אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
בביוס כתוב שטמפרטורת המעבד 24 מעלות, בתוכנה של הלוח אם כתוב גם כן 24 מעלות (תראו בתמונה) ובשני התוכנות שהמליצו לי לבדיקת הטמפרטורות כתוב משהו אחר בכלל :-\ לאיזו תוכנה להאמין? האם הטמפרטורה שכתובה בביוס היא אמינה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר קבוצה מהכבלים של הספק ביחד ע"י מחיצה עגולה שקופה מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכול לקנות כאלה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי עם ATI-Tool. אני לא בטוח שעשיתי הכל טוב...אז בגלל זה אני רוצה שתעזרו לי קצת, זו פעם ראשונה שאני עושה OC הכרטיס מסך שלי הוא Radeon Sapphire 9600SE לפני ה OC הוא עבד ב 324MHZ, ותדר בזיכרון היה 195.75 לחצתי על Find Max Core ואחרי כמה דקות על Find Max Mem, ועכשיו אני על 418.50MHZ, ותדר זיכרון 207 מה אתם אומרים? אולי עשיתי משהו לא בסדר בדרך? כדאי להעלות/להוריד תדרים? תודה על העזרה עריכה: המחשב נתקע והמסך נהיה שחור, אחרי ריסטסט שיניתי את התדרים ל 410MHZ ו 201.54, מקווה שזה יחזיק[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 16:03:18 אף אחד לא יודע לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אולי תעדכנו קצת?????? לפחות תעדכנו את ה heatsinks שיש לכם שם!.......... ועוד אתם שולחים לשם אנשים כדי לקבל מיידע! ואחר כך אתם מתלוננים על הטעיות.... יש לכם שם היטסינקים שכבר לא מוכרים...!!
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Field Value CPU Clock 2820.50 MHz (original: 2667 MHz, overclock: 6%) Field Value CPU Alias Northwood, A80532 Field Value Motherboard Name Asus P4S533-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video) וטמפ' מאוד נמוכות במארז ובמעבד .. מעולם בחורף לא הצלחתי לעבור ת 30 C ... קירור ST של TT ... ומארז טראנספורמר .. יש מעל ל 6 מאוררים אני יודע שזה "פוטנציל לOC" אך הלוח אם ממש דופק .. אין לי אפשרות לנעול AGP\PCI אין אפשרות לשנות מתחים או מכפלה רק לשחק עם הבאס אני כרגע על 141\35 שהנורמל כמובן 133\33 ... כרגע המחשב מאוד יציב .. אך השאלה בעצם אם יש סכנות בזה שאין נעילה ואם אפשר להמשיך לעלות מבלי להתחשב בנעילה או שזה בעצם כן משפיע ואני לא ממש מבחין בזה. .. תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע שהאפשרות נעולה אבל יש איזושהי דרך לפרוץ את זה ניסיתי לעשות חיפוש אבל או שקיבלתי יותר מדי תוצאות או שקיבלתי רק את ההשואות שלו ל9600... דרך אגב, יש איזה פאטצ' שאמור להפוך ראדון 9500 ל9700, אבל אני זוכר שהוא לא עובד עם גירסת הפרו. מישהו יכול לתת קישור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המהרתי את המחשב מ 1.8 2.4 כשאני מוסיפ וממהיר ל 2.7 באמצעות EASYTUNE כרטיס הרשת המובנה מפסיק לעבוד יש למישהו רעיון איך לסדר ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני גם ככה שונא תמעבד הזה :AR15:, אל תגידו לי שהמכפלה לא נפתחת
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאז שקניתי את ה- R9800P כשהמחשב במאמץ וחם בחוץ המסך כאילו מתכהה (נהיה חשוך יותר ) פתאום וחשבתי בהתחלה אולי זה בגלל שהספק הוא 300W אז קניתי 400W משהו טוב והבעיה עדיין בעינה אז חשבתי אולי זה בגלל החום של המעבד החום שלי במנוחה הוא: CPU:51 MB:38 האם זה חם מדי? מה עלי לעשות? לקנות מארז חדש או אולי רק קירור למעבד???
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה.... יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה תודה. האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה. 49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
פורים שמחחחח INTEL HT PRESCOT 2MB / 630 עם מחשב כזה מהי טמפרטורות העבודה? ומה הטמפרטורה המקסימילית שמותר להגיע אליה..? תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך ייעוץ - טמפרטורות המעבד שברשותי בכותרת הינה 33-36 מעלות בidle ובערך 47C במאמץ מלא. האם זה תקין ? Thermalright SKL-948U ו Vantec Tornado 92mm ו2 מאווררים 120MM במארז וכמובן 2 המאווררים של הספק כח HEC475W .... נורמאלי ? תודה וטמפרטורת מערכת chipset - idle - 31-35 load - 38-41 - אין שום קירור אקטיבי על הצ'יפסט - רק היטסינק של היצרן epox
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל עם התוכנה ATITool כשאני מפעיל אותה. האם אלו הם המהירויות סטוק שלי ומכאן אני מתחיל להעלות ?
-
- 12 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בהנחה שמדובר במעבד אינטל, ובלוח קירור של ThermalRight Ultra 120 Extreme מה הייתם שמים על מנת להצליח הכי הרבה לקרר ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-