עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJ_Yaniv,

יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by see4,

יש לי את המערכת בחתימה , בקיצור זיכרון 1GB VALUE 667MHZ שנותן באובר 745MHZ ו 7900GT , אני מעונין לשדרג זיכרון ל SuperTalent - 2x1GB DDR2 kit T800UX2G4 זה זיכרון עם תיזמונים הדוקים ...שיכול לעשות 1100 ב 8-4-4-4.0 השאלה שלי היא מה עדיף לקנות זיכרון זה ב 1700 או עוד כרטיס ל SLI ב 1400 ... נ.ב: לא ידעתי איפוא לשים תרד זה אז סליחה אם זה במקום הלא נכון....

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by zombie,

מקווה שזה הפורום המתאים אם לא אז אני מצטער ועכשיו לבעיה :שכאני רוצה להכניס את המחשב לשנת חורף (hybinette) (נדמה לי שהוא זורק זיכרון לRAM ואז ככה הוא עולה מהר? בקיצור כשאני עושה את זה כשהוא על OC אז אחריי כמה זמן הוא נדלק לבד אבל לא מופיע שום דבר על המסך והנורה של ההארד דיסק לא מהבהבהת... כשאני חוזר למצב רגיל בלי OC הוא נדלק כמו גדול חשבתי אולי זה יכול ליהיות קשור למתחים וכאלה אז בחרתי בפורום הזה, שוב סליחה אם זה לא מתאים פה... אז המתח של המעבד הוא 1.42500V תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by davidreznic,

http://service.futuremark.com/home.action?resultId=334896&resultType=19 המעבד על 3200MHZ הכ. מסך: ליבה 650MHZ, זכרונות 2000MHZ

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by elad76,

קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by eegg,

מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by premier,

הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by m.l,

יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by danik,

מה טמפרטורת העבודה האידיאלית של מעבד AMD1100 בלי OC בנתיים ומהיא טמפרטורת העבודה של הלוח ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by waizman,

יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by aviv00,

אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצ אבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTAT השאלה לאיזה אני צריך להשים לב ? האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלו איזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by navk2,

המערכת של כרגע על 280 באס כך שהמעבד על 3.5GHZ (לא כמו שרשום לי במפרט). משום מה אני לא מצליח לעבור INTEL BURN TEST, אחרי כמה דקות בדיקה הוא זורק אותי למסך כחול, חשבתי לפרש את הקובץ DUMP אבל אני לא יודע איך... ניסיתי ORTHOS גם שם אני לא עובר. המעבד על 1.3250 שאר המתחים על סטוק. תדר הזיכרונות על 840. (המחלק הוא 3) את רכיבי המערכת אתם יכולים ליראות במפרט. עוד כמה דברים שחשובים להגיד, אני כבר כמה זמן על התדר הזה והמערכת לא קרסה, ואני מאמץ אותה דיי חזק. בקריסה עצמה המעבד נמצא על סביבות 40-45 מרחק מה- TJMAX.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אהלן, בדיוק קיבלתי את המחשב שלי שבא עם AMD Phenom X4 945 עם הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro. בדקתי עכשיו טמפרטורות עם Everest והמעבד מראה 80 מעלות כאשר כל ליבה על 40 מעלות, האם זה תקין ? ולמה יש הבדלי טמפ' בין הליבה למעבד עצמו ? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. maxtor 6v200E0: 39 GPU VRM: 64 GPU ambient:46 GPU: 56 CPU: 41

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  17. לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by pyaniv,

שלום, אני לא מבין גדול בקירור. המחשב שלי נמצא בחדר השינה ומרעיש בצורה יוצאת דופן יש לי AMD ATHLON 64 3000 s-939 GIGABYTE K8NS NVIDIA ALBATRON 6600GT (מרעיש באטרף) כרגע יש על המערכת קירור סטוק אני לא רוצה אוברקלוק, רק מחשב שקט מאוד מאוד... הייתי רוצה שתציעו לי בבקשה את פתרונות הקירור האופטימאליים על מנת להגיע למחשב ***דומם*** שיכול לפעול ברקע בלילה ושאוכל להירדם גם... המון תודה !

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by x-pac,

קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by muki1234,

היי לכולם בעקבות ההמלצות בפורום קניתי את ה COMPUCASE 6A19 . קניתי גם מאוורר נוסף Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan . רציתי לברר איזה מאוורר עדיף לשים מקדימה ואיזה מאחורה, את ה Thermaltake או את המאוורר שמגיע עם המארז ? האם המאוורר הקדמי או האחורי צריך להיות חזק יותר (או שזה לא משנה). המון תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by omrid14,

טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by n1ka,

שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים