עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJO,

אהלן, אני עובד מזה שנים על מערכת מבוססת ATHLON XP 2500 על לוח אם GA-7N400 עם כרטיס מסך GEFORCE 6600LE. לפני כחצי שנה המאוורר שעל הגשר הצפוני התחיל להרעיש ממש, ניסיתי לנקות ולשמן אותו וזה לא עבד אז ניתקתי אותו והמחשב חי עם זה בשלום. לאחרונה המאוור שעל הגיפורס התחיל גם הוא להשתולל אז ניתקתי גם אותו. שאלתי היא האם יש כאן סכנה לשריפה של אחד הגורמים או שבכל מקרה לפני שתיהיה שריפה יהיו לי סימנים אחרים שיעידו שיש בעיה ועלי למצוא פתרונות קירור אלטרנטיביים? תודה!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  2. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  3. התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

יש לי AEROCOOL EXTREME http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=aerocoolext ורציתי לדעת האם החלפת המאוורר שלו בSMARTFAN2 תעזור? לא שיש לי בעיות אבל הטמפרטורות הם בערך 43~ בLOAD עם OC ו3200@2600 אני רוצה להגיע ליותר ללא בעיות טמפרטורה והמאוורר שבא עם הAEROCOOL הוא טוב אבל ממוצע. תודה על העזרה!

5. Started by HellBoY,

חשבתי על הגוף הזה+מאורר שעוד לא בחרתי..התקציב שלי זה משו בסביבות ה300 שקל.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7819 איך הוא לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  6. יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  7. איך זה עובד יש משהו ?:

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

איך אני מתחיל עם התוכנה OC?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

מה אתם אומרים עליו? האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי? השליטה נוחה? כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ? האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות? עד כמה החוטים ארוכים? האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר? (אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..) תודה רבה (:

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Bingo,

אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by aviv1242,

שלום לכולם ! אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי, המפרט שלי הוא: E8500 AC Freezer 7 pro GA-P35-DS3L OCZ 4GB 800MHz 9800GTX WD 500AAKS DVDRW Corsair 550W CM 690 אם תוכלו לתת לי הדרכה איך לשחק עם המכפלות ואיזה כמה עצות קטנות אני יודה לכם ! ד"א יש לי ידע בנושא אבל לא היה לי ניסיון עם מעבד כפול ליבה ... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אני מתכונן לבצע OC וברצוני לדעת מה גבול הטמפרטורה להגדיר לו. זה לקוח מהמדריך ל-OVERCLOCKING הצעד הבא הוא להגדיר את ה-Shutdown Temperature בתפריט ה-PC Health בביוס. אפשרות זו נועדה להגן על המחשב על ידי כיבויו כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת. עבור מעבדי Athlon 64, לדוגמא, טמפרטורה של 60 מעלות היא גבוהה מאוד ולכן נגדיר את הביוס לכבות את המחשב בטמפרטורה זו (עבור מעבדי Penium 4/D מסדרות 6x0 ו-8xx הטמפרטורה המקסימלית היא 66 מעלות ועבור סדרות 6x1 ו-9xx הטמפרטורה היא 80 מעלות). מאיזה סדרה, E4300...?[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 22:40:48 :s05:

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by mb74ever,

מעבד AMD k6-350mHZ הוא מגיע למאמץ ל58 בערך ועושה ריסט...משחתי על המעבד משחה טרמית..אבל עדיין זה לא מוריד את המעלות..ניקיתי את הגוף קירור... ואפילו ניסיתי לשים גוף קירור גדול יותר...אבל זה לא עוזר..מה עושים? מוכרים עדיין אוורר לטרנטה כזאת?ואם כן כמה? אני לא יודע כבר מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  15. intel q9300 asus rapage g.skill 4gb 1066 thermalright ifx-14 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 16:02:22 בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. מישה יכול להביא לי לינק לתוכנות מסוג זה? יש לי לוח MSI

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by nightshadow,

לאחר ניסויים רבים עם חבר שלי הגעתי ל- oc הטוב ביותר פעם ברזולוציה של 12801024 הייתי מוציא ב3d mark06 -4395 ועכשיו באותה רזולוציה אני מוציא 5200 תמונה: http://img239.imageshack.us/img239/7447/oc3dmarkte0.jpg

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by shloosh,

ב-OC כמובן, ועם איזה קירור?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by אדם לוי,

? www.isracomp.com

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]

22. אני מתכנן אוברקלוק על המפרט הבא: Q6600 GO ASUS COMMANDO PC POWER & COOLING SILENCER QUAD 750W הכרטיס מסך הוא כנראה משהו כמו 8800 GT או משהו כזה... הזכרון אני מתלבט בין 2 דגמים: 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 או TEAM DDR2 1066MHZ CL4 + THERMALRIGHT HEATSINK http://www.trg.co.il/sg_product~TEAMDDR21066CL4~7~0.htm אומנם הנפוץ יותר כטוב זה הקורסיר אבל למי שלא מכיר את TEAM השיא של הקלוק הגבוה בעולם 8.1GHZ נשבר עם חברה זו ושימו לב שהוא CL4 ומכיל גוף קירור מעולה. בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by royk50,

E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by alex28,

אני יכול לדעת איזה תושבת יש לי על לוח אם שלי שהוא P5GD1-VM??? ואם הגוף קרור THERMALTAKE BIG TYPHOON טוב ללוח אם זה???

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים