תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ככה עד לפני כמה ימים הייתי פותח את דף הבית שלי (במקרה הספציפי שלי זה יהאו),והFF היה ישר מעלה אותו משום שהוא כבר היה בתוך ה cache,מלפני כמה ימים כל אתר שאני מעלה,הFF טוען אותו (הוא טוען אותו מהר אין לי שום דבר נגד המהירות),ואני לא מדבר על זה שהאתר מתעדכן,אלא סוגר,פותח אחרי שנייה והוא טוען אותו במקום להשתמש ב cache. זו בעיה נפוצה?מישהו נתקל בה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה בקשות: 1. יש דרך לעשות כמו באקספלורר פשוט לפתוח רשימה של אתרים (לא מועדפים) ? (כי לא מופיע הוא פשוט מצפה שנרשום אתר והא ישלים אותנו). 2. יש לי רשימת מועדפים מאד מסודרת באקספלורר והא בעצם ייבא אותה אבל היא לא מסודרת הוא רק נותן לי גישה לסימניות אחרונות ואין לי אפשרות לראות רשימה מסודרת של ממש כמו באקספלורר, יש דרך להגדיר זאת שיציג בצורה נוחה יותר? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כותרת. מישהו יודע\יש לו ניסיון אם יש בעיות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב נראה לי שהנושא הזה קשור לפורום הזה תקנו אותי אם אני לא צודק אוקי לשאלה אני ראיתי ששברו עוד שיא משיא של MACCI מישהו יודע 19XXX ועוד שיא עולם נשבר ב20000 נקודות ולמה האתר לא עדכן את זה אגם אפשר תמונות או מידע כול שהוא על המערכות האלו? מצאתי רק את המי שעבר את הMACCI והנה http://www.vr-zone.com/index.php?i=3325 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כי זה מוזר הוא עושה לי את זה באיזור ה6 שעות כלומר (3 שעות לכל חלק)....זה אמור להיות ככה?..כי חבר שלי אמר לי שהוא מקודד בשעה..(יש לו P4 3GHZ)...
-
- 13 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היה לי אנטי וירוס נורטון הוא עיצבן אותי אז מחקתי אותו והחלפתי לאחד אחר או קי עכשיו כנראה שלא מחקתי אותו טוב וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך של WORD אני משתמש בזה בעיקר לפתוח מסמכים באינטרנט זה רושם WINDOWS INSTALLER ומעלה חלון חדש שכתוב RE INSTALL NORTON ANTI VIRUS ואני לוחץ או קי ווינדוס ינסטולר על ביטול אבל זה ממש מציק איך אני יכול לסדר את זה? אולי למחוק את מה שנשאר מהנורטון...
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי אני מנסה לשלוח מייל למשהו ב gmail ואני מקבל הודעה Delivery to the following recipient failed permanently Technical details of permanent failure: DNS Error: Domain name not found
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה כזו הכוללת מפות מעודכנות (או לא) ללא חיבור תמידי לאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך(197.45) התחילו מלא בעיות במחשב. בהתחלה המסך היה הופך לסגול והמחשב היה מפעיל את עצמו מחדש, ועכשיו הוא בכלל מסרב לעלות מחדש, ורק כאשר אני מכבה את כרטיס המסך בסייף מוד הווינדוס עולה לי. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר אך ללא הועיל, האם יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בכרטיס המסך? הכרטיס הוא :geforce 8800gts ואני על ווינדוס 7 תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פתחתי בעבר נושא על התוכנית שהיא לוקחת לי הרבה זיכרון וסרקתי עם כמה תוכנות וכל זה ולא מצאתי כלום. בכמה ימים האחרונים זה לוקח ממש הרבה זיכרוןהתמונה הראשונה) ושאני עושה סיים משימה על התוכנית כדי שהמחשב יזוז אז הסרגל כלים של הווינדוס(של ההתחל) משתנהתמונה שנייה) מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט? סרקתי עם NOD32, spysweeer , adaware וזה לא מצא משהו קשור:\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שמעו אנשים הורדתי את הגירסה החדשה עם התיקון וההורדות פשוט לא זזות לי ניסיתי גירסה אחרת אותו הדבר רציתי להפעיל AZURES עושה לי בעיה של JAVA איך מסדרים את הבעיה של JAVA ועם מישו מכיר EMULE טוב או תוכנה אחרת טובה שיתן המלצות תודה אנשים עם מישו עוזר לי הוא גדול
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד עם SOLIDWORKS ן AUTOCAD כרגע אני עם GEAFORSE 980 GT האם מעבר לכרטיס מסידרת quadro ישפר את ביצועי המערכת?כי במודלים כבדים המערכת בקושי זזה? המחשב שלי: AMD FX8310 16 GIG RAM GIGABITE 990 FX וכל זה מבלי לקרוע את הכיס יותר מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני מחפש כבר זמן מה דרך להקל לי על השימוש באייפוד שלי. שימוש במסד הנתונים נוראי. במחשב השירים מסודרים בתיקיות לפי שמות האומנים (ובתוך התיקיות הנ"ל תיקיות של האלבומים). אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור לי פלי-ליסטים בצורה אוטומטית, מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-