תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמלמד את כל הפונקציות הבסיסיות בתוכנה שדרושות רק לתקן\לשפר תמונות רגילות...
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קנייתי נייד חדש, עם 80 גיגה. רציתי לחלק אותו ל 2, 60 ו 20. הפעלתי את הרטישין מגיק 8, וחילקתי. נתקלתי בבעיה- הכונן שחולק, רואים רק את C, וE השני במצב "מוחבא". ניסיתי להפוך אותו לזמין אך ללא הצלחה, אולי בגלל חוזסר הידע שלי בתוכנה הזו ספציפית... ניסיתי להפוך ביניהם, כלומר מה יהיה מוחבר ולא לא, אתחלתי ועכשיו ה XP לא עולה בכלל! מה אני עושה? זקוק לעזרה דחופה למי שיכול לעזור עוד עכשיו... תודה רבה. בד"כ אני מחלק דיסקים רגילים ע"י כלי ניהול של המערכת, ע"י חיבור הדיסק קשיח למחשב אחר. פה זה נייד וזה שונה...
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה כזאת שמדמה רשת בין שני מחשבים ששניהם מחוברים לאינטרנט... כאילו לא שהם אחד ליד השני אלא ששניהם מחוברים לאינטרנט ממקומות שונים והתוכנה מדמה כאילו שתי המחשבים מחוברים ברשת... אני צריך את התוכנה כי אני רוצה לשחק אם חבר במשחק רשת אחד... מישהו יכול לתת לי את השם של התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיול ראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5 עכשיו יש לי איתו כמה בעיות: 1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3? 2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה? ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות: 1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי? 2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עכשיו הוא מראה כל פעם שהוא נמחק אבל אחרי סריקה חוזרת הוא מוצא אותו כל הזמן שוב..... על מה אתם ממליצים ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אוקי, אני משתמש בקלינט Azureus יש לי רשת ביתית וזה מאיט מאוד את ההורדות. אני מעוניין לפתוח פורטים ואני לא יודע איך? וגם אני לא יודע מה הפורט של התוכנה, אלה עם כן זה המספר הזה שמופיע בהגדרות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לניקוי הרג'יסטרי. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנות שעוזרות לאנשים בעלי ליקויי ראייה להשתמש במחשב. החיפוש שלי מתפרש על פני שני תחומים של תוכנות: א. תוכנת "זכוכית-מגדלת" (מעין התוכנה שמובנית ב- Windows ב'עזרים->נגישות->זכוכית מגדלת', אבל עם יותר פונקציות ומקשי קיצור שאפשר להשתמש בהם). ב. תוכנת "דיבור". כלומר תוכנה שאפשר לסמן לה טקסט, והיא מקריאה אותו במילים. אני יודע שיש תוכנות כאלו באנגלית, אבל אני צריך אחת כזאת בעברית. יש לציין שעדיפות תוכנות שאפשר להקצות לפונקציות שלהן מקשי קיצור קלים, כך שגם אדם שלא רואה כ"כ טוב - יוכל להשתמש בהן. כל מידע יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים... אז הבעיה היא כזאת: היה לי צורב של LG וכאשר הייתי צורב שירים הם היו קופצים לי באמצע.... קניתי צורב NEC חדש וכשהרכבתי אותו אותה הבעיה חזרה שוב.... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה??.... (צורב חדש וגם קניתי דיסקים חדשים והבעיה נשארה)..... תודה בר...
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני אישית חיכיתי לזה הרבה זמן.. http://dl.google.com/picasa/picasaweb-setup-beta.exe
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-