תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתחבר אליי,לי קופצת הודעה של משהו עם פרוקסי(אם צריך תמונה רק תגידו!),הגדרתי שמה NO FROXY,וזה רושם לו הודעת שגיאה No connection to partner 836082373! ניסיתי אני להתחבר אליו ועובד מעולה,אבל שהוא מתחבר לא עובד. יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה שבועות אני סובל מריסטים בפיירפוקס, מדי כמה דקות / שעות. היום זה הפך בלתי נסבל, ספציפית באתר הייטק-זון, שכל טעינה של עמוד שם מעיפה את הפיירפוקס. לעיתים התופעה מלווה בסימנים מקדימים של החשכת לשוניות, ממש רקע שחור. כל הAdd Ons עדכניים, פרט ל Google earth שבניגוד לפיירפוקס, גוגל טוענים שהוא עדכני. בכרום הכל עובד מצויין, ובכל זאת פיירפוקס הוא הדפדפן העיקרי שלי. מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבנת אחרי הפעלת סירטונים ב-YNET עד שמפעילים את הסרטון שמופיע באתר הדפדפן עובד חלק אבל אחרי ההפעלה הוא מקרטע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי טבלה גדולה שמאגדת טבלאות של תרומות. אני מנסה להציג את כל אלו שתרמו במהלך השנה האחרונה מעל 100 דולר. אז נאמר שאדון לוי תרם 10 שקלים בחודש, במהלך 12 החודשים, והרי שהוא תרם סך הכל 120 ש"ח. השאלה היא איך אני יוצר פונקציה שמראה לי רק את אלו? הטבלה מכילה: תאריך, שם פרטי, שם משפחה, תרומה על סך, כתובת, עיר, מדינה. אשמח מאוד לגלגל הצלה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קובצי הווידאו שהמצלמה שלי מוציאה (CANON A610) מעט גדולים מידיי לדעתי. לדוגמא קובץ של כדקה וארבעים שניות, 640X480, 15 FPS תופס כ75 מגהבייט האם יש דרך כלשהיא לכווץ אותו במינימום איבוד איכות? בברכה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכל התוכנות שהתקנתי בשנים האחרונות, FastStone נכנסת אצלי למקום הראשון. היא איכותית ומאוד משוכללת, ואני מעדיף אותה על כל תוכנה אחרת לצפיה בתמונות - כולל כאלה שעולות כסף כמו ACDsee. התוכנה הזו מעולה, אבל היא מגיעה עם כמה ברירות מחדל די מצ'וקמקות. הנה השינויים שאני מגדיר בה לאחר ההתקנה: לחיצה על F12 כדי לפתוח את Settings תחת הטאב Viewer ביטול של Show filename in Full Screen - Text color סימון של Smooth ואז סימון של Before shown סימון No hourglass (busy) cursor in Full Screen תחת הטאב JPEG שינוי Default JPEG quality ל-100 תחת הטאב Magnifier שינוי של Magnifier Zoom Ratio ל-1.0 תחת הטאב Associations לחיצה על Select All ואז אישור הדבר שאני הכי אוהב בתוכנה הזו הוא הג…
-
- 2 תגובות
- 15k צפיות
-
-
היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים בדיסק הקשיח הראשון יש לי מערכת הפעלה והשני משמש לאחסון נתונים אני מחפש תוכנה שתמנע גישה לדיסק השני מחשבונות משתמשים אחרים אבל תאפשר גישה מהחשבון שלי או תוכנה תאפשר לשים סיסמה לגישה לדיסק הקשיח השני אני לא מחפש תוכנה להצפנה הדיסק קשיח שלתוכנה תהיה אפשרות למנוע גישה לתיקיות מסוימות אבל לאפשר גישה לאחרות (לא קריטי) אפשרות לשחזר את הסיסמה אם אפשר תוכנה חינמית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש ב"כרום" גרסה 4.0.249.43 גם כאשר אני בעברית וגם כאשר אני באנגלית - הסמן נראה אותו דבר (קו | מהבהב) - האם יש דרך בכרום שהסמן יהיה שונה בין עברית ואנגלית (כמו בכל שאר התוכנות... ) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי עם המחיצות והזזתי ?PQ-MAGIC) את המחיצות של הלינוקס, כולל את ה-BOOT . מאז הלילו לא עולה לי , מחקתי אותו זמנית שאני אוכל להשתמש ב-WIN-XP . עכשיו....איך אני מחיזר
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות מוזרות ב-FF: 1. משום מה ה-TMP גורם לשורת הכתובות לא לעבוד, כלוחצים אנטר פשוט לא קורה כלום. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-TMP וזה לא עוזר, ולא מצאתי שום דבר בהגדרות שהשתנה ממה שהיה קודם ועלול לגרום לכזה דבר. 2. בעיה שהתחילה לפני יומיים - כל פעם שאני נכנס לסרטון ביוטיוב הדפדפן נתקע. יש לציין שזה קורה גם כשאני פותח את ה-FF בסייפמוד. עד לפני יומיים היוטיוב עבד כרגיל, ולא זכור לי ששיניתי משהו (זה קרה לפני שעידכנתי ל-9.0.1 וזה עדיין קורה אחרי העדכון). רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
משום מה היום הדפים באתר (HWZONE כמובן) לא מפסיקים להיטען לי למרות שכל המידע כבר מופיע. אני משתמש בFF. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
נעלמו לי השרתים באימיול ואשמח אם מישהו יוכל להביא לי קובץ met טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בערך 2 דקות אחריי שאני מתחבר לאינטרנט אני שם לב שה PROCESS הזה לוקח לי 99 אחוז מהמעבד. איך שאני מסיים את ה תהליך הזה המחשב חוזר לתפקוד רגיל. למישהו יש מושג מה זה? ואיך אני מבטל את התהליך הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח מיילים מתקבלת ההודעה המצורפת אשמח לשמוע הצעות... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא את מפתח המוצר של אופיס 2010 שמותקן אצל מישהי בעבודה שלי כדי להתקין אותו שוב על מחשב חדש... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר שעובד - במקרה הטוב מצאתי תוכנות שנותנות את ה5 ספרות האחרונות של המפתח למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה, לכתוב בעברית או לראות את הכתוב בעברית, בתוכנות כמו אימול או אי סי קיו הכתוביות מוצגות בסימן שאלה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי וורד 2007 וערכתי מסמך עם מספר עמודים. האם יש דרך כלשהי שאני יוכל להחליף בין העמודים(לדוג' להחליף בין עמוד 3 לעמוד 4 ) כדי שמספרי העמודים יתאימו לתוכן העיניינים שעשיתי. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 11.9k צפיות
-