עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dinay,

אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by ben060,

לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. שלום, אני מחפש דרייבר כמה שיותר עדכני לכרטיס רשת מסוג realtek 8169/8110 family gigabit חיפשתי בגוגל ולא כל כך מצאתי.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by rani,

מישהו יודע אם זה אפשרי לשים תמונה מונפשת במסנג'ר במקם תמונה רגילה ואיך? נ''ב אני חושב שכבר ראיתי תמונה מונפשת במסנג'ר ככה שזה אפשרי...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Nullity,

איך מציגים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by RONEN1N,

התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Gnome,

אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אהלן ששון שאלה לי קטנה ואני מקווה שאני בםורום הנכון האם יש איזו תוכנה שדרכה אני יכול להעביר שידור ולעצב לה מעטפת משלי והכל ואת זה להעביר לשידור של המצלמה. וכל זה בחי. לדוגמה: נגיד ואני רוצה לשדר בתפוז (סתם לדוגמה בבלוג TV שלהם) אז הבנתי שהוא משתמש בשידור של המצלמת אינטרנט שיש לי. אז יש מצב שיש איזה תוכנה שתאפשר לי להלביש על השידור הזה מעטפת שאני אצור (מבוסס על המסך הכחול אם מישהו מכיר), ובמעטפת הזאת אני יוכללשנות דברים כמו טקסט, למשל, ובשידור שלי בתפוז יראו את כל זה ואת כל השינויים בזמן אמת. אם מישהו הבין אותי ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו. תודה רבה לעוזרים, לקוראים ולהורי שהביאוני עד הלום.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. היי חברים יש לי EEE עם מסך מגע.. והמסך מגע עובד , בשעה טובה הבעיה הגדולה היא שכל נגיעה הוא עושה לי ''ביפ'' וזה פשוט מחרפן אותי ניסיתי לחפש את קובץ הביפ הזה ולמחוק אותו אבל לא מצאתי אותו בחיפוש ניסיתי לבטל את הביפ בהגדרות הדרייבר והוא ניראה כמבוטל אבל עדיין עובד מה עושים ? אני משתגע מזה :-\

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by eladrevach,

אז ככה קניתי מחשב חדש.. הכל טוב ויפה ועשיתי את הבדיקה הזאת בווינדוס 7 עכשיו על המעבד והזיכרון הוא נותן תוצאה טובה אבל על הכרטיס מסך הוא נותן לי 6.0 ויש לי Hd5770 עם ה3850 שלי קיבלתי 6.9 ... מישהו יכול להסביר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. אם יש לי ויסטה 32 ביט אז יש לי גם DirectX 10 או שאני צריך להוריד את זה? סורי על השאלה הנובית ;D

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Notter,

כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by nirfun,

שלום חיפשתי בפורומים ולא מצאתי.. אני צריך דרייבר לצ'יפסט 440BX, בלוח MS 6163PRO.... הדבר הכי קרוב שמצאתי: http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=129&DwnldID=7078&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng תודה מראש, ניר

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by iyehuda,

התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by gromeck,

אני צריך תוכה שיכולה לצרוב סרטי DVD מקוריים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by porcupine_tree_26,

אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by ydyehuda,

שלום למומחים נעלמו לי כל השדות שיושבים על המסך כגון שכבות, צבע וכו-כיצד מחזירים אותם? תודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. המסך סמסונג syncmaster 953bw ודרך אגב יש לי gforce 4

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  22. יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים