תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במחשב שלי. לדוגמא,הרד דיסק- נפח, סל"ד, ATA אם יש ,יצרן, דגם.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני צריך את עזרתכם, חבר קנה כונן חיצוני של SEGATE וחיבר אותו למחשב נייד עם מ.הפעלה ויסטה , ביצע פירמוט ווהעביר קבצים, עד כאן הכל תקין. לאחר מכן הוא פירמט את המחשב והתקין מחדש את מ.ההפעלה ויסטה. עכשיו שהוא מחבר את הכונן החיצוני בשביל להחזיר את הקבצים חזרה למחשב, הכונן דורש אתחול ולא נותן גישה לקבצים. בבדיקה במנהל הדיסקים מערכת הקבצים מזוהה כRAW ומבקשת אתחול לכונן לפני שניתן יהיה להשתמש בו. צריך את עזרתכם כיצד ניתן לגשת לקבצים מבלי לפגוע במידע שעל הכונן. האם תוכנה כמו PARTITION MAGIC יכולה לעזור בשינוי מערכת הקבצים או שמדובר בנושא מורכב יותר? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי, כמו לרבים מכם כנראה, את הפייסבוק מסנג'ר מותקן על המחשב שלי שהופך את כל הצ'יטוטים לנוחים מאוד ולא צריך להשאיר את דף הפייסבוק עצמו פתוח כל הזמן. לצערי ראיתי שב-5.3 העניין הזה יפסיק לפעול. יש לי סקייפ ואפשר לצ'וטט שם עם החבר'ה מהפייסבוק אבל אם אחד מהם לא מחובר - אין אפשרות לשלוח לו הודעה אלא רק SMS וכיו"ב ולכן זה לא פיתרון ממשי מבחינתי. האם מישהו מכם מכיר משהו דומה ונוח כדי להחליף את המסנג'ר של הפייסבוק?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא את מה שכתבו בעבר אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחד מומלץ למתחילים... אחד פשוט שלא צריך להתעסק לו בהגדרות כול הזמן... כול המלצה תתקבל בברכה !!!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הפרסומות שולטות באתרי איטנרנט, אני כבר לא שולט באתרי אינטרנט, התוסף Adblock רושם לי שהוא פגום, למרות שאני לוחץ על בצע תיקון, זה עדיין רושם שהוא פגום. הסרתי את התוסף, והתקנתי מחדש, עדיין עם אותה בעיה, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש, גם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים, התקנתי אנטי וירוס, ביצעתי סריקה, מצא משהו במחשב, מחק אותו, עדיין לא עוזר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי windows 8 עם Firewall של ESET NOD32, בווינדוס יש אפליקציות כמו People ו Mail וכו'. לא משנה איזה הגדרה שמתי בFirewall לא הצלחתי לבטל את החסימה שלו לאפליקציות האלה. האם מישהו יודע איך ניתן לבטל את החסימה? כמובן מבלי לסגור את הFirewall.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה היא תוכנת ה-FTP הכי טובה וגם חינמית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מדוע בחרתם באותה תוכנה- גודל הקהילה, מבחר ההורדות, מהירות ההורדה, מימשק משתמש, או אולי פיצ'רים אחרים... Prog.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש קובץ אשר הסיומת שלו היא TAR האם משהוא יודע איך אני פותח את הקיבוץ הזה ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לפתוח קובץ שבלונה שנערך ע"י Word2007 עם Word2003 יש ליתוכנה שנקראת Convertor2007 to2003 ועם התוכנה הזו אני יכול לקרוא קבצי Docx אבל לא ידוע לי אם אני יכול לפתוח קובץ Dotx. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו בכלל?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא רואה עברית ב-ICQ ואנשים לא רואים כשאני שולח להם עברית. מה לעשות??? עריכה: יש לי WinXP.
-
טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי היום סרט, ואני שומע ת'קול לפני שאני רואה תתמונה, בעיה בתיזמון... איך אני פותר את זה??? windows media player 9 beta תודה לעוזרים... יונתן
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום נוכחתי לשים לב לכך שמאז ששדרגתי את פיירפוקס לגרסה 55, על כל התוספות שלי הופיע הכיתוב "דור קודם" ברקע צהוב. כאשר לחצתי על זה, נודע לי בקישור הזה, שפיירפוקס בגרסה 57 עברו לפלטפורמת הרחבות חדשה בשם Webextensions, שההרחבות הותיקות (שמכונות ע"י מוזילה "Legacy" [או "דור קודם" בגרסה העברית) לא נתמכות בה יותר. משמעות הדבר הוא שרוב ההרחבות הותיקות, ובהן אדבלוק ואדבלוק פלוס, uBlock Origin, Noscript, Session Manager ועוד הרבה מאוד הרחבות פופולאריות, ייחסמו בגרסה 57 של פיירפוקס ויפסיקו לעבוד (וזה כבר קורה עכשיו ב-Firefox Nightly שכבר זמין בגרסה 57). מידע נוסף: וזה מטריד אותי כי מלבד זה שיש תוספים מסויימים שאינם מסוגלים לבצע את מטרתם שלא כ-Leg…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
נעלמו לי השרתים באימיול ואשמח אם מישהו יוכל להביא לי קובץ met טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בתא אחד יש לי תאריך לידה. אני רוצה שבתא השני יעודכן הגיל בהתאם לתאריך היומי שמתעדכן. איזה פונקציה יודעת לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-