עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הי ברצוני לערוך אוברקלוקינג ואינני מרוצה מהקרור הסטנדרטי. כיום יש לי מארז גיגבייט אורורה עם שלשה מאווררים. קדמי מכניס ושניים אחוריים מכניסים. אני חושב שבפנל הצדדי אוכל להרכיב 1-2 מאווררים.המעבד e 8600 מקורר על ידי בלק נייט. יש לי 5 מאווררים scythe kaze yuni .שניים 1200 אר פי אמ ושלשה 1900. איך לדעתכם הכי טוב לסדר אותם במארז. אגב אחד מה1900 הולך להחליף את המאוורר של ההיט סינק תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. שלום לכל המשתמשים היקרים, ברשותי מעבד E6600 ואני מעוניין לרכוש גוף קירור טוב מאוד כדי שאוכל להגיע ל-3,8 או 4 ג'יגה הרץ. לפי מה שהבנתי ה-Scythe "NINJA PLUS" 6 Heat Pipes CPU Cooler (להלן "Ninja Plus") הוא גוף קירור שקט יחסית ובעל ביצועים לא רעים בכלל. לעומת זאת הבנתי שה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (להלן "Tuniq Tower") הוא גוף קירור יותר טוב מה-Ninja Plus ומביא ביצועים גבוהים יותר, אבל הבעיה שהוא לא שקט כמו ה-Ninja Plus. אוקיי, עכשיו כדי שתעזרו לי לדעת איזה גוף קירור מתאים לי יותר אז אני אסביר מה הם הצרכים שלי ומתי אני זקוק לקירור טוב ומתי זה לא חשוב כ"כ. אני מעוניין שיהיה לי גוף קירור שמתי שאני עובד רגיל במחשב (כלומר כאשר אני עובד ללא OC, זאת אומרת סתם גולש ו/או רואה סרט ו/א…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. שלום..אני מתלבט בין שני קירורים למעבד 1) Evercool Buffalo 2) ARTICT COOLING 7 FREEZER PRO אני יודע שהרוב ימליצו על הפריזר,אבל פשוט בחנות שאני קונה הEvercool Buffalo עולה 70 שקל והפריזר עולה כמעט פי 2...אז רציתי לדעת איך הEvercool Buffalo? מה שחשוב לי קודם כל זה השקט,בלי קירור וכאלה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by thedarkman,

האם OC למעבד מקצר את החיים של המעבד? האם הוא פוגע בו או משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by adizarko,

אתמול התקנתי מערכת חדשה בה יש מעבד E8400 עכשיו שעשיתי ניסיון לראות אם הכול עובד - ללא HD ומערכת הפעלה, רק הפעלה של ביוס - הטמפרטורה של המעבד הייתה 32C. האם זוהי טמפרטורה סבירה למעבד לא במאמץ? בנוסף יש לוח של GIGABYTE - יש שם 4 נורות על הלוח שככל שיותר נורות נדלקות זה אומר שהמעבד יותר עובד - אתמול ראיתי שכולן נדלקו אף על פי שהייתי רק בביוס - זה תקני? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום יש לי מאוורר 4סמ קטן וחדש(סתם חברה)עכשיו יש לו שני חוטים לחיבור פלסטיק עם שני חורים...עכשיו בלוח שלי יש כניסות עם "שלושה פינים" עכשיו אם אני יחבר אותו רק לשניים ואחד ישאיר יש איזו סכנה?אני מבין שהשלישי הוא "אדמה" לא יקרה כלום?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  7. האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס מסך זה? במידע וכן, איזה? איזה קירור אתם מציאים לי לקנות לאחד מהמעבדים האלו אם אין לי רצון לעשות OC בזמן הקרוב (אולי עוד שנה, שנתיים ומשהו לא רציני) תקציב - לא מוגדר. אין לי גם מושג כמה כסף עדיף להשקיע בקירור =/ ועוד שאלה... אם אני קונה גרסאות TRAY אז חוץ מקרור צריך גם מאוורר?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by rokman,

שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Cilay,

יש לי ויכוח עם בן אדם , אני טוען שכרטיס מסך מובנה מגביל את הביצועים ב OC והוא טוען שלא .. מי צודק ? תודה .

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by nimrodim,

הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Ran B,

אז.., היום נכנסתי לPCH, לפני כמה דקות.., וראיתי משהו חדש בעיינים.., קירור חדש.., וכמובן לא הייתי הכי מופתע שראיתי ששמו מנוע של מטוס סילון על ההיטסינק.. ;D אז מי יודע מידע על המוצר הזה.. http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm לא כי אני רוצה לקנות.., מידע כללי..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  14. קניתי את הHARDCANON2, והצג השמאלי מראה לי נתונים משונים כמו 108 מעלות (לא פראנייט אל צליוס) או LLL או סתם לא מראה כלום, למה זה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. זה הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אני צריך קירור טוב שיקרר גם את המעבד וגם את הלוח (על הלוח יש אפשרות לקירור מים) אשמח להמלצות אני קונה את החלקים בארה"ב - ככה שהמחיר זול יותר בהשוואה לארץ אז אפשר לקנות מערכת קירור איכותית תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by ScreameR,

אני מחפש לקנות מסך LCD לFAS BAS שלי אבל איפה קונים ואיך מחברים?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אני צריך קירור מעולה בשביל OC למעבד ושהקירור יהיה טוב ולא יהיו בעיות של חום עד הגעה ל 3 Ghz לפחות

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by Hack4ev3r,

שאלה נגיד אני העלתי את הFSB ואז המחשב לא נדלק בFSB הזה אני מעלה וולטים של המעבד? כי זה מעצבן לפתוח את המחשב ולאפס את הביוס כל פעם הדרך היחידה שזה עובד לי זה עם אני מוריד את המכפלה ואז ווינדאוס לא עולה תודה מראש, טומי.

19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

שמעו אני פשוט לא מצליח לעבור את 2900 אני לא יודע מה יש לז כי העלתי מתחים והזיכרון היה על 445 והוא לא מסכים לעבור את זה! וגם בגלל שהמכפלת שלי נעולה אני לא יכול להעלות את המעבד בלי להעלות את הזיכרון מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by cyberX,

1)כדי לעשות OC יותר גבוהה או יותר יציב צריך זכרונות עם תזמונים נמוכים יותר ? או אולי מהירות גבוהה יותר של הזכרונות ? בקיצר כל הקטע הזה בכללי הייתי שמח לקצת הסברים. לדוגמא מה ההבדל ב-OC אם זה CL4 או 5, ואם זה 800MHZ או 1066, וגם בלי קשר לOC מה ההבדלים בביצועים טוב זה דבר ראשון, דבר שני: 2) אם יש לי OC למעבד נניח מ-2.5 ל-3.0GHZ , אז זה ממש משנה את המהירות של המעבד או שזה רק "סוחט" ממנו יותר כי ככה הגדרתי בביוס בלוח אם ? כלומר אם נניח אני מעביר עכשיו את המעבד למחשב אחר עם אותם חלקים, אז הוא עדיין יהיה 3.0 או שיחזור להיות 2.5 ? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. הרכיבים : מעבד אינטל פנטיום 4 2.66Ghz 533Mhz FSB לוח : Abit IC7 Chipset 875P זיכרונות : שני סטיקים של 512 מ"ב Geil Golden Dragon PC3200 מארז מאוורר וכרגע מותקן היטסינק מקורי של אינטל (ואין לי בעיה להחליף אותו) עד עכשיו העזתי להעלות את הבאס ל-150 מגה הרץ והמעבד רץ יציב על 3.00Ghz (הוספתי רק 0.05 וולט בינתיים) עד כמה אפשר עוד לעלות ? ברור שאני עוד די רחוק מהמגבלה של הזיכרונות וגם ללוח הזה אין בעיה לתת BUS הרבה יותר גבוה.. השאלה כמה המעבד הזה מסוגל לסבול תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by idanaz,

שלום יש לי מעבד AMD 6400 X2 AM2 3.2GHZ לוח אם אסוס M2A -MVP ספק 550W CHIFTEAC 4 GIGA RAM האם המעבד שלי יכול להגיע ל כיוון ה 3.6 GHZ הבנתי שהוא קצת בעייתי בגלל שהמכפלה שלו סגורה. על פי מי שמכר לי אותו או ששטויות וניתן לעשות לו O.C סביר תודה רבה עידן

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by nuke,

היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים