תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להכין audio cd עם קבצי מוזיקה של mp3 אבל בנרו יש לי אפשרות לבחור רק קבצי cda / .m3u. כדי להכין audio cd וזה רושם שצריך איזשהו פלאג אין בשביל להכין דיסק כזה עם קבצי mp3 יש למישהו את הפלאג אין? או שיכול להגיד לי דרך אחרת להכין audio cd עם קבצי mp3 ???
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם VirtualDub-1.9.11- אבל היא חותכת לי קטע של 5 דקות ועושה מימנו 8 ג'יגה, אני מחפש משהו הגיוני תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של התוכנה - 27A ומאז אני לא מצליח להתחבר!!! כל פעם שאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: No valid servers to connect in serverlist found Disconnected אני מפחד להסיר את הגירסה הזאת ולהתקין שוב את הישנה כדי שאני לא אאבד את כל ההגדרות שלי. למה יש את בעיה הזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות screen shot באמצע סרט שאני רואה ב-MP אז אני לוחץ על הכפתוק Print scrn וכשאני פותח את הפוטושופ ועושה הדבק הוא נותן לי מסך שחור על הדף..... איך אני מצליח לעשות screen shot ושתישאר כמו שאני רואה בסרט??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files. אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה. אני מודה לכם מאוד אור :'(
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני משתמש בEasyDivX 0.81 ואני עושה סרט עם AC3 כל התהליך עובר יופי ואני מקבל בסוף הודעה שהכל הסתיים.( לוקח שעתיים) הבעיה שהסאונד לא במקום הוא מאחר בכמה שניות, איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ידידה שלי שלחה לי תמונה והיא היתה הפוכה (כאילו צילמו מהצד) וכשאר הפכתי אותו האיכות ירדה בהרבה! איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז ככה,הורדתי סרט מהאימיול ללא תרגום ומצאתי מדריך להוספת תרגום (שהורדתי בנפרד כמובן) לסרט בעזרת התוכנה וירטואל דוב... טוב אני נכנס לתוכנה הכל טוב ויפה ואני רואה בפריוויו שהכל תקין וטוב עם הכתוביות אבל כשאני שומר את הסרט עם הכתוביות הסרט רק שמר 2 דקות וזה כבר על 500 מגה?!?!! תוכלו לעשור לי בבקשה?? תודהההההההההה רבה רבה רבה מראשששש.......................
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מחשב שלא עשיתי בו פורמט הרבה מאוד זמן והוא עובד מצויין אבל מצד אחד שמעתי כשה מנקים רגיסטרי מוסיף טיפה לביצועים מצד שני התוכנות האלו יכולות בקלות לדפוק את המערכת אז מה אתם אומרים יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מלא שירים על המחשב, ואני מתכוון מלא (לפחות איזה 10 GB) ואני בטוח ב-100% שכל שיר חוזר על עצמו לפחות פעמיים שלוש. אם אני יעשה חיפוש של כל קבצי המוזיקה שיש לי במחשב, יש תוכנה שתידע לזהות שירים כפולים למרות שהשמות אולי שונים <? ככה גם יהיה לי יותר נוח (כי כל השירים יהיו בתיקייה אחת) וגם יתפוס לי פחות נפח (משהו שקצת חסר לי עכשיו). יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
נגיד יש לי מספר תיקיות ואני רוצה לקבץ כל אחת בנפרד יש דרך לעשות את זה בפעולה אחת ? כלומר להגדיר לו שיקבץ את תיקייה מס 1 ואחרי שהוא מסיים שיעבור ל2 וככה הלאה ? במקום להיות צמוד למחשב ולחכות שהוא יסיים ואז להפעיל אותו על תיקייה חדשה...?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-