תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן. אני לא מצליח לראות וידאו באתר של YNET. הם מציעים להוריד שם add on מסוים. הורדתי אותו בחרתי להתקין (דרך הפיירפוקס) והוא פשוט לא עושה כלום. לא רואים התקנה לא כלום. וזה לא מתקין. למישהו יש פיתרון לדבר? אגב, לתוספת קוראים player.xpi תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
רשום לי שאני צריך תוספת ששמה: Virtual Machine Additions חיפשתי בגוגל ומיקרוסופט אבל אני לא מוצא... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל =]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. בחלק מהאתרים, כמו YNET, כשלא ניתן ללחוץ על קונטרול ולשחק עם הגלגלת לצורך שינוי גודל הפונט, נוכחתי לדעת כי גודל הפונט פשוט קטן מדי. היכן אני יכול לשנות את גודלו כך שאף על פי הרזולוציה הגבוהה, הכתב יהיה בגודל סביר וקריא ולא קטן מדי ? (אגב, הגודל הקטן מדי תקף גם לחלק מהחלונות כמו חלון הורדה וכו') ניסיתי במאפייני שולחן העבודה, אבל לא הצלחתי למצוא את המאפיין שישנה את גודל הכתב באותם מקרים. עוד שאלה קטנה- בשורת כתובת, כאשר אני בוחר לשנות היישור משמאל לימין (Right Click->left to right reading order), כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב זה חוזר למצב הקודם. כיצד אני יכול "לקבע" את השינוי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר למצלמה שציינתי בכותרת, דרייבר שאכן עובד ל WINDOWS XP PRO 32 BIT. תודה ענקית מראש למי שיכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? קאזה לייט? אימיול? ביטורנט? סולסיק? DC++???
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שאני נכנס כדיי להתקין אותם אז הוא פותח לי אותם עם הכתבן (notepad) . איך אני משנה את זה בחזרה לברירית מחדל?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר יומיים מנסה לתקן בעיות בדרייברים שנגרמו מסקטורים פגומים וכשהגעתי לדרייבר של הchipset: INF_allOS_9.1.1.1014_PV זה עושה לי את השגיאה הבאה: ואני כבר משתגע מזה!! אני כבר לא יודע מה לעשות...ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי הנה השם של הלוח אם שלי: Intel Montpelier DQ35MP ואגב ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר, וזהו הדרייבר הכי עדכני. הנה הלוג שהתוכנה יצרה אם זה יעזור למישהוא..: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה : איך אפשר לשנות את FILE SYSTEM מNTFS ל FAT32 ? זה מאוד חשוב לי... אני מוכן לעשות אפילו פירמוט אם צריך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה אם אני לא רושם את זה במקום הנכון, אבל השתמשתי בתוכנה ccleaner וזה מחק לי קבצי cookies וביניהם גם של הפייסבוק. בזמנו הפעלתי בפייסבוק ככה שאני יקבל SMS עם קוד כל פעם שמנסים להתחבר. ניסיתי להתחבר כרגיל אבל כהם שישלחו לי SMS אני לא מקבל אותו בטלפון (כדי לוודא שהטלפון לא השתנה התחברתי עם מס' טלפון וסיסמא במקום אימייל וסיסמא) וככה נוצר שאני לא יכול להתחבר לפייסבוק יותר חוץ המאייפוד שלי ששם זה עדיין מחובר. רציתי לדעת אם יש לכם דרך לעזור לי. בתודה מראש הדר.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ טקסט באנגלית שאני צריך לקרוא ובמקום לתרגם כל מילה בבבילון חשבתי אולי יש תוכנה שתהפוך את כל התוכן מאנגלית לעברית גם אם זה לא יהיה הכי מדויק זה יעזור לי מאוד. מכירים אולי?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
באמת שאני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אבל הניחוש שלי הוא שזה תוכנתי ולא חומרתי, ואני דיי בטוח שזה לא וירוס. מה שקורה זה שכל מיני מקשים פשוט לא עושים את מה שהם אמורים לעשות. End לא עושה כלום לדוגמא, וכל המספרים שמתחת ל8 כותבים את האות v. כשאני משתמש בshift לעומת זאת, אין בעיה לכתוב את הסימנים המיוחדים (!@#$, etc.) חוץ מזה, עושה רושם שגם insert לא ממש עובד. המספרים בnum pad כן עובדים זה פחות או יותר כל מה שאני מצליח לזהות כרגע. מישהו יכול לנסות למצוא את הבעיה? תודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב- Office 2003 ולפני זמן מה נעלמה לי תצוגת השוליים בוורד. כלומר: נעלמו המעין סרגלים לבנים, שמופיעים בשוליים של העמוד. אני מאוד רוצה להחזיר אותם כיוון שאני מודד באמצעות יישור של שורות וכדו'. איך ניתן לעשות זאת? הערה: בהגדרת עמוד מוגדרים שוליים, רק שאיני רואה את סימון השוליים.
-
- 1 תגובה
- 32.2k צפיות
-
-
MEDIA PLAYER לא פותח כתוביות CRYSTAL עושה בעיות BSPLAYER לא עובד
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש מברשות של ציוד אלקטרוני כמו אוזניות רמקולים מיקרופונים וכו..מיקסרים וזה הבנתם את הקטע זה בשביל עיצוב של את רדיו וזה מאוד חשוב לי אני כבר חיפשתי ביותר מ20 אתרי מברשות זה מאוד מיאש לחפש בכל כך הרבה...ואני בטוח שישנם כאלה מברשות בגלל שראיתי שימוש בהם בעבודות אחרות... תעזרו לי בפורום ועל כל מקרה האייסי שלי הוא: 214779762 דרך אגב הנה העיצוב בצורה מאוד חלקית!! יש עוד מלאאא מה לשנות ולהוסיף מה דעתכם השתפרתי?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
לא רואה את סרגל הזמן, וכפתורי הווליום ואיכות הצפייה לא ניתנים ללחיצה. הסרתי והתקנתי מחדש ללא שום תועלת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי שימלצו על התוכנה ורציתי לדעת איך היא ומאיפה מורדים לה משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-