עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. Started by roma,

שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  4. שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המשאבה של מערכת קירור המים במחשב עובדת.. האם זה על כוח צנטרופוגאלי? (כוח סיבובי) ואם כן, בעזרת מה הוא מסובב את המים? תומר.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. יש לי כרגע מעבד AMD 2500 עם ההיטסינק המקורי שלו, והטמפ' הם על הפנים: 47 במנוחה ו53 במאמץ. כל החוטים מסודרים ויש סירולקציית אוויר טובה במארז, והטמפ' הגבוהה של המעבד היא כנראה בגלל ההיטסינק המעפן. עכשיו, יש ב-COMP-IL מבצע, שבו הם מוכרים וולקנו 8 ב-60 ש"ח, והמחיר ממש מתאים לי.: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTETV8SLSE&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 אם אני אחליף את ההיטסינק שעכשיו יש לי אותו בוולקנו 8 הטמפ' של המעבד ירדו? בכמה לדעתכם הם ירדו? ועוד משהו: ההיטסינק שהבאתי אליו לינק מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובבקשה אל תתחילו להמליץ לי על היטסינקים אחרים, אני כבר מודע לזה שיש היטסינקים טובים יותר מהוולקנו 8 שעולים רק 60 ש"ח יותר, אבל אין לי 60 ש"ח להוסיף אז אני לא י…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

יש לי תחושה שהוא יתחיל להעלות להבות בקרוב.... טוב אז אין לי מושג מזה Aux1 אבל כתוב לי שם שהטמ"פ שלו זה 71... מה לעזעזל זה Aux1 ומה אני יכול לעשות..???? בבקשה תעזרו ליייייייי תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  8. המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by Arik.G,

שלום לכולם!!! שאלה שלי היא כזאת, יש לי מחשב פנטיום 3 עם 8 מאווררים (אני יודע שלא צריך, אבל משמעמם לי בטירוף). ועכשיו השגתי מאוורר של ספק ישן של 486 12 ס"מ שמוציא כמות אדירה של אוויר וכמעט ולא רועש. ואני רוצה לשים אותו בצק של המארז שיקרר את כל הכרטיסים (יש לי מודם ADSL פנימי ). ורציתי לדעת האם אני מסתקן או לא? הספק שלי הוא של HEC 300W . במחשב יש סידי רום, צורב ודיסק קשיח אחד. הספק המאוורר הזה הוא 3W

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by aviv00,

אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצ אבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTAT השאלה לאיזה אני צריך להשים לב ? האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלו איזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. היי המערכת שלי ממש לא יציבה לאחרונה, וגם לפני זה היציבות לא הייתה בשמיים לאחרונה חשבתי שאולי המתחים של רכיב אחד או יותר לא נכונים, ורציתי להתיעץ איתכם. אני אצרף תמונות של החלק של המתחים ב-BIOS וכן של תכנת הניתור מתוך ה-WINDOWS. אני אפרט פה את הבעיות שקיימות: הבעיה העיקרית היא שכאשר חום ערכת השבבים עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב נתקע. וזה מצב שמאוד קל להגיע אליו, מספיק שאני מכבה את המזגן ותוך כמה דקות המחשב תקוע. דבר שאולי קשורי הוא שפחות או יותר מאז שיש לי 3 דיסקים SATA וביצעתי עדכון BIOS (שאגב פתר בעיה אחרת שממש הציקה) תכנת הניתור טוענת שמתח ה-NB נמוך מדי (אני אצרף תמונה) למרות שהבעיית חום היתה קיימת גם מקודם רק בצורה פחות חמורה. (לפי DFI, העדכון בעצם שדרג גרסה של ה-RAID B…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. maxtor 6v200E0: 39 GPU VRM: 64 GPU ambient:46 GPU: 56 CPU: 41

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by manbot,

ב3dmark2k1SE איזה 5 שניות אחרי שאני מפעיל את הבנצ'מארק הוא יוצא בprime95 בערך 3 דקות ב torture test ואז ווינדוס אומר לי שהיתה בעיה בprime95 ויוצא מהתוכנה זה יכול לקרות רק בגלל שהתדר עבודה גבוה מדי? (1800@2253) או גם בגלל תדר זיכרון שלא יציב בFSB125? תודה מראש, manbot

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  15. לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. אני מתכנן OC רציני

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי מארה"ב מעבד 3500+ לסוקט 939 בגירסת retail אבל עדיין אין לי לוח אם מתאים (אני ממתין ללוחות nforce4). איך אני יכול לבדוק איזה ליבה יש למעבד (winchester או newcastele) מבלי להתקין אותו? מישהו מכיר אתר שבו ניתן לבדוק זאת על פי המספר הסידורי? תודה

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  18. שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by atomic rooster,

אהלן. אני קונה בקרוב מחשב משרדי ורציתי לדעת אם הקירור הנ"ל שווה משהו . המעבד יהיה AMD Athlon 5000 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 (אני קונה בפנדה) בתוספת של עוד 40 שקלים אני יכול לקנות משהו של AC. יש שינוי מהותי בין השניים? תודה לעוזרים.

20. Started by cupra,

ראשית מילה רעה ל asus שסיבכו את העסק, הגדרת ה pat בביוס מסורבלת ולא מובנת. בביוס קיימות 2 הגדרות שנוגעות בעיניין, הראשונה נקראת: תחת הגדרת הציפסט יש performance acceleration mode ומוגדרת כ auto או enabled, פה הסירבול, כל אדם יכול להבין שזה בעצם ה pat, מה גם שהדבר לא מוזכר בביוס או בחוברת ההוראות, וזה לא. ניסיתי לבדוק את העיניין ולא היה ולו תוצאה 1 שונה בין 2 המצבים. תחת האפשרות השניה שנמצאת בביוס היא performance mode וניתנת לשינוי כ auto ו standard ו turbo, דווקא האפשרות הזו נראית ככיוון הטיימינג של הזיכרונות, מה שהסתבר כלא נכון. כדי להיות בטוח שאכן זו אפשרות ה pat נשארתי במצב auto הבאס התכוונן ל mhz הדיפולטי של הזיכרונות שלי 250 ( 3.75ghz ) והורדתי תיזמונים מ 3-4-4…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. Started by morx,

יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת לגבי אפשרות ה OC שלו האם בעידכון ביוס או בתוכנה וגם בנושא הקירור כי שמעתי שקשה לשים לא HSF חדש בגלל הSHIM שלו. וגבי קירור זכרונות

24. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by n1ka,

שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.