תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי פלאפון K610I של סוני אריקסון צילמתי תמונות ושאני מחבר את הUSB למחשב אני לא מוצא את התמונות רק את המוזיקה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תוכנה לשיחזור אני לא יודע ממה זה אני חושב שהCCLENER אצלי מחק לי קבצים יש לי ויסטה 64 ונעלמו לי כל ההורדות של טורנט זה מצוי בסיפרייה ב DOWNLOADS\DOCUMENTS
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה, ביומיום אני משתמש בתוכנת הwinamp לטובת צפיה בוידאו ואודיו. אבל לאחרונה (אני חושב שמאז שפירמטתי את הלפטופ לפני כמה חודשים), שמתי לב שכשאני מנסה לנגן סרט (כמעט בבכל פורמט) בוינאמפ במסך מלא, המהירות של הסרט נהיית נמוכה, והוא נהיה קטוע טיפה. חשבתי שזו בעיה של כרטיס מסך או משהו בסגנון, אך נאלצתי לפסול את האופציה הזו, משום שכשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט על MP 11 של מייקרוסופט, הוא מתנגן ללא בעיה, גם במסך קטן וגם במסך מלא. אני ממש לא חובב של הMP, ומעדיף לעבוד עם הוינאמפ. יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש! יונתן
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום , יש לי אנטי וירוס נוד 32 גרסא 4 והסמל נהפך לי במנהל משימות למטה לכתום.. הבנתי שאני צריך להחליף יוזר ..אבל זה לא עזר החלפתי 3 פעמים וכל יוזר נשאר ירוק 10 דקות ואז שוב פעם משתנה לכתום. הוא לא מעדכן לי והוא כותב לי שההגנה לא בטוחה ב100 אחוז . עזרה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה אני מתקין את התוכנה TURBOCERT CBT PLAYER בא להפעיל אותה , הכל טוב ויפה פועל , בא לטעון תוכנית שיעור ,בוחר שיעור , מציג לי את השגיאה הבאה: Teasy DatabaseManager.CreateDatabase-cannot create database file C:\program files\turbocert\courses\ccna\ccnaF.tsx וזה לא מתחיל את השיעור... מה שהתוכנה הזאת עושה זה בעצם מדריך שיעורים לדברים מסוימים, לדוגמא פה זה שיעורים להסמכת CISCO CCNA תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שתי שאלות 1. יצרתי דיסק איתחול דרך XP A + פירמוט + CREAT MS DOS בקיצור אחרי שאני מתקין את הקבצים הוא לא מזהה כוננים קשיחים ולא CD רק A למה ? הורדתי GHOST שיעבוד דרך A והתוכנה עולה אבל מזהה רק A לא מזהה אף כונן אחר . איפה אני משיג דיסק איתחול שמזהה את כל הכוננים במחשב ולא רק את A ?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה שתעזרו לי למצוא תוכנה מסויימת , אני מקווה שיש אחת כזאת . אני אסביר בקצרה מה אני צריך מהתוכנה , יש לי מספר עסקים שאני רוצה לעשות להם פרסומת לתקופת זמן מסויימת , אני רוצה תוכנה שתסדר לי את לוח הזמנים , כלומר , שהתוכנה תודיע לי אחרי שהזמן שהוקצה לפרסומת הסתיים או משהו דומה לעניין הזה, כי אני לא רוצה לעבור על כל התאריכים .. אי אפשר לעשות זאת דרך האקסל?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההודעת שגיאה הנ"ל (התמונה הראשונה שמופיעה למטה) וכאשר אני נכנס לגימייל (אפילו עדיין שאני לא מתחבר למייל שלי ) הוא נותן לי שגיאה (תמונה שניה למטה) מה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה הדבר הזה, אבל כל פעם אני מקבל הודות שגיאה בקשר לזה, ואז גיליתי דרך ה-task manager שהדבר הזה תופס לי כמות ענקית מהזיכרון וכל דבר במחשב שלי עובד לאט. ועכשיו פתאום גם ה-task manager לא עובד לי.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני חושב שדי ניסיתי הכל. אני משתמש בגרסא האחרונה: 5.5.10.20.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר לדבר בICQ דרך מיקרופון ו אוזניות. ואיך להגדיר כדי שיהי אפשר לדבר?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-