עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liiight,

כל פעם שאני עושה ריסט, ההגדרות חוזרות לי לDEFAULT. מדובר בגרסה 5.09. יש עצות?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה! אתמול ביצעתי רכישה נוספת של המשחק, רק הפעם בסטים.. קניתי לבן דוד שלי עותק אחד במתנה... הוא הוריד, התקין ,אבל כלום לא עבד, כנראה בגלל שהוא ניסה קודם את הפרוץ אז זה התנגש.....השאלה שלי היא כזו.... עכשיו הוא מוריד מחדש.. הסיר והתקין את סטים מחדש, ומחק כל קובץ אפשרי של הפרוץ. האם אני יכול לדעת מה ה CD-KEY שלו דרך סטים ? אם כן אני אתקין לו את הדיסקים שלי עם הסידי קי שלו..... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. 1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 עם כרטיס מסך של ATI MOBILITY X300 אני לא מצליח לעדכן אותו מהאתר של LG הדרייבר במחשב הנייד מסוף שנת 2004, כל פעם שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שאינו מסוגל לעדכן ושאלי לפנות לספק, והספק לא מוצא שום בעיה במחשב, מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום רב, אני משתמש בILLUSTRATOR CS3 . לאחרונה התחלנו ללמוד על שימושי התלת מימד והאנימציה בתוכנה (REVOLVE וBLEND בהתאמה) עכשיו כשמלמדים מדגימים הכל על צורות נורא פשוטות, כנ"ל גם במדריכים אונליין כמו LYNDA וכו'... ונורא מתלהבים כי הכל עובד חלק ובפשטות. כשאני מתרגל בבית אני נתקל בבעיות של עומס יתר על המערכת.עכשיו חשוב לציין שאני מודע לכך שזו לא תוכנה ייעודית לתלת מימד... אני מבין שלמידולים מורכבים עדיף להשתמש ב3DSMAX לדוגמה, הרינדורים עליהם אשאל לא נורא מורכבים. אם נניח לדוגמה שאני לוקח צורה של מעוין- עושה לה 3D REVOLVE . שם עליה MAP ART לארוך הפאות התחתונות ולאורך הפאות התחתונות, קצת מעגל, קצת משנה את הPATH (מעגל פינות וכו')... -את זה הוא עושה. לאחר מכן אני עושה לו BLEND לנ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. מי עוזר לי עם זה יש לי סרט שאני לא מתליח לנגן - הMP כותב שחסרים לי מקודייים

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by shabo,

שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?

12. נגיד ויש לי שם אמן אבל אין לי את השם של השיר אז שהתוכנה תמצא את השם של השיר מישהו מכיר דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by RJ1,

זו הבעיה: מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by amiamir,

יש לי בעיה עם האימיול שכל הזמן יש לי lowid .. כבר פתחתי פורטים וזה לא עזר.. ואפילו ניסתי לעבוד באימיול שהfirewall סגור. ועדיין היה לי lowid. יש פה מישהו שמבין באימיול ויכול להגיד לי איזה עעוד דברים יכולים לגרום לבעיה..!?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. התקנתי את הToolbar של גוגל ומשום מה זה לא מופיע לי קשה קצת לתאר איך זה לא מופיע ומה מופיע במקום אז אני מצרף תמונה. http://img14.imageshack.us/img14/8786/errortbm.png מה שמוזר הוא שפעם היה לי את הסרגל כלים של גוגל ומאז שעשיתי איפוס הגדרות לברירת מחדל של האקספלורר הסרגל כלים נעלם. לא עוזר התקנה/הסרה מחדש, זה לא מופיע. מה יכול לפתור את זה? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. תודה רבה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=windows+7+32bit#anchor_os זה הלוח אם ! הכרטיס מסך מובנה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. מצ"ב הודעת השגיאה המתקבלת בעת ניסיון להעברת מייל אל תיקיות אישיות. הבעיה מוכרת למישהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. יש באתרים מסוימים פירסומות שמספיק רק להעביר את העכבר עליהם הם מתנגנים אוטומטי זה בעיקר פירסמות של רינגטונים וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןן יש תוכנה לאקספלורר שמישהוא מכיר שמבטלת את הצליל או הפירסומת....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום למה הודעות שאני מקבל בhotmail של msn בלתי קריא http://img205.imageshack.us/img205/7889/msnyq4.jpg

23. Started by xcalibur,

יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה

24. הוינדוס מדיה פלייר שלי נדפק. אני משתמש בBSPLAYER לצפייה בסרטים. ובוינדוס מדיה פלייר לצפייה בסירטונים מכל הסוגים וכאלה שהBSPLAYER לא מצליח לפתוח. אני זקוק לתוכנה פשוטה וקלה לא כבדה, לא חייב שיהיו בה אפשרויות מתקדמות או הכנסת כתוביות כי זה כבר יש לי בBSPLAYER, שיכולה לנגן סרטי וידיאו מכמה שיותר סוגים שתחליף לי את הוינדוס מדיה פלייר... אז מה דעתכם מה הכי כדאי? האם windows media player classic יכול להיות טוב בשבילי?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by xgamer,

מחפש תוכנה שתאמר לי כמה מהזיכרון תפוס באותו רגע תביאו לי קישור תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.