עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by BigO,

שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by uzana2004,

קראתי את המדריכים באתר אבל בביוס שלי יש הרבה יותר אפשרויות ואני לא כל כך מבין... אם יש פה מישהו עם לוח דומה או שמבין בלוח שלי אז אני אשמח לקבל את האיי סי קיו שלו\MSN כדי שיעזור לי בOC... תודה רבה!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 580 צפיות
  4. כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by ido-nava,

אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by rafi-s-,

יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  7. כמו שנרשם בכותרת אני צריך המלצה למאוורר למעבד AMD 64 X2 3800 (כפול ליבה). עד 300 ש"ח ואם יש משהו טוב גם ב150 אז בכלל סבבה חח :] מה אני רוצה ? מאוורר שקט שיקרר את המעבד בצורה טובה...

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by devek,

אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. maxtor 6v200E0: 39 GPU VRM: 64 GPU ambient:46 GPU: 56 CPU: 41

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by T-Flash,

אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שלום רציתי לישאול מה הם השורות המסומנות בתמונה אני יודע שבהתחלה יש את הצינורות עיבוד ואחרי זה את הVERTEX אבל לא הבנתי מה אלה והכרטיס הוא 6200 כמו שאתם זוכרים שיש לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  14. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by HellWarrior,

הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Idanp,

איך מבצעים VMOD לכ.מסך? והאם זה מסוכן?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  17. אממ אולי תרצו להסתכל כאן: http://www.digital-daily.com/video/peredelki/ הם לקחו את ה6600 של לידטק ואת ה6200 של ספרקל, צרבו ל6600 ביוס אחר מבחרה אחרת - ספרקל ואסוס ובכך הצליחו להגיע לOC גדול יותר בליבה - הספרקל ביוס אפשר להם להגיע ל500/733! מה450/720 שהם הצליחו לפני. ב6200 הם גם צרבו את אותו הביוס והצליחו להביא אותו ל500/700 מ 450/700 ללא VMOD ממה שהבנתי. אין לי מושג למה זה קורה זה גורם לOC יציב יותר. מפורומים שביקרתי בהם זה פשוט פועל. למישהו בא לנסות? מסתבר שיש יתרון בצריבת ביוס)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by ed1,

האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  19. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

20. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by Shbd,

יש לי: Intel Pentium 4A Northwood, 2266 MHz Intel Billings 2 D845EBG2 הטמפ' עומדת על 30 c גם למעבד וגם ללוח....... הבנתי שעושים oc דרך הביוס, נכנסתי ואני לא יכול לשנות כלום.... עידכנתי תלוח מהאתר של Intel ולא עזר...... האם יש דרך לעשות oc?????

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by shloosh,

אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by Becks,

חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.