אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IC7 וכל פעם שאני רוצה לעלות לAGP את הmhz אזז הכרטיס קול לא עובד יותר זה כאילו הווינדוס לא מזהה אותו יותר ואזז כשאני מחזיר לסטוק הכל עובד שוב ? זה נורמלי ?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC גדול יותר מה- 3.4 שיש לי כרגע, משמע לקנות איזה קירור אוויר טוב כמו Mugen2 ולהרביץ לכיוון ה- 4+. זה לא יהיה 24/7, אני רק רוצה לראות לאן אוכל להגיע. השאלה שלי היא כמה מתח אוכל להעלות למעבד ולכל רכיב נוסף אחר במקסימום (NB, SB, HT וכו'). (אל תגידו לי "למה לקנות MUGEN2 אם אתה רק רוצה לפעם אחת", כי לאחר שאבצע את ה- OC אני רוצה לעשות אחד 24/7 כי מה שמגביל אותי זה הטמפ'.) תודה מראש חברים!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום :ס אבא שלי הביא לי ראדטיאור של פיאט פונטו בגודל 17x20 שעשוי מאלומיניום, ותכננו השבוע לבנות את הבלוק למעבד מנחושת. עכשיו שמעתי שזה יכול לגרום לבעיות עם האלומיניום והנחושת.. למה זה יכול לגרום? זה עד כדי כך קריטי? :-\
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי מה קורה היום קניתי את הביג טייפון וכולי מיתרגש חח טוב אז מה שקורה זה ככה היתקנתי עשיתי כול מה שצריך הדלקתי את המחשב עכשיו הטמפ ירדה מ 55 ל 40 42 המהירות שהוא מיסתובב זה רק 1339 זה נוראה חלש מה לעשות זה נורמלי?! בבשקה עזרה!!!!
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני בודק דרך הדרייברים של NVIDIA. יש לי קירור צלעות מקוריות ומאוורר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב אם מעבד celeron 3.06 ועליו המאורר המקורי של INTEL הבעיה היא שהוא עובד על חיישן ככול הנראה אני פשוט רוצה שיעבוד יותר חזק גם בטמפרטורה נגיד ב40 שיעבוד כמו שהוא עובד ב50 שזה ממש הבדל משמעותי אז אם יש אפשרות כתבו לי ואני תמיד מעדיף שלא להתעסק אם האלקטרוניקה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת את הפרטים הטכניים של הכרטיס (מצאתי באיזה אתר, אבל לא בטוח שזה נכון) כדי להתכונן לOC. עד איזו מהירות רצוי לעשות OC בלי לפגוע בשום דבר? איזה קרור מומלץ לקנות?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה יותר טוב ל Oc ddr2 ? ddr3 ? אני חייב לדעת מה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקע, אז קיבלתי תמחשב החדש, ואיתו לוח NEO4 פלאטיניום של MSI, עם מתח מקסימלי לזיכרונות של 2.85, עכשיו אל תתחילו לשאול למה לקחתי מתח כזה עם הזללנים האלה (ספיד פרימיום 3500). אני לא הולך לעשות אוברקלוק לתדר ואני רוצה להבהיר זאת כרגע. אני לא חושב ש 2.85 ממש יגרום להם לפלוט הרבה חום, אבל בכל זאת, אם כן, הם על סלוטים 1+2, כלומר הגולדן אורב מעיף עליהם קצת אוויר (לעזאזל הוא גדול, וחוסם את סלוט 1 מגישה ;D) (כן, אמרתי גולדן אורב ולא ביגטייפון!) הם כרגע על מתח 2.8 (+0.2 מהסטוק) ויש אפשרות להוסיף 0.05, הם כרגע על 2.5-3-3-8 1T לאפס תביוס זה לא בעיה בלוח הזה, יש BIG RED BUTTON ליד השבב ביוס שמאפס ת CMOS עכשיו, לכמה לשאוף איתם ומה להדק? (עם A64 TWEAKER, אלא אם כן אתם ממליצים בחום מהביוס…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב החלטתי לקחת MUGEN II המומלץ אולם הוא לא במלאי בחנות ולא יהיה גם עוד חודש - אני צריך אלטרנטיבה בסדר גודל של המחיר הזה החנות היא SKYPC אבל אמרתי להם שאם אני ארצה משהו שאין להם אני אקנה ואביא להם להרכיב תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש שמועות בזמן האחרון על המאוררים של אינטל שהם לא הכי מקררים את המעבד ויש תחליפים מה אתם אומרים זה נכון. ואם כן אז איזה מאוורר כדי לקנות
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
מה דרוש כדי לעשות OC למעבד? 1. צריך לוח אם בערכת שבבים Z ומעלה לדוגמה: Z170. (אם יש לכם את האפשריות שמוצגות בתמונה שבהמשך המדריך אז אתם כן יכולים לבצע OC למעבד, יש לוחות מתקדמים יותר שכן מאפשרים OC) 2. כל מעבד מתאים ל-OC אבל אם המעבד עם מכפלה פתוחה אז הרבה יותר קל לעשות לו OC. 3. צריך הרבה סבלנות ולהיות זהירים. 4. קירור מאסיבי אשר יספיק לקירור המעבד לאחר ביצוע OC. כדי להתחיל בביצוע ה-OC צריך להיכנס ל-BIOS של לוח האם. כדי להיכנס ל-BIOS צריך להפעיל את המחשב וישר ללחוץ על Delete או על אחד מלחצני ה-F במקלדת עד שיעלה לכם ה-BIOS. לאחר שלחצתם על Delete או על אחד מה-F במקלדת ה-BIOS אמור לעלות. לכל לוח אם יש BIOS משלו, ה-BIOS משתנה מלוח ללוח ישנם נוחים יותר וישנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח שיש במיפרט... מישהו יודע מה הטמפ' הגבוהה ביותר שבטוח להגיע איתו??? כרגע במאמץ וOC ל500 לזיכרונות ול2250 למעבד והורדת מכפלה ל4 ללוח הוא מגיע בשיא ל50 מעלות...זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הימים החמים של אוגוסט הובילו אותי למסקנה שהגיע לעבור לקירור מים, בכל אופן את החלקים העיקריים כבר בחרתי, מה שאני מבקש זה עזרה עם החיבורים צינורות וחיבורים לבלוקים. אני פשוט לא מצליח את כל הקוטרים השונים וסוגי החיבורים השונים. הנה מה שחשבתי בינתיים : דרך אגב המארז הוא CoolerMaster 690 והתכנון הוא להרכיב את כל המערכת בתןך המארז ולא מבחוץ. אשמח להצעות תגובות
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני קניתי את המארז הזה בימיוחד שיהיה לי משחב שקט... אבל המאוורר של המעבד שרשום לי בפרטים עושה רעש שמטריף את השכל.. מה אני עושה? לקנות מאוורר אחר? או אפשר לסדר את הקיים?
-
- 14 תגובות
- 659 צפיות
-
-
AMD Athlon 4400+ יש לו את האפשרות? אם איפו שעושים את הOC יש שם אפשרות לשנות את המכפלה אבל לא להגדיל מ 4.0 ל 11.5 גם ב EVEREST כתוב שהמכפלה היא מ 4.0 ל 11.5
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי בבית כמה מאווררים שסתם יושבים לי על המדף 2 TT של 130mm (הכתומים) 2 Arctic Cooling מדגם PWM של 120mm 2 זלמן 80mm 1 Coolermaster 90mm שפירקתי מהסטוק של הקירור שישב על הQ6600 (דווקא מאוורר חזק) ועוד 2 80mm ג'נריים. אבא שלי הביא לי חלון פרספקט אז אמרתי על הדרך נחבר גם אותם. כרגע יש לי במחשב 2 120 זלמן מקדימה שמכניסים TT 120 בגג שמוציא ועוד 120 ג'נרי מאחורה (אבל בדיוק היום הוא נשרף) תביאו עצות
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מעבד athlon amd 1300 לוח אם Gigabyte GA-7IXE4 על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב) אז ככה... הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40. הדלת של המארז תמיד פתוחה.. האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך??? ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.? תודה.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה חברים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-