עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לילה טוב חברים. כבר זמן רב ש- nod32 גרסא 4.0.417.0 מציק לי, מאט לי את המחשב, ובכללי אני לא מרוצה ממנו (לא, זה לא המחשב אצלי, לפי כל מיני בדיקות שניסיתי). אני מחפש המלצה לאנטיוירוס חדש, שלא יהיה כבד בכלל, שלא יפריע ברקע, ובקיצור- עם נוכחות אבל שקט... בעברי היה לי נסיון עם נורטון שהיה על הפנים ובפועל לא ידע לזהות שום וירוס, והיה לי קספרסקי שהיה כבד בטירוף. נוד 32 בהתחלה היה נחמד, אח"כ הסתבר שהוא עושה לי בעיות במחשב, כך שכעת אני רוצה להחליפו. אשמח לעצות שיעזרו לי לחפש את "האחד". תודה רבה ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by sxs,

אני לא רואה עברית ב-ICQ ואנשים לא רואים כשאני שולח להם עברית. מה לעשות??? עריכה: יש לי WinXP.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by sxs,

מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום נוכחתי לשים לב לכך שמאז ששדרגתי את פיירפוקס לגרסה 55, על כל התוספות שלי הופיע הכיתוב "דור קודם" ברקע צהוב. כאשר לחצתי על זה, נודע לי בקישור הזה, שפיירפוקס בגרסה 57 עברו לפלטפורמת הרחבות חדשה בשם Webextensions, שההרחבות הותיקות (שמכונות ע"י מוזילה "Legacy" [או "דור קודם" בגרסה העברית) לא נתמכות בה יותר. משמעות הדבר הוא שרוב ההרחבות הותיקות, ובהן אדבלוק ואדבלוק פלוס, uBlock Origin, Noscript, Session Manager ועוד הרבה מאוד הרחבות פופולאריות, ייחסמו בגרסה 57 של פיירפוקס ויפסיקו לעבוד (וזה כבר קורה עכשיו ב-Firefox Nightly שכבר זמין בגרסה 57). מידע נוסף: וזה מטריד אותי כי מלבד זה שיש תוספים מסויימים שאינם מסוגלים לבצע את מטרתם שלא כ-Leg…

6. אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by guyk,

אני מחפש תוכנת שירטוט קלה להבנה ופשוטה... התוכנה מיועדת בינתיים לשירטוט החדר העתידי שלי ....

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. יש לציין שהמחשב הנייד שלי הוא חזק וקניתי אותו לפי ההמלצה פה כדי שבין היתר התוכנה תעבוד עליו בצורה תקינה אך כשאני מנסה לנגן מוזיקה דרך התוכנה השירים לא שומרים על קצב אחיד ובמדיה פלייר הם מנוגנים כמו שצריך.מה הסיבה לכך?יש משהו שאני יכול להגדיר במחשב כדי שהקבצים ינוגנו כמו שצריך ולא יסחבו בקושי?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי, אני רוצה לקונת את COD החדש... אני מנסה להכנס לחשבון שלי בסטים, הפרטים שאני מכניס לא נכונים... אז כמו בכל דבר, אני מנסה לעשות השבת סיסמא.. הכנסתי את המייל, הוא אומר שהוא שולח... מחכה שעות - לא שולח כלום. אני מנסה להכנס לתמיכה באתר - הם מבקשים ממני להתחבר לחשבון שלי קודם, אבל אני צריך תמיכה כ-ד-י להכנס לחשבון שלי(!!!) ניסיתי ליצור חשבון חדש, רק כדי שתהיה לי גישה לתמיכה... פתחתי אימייל חדש, יצרתי חשבון חדש הוא אומר שהוא שולח לי מייל לאימות... שעות - שום מייל. מה נסגר איתם? *בדקתי באשפה\ספאם... אין לי פילטרים בשני המיילים.. איך אני נכנס לחשבון שלי מחדש עכשיו?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי נוד 32 גרסה 2.5 עם fix2.1. תמיד הוא עדכן לי בלי בעיות. היום באתי לעדכן,ותראו מה קרה. אשמח אם תוכלו לעזור,זה חשוב. http://www.up2.co.il/pics1/1/r1vam8l2r.jpg בסוף אני יעבור לקספרסקי 6

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by sir f,

איזו תוכנה חינמית לשחזור קבצים היא הכי מומלצת? אני לא צריך לשחזר משהו ספציפי כרגע, אני סתם רוצה לדעת ושתהיה לי האופציה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מדובר בתוכנה ומשחק כפי שרואים כל השאר בסדר גמור. המחשב חדש וגם במחשב הישן התופעה הזו התרחשה. תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. הורדתי היום סרט, ואני שומע ת'קול לפני שאני רואה תתמונה, בעיה בתיזמון... איך אני פותר את זה??? windows media player 9 beta תודה לעוזרים... יונתן

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by iveco,

שרוצים לראות סרט עם מסך מלא אז רואים למטה את השורה של ה TASKBAR ניסיתי לעשות הכול ולא הצלחתי רק אם לוחצים : תמיד עליון אז השורה של TASKBAR נעלמת אבל אם עושים תמיד עליון אי אפשר ללחוץ על תוכנה אחרת במקביל בלי להוריד את ה VLC למטה MINIMIZE

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, בזמן שיטותי בפייסבוק, לא זוכר על מה לחצתי באותו רגע, אבל הפונטים באנגלית (בפייסבוק בלבד) ההתכווצו ונעשו דקים... זה מופיע אך ורק בפייסבוק עד כה למה שראיתי אך מאידך זה נמצא גם באקספלורר וגם בכרום (למרות שהאקספלורר באותו רגע לא היה פתוח). ניסיתי: 1. Ctrl + גילגול בעכבר - לא מתקן. 2. שינוי הפונטים והגדלים בדפדפן - לא מתקן. מישהו נתקל בזה?? מצ"ב תמונה להמחשה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה להתחבר מהעבודה למחשב שלי בבית אין לי מושג איך בעבודה אני על ויסטה ובבית על אקספי בבית הפיירוול של אקספי כבוי(סגרתי אותו כדי להמנע מפתיחת פורטים לשיתוף קבצים) ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר אלא רק באנטי וירוס קספרסקי אז רק PCANYWHERE? או שיש משהו אחר שאני יכול להשתמש במחשב שלי בבית דרך המחשב בעבודה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ronle,

שלום חברה, ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS P5K בעל כרטיס קול על הלוח של חברת Realtek כאשר אני נכנס ללוח בקרה ולוחץ על רמקול לא מזוהה לי התקן שמע ולכן אין באפשרותי לשמוע סאונד , מה שמוזר שמותן הדרייבר של realtek וכאשר אני נכנס לתוכנה שלהם ולוחץ על בדיקת סאונד אני שומע סאונד. מה שמעיד שהכרטיס קול עובד אבל ווינדוס מפשל פה . אשמח לעזרה - פניתי כבר לאסוס ללא שום כל הצלחה. כרגע מותקן על ווינדוס בעברית SP3 אבל גם על SP2 היתה הבעיה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by אישי555,

אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה חינמית להפעלת סרטי DVD על המחשב , יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.