עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by barak_i,

אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by hck,

היי לאחר תקופה ארוכה של שנה שנתיים שלא השתמשתי בICQ אני מעוניין לחזור ולהשתמש בתוכנת המסרים הזאת. אני מניח שיצאו גרסאות חדשות, והייתי מעוניין לקבל המלצה לגירסה של התוכנה, שתהיה: 1. ללא פרסומות. 2. מאובטחת - אני זוכר שאז היו גירסאות לא בטוחות. 3. שליחת SMS (בחינם כמובן ) 4. תאימות לשאר גירסאות. אני מניח שאחת מגירסאות הLITE יתאימו לי, רק שאני לא יודע בדיוק איזו גירסה יצאה אחרונה(או לחילופין איזו גירסה טובה יותר).

4. Started by NeWorld123,

אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה פשוטה שיודעת לסנן אתרים מסוגים שונים ???

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. המחשב עושה רסטרים כל הזמן למישהוא יש מושג איפה יושב קובץ ההתקנה של הפאצ בויסטה 32 ביט? ניסיתי תיקון קבצים+startup repair מהבוט-לא עזר כמו כן באותו מחשב מותקן גם xp שעובד בצורה תקינה ללא בעיות duall boot כך שיש לי גישה למחיצה של הויסטה(ברשותי גם erd,minipe תודה נ.ב-שחזור מערכת אינו פעיל

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. מעוניין בהמלצה לתוכנת שליטה מרחוק, התוכנה צריכה לענות על הקריטריונים הבאים: -המחשב השולט יריץ וינדוס XP -המחשב הנשלט יריץ וינדוס 98SE בספרדית -במחשב הנשלט, על התוכנה להיות שקופה עד כמה שניתן למשתמש (כלומר, לעלות עם העלייה של המחשב אך לא להראות חלון ולא כלום, מקסימום אייקון איפה שהשעון, ועדיף שאפילו זה לא), כדי שהמשתמש (כלומר, סבתא שלי בת ה-85) לא יתעסק איתה ויהרוס משהו בטעות -עדיף שתהיה קלה כמה שיותר מבחינת משאבים, שכן המחשב הנשלט הוא P3 600Mhz עם 256MB של ראם אני חושב שזהו, אם אני אחשוב על עוד משהו אני אוסיף למישהו יש המלצות? תודה...

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה.... אני מחפש תוכנה לגיבוי, שמאפשרת לשלוח את הקובץ גיבוי לאימייל שלי ב GMAIL... הכוונה היא לא לגבות את האימיילים, אלה גיבוי לקבצים מסוימים במחשב, ושליחה של הקובץ גיבוי למייל, ולא שמירה שלו על ההארד דיסק. מישהו מכיר משהו כזה? חיפשתי נואשות כבר כמה ימים, ואני לא מוצא כלום. תודה. שלומי.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352&section=597&version=365

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by rap_tr,

אהלן, אני גולש מדיי פעם באתרים של קליפים/מוזיקה וכאלה וה-IDM מוריד אוטומטית,אם אני מסרב להוריד הקליפ לא עולה פשוט אני רוצה לחסום את יוטיוב לדוגמא,שה-IDM לא ידע להוריד ממנו איך שאני נכנס אלא אם ביקשתי קיימת אופציה שכזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by aviamir,

התוכנה באנגלית שאינה שגורה בפי, אני זקוק לתרגום הוראות הפעלת הגיבוי והשיחזור,בתודה מראש אבי אמיר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. שלום לכם שמעתי שיש תוכנה כזאת לי יש כרטיס מסך של גיפורס 9800GTX והטמפרטורה שלו הוא 65 הטכנאי אמר לי שזה מאוד גבולי אז הוא הציע לי להוריד תוכנה שמסדרת תסיבובים אשמח לתוכנה ולמדריך

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by assaf972,

שלום לכולם כבר כמה ימים שאני מנסה לבצע פעילות במיייל ולא מצליח כול פעם שאני מנסה לכתוב מייל או כמעט כול אופציה המייל זורק אותי מהתיבה ולא נותן לי ורושם לי שיצאתי מהתיבה וללחוץ אל הכנס....מה עושים במצב כזה?? המייל הוא של נענע תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?

14. Started by Styx,

כפי שאנרמ בכותברת אבל לא WINDOWS MOVIE MAKER וגם לא premiere(כי זה כבד מידי למשב שלי ומסובך בשביל חדשים) משהו באמצע אני מניח

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. יש לי מספר מחשבים מחוברים אלחוטית לראוטר מעפן של tplink. אני מעוניין להגביל את רוב המחשבים ל20K מקסימום. הראוטר לא תומך בqos כך שאני מחפש תוכנה שתעשה זאת מקומית מהמחשב שבו היא מותקנת. אין חשש שהמשתמש יבטל את התוכנה. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by rk666,

ניסיתי את מה שיש בOUTLOOK ומה שיש במוזילה וזה לא עוזר! אני מחפש תוכנת ANTISPAM בשביל הEMAIL, ולא מצאתי אחת חינמית מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Frozen-Ice,

תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. יש לי אנטי וירוס KASPERKSY 6 וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה לי שהוא סורק...אין פעם אחת שפתחתי אותו ולא ראיתי אותו סורק.. צרפתי תמונה איך לעזא** אני מבטל את האופציה שתסרוק באופן אוטומאטי תודה לעוזרים מראש !!! [attachment deleted by admin]

19. זה HD שבשימוש מידי פעם והוא עושה הרבה רעש, אז אני רוצה לכבות אותו בלי צורך לנתק אותו כל פעם מהחשמל או "להרדימו" דרך האפשרויות של צריכת החשמל של Windows - זה ממש מציק שבזמן הכיבוי, המערכת מפעילה אותו לכמה שניות ושוב מכבה אותו ללא צורך. יש דבר כזה?.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by avokadoman,

אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום רב, האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי עם הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני פותח קבצי וורד במחשב מצ"ב קובץ ובו הודעת השגיאה. אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. שלום רב, השבוע קניתי מחשב והתקנתי עליו את הויסטה אולטימט (בגלל הMC) מפרט המחשב: E7300 4G זיכרון 500G HD ATI HD 4670 האם מישהו יכול לספר לי מדוע בDEVICE MANAGER עדיין מופיע לי שחלק מהחומרה אינו מזוהה (מצ"ב PRINT SCREEN) תודה מראש, עמיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.