תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלח לי לינק לאתר שמישם אפשר להוריד את התוכנה חינם alerman@netvision.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות חיפוש ,לראות קבצים מוסתרים ,להפעיל אנטי וירוסים ועוד הרבה דברים מעצבנים ב-WINDOWS מה אפשר לעשות , אני נואש בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט מה-WebCam שלי סרטון וידאו של כשעה. ניסיתי את WinDVR והקלטתי וידאו באורך של 45 דקות, כאשר לאחר 30 דקות בערך, ההקלטה דפוקה (כנראה בגלל הקידוד שמתבצע יחד עם ההקלטה או משהו :-\ ) אשמח לשמוע על תוכנות יעודיות לביצוע פעולה זו. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני עורך הרבה סרטים לפורמטים הנ"ל (בד"כ בתוכנה Ulead DVD Workshop 2 ו-Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator) אבל מה שקורה זה למשל בפורמטים VCD\SVCD שהסרט יכול להיכנס לדיסק של 700 מגה (בנרו שאני צורב אותו) אם אני רוצה ליצור תפריט בעזרת התוכנות הנ"ל הוא כבר עובר את הג'יגה וזה בלתי אפשרי אלא רק בפורמט DVD כי הדיסק כמובן גדול מאוד אבל זה לא משתלם לקנות הרבה דיסקים כאלו ועדיף דיסק רגיל. השאלה שלי היא למה שסרט ששוקל קצת פחות מ-700 מגה התוכנות ליצירות תפריטים מזהות אותו כגדול יותר והנרו לא ואם יש איזו תוכנה שאוכל להכניס את הקובץ לדיסק אחד כמו שהוא שוקל באמת.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני רוצה לגלוש באתר ומקליד amazon.com הוא פשוט נכנס למעין loop אינסופי כזה ובשורת כתובת מופיעה הכתובת http://www.amazon.com/?tag=s601000020-20 והוא לא נכנס . מה יכול להיות הפתרון לבעיה ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של KINGSTON HYPERX של 377MHZ PC-3000 ובתוכנה CPU-Z כתוב שהם 2700... עכשיו אין מצב שעבדו עליי או משהו כי ככה כתוב על האריזה.... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מתחבר לserver כלשהו הוא מתחבר טוב מאוד אבל ב אבל ב Kad Network רשום Kad Network Status: Disconnected לפי מה שהבנתי אם אני לוחץ על KAD אמורה להופיע לי רשימה של שרתים אבל שאני לוחץ לא מופיע לי שם שום שרת כדי להתחבר באופן ידני איך בכל זאת אני מתחבר ל KAD ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כהקדמה, אני מודה שבנושא הזה אני אפס, אז נא להסביר צעד צעד.. אני רוצה לצלם עם הסמארטפון שלי כמה דפים מהספר, ובעזרת לא יודע איזה תוכנות (או תוכנה) להפוך את זה לקובץ אחד(!) של PDF. כמובן במחשב ולא בנייד. האם זה אפשרי וכיצד? תודה! נ.ב. הטקסט הוא גם בעברית וגם בלועזית, אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לארחונה התקנתי ויסטה ועושה לי הרבה צרות... אני מנסה להתקין את התוכנה demon tools ולא מצליח וגם את התוכנהSpyware Doctor שאני מנסה חהפעיל אותו רשום (Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.) ואז רשום שגיאת ישום איך אפשר להתקין את שתי התוכנות האלה (לא יודע אם שייך יש לי מעבדE6400+2gigaזיכרון והוינדוס הוא ויסאה אולטמיט 32)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מגדירים את העניין בווינדוס?? בכל מחשב שראיתי זו ברירת המחדל, אצלי משום מה לא.(ווינדוס 7)
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אין לי מושג מאיפה לקחת את הסאמפלים של הסאונד...מישהו יודע מאיפה ?
-
כשאני צורב ולא משנה עם איזו תוכנה ניסיתי כבר את NERO וAshampoo בתחילת הצריבה כל המחשב קופא לי.. והמחשב חזק.. אפילו בסייר של ווינדוז אני לוחץ על תיקיה אחת אחורה וזה נתקע.. לי אחרי כמה שניות הכל משתחרר וזה מסיים לצרוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-