תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מדובר בתוכנה ומשחק כפי שרואים כל השאר בסדר גמור. המחשב חדש וגם במחשב הישן התופעה הזו התרחשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי וירטואל VM גירסה 6.5 ואני מריץ חלונות XP. אני מעונין שב"מחשב שלי" האקספלורר יזהה את הכוננים הקשיחים שלי. כיצד עושים זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ. לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להריץ מעבד תמלילים איינשטיין לצורך איזה עניין. הורדתי את מעבד התמלילים, וכשאני מריץ אותו, אני מקבל את העברית כג'יבריש.\ אני עובד תחת XP. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני אוהב להשתעשע בתוכנת המקסים וירטואל די ג'יי. כדי שהקבצים שלי ישמעו באותה העוצמה עשיתי נירמול אודיו בתוכנת MP3 GAIN. כאשר ניגנתי אותם במדיה פלייר הם באמת נהיו באותה העוצמה אך כשניסיתי לנגן בוירטואל התוכנה הרימה לי את העוצמה בחלק מהקבצים.מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין דבר יותר מעצבן מלפתוח כמה טאבים ואז לגלות שכמה מהם מנגנים וידאו אוטומטית בלי שבכלל ביקשתי אני משתמש בתוסף שעוצר את פעילות הFLASH. מה אתם עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש יש יש !!! נראה לי שמצאתי את הפתרון לבעיה ( בדקתי בשני מחשבים עם אותה הבעיה ובשניהם נפתרה הבעיה. תבדקו אם יש לכם ב Program Files ספריה בשם eZula אם כן יש שם קובץ הסרה של התוכנה הזו. תעיפו אותה לקיבינימט !!! לאחר ההסרה לסגור את האקספלורר ולפתוח שוב. נסה לכתוב עברית.... בינגו זה עובד !!! אני לא יודע מה זו התוכנה ה"מזויינת" הזו אבל תאריך הספריה שלה זהה לתאריך בו נוצרה אצלי הבעיה. איך עליתי על הבעיה: פתאום ה firewall הודיע לי שהתוכנה מנסה לגשת לאינטרנט היות ואני לא יודע שהתקנתי אותה מייד הסרתי אותה. והבעיה נפתרה. אני מבקש מאד ... למי שיש את הבעיה והיא נפתרה ע"י ההסרה. להחזיר תשובה כאן בפורום כדי לדעת עם זה פותר לכולם את הבעיה. תודה ובהצלחה !!!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפרסומות ביוטיוב תמיד היו לחצן "דלג" שמאפשר לדלג עליהן החל מאתמול כל קליפ שאני לוחץ עליו יש פרסומות אבל אין לחצן דלג !!!! למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנורטון 2006 ממש עצבן אותי, כי הוא חייב אותי לעשות עידכונים של ה-WINDOWS בנוסף לעידכונים שלו ואז הוא כל הזמן הציק לי עם זה... בלי קשר לזה שהוא כבר בטירוף! עברתי לקספרסקי 6, וזה ממש סבבה, כאילו הוא הרבה פחות כבד והוא לא "מתערב" לי בעניינים של העדכונים האוטומטיים והכל.... האם המעבר הזה היה נכון? תודה לעוזרים מראש
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה תוכנה יכולה לעזור לי בעיצוב החדר שלי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ופתחתי לתומי את המיקסר בשביל להגביר את אחת התוכנות, ולהפתעתי ברשימה התוכנות שם אני רואה משהו בשם mad* home cinema control, לא התקנתי את זה ואני לא יודע מה זה. גם בחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא משהו. יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה שהגיע למחשב שלי פתאום? תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה, אבל כאשר אני במחשב שלי, מנסה להוריד את VLC, פיירפוקס רושם לי הודעת שגיאה שאינני זוכר מה היא, ואילו אינטרנט אקספלורר טוען שחתימת הקובץ לא חוקית או פגומה. במחשב של אבא שלי, הצלחתי להוריד את VLC בלי בעיות. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו יום הולדת ואני רוצה כזה סתם איזה משו מצחיק כזה על החולצה (יש לי מה לעשות..) אבל הבעיה שאני לא יודע אחרי זה איך אני מדפיס אותה כאילו אני צריך לעשות את העיצוב באיזה גודל? רזולוציה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS P5K בעל כרטיס קול על הלוח של חברת Realtek כאשר אני נכנס ללוח בקרה ולוחץ על רמקול לא מזוהה לי התקן שמע ולכן אין באפשרותי לשמוע סאונד , מה שמוזר שמותן הדרייבר של realtek וכאשר אני נכנס לתוכנה שלהם ולוחץ על בדיקת סאונד אני שומע סאונד. מה שמעיד שהכרטיס קול עובד אבל ווינדוס מפשל פה . אשמח לעזרה - פניתי כבר לאסוס ללא שום כל הצלחה. כרגע מותקן על ווינדוס בעברית SP3 אבל גם על SP2 היתה הבעיה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שעושים crop לתמונה תודה ומקווה שהייתי ברור
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש אנטי וירוס חינמי לשני מחשבים - אחד נייד בן שנתיים וחצי (כבר מתחיל לסחוב לאט) ואחד ביתי חדש, חזק יחסית (למשחקים). חשוב לי שיהיה קל ופשוט לתפעול וכמובן יגן בצורה טובה ממה שצריך להגן (אני בעצמי לא מבין בכל האיומים ולא יודע ממה אני צריך להיזהר). על מה אתם ממליצים? שמעתי שחשוב להגדיר נכון את התוכנה. מה צריך לעשות בהגדרות כדי שהמחשב לא ייתקע? תודה ארי
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-