עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hellyeahmofo,

מדובר במאוורר עם רשת. אני מנסה להרכיב את הרשת למאורר ולא ממש מבין איך. יש ארבעה חורים בהם אני יכול להכניס בורג בשתי פינות החורים הם דו צדדים ואני יכול להבריג בורג וכך לחבר אותו למאורר. בשתי הפינות האחרות, יש פלסטיק שחוסם את החורים. אני מקווה שרואים את זה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אהלן יש לי כרטיס מסך HD4830 ומתכנן כעת לבצע לו OC עד כמה שניתן עם קירור סטוק. היה לי עד כה מסך 17 אינץ, כעת יש לי 19 ואני מעוניין לבצע שיפור בביצוע הכרטיס מסך. המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO זכרון : g.skill -- ‎ 4GB 2GB x 2 ספק: נראה לי ג'נרי כ 400 - 450 וואט. ---- איך ניתן לבצע OC טוב ויציב לכרטיס מסך דרך המגהדרייב ? אם אפשר קצת לפרט כדי למנוע סיבוכים. תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי amd 2800 64b, המחשב בא ללא קרור נוסף חוץ מהקרור המקורי (אמרו לי גם בפורום שהקרור מספיק טוב). לשאלה: עד לפני חודש הטמפ' של המעבד הייתה בערך 52 במנוחה, 58 במאמץ, אחרי שהוצאתי 2 סטיקים של המארז מעל הסידירום הטמפ' ירדו ל42 במנוחה 46-47 במאמץ. יש סכנה כלשהי בפתיחת המקומות האלה לאוורור נוסף? (אבק או כל דבר אחר שעלול לחדור לרביכים). תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

שלום לכולם, היום אבא שלי ואני קדחנו כמה חורים בדלת המארז -בדיוק מול הקירור של המעבד (Tt silent boost ) אחרי זה הוספתי מאורר-אבל איפה שמוסיפים את הבורג לחיבור בין הדלת למאורר הוספתי כמה גומיות קטנות כדי למנוע ויברציות , ככה זה אצלי גם במאורר השני שבמארז - ליד המעבד מאחורה. המאורר שהוספתי הוריד 2-3 מעלות אבל ממש לא יותר מזה-הוספתי תעלה על המאורר מקרטון כדי שהאויר יכוון בדיוק אל הקירור של המעבד .הוריד עוד מעלה אם בכלל ... לפי מה שאני יודע מאורר מול המעבד אמור להוריד הרבה יותר מ2 מעלות.. ועוד הספתי תעלה לכיוון האויר מול הקירור של המעבד... זה לא מתפקד כמו שצריך בגלל הגומיות שהוספתי (הם מרחיקות קצת את המאורר מהחורים שדרכם עובר האוייר) ? או בגלל שהמאוררים לא חזקים מספיק ? או…

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  5. היי אנשים, יש לי צורך בכלי שיהיה ניתן בעזרתו לפרק בקלות את חיבורי המולקס של הספק, כלומר להוציא מהם את כל החוטים.. עכשיו עשיתי את זה לחוט אחד מסכן ולקח לי איזה 15 דקות עד שהצלחתי עם מברג קטן ושטוח.. בעיקרון בכזה של כל חוט יש את החיבור ברזל שלו, ולו יש סנפירים בצדדים שמונעים ממנו לרדת למטה בלי שילחצו עליהם. אני יודע שיש כזה כלי (שהוא בטח פשוט בקוטר המדוייק של החיבור, כך שהוא מקיף אותו ומצמיד את הסנפיר, כך שניתן להוציא את החוט בקלות). השאלה היא רק אם יש לו איזשהו שם כלשהו ואיפה ניתן להשיגו?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by davis5,

יש לי לוח של msi neo2 platinum מעבד 3000 venice amd זכרונות של ceon cl 2.5 שניקנו בivory השאלה אם אני רוצה לעשות oc למעבד האם כדאי להחליף את הזיכרונות האלה ואם כן לאיזה סוג ואיזה חברה וכמה הם עולים? תודה

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by adfx166,

חברים, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד אני מבצע אוברקלוק למעבד זה. בכוונתי לעלות את תדר העבודה של המעבד מ- 2.4GHZ ל -3GHZ. האם אוכל לעשות זאת עם גוף הקירור (מאוורר למעבד) שקיבלתי עם המחשב? לתשובתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  8. e6750 יש איזו תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Gilo2005,

שלום לכולם היום פעם ראשונה עשיתי OC למעבד הדי ישן שלי ATHLON XP 1.7 POLOMONIO אז רציתי לדעת מה יכול מושפע מה OC חוץ מהמעבד הזיכרונות הלוח אם כרטיס מסך אהרד דיסק?? אני רואה גם שהמהירות של הזיכרונות עולה אחרי OC בנתיםם העליתי מי 133 FSB ל140 FSB מ1466MHZ ל-1540MHZ אה ורציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע ב OC הזה זה תלוי בהתחממות רק?? או שיש גורם נוסף?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. אני קונה סינק ומאורר והכל חדש.. (P4) התעניינתי בכמה מהדברים הבאים אני צריך חוות דעת.. עוד משו..אין לי בעיה של רעש ממש לא אכפת לי.. חשוב לי רק הביצועים! או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2672 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2030 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=3637 אתם מוזמנים גם לתת המלצות אחרות עד 200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עריכה: אני לא יודע לשים לינק.. אז פשוט תוסיפו פנדס.סיאו.אייאל במקום ה "..."

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. יש לי כמה אפשרויות אני פשוט לא מצליח להחליט לפי הפורם אז בבקשה תעזרו scythe ninja plus rev.b - 211 scythe infinity - 225 thermalright ultra 120A - 246 zalman cnp s9500 led - 255 sunbeam tuniq - 238 עכשיו אני פשוט התחרפנתי פעם חשבתי שעדיף שכל הגוף יהיה מנחושת כי הוא מוליך חום יותר טוב עכשיו מתברר שזה לא משנה כל כך...קיצר מה הכי טוב?? ומה הבדלי הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by ed1,

מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by LooseCannon,

היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by weinman,

חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by dddddd,

מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb קירור כרטיס מסך:Arctic-Cooling Accelero X2 קירור מעבד:TUNIQ TOWER 120MM לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 שני יחידות של 1 ג'יגה הרדיסק:Seagate 320GB 16MB מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:Thermaltake 500W W0093RI העם אני יכול לעשות לו OC רציני או OC קטן?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by leahd3,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dorish,

שלום אז ככה אני קונה הרד דיסק במהירוד 10000 סל"ד אני רוצה קירור טוב בשבילו הוא אלה הרבה כסף אז צריך לשמור אליו זה למערכת HTPC תודה כסף זה לא ממש הבעיה אבל לא להגזים

20. Started by B-E-A-utiful,

האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by K0sTa,

למה צריך להוריד HTT כשמעלים FBS ? ומה זה HTT בכלל ? '

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.