תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
זה נחשב תקין ? יש לי 1GB זיכרון וכל הזמן אני רואה שיש לי פחות פנוי :-\
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Face-to-Face-135213898
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב אומנם הבעיה היא במשחק מסוים אבל חשבתי שאולי זה בגלל שחסר איזה דרייבר או שיש איזו בעיה עם הכרטיס קול. קניתי מחשב חדש, זה המחשב : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5671 וכאשר אני משחק CS אני שומע את כל הצלילים באותה עוצמה (הכוונה, אם יש מישהו שנמצא ממש לידי ומישהו שנמצא רחוק אני שומע את הצעדים שלהם באותה עצמה דבר שגורם לבלבול) למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני אעשה את זה מהיר. ה ICQ לא מפסיק להתנתק בזמן האחרון, ואחר כך, אני צריך לקוון אותו להתחבר מחדש. זה קורה רק לי אני חושב. אני פשוט לא יכול לנהל ככה שיחות עם אנשים. מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כונן C במחשב שיש בו קובץ ראר של 6 וחצי גיגה, אני רוצה לפתוח אותו לכונן G שזה כונן מהארידסק אחר במחשב שלי בקיצור כל פעם שאני מנסה לחלץ זה אומר לי שאין מספיק מקום,אבל בכונן G יש 9 גיגה פנוי! ושאני מנסה לחלץ אותו לכונן D זה אומר לי משהו על NTFS ושזה לא תומך לא יודע מה זה בקיצור,אבל למה זה לא מחלץ לG?? והכוננים G וD הם אותו הארדיסק,וכונן C זה הארדיסק נפרד... מה הבעיה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום (מקווה לעזור בעתיד)... יש לי בעיה ב MIRC בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו דרך TRIGER או סתם FILE SERVER הוא פותח לי את החלון הורדה (ולא מתחיל להוריד) ובנתיים בחלון הראשי של הCONNECTION הוא רושם לי You Have DCC Panding ומתחיל לספור אחורה 90 60 30 .... יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התוכנות רושמות לי "???????" במקום עברית,מה ניתן לעשות? אני זוכר שראיתי איזשהי תוכנה שמתקנת את זה אבל אני ממש לא זוכר.........תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטע קול שמושמע בstreaming אבל אני לא רוצה שהעוצמה המקורית תשתנה. (יש תלות בעוצמת היציאה שמכוונת במחשב) אם אני שם על הכי חזק אז זה לא יוצא טוב. האם יש תוכנה שמאפשרת לי לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם .. ביזה פיירוול הכי כדאי לי להשתמש?(חינמי) ואם אפשר איפה כתובת להורדה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ידידה שלי שלחה לי תמונה והיא היתה הפוכה (כאילו צילמו מהצד) וכשאר הפכתי אותו האיכות ירדה בהרבה! איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אנשים שלום, כשאני מנסה לפתוח חלק מקבצי וורד או pdf הם מסרבים להפתח (למרות שהם בוודאות תקינים): שגיאת האקרובט: There Was an error opening this document. The file is damaged and could not pe repaired ניסיתי להסיר את כל התוכנה, ולהתקיןם את הגרסה החדשה, וזה לא עזר שגיאת וורד: קריאה מקובץ זה לא הצליחה. שחזר את חיבור הרשת או החלף את התקליטון ונסה שוב. כמובן שניסיתי לפתוח ע"י "פתח ותקן" וזה לא עזר. עשיתי סריקות לוירוסים עם קספרסקי והרצתי spybot,adaware והכל תקין. ייתכן שזה שאריות של פגיעה ממזמן של איזשהי תולעת?! בבקשה הצילו את המחשב שלי מפירמוט! תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את אחת מתוכנות האופיס עולה לי הודעה שהוא מעדכן לפרונט פייג' והוא צריך את הדיסק התקנה. אני לא יודע מה זה הפרונט פייג' ואני לא צריך אותו אבל בגלל זה אני צריך לפתוח את התוכנות קודם ורק אח"כ מסמך שאני רוצה איך מבטלים זאת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמו ARJ של פעם.. אני רוצה להיכנס לדוס יש לי 5 קבצים 1.txt 2.txt 3.txt 4.txt 5.txt לקבץ את הכל לקובץ אחד שבתוכו יהיה את הכל הכוונה כמו WINRAR WINZIP של היום אבל רק בדוס בהרצת פקודה....! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הווינדווס כביכול עולה עד שמראה הודעת שגיאה: כותרת: Explorer.exe system error "(אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר BROWSEUI.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." בנוסף הווינדווס לא עולה בsafe mode... השאלה שלי היא אם חייבים לפרמט או שיש פיתרון אחר?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צהרים טובים ושבת שלום חברים, מלב ברירה אחרי שהדיסק קשיח שלי סיים את פעילותו ( ;D ) הייתי צריך להתקין מחדש את הwindows, יש לי בעיה ככל הנראה בדרייבר של הכרטיס מסך, הרזולוציה עצמה תקינה אבל אני נתקל בבעיות רזולוציה בדפדפן, במדיה פלייר בחלונות ועוד.. מצורפת תמונה להמחשה, שימו לב לכרטיסיות למעלה-פרט למה שכן רואים, ישנם עוד שתי כרטיסיות שכאילו יצאו מן הרזולוציה בנוסף שימו לב שהכרטיסיות מסתירות את סמלי השליטה בחלון. לחדי עיין בנינו תוכלו לראות שהטקסט מטושטש וכאילו מתאים לרזולוציה נמוכה יותר. ניסיתי להתקין את אותו הדרייבר פעמים, ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר של הדרייבר. ופה רעיונותיי פסקו, אשמח להצעתכם לציין שמדובר בכרטיס מסך nvidia 9500GT ופועל על מסך ברזולוציה 1920*120…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס טקסט של מעל 1,000 תווים לתוך טבלה של Access. ניסיתי וראיתי שדבר כזה לא אפשרי (מקסימום התווים הוא 255). אני עכשיו מחפש פיתרון לבעיה. חשבתי על ליצור שדות כמספר השורות של הטקסט וכל שורה להכניס לשדה. מה אתם חושבים על הרעיון? אשמח לקבל רעיונות טובים יותר משלי.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חבריה, עדין אני נלחם באופיס 97,התקנתי אופיס 97 באנגלית אני רוצה להוסיף את השפה העיברית איך עושים זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-