עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by menahem2009,

פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by haybd,

טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. התקנתי היום את הגרסה הכי חדשה של התוכנה... וזה בא ביחד עם פיירוול מעצבן כזה...אני התקנתי אנטי-וירוס במטרה שיהיה רק אנטי-וירוס ולא פיירוול ביחד.. אשמח אם תגידו לי איך לבטל את הפיירוול..! :]

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  8. יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by ofeky1,

הבעיה היא כזאת עד עכשיו היה לי איסיקיו 6 רגיל לפני יומים הורדתי את הגירסה לאיסיקיו 6 של וואלה עכשיו האיסי מתנתק לי אחרי פרק זמן והקובץ exe שלו נמחק ומופיע לי שהקיצור דדך לא תקף מדובר בויסטה 64 אבל הייתה לחבר שלי בעיה דומה בויסטה 32 משהו יודע מה הבעיה פה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by EagleX2,

שלום. בצורה מוזרה, מיד אחרי פירמוט הווינדוס, הופיעה לי הוירוס ששמו sygate32 (לפחות לפי NOD32 וגוגל..) NOD טוען שהוא הוסר, אך לפי מנהל המשימות הוא עדיין פועל... רציתי לדעת מה ניתן לעשות, תודה...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. איך מתקינים אייקונים חדשים לסנג'ר ומאיפה מורידים אותם?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by shaul1412,

שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by etz,

זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. אני לא מבין מה הבעייה.נימאס כבר http://img191.imageshack.us/img191/1325/p1010212ht1.jpg

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך אפשר לקשר בין תוכן של עמודה אחת לתוכן של עמודות אחרות כמו ב- Excel? אני מתכוון לאפשרות ב- Excel שאפשר לכתוב בתוכן של תא דבר כזה: =(b2+b3) ואז זה יבצע את הפעולה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by רומן גרוס,

1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by GamePad,

ניסיתי לראות היום סרט דרך הDIVX (גרסה 5.0.5 ) והסרט היה הפוך! (על הראש) אני בטח צריך להוריד איזה קודקס או משהו אבל איזה? אגב ב POWERDVD וב WINAMP רואים כרגיל אבל עדיין זה מעצבן. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by eladbu,

מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by lioryb,

שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by a-gold,

יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים