עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GoldenGold,

טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. איזה זיכרון טוב ביותר לאוברקלוק ועל הדרך גם ספור לי על כמה לוחות אם שכדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by hzhz24,

אני כנראה קונה כל שאר הדברים כבר יש ברשותי. מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מחיר סופי: ¤1426 וקירור יש לי OCZ VENDETTA 2. השאלה היא שאני רוצה לעלות רק תמכפלה ולתת למעבד מתח לדוגמא להגיע ל3.6 אז מכפלה לשים על18 ומתח בטח יהיה צריך 1.5 או 1.45 . מה אומרים זה בסדר? כל עוד הטמפ' תיהיה טובה אין בעיה לעלות את המתח מעל המותר.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by hag911,

איזה תוכנה יותר טוב? ויש למישהו מדריך לפריים 95 כי אני לא מסתדר איתה. תודה !!!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180 Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם) ספק 400W ג'נרי ומארז sunbeam transfoermer. איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by IlanF,

יש לי כרטיס מסך עם קירור פסיבי (GAINWARD 8500GT) ובמנוחה הטמפ' עומדת על 64 מעלות. הטמפ' הזאת בסדר? הגיונית? נראה לי שהוא מתחמם קצת... מה שעוד יותר מוזר זה שEVEREST לא מראה שינויים בטמפ'. היא תמיד עומדת על 64 מעלות (ואין שינוי אפילו במעלת פרנהייט אחת - תקוע על 147 מעלות F [שזה כמו שאמרתי, 64 מעלות C] בעוד שנגיד במעבד, הטמפ' תמיד משתנה) אם הטמפ' הזאת בסדר בשביל קירור פסיבי, מאיזה טמפ' אני כבר יכול להלחץ שהכרטיס מתחיל להתחמם יותר מידי? נראה לי שגם חשוב להוסיף, שכשהכרטיס הגיע לבערך 67-68 מעלות התחילו ארטיפקטים מוזרים באמצע משחק ואפילו בווינדוס עצמו אחרי שכיביתי את המשחק

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by boxer555,

תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by quepasa,

טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ

14. Started by amisha,

אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by stingeR-,

יש לי שני הארדיסקים צמודים מאוד אחד לשני והם מוצאים חום אחד על השני ואין מה שיוציא אותו מהם... האם זה יכול לגרום לאיזושהיא בעיה? תודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by stalbetman,

תשמעו קראתי את המדריך והכל אני מתחנן לעשות את זה. אבל רציתי לדעת בקשר למנורה כמה בערך היא עולה? איפה אפשר להשיג אותה? וגם איך היא מורכבת? כאילו הבית נורה אני יכול לקנות בנפרד ולהוסיף לזה מנורה משלי? זאת מנורה מיוחדת? איך קוראים רק לבית מנורה? יש לי אפשרות לקנות רק מנורה ולעשות לבד בית מנורה? אם כן איזה חומרים אני צריך לקנות כדי לעשות את הבית מנורה? תגידו איפה וכמה עולה גומיות H לחלון במארז? תודה לכל העוזרים...... ;D

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by -Cobra,

טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by galala,

יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Lanzar,

ואך עושים את זה ??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. יש לי ספק ג'נרי (Tsunami 350W) ובמקרה הסתכלתי בMBM וקלטתי שהמתחים שלי של ה-12 ו-5 עומדים על מתחים הרבה יותר נמוכים משהם אמורים להיות... לא נראה לי זה בסדר, בכל מקרה, להחליף ספק? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  25. יכולות אובר יותר גבוהות?..אני צודק?.. ואם כן אז כמה מתח מקסימלי אתם ממליצים לי לתת?.. תודה

• 5 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.