תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה שמעתי על הפילטר Tzan בכמה פורמים שונים. הבנתי שהפילטר הזה זה מין מקודד של סרטי XVID שהם מוקלטים ב-25 FPS או29 FPS ויכול לכוון אותם עד 75 FPS. הדבר נותן תמונה יותר חלקה, צבעים יותר טובים ויותר פרטים בתמונה. לפי מה שהבנתי הפילטר נמצא בנגן CyberLink PowerDVD 8. לשם כך השגתי את הנגן וניסיתי לחפש שם את האפשרות להפעיל את הפילטר המדובר, אך לא מצאתי משהו בנוגע לפילטר. השאלה שלי היא איך אני מפעיל את הפילטר הזה? האם זה מקודד שצריכים להוריד בנוסף לנגן PowerDVD 8? אם כן, אשמח לקישור. אשמח אם מישהו שמבין בנושא הפילטר Tzan ויכול להסביר לי עליו יותר ולהגיד לי איך אני מפעיל אותו. תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה שאני אוכל להציג בעזרתה נתונים מתוך האמיול על LCD בחיבור פרללי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני צריך את הפלאגין Basic_Text כי ערכתי קובץ בAE שמתי טקסט ואז החזרתי לPREMIERE והוא רשם לי שגיאה של הפלאגין הזה את תגידו לי עצלן אני חיפשתי את זה.. לא מצאתי מצאתי רק עוד אנשים מתלוממים על הERROR הזה ניסיתי להעתיק את הPLUGIN מהAE ועדיין הוא רשם לי את זה מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי מהירה בהורדות עם רואטר שלא אצטרך לפתוח לה פורט כלומר היא פותחת פורט לבד , בסגנון אימש ושריזה ?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לעשות גיבוי למחשב נייד acer לכונן חיצוני של wd my book essential 1.5TB, אולם בתהליך הטענת התוכנה מהבוטסידי המסך משחיר והמחשב לא מגיב. אם בוחרים את מצב safe mode אז הוא עולה כי הוא לא מנסה להתקין דרייבר של דיסק קשיח שמחובר בUSB. מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום ה-outlook 2007 שלי מחזיק כ - 6 קבצי PST אשר גודל כל אחד מהם בין 600 מגה ל-1500 מגה בפעם הראשונה שאני מפעיל את התוכנה לוקח ל-outlook לעלות כ-2 עד כ-3 דקות במידה ואני משתמש בקובץ PST אחד - ה-outlook עולה בזמן סביר עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם השאלה לא ממש מתאימה לפורום. לא מצאתי פורום מתאים יותר. לעניינינו: עבדתי עד לאחרונה עם מסך CRT על רזולוציה של 800*600(כן, כן :-)). המסך התקלקל וקניתי LCD 21.5 . הרזולוציה הנטיבית שלו היא כמובן 1920*1080. הכל טוב ויפה, אך יש בעיה אחת: כל סרטון, שהרזולוציה שלו פחותה מ1080P- נראה על הפנים. אם מדובר ב1024*768 אז מילא זה עוד סביר, אך סרטונים ברזולוציות ממש נמוכות הופכים לבדיחה. אם אני מפעיל בגודל המקורי, אני מקבל מלבן קטן באמצע המסך. אם אני "מותח" את הסרטון על פני המסך, מתקבלת תמונה מפוקסלת. השאלה היא, האם ישנה "מניפולציה" כלשהי, שתאפשר לי להריץ את הסרטונים האלו בצורה סבירה יותר, על מסך שכזה? אולי נגנים מסוימים יודעים לעשות איזושהי קומפנסציה, שתשפר את המראה…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזהו הפורום הנכון עבור דיון זה. התחלתי להשתמש ב- OneDrive כפתרון נוח עבור אחסון המוזיקה שלי ויכולת הגישה מכל נקודה, היה לי חשוב שאוכל להשמיע את המוזיקה כשאני ברכב או בכל נקודה בעולם, אני משתמש בתוכנה CloudBeats ע"מ להזרים את המוזיקה בצורה מייטבית. השאלה היא כזו, חלק מהקבצים ל ניתנים להשמעה ע"י התוכנה, וגם לא ע"י האפליקציה של OneDrive עצמה... רק דרך ווינדוס/מחשב... יש למישהו רעיון למה ומדוע זה קורה ואיך ניתן לפתור את הבעיה? ואם יש מחשבות לשיפור השימוש ע"י המלצה לתוכנות/פלטפורומות אחרות, אני יותר מאשמח לשמוע... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
כיצד או בעזרת איזו תוכנה אפשר לשמור סירטונים של - flash player 9 .... אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שזו בעיה ידועה והקבצים עדיין בתיקיית הTEMP של EMULE האם מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לשחזר את ההורדות
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עד הCS2 הפוטושופ תמיד הגיע עם האימג' רדי, עכשיו אין.. התסכלתי גם באתר של Adobe ולא מצאתי שום איזכור לגבי IR בCS3 מה עושים? איך אפשר לעשות אנימציות עם PS? תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי בינתיים VEGA שהיא מעפנה. יש לי עכשיו את ADOBE PREMIRE 6 שהיא די אחלה אבל כבדה בטירוף.... יש תוכנה שתיהיה קלה יחסית ושיהיו בה הרבה אפקטים ??? אני ינסה עכשיו את Pinnacle Studio Plus Titanium Edition v10 6 איך היא??? *בקשר ל ADOBE, יש דרך להוסיף\להוריד כול מיני מעברים ואפקטים נוספים חוץ ממה שיש בתוכנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיה באיציק: הוא שולח לי את אותה הודעה (שנשלחה לי כאשר לא הייתי מחובר - הודעה, הכוונה לחבר ולא מודעה) בכל פעם שאני פותח את האיציק (אין גבול לכמה שאני שונא את התוכנה הזאת!). למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש, R.
-
"זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: * ניסיתי להרחיב גודל של מחיצה בעזרת Partition Magic7. * באמצע התהליך, כשראיתי ששום דבר לא מתקדם מבחינת אחוזים, לחצתי ריסט (כן..אני יודע שאני אידיוט). * לאחר שמערכת הקבצים קרסה כתוצאה מהריסט, הגעתי להחלטה שאני מוותר על ניסיונות שחזור המידע ומחקתי את הקבצים. [glow=red,2,300]עכשיו הבעיה-[/glow] המקום של הקבצים שנמחקו נשאר תפוס. איך אפשר להוריד/למחוק אותו? יש תוכנות לשם כך?? מקווה שתעזרו לי בהקדם, בתודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-