עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברצוני לעשות גיבוי למועדפים שלי ואיני מוצא את התיקייה שלה...?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by iyehuda,

למה באינטרנט כשאני נכנס ל VIEW - TEST SIZE - LARGEST לא משפיע על גודל ה TEXT

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by jony12,

אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות באקרובט לבחור אובייקטים מהמסמך ע"י סימון (כמו האפשרות שיש בתוכנה Foxit PDF Editor) ? באקרובט אני לא מצליח לסמן במדוייק וכל סימון מכניס בתוכו גם פריטים מסביב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. יש לי STYLE XP... אז אני רוצה אתר שייתן לי THEMES להפעיל יחד עם התוכנה.... תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אחר הצהריים טובים, רציתי לדעת איך אני יכול לנגן ב MEDIA PLAYER קטע וידאו ולהוסיף לו קובץ SUB כך שלסרט יהיה תרגום. הפעולה אמורה להתבצע ללא איחוד של קטע הוידאו עם קטע הטקסט.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by xcalibur,

יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה

10. אני משתמש עכשיו בתוכנה Shareaza... אני חושב שהיא טובה.. היא מהירה יש הרבה תוצאות בחיפוש שלה... היא מקבלת קבצי Emule וגם Bt... [glow=red,2,300]מה אתם חושבים עליה?[/glow]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. ברצוני ליצרוב דיסק שמע ולצרף לו קליפ קצר לצפייה (ניתקלתי בדיסק כזה בשוק ) ואיך אני צורב זאת? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אהלן יש לי זכרון של דג, זה כבר ידוע... מה לעשות יש לי הרבה אנשים ב ICQ שאני לא זוכר מי הם, מאיפה הם, מה הם רוצים ממני וכו'... האם יש דרך לדעתכם להוסיף מידע על כל בן אדם באופן ספציפי? ככה נגיד אני מפרמט את המחשב, מתקין את ICQ שוב ואז עולה הרשימה מהשרת של ICQ, וגם ישמרו לי הפרטים על אותו בן אדם... מעיין הערה שאני ייצור על כל משתמש שתזכיר לי כל פעם מחדש מאיפה אני מכיר אותו (אם עבר הרבה זמן ולא דיברנו) רעיון מקורי? אם אין לכם פתרון מדוייק אבל רעיון אחר שיכול לענות על הצרכים שלי אז בכיף תודה מראש! יניב

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום, איזה תוכנה הכי מומלצת לקריאת טמפרטורות ולהצגת מידע בווינדוס 7 תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by Eviljelly,

שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by rk666,

אחרי ההתקנה של התוכנה הנ"ל, שאני מנסה להפעיל אותה, נפתח לי חלון ERROR שבו כתוב "a previous install did not completed correctly, finishing install" והבעיה היא שכן סיימתי את ההתקנה... ראו קובץ מצורף. למישהו יש עצות? נתקל בבעיה? הסרתי כבר את הישן והתקנתי כמה פעמים, אני כרגע לא ממש יודע מה לעשות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  17. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by s7rmt,

שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  20. איך עושים שיהיה לי תשעון הזה וקורא הRSS הזה בצד כמו בתמונה ועוד כמה דברים נוספים... : ואין לי ויסטה יש לי XP אפשר להשתיל את זה בXP אם כן איך?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. שלום חברים, זקוק בדחיפות לתוכנת שיחזור לWIN XP או לחילופין לתוכנת CLONING שאני פשוט יוכל לגבות את הHDD שלי ולהתקין WIN 7 סוף כל סוף. מה שקרה זה שביום בהיר אחד הפעלתי את הנייד והוא רוצה שאני יכניס אותו לRECOVERY..טוען שחסר לו קובץ WINDOWS/SYSTEM32.CONFIG/SYSTEM.לאחר שכל נסיונותיי לשיחזור המערכת נכשלו הורדתי תוכנה בשם ULTIMATE BOOT בגירסתה האחרונה..ויש שם המון דברים נחמדים אך שום תוכנה מספריית הCLONING לא עובדת. מה עליי לעשות ואיך אפשרי לשחזר את המערכת רק לגיבוי קבצים חשובים על HDD נייד עם חיבור USB ואז הסרת המערכת והתקנת WIN7??

22. מדובר בNOD 32 BUSINESS EDITION. ועוד שאלה יש לי ליד הסימן של הרמקול למטה בשולחן עבודה מגן אדום כזה עם איקס שאומר לי שהמחשב בסיכון כי אין עדכונים אוטומטיים ואני לא יכול לעשות שיהיה גם לא בלוח בקרה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by nim901,

אני מנסה להתקין SP 1 ל XP שלי ואני מקבל יש לי XP PRO יכול להיות זה בגלל שלא עשיתי ריסט ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by yoniby,

פעם קראתי איפשו שאפשר לחסום אותם בדרך כלשהי אני מדבר על הפרסומות הקופצות (למשל בwww.one.co.il ) ולא על החלונות החדשים שנפתחים... תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים