עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חברה אני מנסה לעשות אוברקלוק ל שתי ג'גה הרץ(עם לוח אם חדש asus a7n8x-x).אבל הוא לא יציב,אני לא קולט מה קורה?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  2. כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Blabber,

ראה כותרת. עריכה:אני כמובן מדבר על הקירור למעבד של TT.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  4. 5 מטר של טייגון בלוק למעבד STORM רדיאטור של THERMOCHILL PA120.3 מיכל שקוף כפול גדול בקוטר 5 ורבע אינץ של DANGER DEN משאבה D5 עשיתי סריקה בגוגל ראיתי רעיון טוב, לבנות את כל המערכת על גג המארז, לעשות חור מלמעלה ולהוציא שני צינורות לבלוק של המעבד. איך זה רעיון טוב?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by mandarin,

רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם המעבדים הנ"ל עם קירור איכותי (אבל במצב הרגיל שלו, לא המרעיש) כמו toniq tower ? אני מדבר על הדגמים E8400, Q6600, Q9300, Q9450. אם אפשר לתת התייחסות גם ל OC רגיל וגם למקסימום.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. היי היתי שמח לדעת מה ההבדל ומה עדיף?? לי יש Q6600 Zalman CNPS9500 http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=161 Zalman CNPS9700 LED http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=164 ותודה..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by moshel7,

כשאני סוגר את ידית הסגירה של גוף הקרור הסגירה ממש חזקה וקשה שאפילו לוח-האם ממש מיתעקם כלפי מטה אפילו מקבל "בטן" מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by dddddd,

שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Morfix,

שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום אני מחפש קרור למארז המארז הוא cooler master cuntorion 5 יש לי 2 תוכנות לבדיקת הטמפרטורה של המחשב ושניהם אומרות שהchipset מתחמם יתר על המידה. אז אם אפשר להמליץ לי על מאווררים שיפתרו את הבעיה, וגם שיורידו את הטמםרטורה של כל המחשב. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  12. הברגים הלכו לי לאיבוד חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ואין להם יש לי רק 2 ברגים האם ניתן להתקין את הקירור ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by darklight,

בביוס שמתי מכפלה של 8 ועם תדר של 400 מתקבל 400*8=3200mhz אבל בווינדוס ובתוכנות הבדיקה השונות כמו אוורסט רשום שהמעבד באוברקלוק ל3600mhz : המעבד במתח של 1.275 (מתח סטוק) והטמפ' 47 47 40 40 ל4 הליבות במנוחה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by liran315,

אני הולך לקנות מערכת למשחקים אתם חושבים שהמערכת הזו תחזיק 4GHZ? E8400 ABIT IP35-E G.skill 1066MHZ PK CL5 W.D 250AAKS PLAIT 9600GT SONIC CM690+2xATRIC COOLING AF120 IN THE ROOF ENRMAX LIBRTEY 400W המערכת תחזיק באס 450X9 על מתח ומעלות נורמלים לא?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  15. בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. נניח ואתה שם על המעבד קירור אויר כמו Thermalright ifx-14 או ULTRA 120 ועל זה שם מאוררים חזקים (מעל 100CFM - ואף יותר מאחד כזה במקרה של IFX14) וכמובן שיש לך מארז מאוד מאורר, עם כמה מאוררים, עשוי אלומניום וכו' בקיצור כל האלמנטים ליצור קירור אויר מאוד מאוד איכותי וקריר. כמה הפרש ביצועים יהיה לטובת קירור מים טוב לעומת קירור אויר איכותי כזה? והאם אדם שיש לו מעבד כדוגמת סדרת האקסטרים של INTEL שפולטת יותר חום (130W ואף יותר), כדאי לו להשקיע בקירור מים? בהנחה שהאדם לא הולך לעשות OC מפלצתי, אלא להעלות מעבד מ3.2 ל4 לדוגמא. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  17. כמה טוב יותר מעבד 2 ליבות ממעבד ליבה אחת ממהירות דומה? כשעושים OC למעבד לדוגמא האם רק המעבד יכול להשרף או בדרך עוד כמה דברים? במדריך רשום איך לבטל כל מיני דברים שיכולים להפריע בתהליך ה OC אבל לא הבנתי איך בדיוק עושים את ה OC כלומר איך משנים למשל מ 3.0 GHZ ל- 3.2 GHZ? האם בתהליך ה OC הבעיה היחידה היא התחממות יתר או יש עוד כמה בעיות? דבר אחרון - מה דעתכם על ה OC של Tycoon למעבד המהיר ביותר, שווה לנסות? אני לא הכי מבין בכל נושא ה OC אז אשמח שלא תתנשאו עלי בבקשה ;-) תודה מראש למי שעונה על אפילו שאלה אחת ואשמח אם תענו על כולן

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by laviy,

מה דעתכם על זה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5212

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. אני משתמש ב-ati tool ויש לי קירור של arctic cooling... מהירות השעון זה 500 לליבה ולזכרון. כשאני מעלה ל-600 בליבה הטמפרטורה לא עוברת את ה50 במנוחה ו55 במאמץ אבל אחרי כמה דק' נתקע המחשב לכמה דק' ואח"כ חוזר להגדרות הסטנדרטיות... השאלה שלי היא למה?? האם כדאי להעלות מתח? לזכרונות/ליבה..... ושאלה נוספת, אם אני מכוון את מהירות ה-fan ל-100% כל הזמן (במשחקים) זה רע?? תודה רבה!!! ???

20. Started by aviv00,

יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. שלום, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל אתם מתעסקים בקירור אז אולי יצא לכם לשחק עם הheatsink ותוכלו לעזור לי. לא מזמן אח שלי הוציא את מאוורר הCPU והheatsink (לצורך בדיקה כלשהי) מהמחשב שלו, והכניס אותם חזרה. לאחר התהליך הנ"ל המחשב לא עלה (המחשב נדלק, המאוורר מסתובב והכל אבל אין שום פלט למסך). המחשב נשלח לתיקון (100 שקל, כנראה משהו טיפשי) וחזר עובד. היום אני ביצעתי את אותה הפעולה (הוצאת והכנסת הheatsink), ושוב אותה בעיה בדיוק. מכיוון שפעמיים הבעיה הופיעה בצורה זהה לחלוטין, אני די בטוח שמדובר בחוסר הבנה בסיסי מצידנו, כנראה בתהליך ההכנסה חזרה של הheatsink. אני לא רוצה לבזבז 100 שקל נוספים על "תיקון" כשאני בטוח שזה משהו פשוט, אבל אין לי מושג במה מדובר. הייתי שואל את הטכ…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by kobi122,

מזה אומר ב-speed fan temp 1,2,3,1 ואם אתם יכולים לעזור לי להשתיק את הרעש הזה ואיך אפשר לקרר אותו כי הוא גם מגיע ל-40 בלי שאני משחק וכשאני משחק זה 50 תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.