עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by syaron66,

שלום! קניתי היום מחשב התקנתי XP והכל היה בסדר. ניסיתי להתקין את הדריברים של הלוח האם (שהוא P5ND NVIDIA 750ISLI) והמחשב ניתקע. ךאחר מכן התיחלה לולאה של ריסטרטים. כרגע התקנתי מחדש את הXP. מישהו יודע אולי איפה אני מוצא דריברים לזה? (אני מחפש כבר שעות, כמעט נואש...). אני גם זוכר שפעם מצאתי תוכנה שמזהה את הרכיבים ונותנת קישור להורדה של הדרייבר המתאים. חבל שאת שמה איני זוכר. גם אותה חיפשתי שעות. אם מישהו יודע משהו, זה הזמן לתת יד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Os.Master,

יש לי איזה ספר שקיבלתי בדיסק והוא בקובץ PDF האם אני יכול לעשות העתק ואז הדבק ולשלוח אותו במייל למישהו? זה דיי דחוף אגב אז תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. חוץ מSUBTITLE WORKSHOP ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. צריך דרייבר למיקלדת בדגם Compaq SK - 2800C, המיקלדת ישנה, אני צריך דרייברים ל-XP 32Bit. בבקשה עזרה, פשוט חלק מהמקשים של המולטילמדיה שלה לא עובדים וזו בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן. בתודה, המפציץ..

5. ניסיתי פעמיים לצרוב עם התוכנה אלכוהול 120% ואיך שמתחילה הצריבה המחשב מבצע ריסט ובעליית המחשב מופיעה לי השגיאה הבאה: איך אפשר לפתור את הבעייה הנ''ל? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  8. המחשב מעלה לי הודעה (לפני התקנת משחק) שהוא לא מזהה directx 9.0c על המחשב אז חשבתי למחוק או לעשות repair ואז להתקין את ה-directx מחדש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by mashas,

היי, נתקלתי בקבצים עם סיומות: *.cer,*.pvt,*.pfx פעם ראשונה שאני נתקלת בסיומות כאלו מישהו מכיר - יודע על מה מדובר. אני יודעת רק שמדבור עם קבצי מפתחות בתחום האבטחה (RSA) , אבל לא ידוע לי הייעוד של כ"א מהם

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by hararim,

אני לא מצליח להוריד קבצים גדולים ( 4 ג'גה ומעלה) באימיול. הוא פשוט לא מגיב כאשר אני מנסה להוריד קבצים כאלה גם אם זה דרך חיפוש באימיול וגם אם זה דרך לינקים. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by amit501,

יש לי בעיות בצריבה בגלל win-aspi file ההודעה המדויקת: The Win-Aspi file '?.?' cannot be found therefore you can currently select only image recorders. The missing file is one of the Windows 95/98[me=amit501]files [/me] מה שכן צריך לומר שבהתחלה זה היה בערך אותה הודעה רק במקום סימני שאלה בשם של הקובץ היה שם השם של הקובץ שהיה חסר והוא wnaspi32.dll . הורדתי את הקובץ הזה שמתי בSYSTEM ועכשיו זה מה שהוא רושם לי. ואני יכול לצרוב רק תמונות קראתי קצת כאן http://www.compukiss.com/ckmessageboard/messageview.cfm?catid=3&threadid=315&type=messagboard כתוב להתקין בתיקיה ששם NERO נמצא את wnaspi.dll אך הוא רושם לי שוב את ההודעה עם תוספת חדשה על שגיאה בהתקנה. וכשאני מאתחל א…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lader,

שלום לכולם באמצע התקנת הדרייברים של אומגה יש אפשרות לבחור בין FASTWRITE ON ל FASTWRITE OFF, מה ההבדל ומה זה עושה? הגירסה של הדרייברים הם 3.8.252 האם זהו הדרייבר הכי חדש? או שיש יותר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by pak82,

יש לי צורב DVD וניסיתי לצרוב כdata קובץ mdf (רציתי להעביר אותו למחשב אחר) כאשר נכנסתי דרך Nero Burning ROM קיבלתי הודעה שבגלל שיש לי קובץ כל כך גדול (מעל 2GB) אני לא יכול לצרוב תחת( DVD-ROM(ISO אלה אני חייב לצרוב תחת ( DVD-ROM(UDF כשניסיתי לצרוב אותו דרך Nero StartSmart הוא לא נתן לי שום הודעה ופשוט התחיל לצרוב את שתי הצריבות עשיתי על מהירות של x4 ושתיהן הסתיימו בהצלחה, כשניסיתי להעביר את הקובץ למחשב השני (גם בו יש צורב DVD) על ידי העתק והדבק קיבלתי הודעה שלא ניתן להעביר את הקובץ (משהו שקשור למסד הנתונים) (הקובץ תקען על המחשב הראשון הוא עובד ללא בעיות) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by hichkock,

אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. את כל הסרטים אני מצליח לנגן ב VLC אבל הרבה ב MEDIA PLAYER או בנרו או ב MV2..מקבל הודעת שגיאה לפני שהסרט מתחיל... זה בעיה בדרייברים או ..? ואם כן מאיפה אפשר להוריד-אם זה חוקי כמובן...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. יש לי משחק (מחנות ולא משהו שהורדתי) שאני לא מצליח להתקין כי מייד לאחר שאני מכניס את הסיריאל הוא פותח חלון התקנת אבל מייד לאחר שנייה נעלם ולא קורה כלום. חשוב לציין שהמשחק הזה הותקן אצלי בעבר בהצלחה ולאחר שסיימתי אותו הורדתי אותו מהמחשב אבל עכשיו שאני שוב רוצה להתקין אותו אני נתקע. מה יכול להיות הבעיה? יש לי מקום פנוי ככה שאני יודע שזה לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להגביל את רוחב הפס אצל משתמשים ברשת.. יש תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. קודם אני מוכרח לציין שאצלי אין שום בעיה, זאת אחותי שבוכה לי על זה כל היום... היא אומרת שמיד אחרי שהיא עדכנה היום לגרסה החדשה הוא פשוט לא מוכן לטעון שום אתר, לא משנה איזה כתובת היא רושמת זה בכלל לא מנסה לעלות אותה אלא פשוט ישר זורק מסך עם ההודעה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת. עברתי איתה על ההגדרות והן בסדר גמור, למרות שבכלל הן לא היו צריכות להשתנות, היא ניסתה להסיר ולהתקין מחדש וגם לא עזר. אקספלורר, אגב, עדיין פועל. לעוד מישהו יש בעיות כאלה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by WANTED,

יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 ואבדתי את הדרייבר אני צריך דרייבר אם אתם יכולים לעזור לי אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  24. 1.שלום אני משחק במשחק LineAge ויש לי פינג 480+ כי השרט הוא בחול והאינטרנט שלי הוא 3mb השאלה היא יש איזה תוכנה שתעזור לי להוריד את הפינג או לשחק בלי לגים ? 2.האם ניקוי שלי קבצי האינטרנט יעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.