תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה לעשות הטעמה למספר סרטים בבת אחת אני עושה את כל התהליך הרגיל לפי המדריך שיש בTOREC. כאשר אני מסיים את כל התהליך ניתנת לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את הקבצים. מישהו יכול לעזור לי? http://img246.imageshack.us/img246/6560/96193990gm9.png
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן חברים, הורדתי לאחרונה איזה משחק ובקובץ המכווץ היו שני קבצים: Bin ו-Cue. כתוב לצרוב אותם בתוכנת Nero אז צרבתי אותם כ-Data CD אבל מה זה נתן לי?! זה נתן לי דיסק עם שני קבצים... מה עשיתי לא נכון ומה עושים עם קבצים כאלה? אשמח נורא לקבל עזרה מכם, כמו תמיד. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני חווה בעיה עם הוינראר במחשב שלי שהיא דיי מעיקה. בעת חילוץ קבצים מוינראר מרובה חלקים מקבלים הודעת שגיאה CRC , קובץ אחד או יותר פגומים. הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני בא לחלץ קובץ מוינראר שמגיע בחלקים לא משנה מאיפה בין אם הועבר ממחשב אחר או שמא הורד מהאינטרנט. הדפוס הוא שאם הקובץ הוא יותר מ-100MB הבעיה מתחרשת (לדוגמא קרה לי עם הדרייברים של הכרטיס מסך). על מנת להבהיר את עצמי אומר, שהבעיה יכולה להיות באמת בקובץ פגום, אבל כשהדבר מתרחש בכל ראר המגיע ממקורות שונים ואף מחולץ בהצלחה במחשב אחר ללא שגיאות CRC זו כבר בעיה אחרת, שאליה אני מתייחס. עכשיו מחיפושים הן בפורום ובגוגל, שמתי לב שהבעיה יחסית נפוצה והאבסורד הוא שלא הצלחתי למצוא לה פתרון, אע"פ שעברתי על מאו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש סרטון בFLASH שאני ממש רוצה את המוסיקה שלו, מישהו מכיר תוכנה להפרדה? ניסיתי לגגל אבל לא מצאתי משהו בעובד...[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:11:25 אם עוזר לכם לראות את האתר, אז הכתובתhttp://www.websterhall.com/2007_websterhall/video/01_vdo_main.php תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מצלמת אינטרנט, מופיעה לי ההודעה הבאה (בתוך חלון השיחה): "??לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב" הנה רשימת התהליכים שלי:
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה להעביר קלטת וידאו על מנת לערוך (מספיק רק לחתוך ולמזג קטעים) במחשב, ולצרוב אח"כ כך שניתן יהיה לראות בDVD? רצוי דרך לא מסובכת מדי (בסה"כ צריך לחתוך קטעים)... אבל שתהיה מפורטת, מהם החלקים שנחוצים, מה לחבר איך, עם איזו תוכנה לערוך ועוד.. :s05: *הבנתי שמצלמת וידאו דיגיטלית יכולה לעזור ויש לי אחת כזו- PC330 של סוני, עם פיירוור במחשב.
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז הורדתי את התוכנה Camstudio- recorder כדי להקליט את המסך שלי כולל סאונד מהמיקרופון. שיניתי את ההגדרות להקלטה מהמיקרופון עשיתי כמה בדיקות קצרות כדי לראות שזה עובד ואז עשיתי את ההקלטה שאני צריך. שעה וחצי. כשלחצתי על Stop, זה הראה לי שגיאה משהו עם "Cannot change file name". עכשיו בתיקיה של ההקלטות, במקום שיהייה שם קובץ אחד של AVI של ההקלטה יש של 6 קבצים: 1 AVI בגודל של 77.7MB, שכשאני לוחץ פליי לא קורה כלום. לקובץ AVI יש שם שמסתיים במספר 34 ויש לו "Temp" בשם. 3 קבצי WAV. קובץ Wav אחד מסתיים גם כן ב34 (יש לו temp בשם גם כן) והוא לא עובד. קובץ Wav אחד שמסתיים ב24 (גם Temp בשם) והוא עובד, הוא משמיע לי את ההקלטה, אבל לא מראה לי את המסך. (שוקל 452) עוד קובץ Wav מסתיים ב24…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור לוגו בעזרת האותיות JSM לוגו לאתר אינטרנט שאני רוצה לעשות וחשבתי גם להוסיף מאזניים (בגלל שזה קשור לשיפוט). אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי להכין משהו (או אפילו לשלוח לי משהו מוכן : )
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך סוגרים את העידכונים בESET NOD32 ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר ליצור דיסק איתחול שיפעיל את הנורטון גוסט בדוס מה-CD ROM באיתחול כמו שאפשר לעשות עם דיסקטים מהפלופי? בגירסאות 2003 עד 2005 כל מה שאני מצליח לקבל זה ליצור דיסקט איתחול רק מהפלופי. ניסיתי גם ליצור דיסק איתחול עם הנרו ולהוסיף לו את קבצי התוכנה של הגהוסט אבל זה לא מצליח לי. זה לא אמור להיות עניין פשוט שמובנה באפשרויות של התוכנה הזאת, הנורטון גוסט?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי יש אופציה להתקין Norton Firewall, כאשר הוא מגיע עם לוח האם (FOXCONN NF4UK8AA) מסוג NFORCE4ULTRA , האם כדאי וצריך להתקין או לא כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חבילת קודאקים.. אני פשוט יודע שיש הרבה כמו קאזה וליון וכל מיני.. אבל אני לא יודע איזה טוב ואיזה גירסא להוריד. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום סרקתי עם התוכנה 2.2 CCleaner אבל לכך הרבה זמן לסיים את הסריקה. מה הסיבה לכך.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-