אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! סוף סוף קיבלתי סטרייקר חדש (לישן מת הNB). ניסיתי לעשות אוברקלוק בדיוק עם אותם ההגדרות כמו שבלוח הישן אבל אני מקבל את הדבר הבא: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001CA62B9 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 256_1 זה מופיע אחרי מסך כחול כשהוינדוס עלה. יש מושג למישו מזה? ועוד דבר... את ההגדרות לא הוצאתי משום פרופייל שמור אלה הכנסתי אותם ידני, כך שזה לא יכול להיות הבעיה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יש לי מעבד 3800+ כפול, וכרגע אני על 10x240 יענו 2.4 גיגה הארץ עם 3X HTT עכשיו אני רציתי להעלות אובר ל2.6, אז שמתי 9.5 על 279 ומתח 1.45 .. עכשיו הוא עשה ריסט ומתי שהוא טוען את המחשב בקו הכחול של XP הוא נותן מסך כחול למה לעזאזל זה קורה ? ובטלתי את ה-COOLNQUIET
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי התחיל להתכבות כל כמה זמן במיוחד בעומס בדקתי את הטמפ' וראיתי שאכן הכרטיס מסך מתחמם מאוד מדובר ב ASUS 8800 GTS בדקתי בתוכנת "אוורסט" וראיתי את בעיה נראה לי במתחים: אפשר לראות ש +12 נמוך מאוד. האם זה בעיה בספק? האם הוא הלך? מדובר בספק EZCOOL 450W. או האם יש איזה דרך אחרת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג מסכי VFD עם בקר HD44780...?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 2500 וזכרון TWINMOS 512 MB 3200 וניסיתי קודם דרך הביוס לתת לו לעבוד כמו ה3200+ בזה שהוא מעלה את הבאס ל200 אך אחרי כמה דקות שהוא בווינדוס מופיע מסך כחול והוא אומר משהו שקשור לזכרון וירטואלי... זאת בעיה של תזמוני זכרון או אולי שהמערכת לא יציבה וצריך אולי להעלות מתח למעבד או לזכרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זהו הנושא השני שלי תחת השאלה מה עושים עם המתח המישתנה. הצעתם לי כאן להחליך מעבד מהפנטיום די 805 לE7200 והחלפתי . קניתי לו גם קירור פריזר 7 פרו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי ספק שכנראה הוא גנרי, ספק 400W של TT המפרט כתוב בצד, מדובר במחשב הראשון . אני מסמן 1.48 מתח למעבד בביאוס, ובספיוז ובאוורסט מראה לי רק 1.2 . קראתי את המדריך לOC ושיניתי את ההגדרות שצריך בביאוס מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היתה לי בעיית חום גבוה במחשב נייד (acer 5715z, נקנה לפני כחמש שנים). הטמפרטורות היו נוסקות מהר למעלה מ80 מעלות, והיה נכבה בתכיפות. חשבתי להחליף מאוורר, אבל כשפירקתי את המאוורר, גיליתי שיש מסנן בין המאוורר לבין הברזל (לא יודע איך קוראים לזה). .המסנן היה מאובק וסתום כמעט לחלוטין, ובשלבי התפוררות. משכך, זרקתי אותו, החזרתי את המאוורר והנה פלא - גם בזמן מאמץ המחשב מגיע ל40-50 מעלות. השאלה שלי היא האם זה בסדר שאין לו מסנן. אם היה כנראה שצריך, לא? והאם כדאי לי בכל זאת להחליף מאוורר בגלל התיישנות (באיביי, 40 ש"ח)? וגם: בזמן פירוק המאוורר פירקתי גם את מערכת הברזל שמוליך את החום מהמעבדים למאורר. האם אני צריך לשים משחה טרמית מחדש? (כך הבנתי מאיזה הודעה פה). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המחשב שלי מסוגל לקבל על עצמו אובר משמעותי ולא מינימלי של איזה 200 מה"צ הזכרונות איכותיים הלוח סבבה ומעבד טוב.... יש את המפרט בחתימה שלי! תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
1.הבעיה היא כזאת אחרי כל כיבוי המחשב דרך SHUT DOWN הוא מתכבה המסך ניכנס למצב STAND BY אבל כל המאווררים ממשיכים להסתובב והכל מקבל חשמל ואז אני צריך לכבות אותו דרך הכפתור הבעיה התחילה מאז פירמוט לוינדוס 7 2.מאז החלפת ספק כוח התחלתי לקבל שגיעה CPU FAN ERROR ואז אני צריך ללחוץ על F1 כדי להמשיך המאורר עובד מעולה על 2600 RPM והמעבד על 32 מעלות
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, סוף סוף קניתי מחשב חדש. מפרט : E2180 P35-DS3L G.SKill 800Mhz PK Tuniq Tower CM690 כרגע אני בתדר 3.0Ghz במתח 1.32v, הטמפ' בין 25-30 בIDLE ו45 בORTHOS PRIME. האם בסדר? מה המתח למעבד והמטפרטורה המומלצת בשביל הרצה 24\7 ? בtjunction כתוב 85. בנוסף, האם יש מדריך לאוברקלוק בלוח P35-DS3L ? אני לא מבין חלק מההגדרות בביוס. (C1E EIST וכו הורדתי, מה עוד צריך ?) תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב ,אז המחשב האחרון שלי היה AMD 1700 tb 0.13 אם אתם זוכרים אותו , אלוף באובר קלוק עבדתי איתו שנתיים בלי בעיות על 2100מגה הרץ (הוא במקום 1446) עכשיו , אני מחפש לקנות אי אמ די 64 , ורציתי לדעת יותר לגבי האובר קלוק (כל הסיפור עם הצבא והכלא בחודשים האחרונים , הוציא אותי לגמרי מהעסק הזה) השאלות הם ככה : 1) המכפלה של האי אמ די (במקרה שלנו amd 3500 939 newcastle) פתוחה או נעולה? (שינוי דרך הביוס) 2) כמה FSB המעבדים האלה פועלים? , כאילו יש לי כרגע Corsair 512 3200 , שאני יודע שזה מתאים למעבדים שהם עד FSB 200 אז בעצם אם המעבד הזה הוא 200 , אני לא יוכל לעלות את הבאס... כי הזכרון שלי לא יתמוך , זה נכון? אני זוכר המעבד הקודם שלי היה על 133X11 במקור , והעלאתי את הבאס …
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבועיים מעבד 2500K i5 + קירור scythe mugen 2 ולוח אם p67 של גיג'ה בייט. כשלקחתי את המחשב מהחנות אמרו לי שכבר עשו למחשב אוברקלוק מכיוון שראו שכל הרכיבים מתאימים. בכל אופן המעבד באופן רגיל עובד על 3.3 והוא עשה לו אוברקלוק דרך הביוס ל4.3 ואמר לי שהוא יציב ואין לי מה לדאוג. הורדתי את התוכנות CPU-D וEVEREST כדי לבדוק את הנתונים. אז מה שקרה זה שהEVEREST לא מזהה את מהירות הליבה והוא מראה לי 3.3 בעוד שהCPU-D מראה לי 4.3. טמפרטורת המעבד הרשומה בEVEREST למעבד היא 32 -34 מעלות למעבד ו25 ללוח אם. האם טמפרטורה זו סבירה? האם יש סיבה שאני אבטל את האוברקלוק על מנת לשמור על אורך החיים של המעבד מכיוון שאין לי צורך בו כרגע? באילו יישומים אני ארגיש הבדל כאשר יש אוברקלוק? ושאלה …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב חדש. מעבד: AMD athlon 64 X2 4400+ כרטיס מסך: Albatron 8800GT 512mb לוח אם: asus m2a-vm לפי speedfan יש לי רק שני מאווררים פועלם (CPU ועוד אחד שמחובר לחלון. יש לי עוד מאוורר מאחור שמשום מה לא פועל, אבל אני מניח שהם פשוט שכחו לחבר אותו לחשמל בזמן ההרכבה או משהו). בכל מקרה, לא היה לי מושג איזה טמפ' מתקשר לאיזה רכיב בSP אז פרשתי לeverest. להלן הטמפ': Motherboard - 26C CPU - 25C Aux - 24C לא בדיוק במאמץ - ~10 דקות אחרי שסיימתי לשחק משחק כבד. הטמפ' בחדר, אני מניח, בסביבות 16C. עכשיו לשאלות: מה זה בדיוק Aux? איזה רכיב זה? האם זה הגיוני שבמארז עם מאוורר אחד (בנוסף ל-CPU) הטמפ' של המעבד תהיה 25? או שמא זאת בעיה בחיישן? ועוד משהו שמוזר לי זה שב-everest …
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קראתי קצת על קירור מים ובערך הבנתי מזה ועד כמה זה אפקטיבי! רק יש לי מספר שאלות: 1. איפה ניתן להשיג קירור מים איכותי ולא יקר יותר מדי? 2. האם זה בטיחותי וכיצד זה עובד? 3. זה מקרר רק מעבדים או כל דבר אחר גם? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
|שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-