עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by the king2006,

אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  3. בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. היום הורכבה המערכת. 965p DS3 E6420 leadtek 8800GTS 320mb WD 250 AAKS אין קירור על המארז Chieftec Bravo קירור על המעבד: AC freezer 7 pro הנה תמונה מאוורסט: http://img510.imageshack.us/img510/2482/gfdsgedw8.jpg הטמפ' של לוח האם מאוד לא הגיונית! נכון, חם היום, אבל לא עד כדי כך! 55 מעלות?!

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Klayhamn,

בשעה טובה, יש לי את כל הרכיבים של המחשב החדש (חוץ מהספק): 1. AMD SEMPRON 2600+ 2. DFI LANPARTY NF3 השאלה היא, האם להשתמש ב-STOCK COOLING שמגיע עם הסמפרון - או שמא כדאי לי לקנות קירור טוב יותר (אם כן, אז מבחינתי יש שתי אופציות: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 64 ב-160 שקל או 2. THERMALRIGHT XP-90 + מאוורר שיחד יוצא קרוב ל-300 שקל השאלה היא מה כדאי לי לבחור, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן לעשות OC מ-1.6GHZ ל-2.5GHZ ?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Michael,

כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים. היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!). אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מ…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Idan-h,

קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. 1. מרחתי היום גריז טרמי (רגיל לא משהו מיוחד) ורציתי להודות ל - Bug2000 שעזר לי 2. הסלרון הוא 800 ועכשיו הוא 880 ומהעלות הם אחראי שעה וחצי של Burn In Wizard של Sandra Full Load הכי הרבה שהגיע וזה היה לשניה אחת זה היה על 64 אבל זה היה כמעט קבוע על 59-62 Idle 32 לוח Full Load 33 Idle 28 זהו - מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by dor700,

עשיתי אוברקלוק של 4% להכל (תוכנית שבאה אם הביוס הכי גבוהה ) עכשיו איך אני עושה יותר ? נגיד את המעבד במקום 2.8 ל3.00? ולא 2.805 ? ובקשר לכרטיס מסך יש לי את הקירור STOK מאוורר אם מפזר חום, הוא פועל על 500MHZ יכל עד 800MZל3D ו200MH ל 2D יכל עד 800MHZ ולזיכרון 800MHZ יכל עד 1200MHZ בקשר למפרט... P4 DUAL CORE 2.8 INTEL M BOARD 875PBZ 800MHZ שני כרטיסים של 512 400MHZ(פועלים על 333MHZ)י N-VIDIA 6600GT LEADTEK אם חסר משהוא? תמונה...

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by EagleX2,

שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Access Denied,

למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by pc student,

האם זה אפשרי ואיזה חומרים אני צריך?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 6800gt gigabyte 1gb ddr 400 a-data chenbro רציתי לדעת אם אני אצטרך קירור למעבד אם אני אעלה אותו ל2200 מגהרץ? הטמפ הנוכחית של המעבד היא 37 ואני מעוניין רק באובקלוק למעבד ואני מקווה שלא צריך להתעסק עם מכפלות ותזמונים של זיכרון כי זה ממש מפחיד אותי אז בבקשה תעזרו לי ותענו למה ששאלתי

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by NeTBaLL,

יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. 1) העליתי מתח ל1.40 ב3.70 האם זה תקין? 2) אני בודק יציבות בORTHOS/OCCT ונכשלתי עכשיו בבדיקה אז במקום להעלות מתח שיניתי את התזמונים המקוריים(4-4-4-15) ל5-5-5-15 וזה יציב עכשיו מה זה אומר השינוי תיזמונים הזה? קישור לאתר הזכרונות http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 אני במתח 2.10 להוריד או להשאיר? 3) הכרטיס מסך שלי 8800GT בOC 757/1836/960 האם זה סביר או שיש לאן לשאוף? מפרט בצד תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]

21. Started by Krazy-Hawk,

שלום, קודם כל חושב לציין כי אני לא אוברקלוקר, אולי רק בקטנה לכרטיס מסך אבל זהו. הכוונה לקדמת המארז - מאורר שיכניס אוויר... אחד שמוציא יש כבר בסטוק. רציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאורר 120 מ"מ למארז CI-6a21 של קומפוקייס. אז ככה: במידה וכן כדאי להוסיף א. תמליצו לי על אחד הכי שקט שיש, לא רוצה ולא צריך עם אורות ושטויות, אחד עם תוחלת חיים ארוכה. ב. האם המסנני אבק שיש במארז זה ימנעו לגמרי כניס של אבק ? ג. בשביל מה בכלל צריך מאורר מקדימה ?? תודה.

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by BigT,

אני מחפש מארז לפרוייקט גמר שלי שיכלול בין השאר חיתוך חלון והוספת מאווררים - האם מישהו יכול להפנות אותי למארז זול, פשוט וטוב - מומלץ בסביבות ה - 200 ש"ח (מומלץ FULL TOWER אבל לא מצאתי אחד ב 200). אודה מאוד אם תשלחו תמונות ו/או פרטים (אם אפשר באשור חיפה) תודה מראש, תמיר.

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  23. אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by IceGil,

או שצריך לקנות קירור

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  25. כתבתי ת'רד אתמול ולאחר ש"נמחק" כתבתי אחד חדש בבוקר וגם הוא נעלם ...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים