עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2500 מגה הרץ... מתח 1.45 מכפלת htt 3 וזהו... עכשיו הטמפ' הם: במנוחה - 22-25 במאמץ - 49-51 קירור סטוק... רציתי לדעת עם הטמ' טובות והאם אני יכול להמשיך עם האוברקלוק? (אני רוצה להגיע ל2600) מה הטמפ' שהוא אמור להיות במאמץ בערך? נ.ב המעבד מופיע במפרט בצד..

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by idan,

AMD 2000 XP (1.4ghz) asus a7v8x-x 256 ram ומאוור רגיל ועוד 2 של 80 MM מה אתם ממליצים האם עלי להחליף את המאוור לוולקנו או משהו אחר ואם מישהו עשה OVERCLOCK למעבד שלי על מה הוא ממליץ ועם מה הוא השתמש כלומר איזה מאוור ועד כמה הוא הגיע בתודה עידן, שמנסה לעשות OVERCLOCK בפעם הראשונה...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by yoxo,

יש לי כרטיס מסךGTS 250 ואני מעוניין לדעת עם אוכל להגיע לביצועים של 260GTX ע"י OC . מפרט: Q6600 2GB RAM CORSAIR 520W

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by m1tt,

אם מישהו מכיר איזשהוא קירור שעוזר (אפילו קצת) , עם קוביות קרח רגילות מהבית , ודברים שלכל אחד יש בבית .. אפילו אם צריך להחליף קוביות כל כמה זמן , או אפילו אם צריך את הfreeze pack , יש לי אחד M30 הוא ממש גדול ומתאים גודל של המארז : תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by ezx,

חברה מה השיא של 6800 ב3 די מרק 05

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Raped,

הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני לא יודע מה מהטפרטורות של המעבד של הכרטיס מסך לא מעניין אותי למה אני בנתיים עם 7600GS עד יום ראשון שאני יביא את ה 8800GT

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by devek,

אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by shay310,

שלום יש לי מחשב ממוצע שאני רוצה שמשחקים חדשים יותר יעבדו בו בלי להתקע לפעמים איך בידיוק אני מבצע OverClocking כי לא הבנתי בכלל מפרט: p5vd2-mx לוח אם ati x1950pro 512 כרטיס מסך 3GB זיכרון 450w ספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by pergola,

ויעצר ככה ב3800MHZ 4000MHZ +- עם טוניק טאוור.. או שבגלל שהבאס שלו 200 וזה בעצם יותר באס לעלות הוא יעצר לפני..? מקווה שהבנתם תשאלה..(בהנחה שחלקים אחרים לא עוצרים..)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by yonni,

אני לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של אוברקלוק למחשב שלי... יש לדעתכם רעיון לאוברקלוק מורגש ובטוח מבלי לקנות אמצעי קירור נוספים בהתחשב במפרט זה: Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard INTEL PENTIUM 2.4C DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X 2 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB הבנתי שהלוח אם שברשותי הוא לא משהו ל OC, אבל שוב אני רוצה משהו קטן....לא גרידי.... תודה....

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Nitro,

שלום, לאחרונה התקנתי vista, הורדתי CPU-Z, ואני מקבל קריאה לא נכונה של תדר המעבד. מדובר בathlon 3200 שאמור לרוץ ב2ghz,וזה באמת מה שמדווח בcpuz. העניין הוא, שהוא באמת באוברקלוק, ונמצא על 2.7. bus 270X10 ככה הוא גם מוצג בcomputer-->properties. אני משתמש בcpuz 1.3.9, מותאם לויסטה 64 ביט. מה יכולה להיות הבעיה? נדב הנה התמונות - [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות מחשב AMD פשוט. לוח האם ככל הנראה יהיה ASUS M#A78-EM. אני שוקל לעשות OC למעבד היות וזה גם ככה מוצע כשירות במקום בו אני מתכנן לקנות (SkyPC). השאלה שלי מעט מורכבת ומקיפה בשביל לא לחדד שלושים פעם את התשובה שלכם: א. אילו מעבדים מתאימים למשימה? הבנתי שיש כאלו שמתאימים במיוחד. ב. מה המשמעויות של OC? (הכוונה לרכש קירור מתאים וכו') ג. האם זה משתלם? (אם לדוגמא אני צריך לקנות קירור ב-100 ש"ח, האם לא עדיף לוותא ולהשקיף את הכסף במעבד חזק יותר)

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה בשעה טובה קבלתי את הקיט שהזמנתי משבוע שעבר והרכבתי אותו על גבי שתי הזכרונות שלי של סאמסונג PC3200 בקיצ'ס אני רוצה לדעת יותר על הביצועים של המשחב עכשיו אם איזו תוכנה עלי להישתמש או איך בכלל בודקים את הדבר הזה ( קירור נחושת על הזכרונות ) http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co זה המוצר מקווה שהרכבתי כראוי כי זה לא מצריך ידע רב ... טוב תודה לעוזרים אם יש פתרון לשאלה לגבי תוכנה לביצועים !

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 GTS 64DDR קניתי את החלקים הבאים CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות ואין לי מושג איך אני מתקין את הקרור לצלעות... מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by rosesr,

האם אפשר לשים את הצלעות קירור של ZALMAN (עם הHEAT PIPE) + HEATSINKS לזיכרון? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Lmagus,

יש לי מעבד E6600 ו2GB בתדר 800MHZ, עשיתי אתמול OC למעבד ל3.0GHZ, והכל היה יציב ועבד הרבה יותר מהר, היום הפעלתי את המחשב, הוא נדלק יותר לאט והמשחקים בקושי זזים. הנה הנושא הקודם שלי שתראו מה עשיתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299642.0

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  21. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. אני רוצה להשתיק את הטרנספורמר שלי ובדקתי ומה שעושה את כל הרעש זה ה2 מאווררים שבדלת... אני רוצה המלצה ל2 מאווררים 80 שהיו שקטים וטובים... ואם אפשר שהיו עם לדים... עד מחיר 100 +-

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מחפש את ה80 מ"מ הכי חזק שקיים בשביל המוד שלי לוי ג'י איי סיילנסר[תחרות מדריכים] מוני איז נו אובג'קט. אגב זאת לא עצלנות שאני לא מחפש לבד אלא שאני פשוט לא יודע מה הכי חזק... ואם יהיו לו לדים זה יהיה עוד יותק טוב

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים