עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא מצליח להכנס לדפדפן בגלל TEHME סורר שנותן שגיאה. הדפדפן לא מגיב ולא נפתח מלבד השגיאה שמופיעה. כיצד אפשר למחוק ידנית שאת הTHEME ולפתור למעשה את הבעיה שנוצרה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום, ה MSIE שלי מהבהב בכל אות שאני מקליד ובכל "נקודה" שאני מגלגל בגלגלת העכבר שלי (בהנחה שיש לאן לרדת). האם למישהו יש פתרון? הדרייברים של כ.המסך שלי מעודכנים. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Avi952,

במסך ה-LCD 19" הוא ננעל ברזולוצייה על רזולוצייה ברוחב של 480, ניסיתי לשנות את זה בדרייבר אבל זה לא הצליח , המסך נעול ל-640X480 כשהחלפתי ל-CRT הוא אפשר לי את שאר הרזולוציות. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by benos1,

טוב חברס יש לי מחשב HTPC חדש עם XP וזה לא כולל בתוכו לצערי את התוכנה של ה MEDIA CENTER...... אני צריך תוכנה עם ממשק נוח וחינמי ל HTPC אם אתם יכולים להמליץ לי על אחת אני אשמח. תודה על הזמן ועל העזרה [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:34:22 ועוד שאלה אחת קטנה האם אפשר לחבר לו שלט? כי זה מציק לקום כל פעם

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by oransharvit,

שלום האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג אופיס 97???

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. Started by gizzz,

הנוד 32 מזהה אותו אבל משום מה המחשב נתקע כל כמה זמן ואי אפשר לעשות כלום. כל פעם שאני עושה ריבוט למחשב הוא מזהה אותו שוב. מה עושים?.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. אהלן, יש לי בעיה של פונט מכוער בעברית בפיירפוקס בטאבים ובמועדפים, איך אפשר לשנות זאת? http://img706.imageshack.us/img706/6733/gsagasgasgasg.jpg ניסיתי לשחק עם ההגדרות במאפיינים ולנסות לשנות שם פונטים הוא פשוט לא קולט שם שום דבר ולא משנה כלום, אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by leyaniv,

לא יודע כמה ממכם עדיין נוהגים לקנות תוכנה פה ושם... אם מישהו רוצה לקנות את בבילון כדאי שלפחות יעשה את זה בזול. כנסו לקישור הבא: https://buy.babylon.com/index.php?template_id=9〈=8&trid=NL50PPR50807HE&voucher=MV50MB5&WT.mc_id=NL_4408&nocbid=1 בשורה האדומה למעלה, לחצו על המילה "לרכוש". העמוד שעולה מציג את המחירים הרגילים של התוכנה, אבל שימו לב שבתחתית הטבלה המחיר יורד ב-50 אחוז! כדי להפוך את הקניה ליותר זולה אפילו, שנו את המטבע (בתיבה למעלה) לפסו מקסיקני, מה שמוריד את המחיר בעוד כמה אחוזים. המחיר הסופי יוצא: מנוי לשנה - 64 שקל במקום 149 שקל! מנוי לתמיד לגרסה 6 בלבד - 106 שקל במקום 299 שקל!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by snop,

לא יודע מה זה אבל פתאום יש לי.. ונכון לעכשיו אין לי שום אנטיוירוס.. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. Started by ben_amitai,

שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. קיבלתי מצלמה כזאת חדשה בקופסה אך בלי שום דיסק א. אני מאוד מעוניין למצוא לה דרייברים ב.תכלס אני גם לא יודע אם יש לה בכלל דרייברים ל-XP מה שאני כן יודע זה שהפכתי את האינטרנט פעמיים והתקנתי אין ספור דרייברים תואמים ואוניברסלים ושום דבר לא עבד בבקשה אם יש למישהו איזשהי ידיעה בנושא אודה לכם מאוד על כל תגובה שהיא

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום רב, אני משתמש בILLUSTRATOR CS3 . לאחרונה התחלנו ללמוד על שימושי התלת מימד והאנימציה בתוכנה (REVOLVE וBLEND בהתאמה) עכשיו כשמלמדים מדגימים הכל על צורות נורא פשוטות, כנ"ל גם במדריכים אונליין כמו LYNDA וכו'... ונורא מתלהבים כי הכל עובד חלק ובפשטות. כשאני מתרגל בבית אני נתקל בבעיות של עומס יתר על המערכת.עכשיו חשוב לציין שאני מודע לכך שזו לא תוכנה ייעודית לתלת מימד... אני מבין שלמידולים מורכבים עדיף להשתמש ב3DSMAX לדוגמה, הרינדורים עליהם אשאל לא נורא מורכבים. אם נניח לדוגמה שאני לוקח צורה של מעוין- עושה לה 3D REVOLVE . שם עליה MAP ART לארוך הפאות התחתונות ולאורך הפאות התחתונות, קצת מעגל, קצת משנה את הPATH (מעגל פינות וכו')... -את זה הוא עושה. לאחר מכן אני עושה לו BLEND לנ…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by ofer1928,

במחשב הראשי ששם יש את המודם האינטרנט Explorer פועל כרגיל, משום מה אצלי בחדר שלפה משודרים האותות מהנתב הטלחוטי הדפדפן הזה לא פועל ואני נאלץ להשתמש בפיירפוקס, למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by ido2309,

שלום, ברשותי מחשב שנרכש ב-"באג" אך הגיע ללא דיסק ווינדוס מקורי, אלא הווינדוס כבר מותקן במחשב. השאלה היא,כיצד ניתן לפרמט את המחשב ולהשתמש בווינדוס המקורי שלי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by eladbu,

מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...

16. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. שלשום היתה לי הודעה לגבי גירסה חדשה של מסנג'ר, אז לחצתי לו להתקין והוא התקין, ואז ניסיתי להתחבר, חיכיתי דקה ומשהו ואז היה כתוב לי שיתכן שיש בעיה בחיבור שלי ושאבדוק אם אני מחובר לאינטרנט (הייתי מחובר מן הסתם), ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וגם ניסיתי להשתמש בWINDOWS MESSENGER ובהכל- אותה הבעיה. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות אודה לו מאוד... עריכה: כשנכנסתי לאימייל גיליתי שגם שם - כל הזמן כתוב Connecting עד שנמאס לי ואני יוצא =( מה הבעיה שלי?..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח ! יש לי iCq 5 בעברית ושאני מדבר אם מישהו ואני רוצה לראות אותו במצלמה אני לא מצליח לראות אותה , זאת אומרת הוא מפעיל את המצלמה אני מאשר ואז אני רואה מסך שחור זה אצל כולם זה לא אצל בן אדם אחד.. יכול להיות שזה בגלל הרשת הביתית שהפירוול מופעל?פתחתי את הפורטים 5190 ו 5200 בפרוטוקול UDP ..ועדיין לא מצליח לראות כלום במצלמה...מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דרך אגב התקשרתי לבזק ונזק רוצים 300 שקל למשך שנתיים כדי לקבל תמיכה על המוצר שלהם...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by avivlevy,

פתחתי את המחשב נכנסתי לFF וזה עידכן לי עדכונים... אחרי שתי דקות אני נכנס לFF אבל לא נכנס לי לאתרים, אפילו לעזרה כאילו הוא לא צליח להתחבר לאינטרנט ??? ניסתי להתקין מחדש לא עובד!(עכשיו אני עם IE :'()

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  21. פייי..... שיחקתי היום עם כמה תוכנות איסיקיו, והמספר שאני בד"כ משתמש בוא כבר לא עובד, זה ממש מוזר הססמא שאני מכניס לא מתקבלת!!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים