עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/Face-to-Face-135213898

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. יש לי, כמו לרבים מכם כנראה, את הפייסבוק מסנג'ר מותקן על המחשב שלי שהופך את כל הצ'יטוטים לנוחים מאוד ולא צריך להשאיר את דף הפייסבוק עצמו פתוח כל הזמן. לצערי ראיתי שב-5.3 העניין הזה יפסיק לפעול. יש לי סקייפ ואפשר לצ'וטט שם עם החבר'ה מהפייסבוק אבל אם אחד מהם לא מחובר - אין אפשרות לשלוח לו הודעה אלא רק SMS וכיו"ב ולכן זה לא פיתרון ממשי מבחינתי. האם מישהו מכם מכיר משהו דומה ונוח כדי להחליף את המסנג'ר של הפייסבוק?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. וזה סרט רגיל WMV והוא נותן לי את ההודעה הזאת ואני לא רואה כלום , מה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. מכל התוכנות שהתקנתי בשנים האחרונות, FastStone נכנסת אצלי למקום הראשון. היא איכותית ומאוד משוכללת, ואני מעדיף אותה על כל תוכנה אחרת לצפיה בתמונות - כולל כאלה שעולות כסף כמו ACDsee. התוכנה הזו מעולה, אבל היא מגיעה עם כמה ברירות מחדל די מצ'וקמקות. הנה השינויים שאני מגדיר בה לאחר ההתקנה: לחיצה על F12 כדי לפתוח את Settings תחת הטאב Viewer ביטול של Show filename in Full Screen - Text color סימון של Smooth ואז סימון של Before shown סימון No hourglass (busy) cursor in Full Screen תחת הטאב JPEG שינוי Default JPEG quality ל-100 תחת הטאב Magnifier שינוי של Magnifier Zoom Ratio ל-1.0 תחת הטאב Associations לחיצה על Select All ואז אישור הדבר שאני הכי אוהב בתוכנה הזו הוא הג…

• 2 תגובות
    • 14.8k צפיות
  6. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shlevnl45,

מישהוא יכול להביא לי מדריך להפיכת מחיצות מ fat32 ל ntfs

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by naki,

פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by yossia23,

שלום חברים מישהו יודע באיזו תיקיה שומר הפיירפוקס את המועדפים שלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by DrowNz,

אהלן. אני מחפש את תיקיית ה Favorites של FireFox, כדי שאני יוכל להעביר את כל תכולת ה Favorites הישנה שלי מהאקספלורר, היות ומשום מה, התוכנה לא העבירה את הכל בעצמה. אני יודע שאפשר דרךImport וכד', אך משום מה לא עובד לי אז אני רוצה לעשות את זה ידנית, תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

מי מכיר תוכנה לשליחת פקסים מהמחשב דרך האינטרנט (ADSL)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני מחפש תוכנת RSS שתומכת בדחיפת העידכונים(ה-RSSים). אני מנסה את FeedDemon, אך לא מצאתי שם אפשרות כזאת. האם אפשרי לבצע כזאת פעולה בתוכנה הנ"ל? או שישנה תוכנה אחרת שמומלצת? תודה.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. בלחיצה על BOOKMARKS בFF נפתח הטור של הלינקים - איך עושים אותו רחב יותר ע"מ שיופיע יותר טקסט?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום יש לי מקלדת עם טביעת אצבע של מיקרוסופט - כמובן שהגימיק הזה עובד רק עם דפדפנים המבוססים על IE האם יש איזה תוסף אשר מאפשר את הטביעת אצבע הזאת גם FF? אני רוצה להשתמש בFF אבל הקטע הזה די מגביל אותי.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by crovei,

שלום. אני משתמש ב-FF כבר איזה שנתיים בערך, ואפעם כזה דבר לא קרה לי.. פתחתי את הדפדפן, ופתאום אני רואה שכל ה-bookmark toolbar שלי ריקה (אחרי זה בדקתי וראיתי שכל הבוקמארק'ס נמחקו). ופתאום גם ה-ForecastFox ביקש ממני להכניס מחדש את המידע על העיר והכל.. ואז ראיתי שגם כל הנתונים ב-Adblock והשינויים ב-All-in-one gestures נמחקו. כמו כן גם הת'ים שלי השתנה. בקיצור כל התוספות נשארו - אבל המידע ששונה בהם נמחק. זה ממש מעצבן כי היו לי המון בוקמארקס, ועכשיו יש לי גם המון תוספות להתקין מהתחלה. חשבתי שאולי זה בעיה ב-profile meneger, אבל שהפעלתי אותו ראיתי שיש שם רק פרופיל אחד, אז לא יכול להיות שזה השתנה או משהו.. מה שכן כל הסיסמאות והיסטוריה שלי נשארה.. קיצור ממש מוזר.. מישהו שמע על כזה ד…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by ben007,

שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. Hijackthis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:38:38, on 10/07/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Motorola\MotoConnectService\MotoConnect.exe C:\Users\Anton\Downloads\lastfm.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe C:\Users\Anton\AppData\Roaming\Dropbox\bin\Dropbox.exe C:\Users\Anton\AppData\Local\Google\Update\1.2.183.29\GoogleCrashHandler.exe C:\Program Files (x86)\Google\Google Talk\googletalk.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by LRa,

בוקר טוב, אני משתמש בפיירפוקס 3 ובאד בלוק פלוס. לאחרונה האתר דה-מרקר עבר מספר שינויים וכיום אני לא רואה את שער הדולר(נמצא בתחתית העמוד בין שער הדולר/יורו למדד התלטק), כשאד-בלוק מופעל. למישהו יש מושג איזה exception אני צריך להכניס לאד-בלוק בכדי ששער הדולר יופיע? תודה. את דה-מרקר: http://www.themarker.com/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by VL,

מתי יוצאת הגירסה החדשה? שמעתי שהיא עומדת לצאת בקרוב.

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  22. FF לוקח לי 20 עד 50 אחוז מCPU בד"כ ומאט את המחשב שלי ממש (התקנתי את גרסה 3 שהורדתי מהאתר של מוזילה) בכמה אמרו ששיפרו את הזיכרון שזה לוקח? נראה לי שקראתי משהו על זה ששיפרו אני בטוח שזה לא אמור להיות ככה, אבל למה זה ככה בכל זאת? תודה איל.

23. Started by qwerty1987,

1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים