אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3 הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד? אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי? הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם קרטיס המסך ישרף מאוברקלוק ועדיין הוא באחריות ואני הולך לחברה כדי להבדיל אותו האם הם יכולים לדעת שהוא נשרף מאוברקלוק ???
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות מ266 ל277 אחרי דקה בווינדווס המחשב נופל.. מה עושים? המפרט: Antec Nine Hundred Enermax Modu 82+ 625W GIGABYTE EP45-DS3R Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שהיה לי ABIT IS7-E ללוח חדש ASUS P4S800D-X אני לא מתמצא בלוח הזה ולא ממש מצאתי דרך כלשהי לבצע איתו אוברקלוק למעבד שלי... מישהו מכיר את הלוח הזה וביצע איתו אובר קלוק? כי רציתי לדעת איך... דרך אגב, איזה מבין הלוחות טוב יותר מבחינת פיצ'רים ואוברקלוקינג? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז Full Tower (יש סוף סוף אני נפתר מה - MIDI) ואני צריך לדעת את המידות שלו לראות אם הוא נכנס לי מתחת לשולחן ... תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצה לקולר שקט עבור מעבד AMD Phenom II X4 955, מדובר על מעבד עבור תושבת AM3. המחשב נמצא בחדר שינה ונשאר לפעמים דלוק בלילה ולכן יש חשיבות רבה לשקט. אין תכנון ל- OC, מדובר במחשב שמשמש לדברים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס. התקציב הוא עד 150 שקלים. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד שאני יקנה, יש לי לוח ASUS m2n sli deluxe OC מתוכנן בעתיד, בגלל זה אני לא רוצה לקנות סתם את הגוף קירור שמגיע עם המעבד, אלא כבר לקנות את הקירור היותר מקצועי כנראה אני ילך על ה-3800+ (מעבד) הספק הוא NEO HE 550W וזהו פחות או יותר אני מחפש משהו בסביבות מחיר של 200 גמיש... תודה מראש אנשים!
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
דיברתי עם אחד בחנות והוא המליץ לי שלא להתעסק עם מער' קירור מים,הם כל הזמן מתקלקלות,המשאבה נשרפת וכל מיני, זה ממש ככה?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כדי להחליף את הלוח הייתי צריך לנתק את ה-qdc. שניהם לא עבדו ומים התחילו לזרום החוצה מהם. תמונות (סמארטפון, אין מחשב עובד כרגע): את הראשון הצלחתי להחיות בערך, אבל השני תקוע למטה... בנוסף על שניהם (וגם על הזכרים) משקע לבן/אפור. השתמשתי במים מזוקקים ו-kill coil. אחד הזכרים במצב רע גם כן, והחלק שאמור לזוז פנימה והחוצה זז בחופשיות אם אני סתם מנער אותו ביד...
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם! לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות. בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור. בואו נרא…
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך בדיוק שיטת העבודה לאוברקלוק נכון? הבנתי שקופצים בכל כמה מגהרצים ובודקים יציבות. עד שמגיעים לנקודה לא יציבה. מה עושים אז ? (נגיד שטמפ לא בעיה) שמעתי שאפשר לאמץ את המעבד, ככה שהוא מתרגל למהירות (פריםנ 95? סנדרה ? burnin) ואז הוא יכול לעלותץ עוד. זה קורה בטווח של שעות? או אם נותנים למעבד להתרגלל במשך ימים למהירות הנוכחית אפשר להוציא ממנו עוד? או שאפשר לעשות אוברקלוק תוך כמה שעות, וזהו, הפקנו את הכל מהמעבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור מים ללא מאווררים - שקט ככל הניתן, שיקרר את ה Q6600 בצורה טובה, אמין וזול ככל הניתן. אשמח לקבל המלצות בנושא. אגב, איך הקירור הבא? שווה משהו? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=517659 שאלה נוספת, לכמה מעלות אגיע בעזרת קירור מים? אני כרגע ב OC של 3.4GHZ. הטמפ' במנוחה בין 42-55 מכיוון שהמחשב ממוקם בפינה עם דפנות סגורות. (לא בעיית מיקום היטסינק, מיקמתי 6 פעמים ומרחתי משחה מחדש כל פעם). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז אחים שלי אצלי הכל סבבה חלק בבסה המחשב קרס החלונות קרסו כרגע הוא לא זוכר שיש לו cd's אבל חוץ מזה הכל טוב המוד שלי בעיצומו אני מעלה אתר עם תמונות של המוד כרגע המסך עובד אבל הפאן קונטרול מנותק בגלל רצון להוסיף עד מאוור התמונות מראות גם את המייצב אני עלה לקראת סוף השבוע בתקווה כבר את הכל! יום טוב! http://photos.walla.co.il/def1 :AR15:
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עזבו זה סיפור טיפשי אבל זה ככה אממ יש לי בבית BT שקניתי הכול טובי ויפה חוץ מדבר אחד אממ יש לו מן שתי תופסנים אפשר לקרוא לזה אחד קדימה ואחד מאחורי הלוח אם. הלוח שלי נשרף השתמשתי באחריות החליפו אותו בחנות בלי שידעתי ועכשיו התופסן שמאחורה הוא היה דבוק (כי יש ספוג שמדביק אותו ללוח למנוע פגיועת במערכת החשמלית) עכשיו יש לי רק אח מהם ואין לי את השני אז איך אני יוכל לחבר לו יודע יש אפשרות לקנות רק אותם למה חבל על הכסף או שיש לי שכן שמתעסק הרבה עם ברזל יש לו מסגרייה אתם חושבים שכדאי לי לבקש ממנו שישכפל לי אחד?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי מחשב מסוג לנובו N-500 כיצד אני ישמור עליו מבחינת קירור המחשב . שאלה נוספת המחשב מחובר באופן תמידי למטען האם זה מזיק למחשב? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בפסח משחב חדש, מעבד p4 2.4 או amd Athlon barton 2500+, שעולים בערך אותו הדבר אני עדיין לא סגור על מי מהם. אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חלש יותר, כמו למשל athlon 1700+ שעולה שליש מהמחיר של השניים הראשונים ולעשות לו OC? אין לי הרבה ידע בOC, והשאלה שלי אם אפשרי להגיע עם ה1700+ לביצועים חזקים כמו של ה2400+ וה 2600+, ומה זה דורש (קירור, מהירות זיכרונות, העלאת מתח וכו') תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקי אז הינה כל כולה , עדיין לא הכנסתי הכל לתוך המארז (בשביל לקבל מקסימום בטחון שאין נזילות) ,רק את הבלוק עצמו... מעלות לפני (בדיקה רק עם MBM) : מעלות אחרי (הקריאה הנכונה היא זאת של הSIV FOR GBT כיוון שהMBM השתגע אצלי והחליט להציג טמפ' משוגעות בקפיצות - כמו למשל 50 מעלות ולאחר מכן ישר 40 , 37 ,34 ... קיצור השתגע לגמריי) : מעלות בIDLE (אותו סיפור עם הMBM): -בדקתי את העניין לעומק במהלכו עשיתי RESET במהלך TORTURE MODE בPRIME95 והמעלות שקבלתי בBIOS כ5שניות רווח בין ההרצה של הPRIME לקבלת מעלות בBIOS היו 27-30... לכן אני נוטה לא להאמין לMBM...
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בחיפוש מצאתי רק תשובות של שורה וחצי שממש לא עונות לי על השאלה: תיזמונים- על מה כל דבר (כל אחד מהתזמונים... ה4 מספרים...) משפיע, למה זה טוב להורים אותם ומה השילוב האידאלי (להוריד אחד על חשבון אחר, לא להוריד מעבר לסף מסויים...) תודה. (תעדכנו את הFAQ :-X)
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר 120 מ"מ אחורי למארז. יש בכלל הבדל בין הדגמים? יש משה מומלץ? בשבילי כולם נראים אותו דבר :\ ד"א, Gentle Typhoon של Scythe נראה יפה : הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מפרט בצד קניתי ספק TT 420W והרכבתי אותו לפני כמה דקות. נכנסתי לביוס, העליתי FSB ל-166 ושמרתי את ההגדרות. כשהביוס עלה שוב, אני רואה שהמעבד חזר למהירות סטוק באופן ישיר! העליתי ל-FSB 155, ואותה התקלה. רק שעם FSB 140 המחשב עלה וה-OC עבר בהצלחה. ניחוש שלי, הוא הזיכרונות שמגבילים אותי. ב-140FSB הם עבדו בערך על 540, אבל ב-166 הם עבדו על 667, ויכול להיות שזה מעבר לגבול היכולת שלהם. חשבתי לשים את הזיכרון באופן ידני על מהירות מסויימת, במקום AUTO לפי FSB של המעבד. על איזה מהירות מומלץ להשאיר?
-
- 6 תגובות
- 463 צפיות
-