עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

2. Started by Access Denied,

למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by avivlevy,

טוב ה-Thermaltake BigTyphoon 120 VX הגיעה לנעה המחיר נראה די גרוע... אומנם ביחס לBT נרגיל זה ממש לא הרבה (10 שקל ) אבל יש את טוניק טאור ב275.... בכל מקרה שמח שסוף סוף הוא הגיעה עריכה : סליחה לא ידעתי...אפשר לנעל

4. האם הספק הזה יחזיק המערכת הזה באוברקלוק ואת הכרטיס X1800XT 512MB http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=11474804413461079&db=^catalog.txt〈=heb והאם הזיכרונות\הרכיבים מומלצים לאוברקלוק טוב?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by b-52,

שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by nadaw,

סתם שאלה... צודהההה ;D

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  7. שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  8. הקירור הזה אמור להספיק? הוא רועש? וספק 300W HEC אמור להספיק להחזיק מערכת עם מעבד כזה 6600 GT וכו?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  9. אני מתכנן אוברקלוק על המפרט הבא: Q6600 GO ASUS COMMANDO PC POWER & COOLING SILENCER QUAD 750W הכרטיס מסך הוא כנראה משהו כמו 8800 GT או משהו כזה... הזכרון אני מתלבט בין 2 דגמים: 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 או TEAM DDR2 1066MHZ CL4 + THERMALRIGHT HEATSINK http://www.trg.co.il/sg_product~TEAMDDR21066CL4~7~0.htm אומנם הנפוץ יותר כטוב זה הקורסיר אבל למי שלא מכיר את TEAM השיא של הקלוק הגבוה בעולם 8.1GHZ נשבר עם חברה זו ושימו לב שהוא CL4 ומכיל גוף קירור מעולה. בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by muli90,

אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)

• 11 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by POD,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום! קניתי כרטיס מסך מסוג GigaByte geforce 6600 256MB Turboforce (GV-NX66256DP ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הטמפ' של הכרטיס... חיפשתי בדרייברים ובEverst, אבל לא מצאתי דבר... יכול להיות שבכרטיס חדש אין חיישן טמפ'? או שאולי אני פשוט לא מחפש נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס כזה, ובתוכנת ה- 8.12 ATI Catalyst Driver אין את האופציה לשנות את אחוזי מהירות סיבוב המאוורר, ובכך לשפר את קירור שבבי הכרטיס.. האם יש דרך לעשות זאת?

16. Started by ESC,

יש לי מחשב חדש P-4 3000 והורדתי פה את התוכנה speed fan 4.16 והיא מראה שהמעבד בטמפ' של 52 מעלות ולפעמים אפילו יותר.. (תמונה מצורפת) המאווררים בד"כ בשקט אבל לפעמים יש להם רעש חזק.. ועדיין המעבד נשאר בתחום של 52 מעלות ויותר?? האם זה נורמלי? ומה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by xXaXdXaXrXx,

אני יודע איך לעשות אובר כלוק אבל אני מפחד שיהרוס לי משהוא במחשב בכללי אובר כלוק הורס

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4324 תגידו הדבר הזה שווה משו? או שעדיף כבר לקחת קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  20. שלום רב להל"ן הקטע : "במעבדים אלו יושם בקר טמפ' דיגיטלי על כל אחת מהליבות, ולכן עדיף להשתמש בו(תוכנות CoreTemp ו-TAT מנצלות את הבקר המדובר)." אני בעל מעבד E6750 , השאלה שלי היא איך הורדה של אחת מהתוכנות שצויינו תעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אהלן, בדיוק קיבלתי את המחשב שלי שבא עם AMD Phenom X4 945 עם הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro. בדקתי עכשיו טמפרטורות עם Everest והמעבד מראה 80 מעלות כאשר כל ליבה על 40 מעלות, האם זה תקין ? ולמה יש הבדלי טמפ' בין הליבה למעבד עצמו ? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by ftzahi22,

המפרט שלי הוא : Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum אני קונה ב COMP-IL…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום, לפני כמה שעות לקחתי את הכריס מסך מחבר 6600 רגיל הינה הדגם שלו למי שיוכל לבדוק מיוזמתו זה יעזור מאוד כמו כן תמונות פה. הינה הדגם: Gigabyte GV-N66128DP אז הבעיה שלי היא כזאת: כאשר לקחתי ממנו את הכרטיס לבדיקות בכדי לבדוק האם כדי לי להחליף אותו ב ATI Radeon 9550 256MB אז מה שראיתי קצת לא הבנתי... וזה את זה: גוף הקירור אשר יושב עליו למי שבדק דגם או מכיר לא נוגע במלואו במעבד של כרטיס המסך, זאת אומרת רק חלק ממך קטן מהשטח נוגע בו והינה זה כך תראו את התמונה אחריי שהורדתי את גוף הקירור: http://img246.imageshack.us/img246/2095/6600regular001ih3.jpg והינה של הקירור עצמו רק חלק ממנו נגע בכלל (ככה זה בא עם הכרטיס זאת הפעם הראשונה שמישהו הוריד אותו (אני) ) http://img246.imagesh…

25. יש לי מעבד Atlon64 3200+ כידוע לכל הוא חד ליבתי אך בכל התוכנות השונות והמשונות כגון אוורסט סנדרה וכו' מופיעם לי שני מעבדים תחת אותו הם והאחד בעל הטמפ הנכונה והשני 20 מעלות פחות. איך זה הגיוני יש למישהו הסבר לכך? האולי זה בגלל שהלוח תומך במעבד כפול ליבה?

• 11 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.