עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למשל: מנהל ההתקנים msconfig NOD32 hijackthis_199 מסרב בכלל לעלות. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי WINDOWS XP SP1, כאשר מתקינים אותו הוא בא עם MP8, אז רציתי את 9, והייתה לי בעיה עם ה WINDOWS UPDATE, אז חיפשתי לינק להורדה ישירה, והורדתי והתקנתי, הבעיה היא שהMP עכשיו בעברית (גרסא 9), איך אני הופך אותה לאנגלית ? או אם מישהו יודע איך מסירים את מה שיש לי עכשיו, ויש לו לינק למדיה פלייר 9 באנגלית. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את ההודעת שגיאה הנ"ל (התמונה הראשונה שמופיעה למטה) וכאשר אני נכנס לגימייל (אפילו עדיין שאני לא מתחבר למייל שלי ) הוא נותן לי שגיאה (תמונה שניה למטה) מה זה ? [attachment deleted by admin]

6. שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי אתמול את dx9 והקובץ עצמו תופס לפני ההורדה 291kb וזהו קובץ כפי שאתם יודעים שמוריד את ההתקנה למחשב ולאחר מכן מתקין אותו אבל לא מצאתי אותו בכול ההארדיסק שלי מישהו אולי יודע איפה הוא נמצא ???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by kurt80,

אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. הי, לאחר טעות מטומטמת מצידי ( ), המחשב שלי נדבק בווירוס. בתחילה, הוא גרם לשירות ה-Security Center להפסיק לפעול, מה שבתורו גרם לפיירוול ולאנטיוירוס לקרוס. לאחר בדיקה נרחבת באינטרנט, וניסיונות שונים לתיקון הבעייה (כולל הפעלה ידנית של השירות - גם דרך Safe Mode), כשעשיתי ריסטרט למחשב, הווינדוס עלה, אבל כל מה שראיתי היה את תמונת הדסקטופ, וחוץ ממנה, שום דבר. ניסיתי להשתמש גם ב- "Kasparsky Rescue CD 10" וגם ב- "BitDefender Rescue CD", אבל אף אחד מהם לא פתר את הבעייה. לפי מה שראיתי רוב הסיכויים שהווירוס שהדביק את המחשב שלי, נקרא "Vundo Virus"... מידע על המערכת שלי: Windows 7 Home Premium 64bit Windows Security Essentials האם יש דרך לפתור את הבעייה, גם אם אין לי גישה למח…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אממ, אז ככה, פתאום יש בעיה במחשב, שהתמונות מופיעות בגוונים צהובים, כלומר לא בגוונים רגילים. לבן הוא לא לבן. חשבתי שזו בעיה רק בפוטושופ אבל גם מחוץ לו אני לא מצליח להשתמש בצבע הלבן. זו איננה בעיה במסך, אלא בוינדוס או משהו כזה .. תמונה שתמחיש: http://img163.imageshack.us/img163/6136/36071547.jpg

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Mr.Quest,

שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אני משתמש באנטי-ווירוס קספרסקיי אז השאלה מופנת לאלו שמשתמשים גם באנטי-ווירוס הזה ב Additional Settings יש אפשרות של Program protection שצריך להקיש סיסמא ולא הבנתי למה [http://img68.exs.cx/img68/6876/1021.jpg

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by rgm7,

אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Rayman_1,

בבקשה זה ממש דחוף לי...!!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש תוכנות בסגנון FRAPS , אפשר שמות בבקשה ?

19. הוא מראה בצורה מוזרה אתרים מסויימים, פורוצים מסויימים וכאלה. ככה שאני משער שזה איזשהוא תוסף שחסר וצריך להתקין.. למישהו יש מושג מהו?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. אבא שלי גילה לאחרונה את כשרונו הווקאלי והחליט ליצור לעצמו ספריית קריוקי עם השירים הרוסיים האהובים שלו. בכל מקרה, עשיתי Rip לדיסקים שלו ועכשיו אני מחפש תוכנה להוריד את ה-Vocals מאותם השירים ולהקליט אותם בלעדיהם. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. אהלן חברים יקרים אני חופר באינטרנט מזה שבוע וניסיתי אין ספור תוכנות שונות ללא הצלחה אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר מסמך PDF ל *.doc או *.rtf וכמובן שתתמוך בעברית אז למי שמכיר ויש המלצה על תוכנה שתעשה את העבודה אני אשמח אם תוכל להמליץ לי בתודה מראש AngelDust

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by yfbr,

הבעיה מופיעה בשני מצבים : ------------------------------- 1 - כאשר אני סוגר את חלון של האקספלורר. (לפעמים) 2 - כאשר אני מנסה להכנס לדפי אינטרנט שונים. כאשר אני נכנס לקרוא את הדואר שלי ב Yahoo , אחרי הזנת השם והסיסמה (תמיד), וכן כשאני נכנס ל Ynet (לפעמים). בתמונה המצורפת, שני סוגי חלונות שגיאה המופיעים בשני המצבים. מידע נוסף : ------------ בתקופה שהבעייה החלה היו שני דברים, התקנתי קאזא לייט (בנתיים הסרתי אותו), וכן נכנס למחשב קישור לאתר Cool-Search, ולכן התקנתי במחשב ZoneAlarm וכן Ad-aware 6.0 ו Spybot-S&B שניקו כמובן את הקישור ל Cool-Search . נכנסתי ל Windows Apdate ולא מתאפשר לי לבצע עדכון למרות שביצעתי כל מה שהם דורשים לעשות. מה לעשות ? כבר 3 שבועות שאיני יכול להכנ…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by gigi,

שלום רב התקנתי במחשב את התוכנה פורמט פקטורי כדי שאני אוכל לצפות בקבצים שאני מוריד מהמצלמת וידאו שלי ויש לי גם קבצי flac כדי שאני אוכל להפעיל במדיה פלייר הורדתי את התוכנה לאחר שקראתי שהיא התוכנה הכי טובה שיש היום אבל יש בעיה שבכל פעם שאני מנסה להמיר קובץ אז זה רושם לי המרה נכשלה בצבע אדום כל קובץ לא משנה באיזה סיומת.. מישהו יודע מה הפתרון או שימליץ על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה? (עשיתי חיופש בפורומים לפני שאני פותח אשכול חדש בנושא,ולא מצאתי תגובה שתוכל לעזור לי) תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....

25. Started by avi_lilah,

שלום אנשים אני מחפש תוכנה לצריבת DVD יש לי nero אבל אני מחפש משהוא אחר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.