תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ניסיתי את קלמווין פה ושם והא אחלה אנטי וירוס סך הכל. דבר אחד לא ברור לי- עצם העובדה שהוא בקוד פתוח לא עושה אותו לקל לעקיפה?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון, כשאני צופה בסרטים יש לי המון תופעות של עצירות קטנות, לפעמים רק הסאונד מפסיק וחוזר אחרי כמה שניות (בדר"כ בצורה מהירה, כך שהכל "נאמר" אבל מהר עד שזה מסתנכרן). או שהתחלתי לצפות רק בקבצים פגומים פתאום, או שיש לי איזושהיא בעיה. המחשב בן כשנה +. המפרט בכללי הוא AthlonII x 3 - 450 motherboard: Foxconn A88GMV עליו יש כ.מ מובנה Radeon HD 4250 4GB זיכרון וספק של סיסוניק. פועל עם מסך samsung 2333T אני מניח שהבעיה עשויה להיות הכרטיס המובנה, למרות שעד לאחרונה הוא לא עשה בעיות. אם למישהו יש רעיון לפתרון בלי קניית כ.מ לבדיקת ההיפותזה אשמח לשמוע. אם הברירה היחידה היא לקנות כ.מ חיצוני, אשמח להמלצה על אחד במחיר זול ככל האפשר, שישאפשר צפייה בסרטים, בחיבור DVI. אין לי בעי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם(התגעגעתי אפילו!) אז ככה, אני אוהב מאוד את פיירפוקס ואת כל התוספים שלו, יש לי כמה קבועים שאני לא יכול בלעדייהם הבעיה החלה עם פייסבוק שלא איפשר לי להעלות אלבומים בצורה טובה, הכפתור "שתף או פרסם "(לא זוכר) לא הופיע ולא יכלתי להעלות אלבומים. הפתרון היה IE TAB אבל גם מזה נמאס לי, אז עברתי לקרום - אותה בעיה. בנוסף לכל זה חבר הציע לי לנסות את WATERFOX שהוא פיירפוקס ב64BIT - ניסיתי, בהחלט מהיר אבל אז התחילו הבעיות האמיתיות! יוטיוב נשמע אצלי בECHO זה אומר שגם אם אני בפאוז אני עדיין שומע את הסרטון ממשיך ברקע. ובכלל יש לי 4GB זכרון והפיירפוקס תוחן לי את כל המשאבים, אני מגיע כמעט ל80% זכרון כשאני גולש... בקיצור אני חייב דפדפן נורמלי שיוציא אותי מכל החרא הזה! שיתמו…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש כמה אתרים, שלא נפתחים בנייח, ובנייד. לדוגמא כאן: http://www.synel.co.il/pay/payclick.html כשלוחצים על "שכר בקליק" מהתפריט בצד ימין, אמור להיפתח חלון נוסף. איכשהוא פתאום הדפדפן מפסיק לפתוח את החלון הזה. הוא פשוט לא עושה כלום שלוחצים על זה. זה קורה בעוד אתרים (ממשלתיים בעיקר) הדבר המוזר הוא שיש עוד 2 מחשבים במשרד, עם אותה מערכת הפעלה (WIN7) ואותן תוכנות, ששם זה נפתח כמו שצריך. אחרי בזבוז יום שלם בניסיון איתור התקלה, פרמטתי את הנייח הנ"ל, והנייד הנ"ל, וזה עזר. התקנתי את התוכנות והעדכונים של מערכת ההפעלה, והכל עבד כמו שצריך. לפתע, ניחשתם נכון, התקלה חזרה בנייד ובנייח. בנייח, עשיתי שחזור מערכת לתאריך של אחרי הפרמוט, והאתרים נפתחו. התקנתי תוכנה תוכנה, (Skype adobe rea…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
משך זמן טעינת חלונות 7 שלי הוא ברגיל 4 דקות. כאשר אני מפעיל את msconfig במטרה למנוע מסקייפ להטען עם הפעלת המחשב שלי, משך הזמן של הטעינה מתקצר באופן משמעותי ל-2:30 דקות: קרוב מאוד למשך זמן הטעינה כאשר אף תוכנת Startup ושירות שאיננו של מיקרוסופט לא מוגדר ב-msconfig שזה בערך 2:00 דקות. לכן אני רוצה לשאול האם יש משתמשי סקייפ נוספים שחווים משך זמן טעינה ארוך של המערכת ההפעלה שלהם בגלל סקייפ? במידה ויש צורך, מפרט המחשב שלי ניתן לעיון בלשונית "מפרט מחשב" אשר נמצאת מתחת למונה ההודעות שלי (שימו לב שעקב בעייה בפורום, המפרט שלי מוצג משמאל לימין ובצורה לא מסודרת).
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אבל חינמית. לא צריך הרבה אופציות. פשוט שעם כל איתחול, תחזיר את המחשב למצבו המקורי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות תוכנת תלת מימד maxon cinema 4d לא חשוב לי איזו גרסה - חדשה או ישנה מאד אם מישהו קנה פעם את התוכנה ולא משתמש בה, תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמות גדולה של קבצים מוסתרים (מסוג mp4) שאני מעוניין להפוך אותם לקבצים רגילים. אני יודע שקובץ מוסתר הוא קובץ רגיל לכל דבר ושאם אני מגדיר את המחשב שיראה את הקבצים המוסתרים אני גם אראה את הקבצים וגם אוכל להפעיל אותם אבל אני מעוניין שהקובץ ייראה כקובץ רגיל ושלא אצטרך להגדיר את המחשב שיראה קבצים מוסתרים בכדי שאוכל להפעיל אותם. כמובן שיש לי גם אופציה להמיר את הקבצים בעזרת תוכנת המרה ואז אקבל קבצים רגילים - הבעיה שמדובר בכמות גדולה של קבצים ואני מעוניין לחסוך את זמן ההמרה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך ...זה APPS שנכנסים דרך פייסבוק ....ב IE עובד יופי , כמו כן עבד גם בגרסאות מוקדמות של FIREFOX ... נכנסתי להגדרות ניסיתי לשנות להוסיף ל FILTERING ....וכו' כלום לא עזר מישהו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התכוונתי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8. אז חיפשתי בגוגל הסרת אינטרנט אקספלורר 9, ופעלתי לפי ההוראות שכתוב שם. לא ציפיתי שזה יסיר את אינטרנט אקספלורר לגמרי ממערכת ההפעלה. מאז, אין ביכולתי לבצע שחזור מערכת בכלל (לא משנה איזו נקודת שחזור אני בוחר, הוא רושם שהשחזור לא בוצע הצלחה). אין ביכולתי גם להתקין מחדש את אינטרנט אקספלורר 9, לא בגרסה האנגלית ולא בגרסה העברית (יותר מזה: בניסיון נוסף, הוא רושם לי שהתוכנה כבר מותקנת במחשב כאשר היא למעשה לא מותקנת). בנוסף, סייר החלונות השתגע, ופותח כל תיקייה בחלון נפרד למרות שהוא מוגדר לפתוח את כל התיקיות בחלון אחד. איך אני יוצא מהמצב שממנו הגעתי? עדכון: מסתבר שגם מאיץ ההורדות DAP חדל מלתפקד זמן קצר לאחר שהוסר אינטרנט אקספלורר 9. הוא מסרב בכל תו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הנני רוצה להדפיס דף אינטרנט כלשהו של מיקרוסופט, וכמובן שעל מנת להציג דפים של מיקרוסופט כמו שצריך, עלי להשתמש באינטרנט אקספלורר. בלי כל קשר, אין ביכולתי להדפיס ולשמור דפים בכלל באינטרנט אקספלורר 9. בעת ביצוע הצג לפני ההדפסה, מופיע דף ריק. בעת שמירה אני מקבל: "לא הייתה אפשרות לשמור דף אינטרנט זה". מה הבעייה פה? האם מומלץ בשבילי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8, על מנת לפתור את בעיות אלו ואחרות? עדכון: הבעייה נפתרה: 1. חיפוש בגוגל את "בעיות הדפסה באינטרנט אקספלורר 9" 2. כניסה לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/973479/he 3. הפעלת אינטרנט אקספלורר כמנהל המערכת פעם אחת, פתרה את בעיית ההדפסה בדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא הבנתם בכותרת אז מדובר על פוסטר פרוייקט. הוא כולל ריבועים עם מלל על הפרוייקט ותמונות בין לבין. אני מנסה להכין אותו ב WORD ומתקשה. יש תוכנה טובה לזה? הערה בסוף הוא יופס על דף מטרX מטר וחצי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-