עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Stone Eagle,

טוב, אז ככה, בהודעות הקודמות שלי התלוננתי ש KaZaA ת(what's with the caps?e), ו IMesh וכל תכנות הורדת הקבצים למינהו שהתקנתי על המחשב שלי (Pentium 2, 350MHZ, dual boot: win98 & win2000 SP2), על ה win2000 גרמו לבעיות חמורות בתפקוד המחשב (windows explorer לא תפקד וכך גם ה IE). סה"כ ניסיתי כ 5 תכנות, ולכולן היו אותן בעיות. ניסיתי את WinMx ו KaZaA על ה 98 שלי, וזה עובד יופי. נו, טוב, אז שומר המסך מתבייש לעלות כשקזה רצה, נו, מה אני בכלל מתלונן... (כאילו ששילמתי עליה). ובכלל, win98 ידועה בנטיות הנוירוטיות-סדיסטיות שלה. תכנה קטנה ומטורפת. המסקנה שלי היא, בכל מקרה, שכל הערב רב הזה של תוכנות נכתב במקור ל 98, או ל XP, אבל לא ל NT או ל 2000. נכון, הורדתי את הגירסא של 98/2000, אבל …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by noodle,

שלום לכם, לאחר עידכון שביצעתי ב-jdownloader, נעלם לי filesonic מרשימת האתרים. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לדבר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אני עובד עם FILEZILLA SERVER , התוכנה לא מזהה תוכן של תיקיות רשת - אני חייב את המיפוי של הכתובת רשת שיוצאת מאדיטשייר. אם אני מחליף את הניתוב לכונן C או כל כונן פיזי על המחשב אין בעיה של תצוגה ורואים תיקיות , הבעיה היא רק בMAPPING של כונני רשת. פירוול למטה , ואפשר להיכנס ב-\\ , רק פיילזיה לא קורא. פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

כשאני צורב דיסקים של 700 או אולי 715 או אפילו 690 מ''ב נירו מקפיץ הודעה שהוא צריך לעשות finalizing אזמה הוא עושה בדיוק??

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by chenrp,

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by (‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾,

1) כל התקנה\הסרה של תוספת הוא אומר שזה יושלם באיתחול ואני מאתחל וזה נשאר אותו דבר... 2) SESSIONSAVER לא עובד ברגע שאני סוגר חלון ופות הוא פותח את דף הבית וללא הלשוניות שלי... 3) הוא לא מראה לי סימניות לאחר פתיחה אני צריך לפתוח ולסגור את הסמניות ואז הוא מראה... וירוסים\רוגלות וכו'... נבדקו. רסטרט.... בוצע. לקלל את המחשב, לבעוט בו וכו'.... בוצע. HELP!!!!

8. רק היום נפל לי פעמיים... ואתמול גם פעמיים... זה ממש מעצבן... ואני לא רוצה לחזור למקסטון אחרי שהתרגלתי לפיירפוקס... התקנתי כבר מחדש אתמול... לא עזר... למישהו יש מושג מה כבר יכול להיות הבעיה??? נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל יכול להיות שההרחבות שיש לי הם חלק מהבעיה? י [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by The Dom,

זה נורמאלי שהוא לוקח 50,000K ? לפעמים הוא ממש מעמיס על המעבד, ואני קולט אותו על 500,000 K. איך זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by dr70,

בזמנו (עד לפני כשנה) היה לי מחשב Pentium 4 במהירות של 2.8GHZ עם מערכת הפעלה Win xp proעם זיכרון של 512mb והכל היה בסדר. עכשיו יש לי מחשב E5200 של חברת Dell עם זיכרון של 2GB, ומערכת הפעלה Win 7 pro. בעת גלישה עם Fire Fox מדי פעם המחשב קופא למשך 10-30 שניות והדפדפן מפסיק להגיב ואחר כך חוזר לעצמו. איך פותרים את זה? אציין שהבעיה בגלישה רק בדפדפן הזה. בדפדפן של גוגל אין לי את הבעיה הזאת. שכחתי לציין שגרסת ה-fire fox היא 3.6.24. אשמח אם לא יוצע לי פיתרון של שדרוג הדפדפן, כי אני מעוניין להישאר עם הגרסא הזאת. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by yair_gobani,

לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by orenbroder,

שלום, אולי זה ישמע טיפשי אבל אני גולש בשועל 3.0 ויש לי בעיה: אם אני נמצא באמצע או בסוף דף כל שהוא ולוחץ על קישור ואז רוצה לחזור אחורה לדף המקורי, הוא לא חוזר לי לאותו מקום אלה תמיד לראש הדף המקורי. מה אני אמור לעשות בכדי שכשאני חוזר אחורה בדפדפן הוא יחזור לי לאותו מיקום? תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by אורי רמון,

שלום כיצד אני מעביר לדף הכניסה "קיצור דרך"? אם אני גולש באתר מסויים כשאני לוחץ בעכבר על הלחצן הימני ,אין אפשרות לעשות קיצור דרך אורי

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by smulikon,

היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. הקטנת גודל חלון פנימי ב FIREFOX יש כזאת חיה ? אני אסביר אצלי, העבודה ב FFOX היא בחלון אחד בלבד - אין אפשרות לפתוח עוד חלונות - כל דבר נפתח בטאבים בלבד (ככה אני אוהב וככה הגדרתי) זה בגלל שאני לא סובל עוד מופעים של התוכנה, שיהיה מופע אחד, וכל מה שצריך, בפנים בטאבים בתוכו. עכשיו, במקסת'ון, הייתי יכול, למרות שזה בתוך הדפדפן, בתוך טאב, לעשות RESTORE לחלון, כלומר שהחלון יהיה עדיין מקושר לטאב, אבל לא תופס את כל הדפדפן, ומאחוריו ברקע רואים טאב אחר כך שיוכלו להפתח חלונות בגודל הטבעי שלהם, אבל עדיין כטאב אני אדגים למה אני מתכוון , ע"י תמונה : (מימין, בתוך המקסת'ון, יש חלונות שאת הגודל שלהם, אפשר לשנות למרות שהם פנימיים של המקסת'ון בטאבים) מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דב…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. FIREFOX VER 0.9.1 תוכנה לגלישה באינטרנט לדעתי יותר טובה מהIE אתר הבית של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/ לינק להורדה של התוכנה :: http://mozilla.org/products/firefox/download.html?http%3A//ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.9.1/FirefoxSetup-0.9.1.exe פיטצ'רים Popup Blocking Stop annoying popup ads in their tracks with Firefox's built in popup blocker. Tabbed Browsing View more than one web page in a single window with this time saving feature. Open links in the background so that they're ready for viewing when you're ready to read them. Smarter Search Google Search is built right into the toolbar, and there are a plethora …

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מדי פעם יוצר לי בטעות לסגור את הדפדפן איך עושים UNDO לזה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rednit,

Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. http://www.wavelit.com/?ch=Wildlife&sh=africam מקבל הודעה להוריד PLUGIN מנסה להוריד ומקבל הודעה UNKNOWN PLUGIN אגב האתר המצ"ב הינו מדהים זאת מצלמת ווידאו המראה את פעילות בעלי חיים סביב מקווה המים אתמול ראיתי אריות את הווידאו אני מצליח לראות ב INTERNET EXPLORER תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  21. התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by The UnKnown,

אחלה דפדפן, קליל, מהיר באמת הכל אחלה אבל הוא מאודג לא יציב לפעמים אין שליטה טובה על החצים של הגלילה JAVA וSHOCKWAVE FLASH וכל אלה גם לא חברים טובים במיוחד של הזאב וזה עוד בלי מדי פעם שאתרים שונים לא נתמכים... בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי להקל על כל העניין הזה ? עריכה: וכן אני אל דפוק הורדתי אקסטנשנס שונים אבל עדיין הוא לא יותר מדי נוח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kikkler,

ניסיתי להתקין סקין חדש לפיירפוקס ובאחד השלבים נדרשתי לשנות את הקובץ הנ"ל - אלא שמתברר שהוא בכלל לא קיים אצלי (x:\Program Files\Mozilla Firefox\Chrome). מישהו מוכן לחפש אם הקובץ קיים אצלו, ואם כן, לעשות מצווה ולשלוח לי? האי סי קיו - 174202737

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. הנבלה לא מספיק לפתוח חלונות חדשים על הטלויוזיה, שכבוייה רוב הזמן, מה שמצליח לחרפן אותי. מה אפשר לעשות כדי שההתנהגות הזו תפסיק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים