סטים ? אם כן אני אתקין לו את הדיסקים שלי עם הסידי קי שלו..... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות. האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד …

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. שלום לכם. אני זקוק להמלצות על תוכנות שמונעות התקנת Spyware, Adaware, ודומיהן. כמו כן, אם אתם מכירים מקומות ברשת עם השוואות בין תוכנות שכאלה אני אשמח לדעת עליהם. התוכנות לא חייבות להיות חינמיות, אבל כן חייבות להיות ניתנות לקנייה דרך הרשת. אני צריך לדעת מה התוכנה הכי טובה בלי קשר למחיר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים