תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איזה שרת אני שמה במקום PWS ב WINDOWS XP אני רוצה לנסות את הASP שלי על המחשב כמו שיכולתי בוינדו 98 היה לי PWS איך אני עושה את זה עם וינדו XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב למין תופעה מוזרה... בכל תוכנה שאני פותח, ואני מעביר את העכבר על הטולבר העליון (איפה שבד"כ נמצאים ה-FILE, EDIT וכו'), הלחצנים משנים את הרקע שלהם מהאפור הסטנדרטי למין לבן כזה... צירפתי תמונה להבהרה... הקטע המוזר הוא - זה לא קורה בתוכנות של מיקרוסופט! אופיס, IE, אאוטלוק, "המחשב שלי" ושות' - בכל אלה אין את הבעיה הזו. מישהו נתקל בזה ויודע איך לסדר את הבעיה? או לפחות מה גורם לה? תודה מראש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה הרבה זמן להכין דיסק אתחול בעזרת ה- NERO, ומשום מה, בעת העלאת המחשב, אני מקבל רק מסך שחור עם סמן מהבהב. בנוסף לזה ניסיתי גם להעתיק את כל הקבצים של דיסקט האיתחול (ממנו ה- NERO , כביכול, מעתיק את ה- boot sector) לדיסק, אבל גם זה לא עזר . אודה למישהו שמכיר את הבעיה ויכול לפתור אותה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התקנתי את הגרסה האחרונה , 3 , סופית , להתנסות , ונתקלתי בבעיה מרגיזה , שאין לי מושג איך לסדר אותה . הצמדת טקסט לימין , במהלך כתיבה בעברית . למישהו יש מושג איך לסדר את זה ? נלחמתי בה בערך שעה , אך ללא הצלחה . אולי אני פשוט לא רואה איזו אופציה או משהו , זה מטריף אותי . תודה .
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתוכל להפעיל את duke nukem 3d מבלי שאני יצטרך לצאת לדוס ושהמשחק יוכל לזהות את הכרטיס קול שלי (קרייטיב אוודיג'י אי אקס) קיים דבר כזה לא? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא מערכות אני רוצה לדעת איך אני פורץ למערכות ואיך אני מגלה פירצות אבטחה באתרים שונים וגם לשרתים למש כמו אתר ios שיש להם שם פריצות אבטחה באתר אז בבקשה לכל מי שמוכן לעזור אז אני מבקש תשלחו לי או האימייל שהוא:****** או באיסיקיו ******* אז בבקשה תעזרו ??? [move][/move][color=Navy]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אני משנה את הכותרת של הדיסקה בעזרת נרו אקספרס???
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נסיתי לשים את הLINK בDAP אבל הוא לא נותן לשמור את זה כי זה לא HTTP או FTP. חיפשתי בINTERNET TEMP אבל הקובץ לא היה שם... הדרך היחידה להגיע לסרט לזה זה פשוט לכתוב את הלינק בIE וזה מעלה את הMedia Player. אני מאוווווד אשמח אם מישהו ימצא דרך או תוכנה לעשות לזה RIP למחשב או פשוט לשמור את זה אכשהו. בכל מקרה הנה הלינק - mms://pofler.cafe24.com/pofler/ClasicalGas_LHJ.wmv אתם מוזמנים להנות... ביצוע ענק תודה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update