עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by LinKinG,

המעבד שלי זה 2.6 800 P4 והלוח זה ASUS P4P 800 DELUX

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by hzhz24,

אני כנראה קונה כל שאר הדברים כבר יש ברשותי. מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מחיר סופי: ¤1426 וקירור יש לי OCZ VENDETTA 2. השאלה היא שאני רוצה לעלות רק תמכפלה ולתת למעבד מתח לדוגמא להגיע ל3.6 אז מכפלה לשים על18 ומתח בטח יהיה צריך 1.5 או 1.45 . מה אומרים זה בסדר? כל עוד הטמפ' תיהיה טובה אין בעיה לעלות את המתח מעל המותר.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Supra Man,

המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by ChampTheDog,

מה כדאי לי יותר בשביל oc? ?512MB A-DATA? DDR 500 ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? DDR 400 יש בינייהם רק 40 שקל הבדל ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת בשביל oc והלוח אם ?K8NS-Ultra (s939) של GIGABYTE תומך בddr 500? עריכה: אני יוכל לשים על הזכרונות שהזכרתי פה קירור כן?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$. המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג. חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]: Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95 x = $79.95 MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue $17.95 x = $17.95 Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black $28.50 x = $28.50 Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2 $54.95 x = $54.95 Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro $16.95 x = $16.95 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - B…

8. Started by Kiru,

היי, אחרי כמה שעות של עבודה, המחשב שלי מתחיל להרעיש מאוד. כניראה שכל המאווררים עובדים במלוא העוצמה, כי מרגישים שגם המחשב והשולחן רועדים. מדובר בעבודה סטנדרטית לחלוטין שלא מאמצת את המעבד, אבל החדד לא ממוזג. כרגע, כשהחדר ממוזג (טמפרטורות: מעבד 49, אזור ראשון 39 ואזור שני 38), הרעש אמנם חלש בהרבה וכבר אין רעידות אבל הוא עדיין מורגש מאוד. נתוני המחשב: מעבד Pentium D 3.4, לוח אינטל D945GNTL, ספק 300W או 350W של HEC ומארז ג'נרי עם 2 מאווררים. השאלות שלי הן אלה: 1. האם הרעש החזק נורמלי למחשב כזה? ככה צריך להיות? 2. מה ניתן לעשות כדי להפחית את הרעש באופן משמעותי? האם להחליף ספק? להתקין מערכת קירור חדשה למעבד? שניהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by shloosh,

ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

11. אז ככה אני מתלבט בין שלושה קירור אוויר חדשים למחשב Socket 462 אז ככה סיירתי קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי לטעמי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4258 כולל מאוור 80 מ"מ מסוג טוב. או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12467 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 כולל מאור 80 מ"מ מסוג טוב. תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?

14. אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום,קראתי פה בפורום כמה הודעות על הקטע של התזמונים של הזיכרונות לאומת המעבד או משהו לא הבנתי כלום חוץ מזה שצריך לשמור על טמפרטורה נמוכה בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי המחשב שלי: לוח אם: asus p5gd2 915 מעבד: intel 3.0 ghz lga 775 מארז: Modern Life Style XaserV Series- Damier V6000A Aluminum Series ספק כוח: OCZ PowerStream 520w קירור המעבד: Thermaltake Big Typhoon אממ לעוד פרטים יש בחתימה שלי לינק... עכשיו הטמפרטורה שהביוס מציג נכונה? כי הוא מציג לי 57 מעלות... ואני עם הThermaltake Big Typhoon

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. אני מחפש קירור טוב למעבד אני סוף סוף לוקח סיכון ורוצה לעשות OC זה מגרה אותי שאני רואה אנשים מעל ל-3GHz עם מעבד כזה, ואני תקוע בסטוק. איזה קירור עדיף בסכום 500 ש"ח, כמובן אני מחפש משהו טוב אבל לא צריך להישתמש בכל התקציב. המעלות כרגע עומדות במנוחה עם קירור סטוק על: CPU-1 34 CPU-2 35, במאמץ בערך 47-48 לשני המעבדים. חשוב ליזכור שעכשיו קיץ וחם. תודה לעזורים!

17. Started by DJPOWER,

הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך ג'יגבייט 8800 GTS 320MB אני מבסוט מהכרטיס,משרת אותי נאמן,שיחקתי בכל המשחקים החדשים ללא בעיות רק הגברתי את מהירות המאוורר ל-85 אחוז שיהיה קריר יותר עם RIVATUNER אתמול סתם הסתכלתי בביוס של הלוח אם וראיתי שיש אפשרות כנראה לעשות OC לכרטיס מסך היה רשום VGA עם שלוש אפשרויות: 1.auto 2.fast 3.turbo מסומן אצלי על אוטומט,לא שיניתי האם כדאי לשנות למהיר או טורבו?,מישהו מכיר את זה או עשה? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Ran B,

אז.., היום נכנסתי לPCH, לפני כמה דקות.., וראיתי משהו חדש בעיינים.., קירור חדש.., וכמובן לא הייתי הכי מופתע שראיתי ששמו מנוע של מטוס סילון על ההיטסינק.. ;D אז מי יודע מידע על המוצר הזה.. http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm לא כי אני רוצה לקנות.., מידע כללי..

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by the_lighting,

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 675 ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4175 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN 85 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 395 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,430 ש"ח X2 סה"כ 1,910 ש"ח

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by Ido.G,

טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.