אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחליף את הפדים התרמיים על הזיכרון של הGPU שלי ואני צריך פדים בעובי של 2מ"מ ו3מ"מ אבל לא מצליח למצוא בארץ כלום, למישהו יש מושג אם יש חנויות אלקטרוניקה או משהו שמחזיקות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
-
אם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם, באמת השתדלתי לחפש מידע בנושא בפורום שלכם כדי שלא אשאל שאלה שכבר עניתם עליה 500 פעם, אבל לצערי רוב הדברים כאן נשמעים לי כמו סינית.. יש לי לפ טופ של HP שהמאוורר שלו דפוק, רעשים, מתחמם ונכבה.. ל HP אין מאוורר מהסוג הזה (עצה- אף פעם אל תקנו מחשב מחודש, אבל אתם כנראה כבר יודעים את זה) ראיתי מודעה של אופיס דיפו של משטח קירור עם 3 מאווררים, כנראה מניחים עליו את המחשב (??.?( מישהו מכיר ויכול להמליץ לי או שאני זורקת את כספי לשווא? תודה וחג שבועות שמח.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התמונה מדברת בעד עצמה. תדרי מקור: 400 ליבה, 490 זכרונות, תוצאה מקורית- סביבות ה 4500 תדרים חדשים: 580 ליבה, 567 זכרונות, תוצאה חדשה- אתם רואים :] *זה לא הגבול של הכרטיס, פשוט המטרה שלי הייתה לעקוף את ה 6000, ושם להפסיק. עשיתי את זה ובגדול, כפי שאתם רואים בדיקת אטיפקטים ב ati tray tools לשעתיים לא העלתה אפילו בעיה אחת, העסק יציב לגמרי. קירור: Arctic cooling ATI silencer 5 rev 2 טמפרטורות: 38-39 במנוחה, ו 57 במאמץ (פעם אחת עלה ל 59, אבל ירד חזרה)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל. יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז. תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט. אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה. עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בחיתוך מתכת ומוכן לעזור לי לעשות חלון בדלת המארז מכיוון שאין לי את הכלים ואת הידע הנחוץ. אודה לכל עזרה שתבוא ;D
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
רק שיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסוס על מארז COMPUCASE על הלוח יש אפשרות לחבר את המאוורר של המארז כך השמהירות שלו ושל מאוורר המעבד תשתנה בהתאם לטמפרטורה עומס עבודה וכו'. כשאני מחבר את המאוורר של המארז ללא שימוש בתוכנה (מסיר את הדרייבר) אז הוא פועל מהר ולא בעיה אך באמצעות התוכנה הנ"ל אני מקבל כל הזמן הודעות על הפסקה מוחלטת של פעולת המאוורר לסירוגין (לפעמים עובד לפעמים לא עובד בכלל -0. האם למישהו יש מושג מה יכול להיות מקור הבעיה? הכל נראה תקין. המאווררים תומכים לחלוטין בתקן שבחיבור המיעוד על הלוח (3 פינים)
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
מעוניין לבנות מארז אבל התקציב לוחץ לכן מעוניין לקנות 3 של 120 מ""מ ב20 ש"ח מKSP מישהו קנה אותם ויש לו הערכה: 1) על מידת הרעש שלהם 2) ספיקת האוויר 3) סל"ד תודה מראש למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
-
- 15 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל משו זול כי אני סך הכל משחק CS ואולי פה ושם GTA אבל בקושי, וחשבתי על ה9550 שעולה 500 של ELSA בגרסה של ה128ביט 128זכרון. מהירות הליבה המקורית שלו היא 250 והזכרון 400, יש לי מארז של סופרטאלנט 5 מאוררים + היטסינקים קטנים מנחושת של TT שאפשר להדביק לזכרונות והטמפ במארז מאוד נמוכה, מישהו יכול לשער מה הפוטנציאל של כזה כרטיס? מישהו ניסה כבר או שיש לו את הכרטיס ויכול לספר לי בכללית איך הוא? כמה הוא מוציא בבנצ'מארק?
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
בחיפושי אחרי עוד מאורר למארז כי הלוח קצת חם ראיתי קירור לזכרונות וזה חדש לי אני אשמח לקבל מידע טיפים וידע מהתנסות שלכם ובכלל האם זה השפיע מהרגע ששמתם נ.ב אני חשבתי להוסיף עוד 80X80 למארז יש לי 3D ARURA
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ניסה לקרר את המחשב שלו ע"י אקווריום עם שמן תינוקות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm מחפש בנרות
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט עם מודל פלטיה רציתי לדעת עד כמה הוא יכול להוריד לי את הטמפ' בעוצה של 12W הפלטייה עצמו בעוצמה מלאה של 70W יכול להוריד מתחת ל 0 רציתי לדעת רק עם הוא מקרר טוב או לא?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות OC לא רציני עם המפרט הנוכחי אבל המחשב שלי מסרב בכל תוקף!! עד 220HT הוא מוכן לקבל. אם אני מנסה להגיע ל225 ומעלה המחשב נכנס ישר לקיפאון בלי לחשוב שנייה מיותרת!! (אגב לא נגעתי בשום דבר אחר, לא מתחים ולא נעליים). למישהו יש מושג מה חוסם אותי פה?? אני מתאר לעצמי שזה הלוח אם או הזיכרון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משם הזמנה של הDD RBX + גריז דיאלקטרי שעולה שם 0.89$ ל5 גרם, שבארץ למצוא את זה זה סיפור... אני רוצה לדעת איך הולך המשלוח שלהם וכו'... תודה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-