תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום תוכנות! יש לי בעייה די מוזרה בפיירפוקס. הבעיה שלי היא שלא משנה איזה שינויים אני עושה בדפדפן (בין אם זה לשים לחצנים חדשים בסרגל כלים ועד לשנות הגדרות של אדאונס) ברגע שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא נשמר לי. שום שינוי שביצעתי לא נשמר. ניסתי למחוק (כולל התיקיה) ולהתקין מחדש (הגירסה הכי חדשה) אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה עשיתי DISABLE לכל ה-ADD ONS ועדיין הבעיה נמשכה... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח תודה!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
לפניי יומיים התוכנה החליטה יותר לא להוריד מראפיד שר כל שאר השרתים שהתוכנה כן תומכת בהם זה מצליח להוריד וניסתי עשרות פעמים. כלום לא עוזר עם ראפיד. הוא כל הזמן רושם לי Temporally Unavailable וסופר שניות בצבע אדום כזה , אני עושה לו REUSME וזה לא עוזר. הוא עדיין לא סופר 45 שניות של הכרטיס(ticket) שהוא צריך לקחת בשביל להתחיל בהורדה סגרתי אותה והפעלתי מחדש הרבה פעמים, לא עזר, אז עשיתי ריסט - גם אז לא עזר. הסרתי אותה לגמריי, ושמתי עוד הפעם מחדש גירסה יותר ישנה ועידכנתי לגירסה הכי חדשה(כמו שהיה באותה אחת לפני שמחקתי אותה) עדיין יש את הבעיה... וזה רק בראפיד לאחרים יש גירסה כמו שלי אבל אין להם את הבעיה. הם חשבו אולי נגעתי באיזשהי הגדרה או משהו - אבל לא נגעתי בכלום. עובדה שהתק…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Face-to-Face-135213898
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני אעשה את זה מהיר. ה ICQ לא מפסיק להתנתק בזמן האחרון, ואחר כך, אני צריך לקוון אותו להתחבר מחדש. זה קורה רק לי אני חושב. אני פשוט לא יכול לנהל ככה שיחות עם אנשים. מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי חברים יש לי EEE עם מסך מגע.. והמסך מגע עובד , בשעה טובה הבעיה הגדולה היא שכל נגיעה הוא עושה לי ''ביפ'' וזה פשוט מחרפן אותי ניסיתי לחפש את קובץ הביפ הזה ולמחוק אותו אבל לא מצאתי אותו בחיפוש ניסיתי לבטל את הביפ בהגדרות הדרייבר והוא ניראה כמבוטל אבל עדיין עובד מה עושים ? אני משתגע מזה :-\
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני כל המן מקבל את ההודעה המטופשת הזו - הדפדפן נתקל בבעיה וחייב להיסגר איך לעזעזל מתפטרים מהבעיה המעצבנת הזו??
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש כזאת תוכנה כי אני שם תמחשב בלילה והוא בחדר שלי וזה מציק לי רצח!!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להוריד קבצים, לא משנה הגדול ולא משנה מאיפה, תמיד ההורדה נתקעת באמצע. לא משנה כמה ניסיונות אני מנסה זה לא מצליח, תמיד זה נתקע. מישהו יודע עוד על התקלה? איך אפשר לפתור אותה? יש המלצה לאיזה מנהל הורדות שגם אם ההורדה נתקעת אח"כ הוא ימשיך להוריד מאותה נקודה? באקספלורר כשהוא נתקע פתאום קופצת הודעה "לא יכול להוריד את הקובץ ... החיבור עם השרת אופס". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תנו לי קישור או משהו .... תודה רבה יום טוב! 8)
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כאשר אני שומר את הוידאו לקובץ AVI, אז הסאונד קצת נדפק. כל כמה שניות יש בו רעשים מוזרים. (אני מפעיל אותו עם WMP של XP) מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום למומחים נעלמו לי כל השדות שיושבים על המסך כגון שכבות, צבע וכו-כיצד מחזירים אותם? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מותקן אצלי VB 6.0 (יש לציין שמדובר ב"מחשב וירטואלי" - XP MODE בWINDOWS 7). התקנתי עברית ומשום מה העברית נראית ככה (בתוך התוכנה, לא במ"ה באופן כללי) - ùí ôøèé. עם אנגלית כמובן אין בעיה. איך אפשר לסדר את זה? חיפשתי ENCODING בתוכנה אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ככה..... מחקתי ת'פיפא 11 כי רק ככה יכולתי להתקין את הדמו של פיפא 12 התקנתי קובץ REG שיסדר את זה, אבל הוא לא נתן להתקין ת'פיפא הישן לאחר שמחקתי את קובץ ההתקנה של הדמו, הבנתי שאני צריך אותו כדי למחוק את המשחק עצמו איך אני מוחק את הדמו מה"הוספה/הסרה"???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמו ARJ של פעם.. אני רוצה להיכנס לדוס יש לי 5 קבצים 1.txt 2.txt 3.txt 4.txt 5.txt לקבץ את הכל לקובץ אחד שבתוכו יהיה את הכל הכוונה כמו WINRAR WINZIP של היום אבל רק בדוס בהרצת פקודה....! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-