עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HellWarrior,

הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

אני עושה OC קטן ללא העלת מתח.. האם זה יקצר לי את אורך החיים של המעבד האם זה אמור לגרום למעבד להתחמם יותר מאשר בלי OC האם יש הבדל אם הPCI מקבלים 33 או 30 ? תודה.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  4. בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by SharonSx,

אני חושב לקנות למחשב החדש שלי... רציתי לדעת איך הם בכללי? ומה מהם הכי מומלץ? תודה,

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. בגדול יש לי e7400 שבא לי עם מאורר "אינטל מקורי" אין צורך לפרט שמדובר במאורר מאוד פשוט. אני שוקל לעשות oc לכן אני רוצה קנות קירור קצת יותר סביר במידה וזה אפשרי בתקציב של 100 שקל גג חריגה קטנה

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  7. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  8. מדובר במעבד +2800 AMD אז תקנו אותי אם זה סוקט אחר. הקירור הוא לא למטרות OC ורצוי שיהיה שקט יחסית. מדובר במחשב ישן ואין לי כוונה להשקיע בקירור יקר. תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by HouseBoy,

צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by chen31,

ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Nitro Viper,

איך אני מתחיל עם התוכנה OC?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by zoloboy,

מישהו יכול להמליץ לי על מאורר הכי שקט שיש למארז

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. שלום לכולם המפרט: מעבד Intel E8500 לוח MSI P45 NEO-F זכרונות 2X2GB 800MHZ KINGSTON קירור AC FREEZER 7 PRO מארז עם סירקולציה די סבבה (מאוורר גדול בצד, 240MM אני חושב) עשיתי היום OC ראשון. הגעתי למצב של 3610MHZ 380X9.5 לא נגעתי במתח של המעבד הזכרונות: DRAM FREQ. 456.1 MHZ FSB:DRAM 5:6 מתחים נשארו אותו דבר, בכלל לא נגעתי בזכרונות כל פעם שהעלתי FSB גם בזכרונות זה עלה, והיו שם יחסית כמו 1:1 25 או 1:1 50 שבעצם העלו את המהירות של הזכרונות עוד יותר אז השארתי על AUTO ע"פ CORETEMP הטמפ' במאמץ של 100% (נבדק תוך כדי S&M) זה באיזור ה48 לפני זה ב3.5GHZ למעבד זה עמד על איזור ה50 אבל שיחקתי קצת עם ההגדרות של הקירור בביוס אז הטמפ' ירדו. מישהו יכול לתת לי טיפים לשיפור הטמפ' בלי להתעסק …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. למה למעבדים מסוימים יש X9 ולחלקים X26 מי קובע את זה איך זה נקבע האם אפשר לשנות אתזה ? למה עוןד שאלה שעלתה לי במקלחת מה הבדל בין מחשב שרצ על 400 עם כפולה של 6 לבין מחשב שרצ על 600 בכפולה של 4 ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

18. תראו.. איך קוראים ללוחות האלה? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אל תתיחסו לחלקים..רק ללוח הלבן עם החורים..).. (הום סנטר ACE חנות אלקטרוניקה..וכו'..).. תודה לעוזרים!, רן!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. סקירה מ- firingsquad http://www.firingsquad.com/hardware/core_2_cpu_cooler_roundup/page16.asp שוב ה-NINJA וה-INFINITY מובילים בראש גם בביצועים וגם ברמת הרעש הנמוכה ומיד אחריהם ה-BIG TYPHOON. אז למה לעזאזל יש כל כך הרבה אכזבה מהנינג'ה בקרב רבים מהמשתתפים פה (ובכללם אני)... אולי אנו מקבלים פה חיקוי/זיוף?! תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שאלתי אותכם שבוע שעבר בקשר ל 3dmark06 עד שאמרו לי שה 05 יותר מדוייק אז לכן החלטתי לשאול אם זה נורמלי . המעבד ללא אוברקלוק מפרט + תמונה מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  23. הלכתי לטכנאי מחשב ושם לי מאוורר (למארז) bestcoller 12V 0.11A הוא בקושי עושה רוח.. איך אני יודע אם המחשב מתחמם יותר מדי? (אני יודע שדרך אוורסט אפשר לדעת את הטמפרטורה של המחשב אבל מתי היא גבוהה מדי?) שאלה שניה אני מחפש ספק כוח ממש שקט (תלוי במחיר כמובן), איך אני מוצא מוצר שמתאים לי? יש המלצות? החנות די רועשות וקשה לשים לב לרעשים הקטנים (הרעשים האלה מפריעים שאתה מנסה לישון והמחשב פתוח לדוגמא) הנה המפרט (לפני החלפת מאוורר המארז) Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name O-0EF86052256B4 …

24. Started by alex28,

אני יכול לדעת איזה תושבת יש לי על לוח אם שלי שהוא P5GD1-VM??? ואם הגוף קרור THERMALTAKE BIG TYPHOON טוב ללוח אם זה???

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. יש לי כאמור מעבד E8400 על לוח אם ABIT IP35-E. כרגע הוא על 3915MHZ והטמפרטורות עדיין לא גבוהות מדי (59 במאמץ מלא לפי REALTEMP). בתדר הזה, עם פחות מ1.34V המחשב לא מעלה את WINDOWS. מהו המתח המקסימלי שהלוח והמעבד האלה יכולים לסבול? ואם כבר, מהו המתח המקסימלי לזכרונות GSKILL 800MHZ CL5? כרגע בתדר 870 עם 1.95V. ובעניין דומה - מהי הטמפרטורה ה"בריאה" המקסימלית ל8800GT? אני יודע שהכרטיסים האלה מתחממים מאוד וזה תקין, אני רק רוצה לדעת את טמפרטורת המאמץ המקסימלית.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.