עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by ofer1928,

במחשב הראשי ששם יש את המודם האינטרנט Explorer פועל כרגיל, משום מה אצלי בחדר שלפה משודרים האותות מהנתב הטלחוטי הדפדפן הזה לא פועל ואני נאלץ להשתמש בפיירפוקס, למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by leyaniv,

לא יודע כמה ממכם עדיין נוהגים לקנות תוכנה פה ושם... אם מישהו רוצה לקנות את בבילון כדאי שלפחות יעשה את זה בזול. כנסו לקישור הבא: https://buy.babylon.com/index.php?template_id=9〈=8&trid=NL50PPR50807HE&voucher=MV50MB5&WT.mc_id=NL_4408&nocbid=1 בשורה האדומה למעלה, לחצו על המילה "לרכוש". העמוד שעולה מציג את המחירים הרגילים של התוכנה, אבל שימו לב שבתחתית הטבלה המחיר יורד ב-50 אחוז! כדי להפוך את הקניה ליותר זולה אפילו, שנו את המטבע (בתיבה למעלה) לפסו מקסיקני, מה שמוריד את המחיר בעוד כמה אחוזים. המחיר הסופי יוצא: מנוי לשנה - 64 שקל במקום 149 שקל! מנוי לתמיד לגרסה 6 בלבד - 106 שקל במקום 299 שקל!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by snop,

לא יודע מה זה אבל פתאום יש לי.. ונכון לעכשיו אין לי שום אנטיוירוס.. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by ben_amitai,

שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by spitfire3,

בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. idx. מה עושים עם קובץ idx? למה הוא משמש? איך הופכים זאת לקובץ mpg או avi שנגנים מסוגלים להציג? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by gggilad13,

כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל.. אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות: UTORRENT: משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות? FIREFOX: עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל. במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו במצב בטוח? תודה.

13. היי, בעת פתיחת ה - Live Messenger יש את המקום בו כותבים את שם היוזר שלך, יש לי שם רשימה של אנשים שהתחברו אך אני רוצה למחוק אותם מהרשימה ושרק היוזר שלי יהיה ברשימה זו. איך זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by ciauai,

מחפש את המסנג'ר ליב את הגירסה הכי חדשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. למשל שאני נכנס ל HWZONE השפה תשתנה אוטומטית ל HEB ושאני (למשל) בGOOGLE שהשפה תהיה ENG, האם הדבר אפשרי? לפעמים אני שוכח להחליף שפה (ALT+SHIFT) ומתחיל להפגיז על המקלדת מבלי להסתכל ולראות שהשפה עדיין נמצאת על ENG, אני צריך למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה, ממש מעצבן.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Pc1ko,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!

17. שמעתי שיש תוכנת אמיול ++dc איך היא?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by Aviv C,

התקנתי לפני כמה זמן את הבטא השנייה של אינטרנט אקפלורר 7 ופשוט לא הצלחתי להסתדר איתה. יש בה המון תקלות ובעיות ועכשיו אני רוצה לחזור לאינטרנט אקספלורר 6. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by bezangeloo,

אחרי שיחזור (שעבר בהצלחה) קבצים מהרד-דיסק הקבצים ``דפוקים``. קבצי תמונה נפתחים, אבל לא רואים את התמונה, קבצי וורד נפתחים, אבל רואים תווים מוזרים במקום החומר שהיה אמור להיות עליהם. האם יש תוכנות לתיקון הקבצים? תודה, בז`נגלו

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים