עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Or94,

יש לבן דוד שלי מסנג'ר בגירסתו האחרונה. לפני שבועיים הוא נכנס למחשב ולמסנג'ר ואז ראה הכל מטושטש. הוא נכנס לחלון שיחה שמישהו שלח הודעה ופשוט אי אפשר לראות מה רשום שם רק אם מדגישים רואים וגם אז בקושי. גם החלון של האנשי קשר מטושטש ובקושי רואים בכל המסנג'ר. גם בפיירפוקס רואים קצת מטושטש אבל זה נסבל ולא כמו במסנג'ר. יש לו כרטיס מסך HD5770 והוא ניסה להתקין דרייבר חדש וזה לא עזר. המעבד שלו זה Core I5 750 ויש לו ווינדוז 7 ו4GB זיכרון.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Shlompy,

שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה.... אני מחפש תוכנה לגיבוי, שמאפשרת לשלוח את הקובץ גיבוי לאימייל שלי ב GMAIL... הכוונה היא לא לגבות את האימיילים, אלה גיבוי לקבצים מסוימים במחשב, ושליחה של הקובץ גיבוי למייל, ולא שמירה שלו על ההארד דיסק. מישהו מכיר משהו כזה? חיפשתי נואשות כבר כמה ימים, ואני לא מוצא כלום. תודה. שלומי.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by UberGitter,

היו לי 3 כוננים (C, D וE), והורדתי את התוכנה כדי לאחד שניים מהם (D וE) הפעלתי את אפשרות הmerge, וכעבור כמה זמן התוכנה מסרה לי שיש תקלה (לא זוכר כרגע מה בדיוק). עשיתי ריסטרט למחשב וגיליתי שכל הכונן השני (E) נמחק ונשאר מקום ריק, שאותו הוספתי לכונן הראשון (D). יצא שלכאורה איחדתי אותם. נכנסתי לדיסק של וינדוס כדי לבדוק שם את הכוננים, וראיתי שבנוסף לשני הכוננים שנשארו (C וD), יש עוד הרבה מקום ריק, מה שלא יכול להיות, כיוון שיוצא שיש יותר מקום סה"כ ממה שיש על הדיסק. ניסיתי למחוק את הכונן שכביכול איחדתי, כדי בכלל לפרמט את הכל, אבל באמצע המחשב פשוט נתקע. אחרי מספר דקות טובות פשוט עשיתי ריסטרט, ועכשיו אני לא יכול להכנס לא לוינדוס (הוא מראה לי את הטעינה, אבל זה לא נטען), וגם לא לדיסק…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

על איזה פיירוואלים הייתם ממליצים לשימוש אישי? (אין לי רשת ביתית)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אחר הצהריים טובים, רציתי לדעת איך אני יכול לנגן ב MEDIA PLAYER קטע וידאו ולהוסיף לו קובץ SUB כך שלסרט יהיה תרגום. הפעולה אמורה להתבצע ללא איחוד של קטע הוידאו עם קטע הטקסט.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by TheTNT.COM2,

היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by rk666,

ניסיתי את מה שיש בOUTLOOK ומה שיש במוזילה וזה לא עוזר! אני מחפש תוכנת ANTISPAM בשביל הEMAIL, ולא מצאתי אחת חינמית מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי שני אתרים בהיסטוריה שלא נמחקים גם לאחר שאני עושה מחיקת היסטוריה וזה מציק לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by TPack,

שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי ביה קטנה בנרו (5.5.10.20): כאשר אני גורר קבצים כדי לצרוב אותם, במקום שיופיע לי השם בעיברית אני רואה ____ איך אני מתקן את הבעיה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by mikamar2,

התקנתי לפני כמה שבועות שני גירסאות של הנרו 9 , את שניהם לא אהבתי ומחקתי אותם לאחר כמה ימים והתקנתי במקום את הנרו 6 . את הנרו מחקתי דרך קובץ Uninstall שלהם , כשאני נכנס כיום דרך הקונטרול פאנל להוספה והסרה של תוכניות מופעים לי הרבה סמלים של התוכנות שיש בנרו שהם ללא שימוש , כשאני מנסה למחוק אותם מופיע לי ההודעה שמצורפת בתמונה בקישור , מעלימה אותם ובפעם הבאה שאני נכנס הם מופיעים שוב. איך אני מוחק אותם? http://img35.imageshack.us/i/94684808.jpg/

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  14. idx. מה עושים עם קובץ idx? למה הוא משמש? איך הופכים זאת לקובץ mpg או avi שנגנים מסוגלים להציג? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. שלום רב, האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי עם הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני פותח קבצי וורד במחשב מצ"ב קובץ ובו הודעת השגיאה. אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Crazy Bigi,

האלן ושלום לכולם קניתי מטיוזאראס משחק פפיה 2007 מקורי כשבאתי להתקין היה חסר לי דרייבר של ה6600 שלי אז הורדתי אותו מ nvidia.com אני מתקין שוב תמשחק המחשב מראה לי חלון שחור ומעיף אותי חזרה לה WIN עכשיו התקשרתי ודיברתי עם התמיכה של המשחק והבחור אמר לי להתקין DirectX חדש יותר את הגירסה האחרונה של ה9 עם מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הDirectX כי חיפשתי ולא מצאתי יש שם הרבה מאוד ואני לא יודע תמספרים שלהם תודה וסליחה על החפירה אני חדש פה :-X :-[

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by refaels2006,

האם הגרסה הרשמית היא הכי טובה ?.. מהן ההגדרות המתאימות ל 2.5 מגה במחשב XP PRO SP2 //128RAM ? האם אפשר לבטל רשימות תור ?.. האם אפשר להעביר את הקרדיטים שלי מבלי לאבד שום דבר מהאימיול הישן ?...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by talkfir,

יש לי ICQ 2003a build3800(הכי חדש).. כשאני עושה switch user למשתמש אחר,ואז חוזר חזרה למשתמש שלי-אני רואה פרח אפור..הבנתי שזה ה NetDetect.. שהיה לי את icq 2001b ,בעיה זו לא היתה! עברתי לחוצץ אחר,חזרתי לשלי והאיסיקיו נשאר כפי שהו! ?any ideas

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. יש לי מחשב מחובר לרשת האינטרנט שלא מחובר אליו מסך/עכבר/מקלדת והוא נמצא במיקום שאין אליו גישה פיזית. מישהו מכיר תוכנה מתאימה ? בתודה מראש (= עריכה: יש לו IP קבוע.

21. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את ArcSoft TotalMedia Theatre 3 לצורך צפייה בסרטי בלו-ריי בפורמט מלא. העניין הוא שלתוכנה קיימים שני גרסאות: גולד ופלטניום שיקרה יותר ב-30 דולר. השאלה מה בדיוק ההבדלים בין גרסאות? האם גרסת הגולד תספיק עבורי? ברור שקיים הבדל בין הגרסאות. לא לחינם יש הבדל של 30 דולר ביניהם. השאלה אם מדובר בתוספות קטנות שנותנים עוד כמה אופציות בידי המשתמש? (עניין של נוחות בתפעול) או שמדובר בדבר רציני יותר. כי אם יש ממש הבדל באיכות התמונה, אז שווה לדעתי ללכת על הגרסה היקרה יותר... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by kaldi1,

יש מישהו שיודע איך מטפלים בווירוס Trojan.Bookmarker.e אודה לו מאד אם יוכל להנחות אותי.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לכל מני אתרים בInternet Explorer אז הטקסט מופיע לי ממש בקטן ואי אפשר להבין מה רשום. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה טובה שמאפשרת לי לתקן תמונות, לבחור רזולוציה, ומשקל מקסימלי לתמונה (משהו כזה) ולבסוף התוכנה תעבד בבת אחת את כל התמונות שיש במיקום שבחרתי ( Batch ) ותיצור תיקייה חדשה ובה התוצר. פתחתי אשכול דומה אבל הוא עסק בוידאו וזו הסיבה שפתחתי אשכול חדש. תודה מראש על העזרה. ובבקשה לא להגיד לי "PhotoShop" כי אני לא מתכוון להתקין תוכנה גדולה בשביל מטרה כזאת כשיש המון תוכנות קטנות שעושות את העבודה בצורה לא רעה בכלל. השאלה איזה תוכנה, אני רוצה המלצה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים