תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי. אני חייב עזרה, הסאונד במחשב שלי התחיל להשתגע . פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (כרטיס של אינטל7.1) וכשאני שם מוזיקה הסאונד עולה ויורד לבד בלי שאני נוגע במשהו. וזה ככה בכל דבר שדורש סאונד במחשב לא רק במוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה שלו? איך אפשר לפתור את זה? אששמח לכל עזרה שיש תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום... איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ל-Windows XP ? אם לא אז תוכנה אחרת אבל עדיף שזאת תיהיה זאת...אל תציעו לי להתקין IIS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אז ככה למחשב שלי מחוברים 2 מסכים: מסך מחשב 19 אינצ' ASUS PW191 מסך טלוויזיה 32 אינצ' של פיליפס הם מוגדרים בdualview כך שבמסך מחשב יש שולחן עבודה והמסך טלוויזיה ריק בלי שום דבר רק רקע שולחן עבודה וכך אני יכול לגרור אליו דברים כמו סרטים וכו'.. מה שאני רוצה זה בעצם שבמסך טלוויזיה אוכל לשחק משחקי מחשב ובמסך הקטן אמשיך לראות את השולחן עבודה כך שאוכל להתכתב למשל. יש למישהו פתרון כלשהו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמסביב לכל אייקון יש כזה מין רקע שחור... משיהו יודע איך להוריד את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי לשים תמונה מונפשת במסנג'ר במקם תמונה רגילה ואיך? נ''ב אני חושב שכבר ראיתי תמונה מונפשת במסנג'ר ככה שזה אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה, קופץ החלון הזה של "FOUND NEW HARDWARE" ואז הוא מבקש להתקין דרייברים לUNKNOWN,נשמע מפגר,אבל למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי. אחד מהכוננים החיצוניים שלי זה Maxtor OneTouch 250GB, די ישן- בן איזה 4 שנים נראה לי. עבד מצויין עד עכשיו, פתאום כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו והכל, בהגדרות שלו כתוב שנשארו 70GB פנויים ובלה בלה (שזה נכון)- אבל אם אני נכנס לכונן הוא כביכול ריק לגמרי, אני לא יכול לראות שום תקייה ולא לגשת אליה דרך RUN. מה עושים? הכונן הלך? אפשר להציל את המידע?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ניתן להורידה מכאן http://www.free-av.com/antivirclassic/avira_unerase.html http://www.free-av.com/down/windows/unerase_en_h.exe שימושית מאוד
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול צרבתי דיסק של שירים ושכחתי להוסיף שניים .... התבעסתי רצח...... רציתי לשאול אם יש תוכנת צריבה שמאפשרת להוסיף לדיסק כל סוג של data בתנאי שנשאר מקום בדיסק ? נ.ב. : או שאפשר לעשות זאת דרך הנרו .
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אז ככה התקנתי תוכנה מסויימת, כיוונתי את ההגדרות שלה ככה שיהיה לי נוח איתם... אחר כך מחקתי את התוכנה (UNINSTALL) , והתקנתי אותה שוב וגיליתי שההגדרות שאני כיוונתי עדיין תופסות. איך אני מוחק תוכנה לגמרי?? שכשאני יתקין אותה מחדש היא לא תזכור את ההגדרות שלי
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כבר הורדתי BORINGCQ שאמור לפעול בתאימות מלאה עם ICQ5 מה שיש לי... הקטע שיש לי לייט יכול להיות שבגלל זה ? אני מפעיל את התוכנה.. עושה LOAD ICQ האייסי מתחיל לטעון connecting.. validating... וזהו שם זה עוצר פשוט לא עולה. אגב, מה לגבי מירנדה שווה משהו ? המלצות משהו... יתקבל בברכה !
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו ממליץ? אני רוצה בעיקר להורדת סרטים ושירים. אשמח אם מישהו שמשתמש בתוכנה יתן הסבר קצר עלייה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא משנה מה ניסיתי התוכנה פשוט לא מתחברת בשום גירסא.... ואם אני מתחבר בפלאפון, אני מצליח להתחבר....
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ה MSIE שלי מהבהב בכל אות שאני מקליד ובכל "נקודה" שאני מגלגל בגלגלת העכבר שלי (בהנחה שיש לאן לרדת). האם למישהו יש פתרון? הדרייברים של כ.המסך שלי מעודכנים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-