אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
השאלה שבכותרת. מדובר על הגרסה הרגילה של הקירור ולא על גרסת ה - ULTRA.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כאשר הלוח קובע אוטומטי? המעבד שלי רץ עכשיו על 110MHz והוא קצת לא יציב. אני רוצה לנסות להעלות לו קצת מתח.. האם אפשר?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני משתמש למדידה בתוכנה המקורית של אינטל Intel desktop utilities 3 לוח אם של אינטל, צ'יפס 965 טמפרטורות שנמדדו היום: מעבד 42c E6300 Motherboard temperature 49c I/O Controller Hub ICH 48c Memory Controller Hub MCH 53c הורדה של מכסה צד לא שיפרה המצב. האם גם בעלי לוחות אחרים עם 965 יכולים להעיד על טמפרטורות חמות? האם זהו צ'יפסט כל כך חם ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
שלום ותודה על הקריאה. מהי מהירות סיבוב שמאוורר 8 mm אמור להסתובב ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אחים שלי!! אני חדש כאן roc הביא אוי לכאן אז ככה,יש לי: לוח אם:ECS M935LR (כן אני יודע שזה מעפן) מעבד : intel p4 1.7ghz צ'יפסט:sis 650 כרטיס מסך:asus geforce 5200 fx עם אובר קלוק ענקי!(יחסית למי שאין קירור) במקום 250 בליבה יש לי 330 בלי קירור ובלי ארטיפקטים ובזיכרונות במקום 331 יש לי 490 שאלות: 1)בביוס ה-system clock הוא על 100mhz והוא על מולטיפלייר x17 אני שמתי אותו על x24 והוא עדיין לא משתנה מה הבעיה? 2)אני צריך פתרונות זולים לקירור הכרטיס מסך שלי אני אין לי כסף
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם המהרתי את המעבד מ XP2000 ל XP2200, העלתי את המתח ב 5 %, והטמפרטורות שלי עומדות על 45 במנוחה ו 47 במאמץ... מהו הנזק שנגרם למעבד כתוצאה מההמהרה? האם זה מקצר את שנות חייו ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב בסוף מחשב שקניתי לפני שנה מאייבורי =[ ... עכשיו אני חייב לשאול מספר דברים האם כרטיס מסך דגם 9600GT יעבוד לי על המעבד E6300 1.8 MHZ לוח אם של MSI דגם RC410M2-L ? למישהו יש מושג אם זה יעבוד ואם כן משהו עלול להישרף? זה הכי חשוב שתענו , עעשיו לשאלה , כמה OC אני יכול לעשות למעבד מ 1.8 בלי שלא ישרף או המחשב יקרוס לי לי יספיק כרגע נגיד 2.2 או 2.4 ואם המחעבד בכיף מחזיק OC שכזה איפה אפשר להשיג חברה מיקצועית שעושה את זה בבדיקה טובה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec P160 ולוח אם dfi lanparty SLI-DR איזה גוף קירור הכי מומלץ אין הגבלת תקציב... אבל שיהיה אוויר
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך(אם אפשר לכרטיס מסך). רציתי לשאול מה אני צריך לשפר במפרט שלי בשביל oc טוב,ולאיזה שיפור אני יוכל להגיע. אז קצת פרטים: שהמעבד לא במאמץ הטמפרטורות הם בין 8-11 מעלות לכל ליבה (לפי התוכנה TAT),אגב בגלל שכרגע חורף צריך לקחת בחשבון שגם בקיץ המעבד לא יהיה חם מדיי,אז אם צריך להחליף קירור או משהו תגידו לי. מפרט: Intel Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB GIGABYTE P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E DDR II 667Mhz 1GB Samsung Sapphire HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS HEC 450TD-TF 450W …
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
what's up. יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE R9800PRO ואני רוצה לדעת לאיזה אוברקלוק מקסימלי אנ יכול להגיע איתו עם הקירור הרגיל שלו.. אם למישהו יש כבר ניסיון בכרטיס הזה אני אשמח לשמוע.. ואגב איזה קירור הכי טוב לקנות בשביל הכרטיס הזה כדי להגיע איתו לאוברקלוק הכי גבוה בשביל ביצועים אדירים תודה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi k8n neo platinum וזכרונות של g.skill pc4400 le וקראתי בביקורת באתר כאן שהלוח לא ממש טוב לoc..... האם זה נכון? אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל של הg.skill שלי בגללו? אני לא אוכל להגיע למהירויות כמו 600ddr-660ddr?(כמובן עם הורדת מכפלה.....) תודה מראש לכל העוזרים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? קניתי מארה"ב 2 סטיקים של פטריוטים כל אחד הוא 512 צ'יפים של TCCD ותזמונים של 2-2-2-5 בינתיים לא עשיתי כ"כ הרבה ניסויים איתם אבל ניסיתי פעם אחת לעשות איתם משהו יפה על מתחים כשכולם על סטוק! הגעתי ל242 יציב והגעתי ל38 בסופר פי השאר לא היה יציב רק בגלל המעבד כי לא העליתי לו מתח הזכרונות יכולים עוד הרבה בלי מתח.. בקיצר כשהכל בסטוק הם העלו לי ת'תוצאה בהרבה באקוה מארק התוצאה הישנה שלי עם הגיילים שלי הייתי 42700 משו כזה ועכשיו 46300:) אני ייעדכן אתכם אני מקווה לעשות משהו יפה ביותר עם המעבד שלי : P4 3.0GHZ 775
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 . יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-* את שאר המפרט ניתן לראות בצד. חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה: הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז. http://tms.co.il/product/3013 ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה. מה דעתכם? …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-