עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MasterOr,

עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. תודה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by aviran,

שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת למה אני לא מצליח לפתוח לינק של הגדלה של תמונה ... סתם לדוגמא מהאתר של SKYPC : http://skypc.co.il/pl_product~10832~7~0.htm כשאני לוחץ על על איפה שרשום לחץ להגדלה מן הסתם אני אמור לקבל הגדלה של התמונה מה שבפועל לא קורה עם השועל ובאקספלורר כן. מה אני אמור לעשות? איך מסדרים את העניין??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? תודה מראש.

7. האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. Started by dyn,

(בעיה של חבר) לפני כמה ימים כיבתי ליבה אחת, מכיוון שכמה תוכנות שהייתי צריך להשמתמש בהם צרכו את זה. אז הלכתי למנהל התקנים והפכתי את המחשב לAdvanced Configuration and power Interface (ACPI) PC. עכשיו כשאני רוצה להחזיר את זה, אין לי את זה שמה. וגם כשאני עושה החזר להתקן קודם זה מחזיר אותי ל"מחשב סטנדרטי". אין ביכולתי לעשות גם שחזור מערכת, כי אין לי נקודת שיחזור. יש דרך להחזיר את זה דרך דרייבירים, או כל דבר? או שרק פירמוט יעזור..?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, האם ישנה אפשרות להגדרת תיקיית קבצי אופיס במחשב שלי שיסתכרנו מול חשבון ה-Google Docs שלי בפעם ביום? תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by bizcom,

שלום אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט 2 ערוצים(2 מצלמות) להארד דיסק עם אפשרות הגדרת גודל קובץ לכל ערוץ (לדוגמא: 20גיגה לכל ערוץ הלוך חזור) ואם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה לכולם biz

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by gimi10,

שלום לכולם ערכתי סרט ביתי.. ובכוונתי לצרוב אותו על DVD האם יש משהו שיודע איך ניתן לחלק אותו לחלקים כך שה DVD הביתי יכיר אותו וניתן יהיה לעבור בן קטעים.. תודה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. נמאס לי מIE אז אני רוצה להתקין שועל 1.מאיפו מורידים? 2. זה חינם או רק גירסאת ניסיון? 3.במה זה שונה מIE ? 4. האם יש אתרים שאני לא יכול להיכנס אלייהם? 5. אפשר לעשות שאם אני לוחץ על לינק השועל יפתח ולה הIE ? תודה NOS

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שמעו התקנתי את הFF 3.0.8 ואני לא רוצה שזה יהיה הדפדפן שיהיה ברירת מחדל אני זוכר בגרסא קודמת זה שאל אותי אם אני רוצה אבל עכשיו עשה מה בראש שלו איך אני יכול להגדיר שהIE8 יהיה ברירת מחדל? כי אני אוהב להישתמש בFIREFOX אבל אח שלי לא אוהב את זה הוא רוצה IE והוא לא מבין בשיט במחשבים והוא מתעצבן מזה אז בשביל למנוע אי נאימות עדיף שיהיה לו את הIE שהוא לוחץ על הסמל שלו :

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by ryu,

יש לו ימבה פרוססים מה העניין? אני מדבר על F-SECURE ANTI VIRUS CLIENT SECURITY V5.52 אם אתם רואים את התמונה חצויה במקום של השמות אז תורידו אותה... (אני מניח שכבר ידעתם את זה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by badoson,

אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Rocket_Pool,

הורדתי את הקובץ. מה הפעולות לאחר מכן?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by n0ne,

יש לי היתחברות LOWID באימיול.. קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? www.emule-project.net/home/per...mp;topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי ד"א לא מצאתי את ההודעה ה1 שרשתי אז רשמתי שוב

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by GbeTech,

שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by IG,

מה הגירסה הכי מומלצת ואם אפשר (וחוקי), אז תצרפו בבקשה לינק להורדה... תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by iib,

שלום. רובכם בוודאי מכירים את התוכנה web-shots שמאפשרת להוריד wallpapers מדהימים מאתרה ולנהל את החלפתם ברקע ובשומר מסך. בעקבות זאת שהחברה התחילה לגבות כסף עבור גלריות תמונות והורדת תמונות באיכות גבוהה רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה חופשית ל web-shots. למשל תוכנה שיוצרת מאגרי תמונות על ידי שיתוף התמונות של המשתמשים בה (משהו בסגנון Kazaa). כך שאין צורך לשלם כסף... רק לשתף. מישהו מכיר? ואם לא אני חושב שזה רעיון גדול לתוכנה פופלארית אם מישהו יכול לקחת פרויקט בס"ג הזה...

22. Started by LazyBoy,

יש לי לוח MSI NEO 4 PLATINUM. איך אני מפעיל את הACTIVE ARMOR? מחובר לי המודם כבלים לחיבור רשת של NVIDIA אבל אני לא מוצא שום אפשרות להפעיל את זה..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by eyal.vl,

אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<&lt…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...

• 6 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.