תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנשה לשמור תמונות מהאינטרנט אני יכול לשמור אותם רק כקובץ BMP ואין לי אפשרות לשנות שיהיה כל קובץ אחר זה אתחיל רק בכמה שבועות האחרונים ואין לי מוסג מה עשיתי אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של office xp? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם מישהו מכיר אתר המספק שירותי דואל בחינם נוסף מלבד HOTMAIL.COM שמאפשר למשוך/לשלוח דואל דרך תוכנה (לדוגמה אוטלוק) ? בשבוע האחרון אני מקבל ספאם בקצב של הודעה לדקה (לא הגזמה!!) למייל שזה בלתי נסבל, ושום סינון ספאם לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי סרט מסוג avi שניסיתי לראות אותו לראשונה במדיה פלייר וכל מה שאני מקבל הוא את הסאונד ללא תמונה.... ראשית המדיה פלייר רושם כי הוא מנסה להוריד את המקודד ואז שיש שגיאה בהורדה ואז הוא רק משמיע את הסאונד ולא מראה תמונה... מה עושים???? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג-אין מסויים שיגרום לרצף בין השירים. כלומר, שיישלב את סוף השיר המתנגן באותו הרגע עם תחילת השיר הבא ברשימה. יש את האפשרות הזאת בווינאמפ 3 אך אני משתמש בווינאמפ 2.9 כי הוא הרבה יותר קליל ונוח לעבודה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אחים שלי
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחר שלבסוף התקנתי את הוינדוס מדי פלייר 9 התחילה לי בעיה חדשה כל פעם שאני עובר עם הסמן על קובץ שמשויך למדייה פלייר 9 האקספלורר קורס (אני משתמש בW2K) מה אפשר לעשות? אם אין שום דבר אחר לעשות איך אני מעיף את המדיה פלייר 9?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
kazza , shareaza, ובכלל כל תוכנות השיתוף לא מצליחות להתחבר אצלי..כמו כן עוד כמה דברים... לתגובות גולשים באתר ynet אני לא מצליח להתחבר, לא רואה את המבזקים, לא מצליח להיכנס לקישורים מסויימים, בטוח יש מכנה משוף אחד הגורם לכל התקלות האלה. אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מקרב לב תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שהיא : התקנתי את התוכנה NERO 6 ויש לי בעיה אם צריבת סרטים מסוג MPEG2 למרות שהורדתי את הפלאג מאתר הרשמי שלהם והתקנתי אותו זה עדיין אומר שהתוכנה לא תומכת בפורמט הזה מה אפשר לעשות תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-