עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idofr,

יש לי את החיבוא עצמו לLPT בלי שום חוט מחובר אליו אני יכול להלחים לו חוטים ולחבר דרכו את הLCD שלי? ואם כן איך(באיזה סדר) להלחים אותם?? 1 צריך להיות מול 1 2 מול 2 וכ"ו???

2. Started by oz12,

שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by POD,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by royk50,

E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by ClubCaliber,

ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by Mighty,

היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by m.l,

יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המשאבה של מערכת קירור המים במחשב עובדת.. האם זה על כוח צנטרופוגאלי? (כוח סיבובי) ואם כן, בעזרת מה הוא מסובב את המים? תומר.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. יכולות אובר יותר גבוהות?..אני צודק?.. ואם כן אז כמה מתח מקסימלי אתם ממליצים לי לתת?.. תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by devek,

אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by iem,

רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by atomic rooster,

אהלן. אני קונה בקרוב מחשב משרדי ורציתי לדעת אם הקירור הנ"ל שווה משהו . המעבד יהיה AMD Athlon 5000 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 (אני קונה בפנדה) בתוספת של עוד 40 שקלים אני יכול לקנות משהו של AC. יש שינוי מהותי בין השניים? תודה לעוזרים.

15. Started by muki1234,

היי לכולם בעקבות ההמלצות בפורום קניתי את ה COMPUCASE 6A19 . קניתי גם מאוורר נוסף Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan . רציתי לברר איזה מאוורר עדיף לשים מקדימה ואיזה מאחורה, את ה Thermaltake או את המאוורר שמגיע עם המארז ? האם המאוורר הקדמי או האחורי צריך להיות חזק יותר (או שזה לא משנה). המון תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by lipa,

תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by uzana2004,

השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$. המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג. חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]: Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95 x = $79.95 MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue $17.95 x = $17.95 Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black $28.50 x = $28.50 Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2 $54.95 x = $54.95 Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro $16.95 x = $16.95 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - B…

20. את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. כן...שלום יש לי GEFORCE FX-5200 של ASUS ואני עושה לו אובר-קלוקינג ופשוט אני רוצה לצרוב את זה לביוס שלו...כי אני לא רוצה להאמיס על הכרטיס כל פעם שאני עושה ריסטרת למחשב ואז הכרטיס יקבל שוק של כח ....אני רוצה שזה יהיה קבוע...אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אז תשלח לי תגובה........ואם אין לכם משהוא עוזר לומר אז על תומרו אותו! ...............תודה...................

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלום,קראתי פה בפורום כמה הודעות על הקטע של התזמונים של הזיכרונות לאומת המעבד או משהו לא הבנתי כלום חוץ מזה שצריך לשמור על טמפרטורה נמוכה בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי המחשב שלי: לוח אם: asus p5gd2 915 מעבד: intel 3.0 ghz lga 775 מארז: Modern Life Style XaserV Series- Damier V6000A Aluminum Series ספק כוח: OCZ PowerStream 520w קירור המעבד: Thermaltake Big Typhoon אממ לעוד פרטים יש בחתימה שלי לינק... עכשיו הטמפרטורה שהביוס מציג נכונה? כי הוא מציג לי 57 מעלות... ואני עם הThermaltake Big Typhoon

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by uzana2004,

אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים