אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ויעצר ככה ב3800MHZ 4000MHZ +- עם טוניק טאוור.. או שבגלל שהבאס שלו 200 וזה בעצם יותר באס לעלות הוא יעצר לפני..? מקווה שהבנתם תשאלה..(בהנחה שחלקים אחרים לא עוצרים..)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצ אבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTAT השאלה לאיזה אני צריך להשים לב ? האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלו איזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המערכת של כרגע על 280 באס כך שהמעבד על 3.5GHZ (לא כמו שרשום לי במפרט). משום מה אני לא מצליח לעבור INTEL BURN TEST, אחרי כמה דקות בדיקה הוא זורק אותי למסך כחול, חשבתי לפרש את הקובץ DUMP אבל אני לא יודע איך... ניסיתי ORTHOS גם שם אני לא עובר. המעבד על 1.3250 שאר המתחים על סטוק. תדר הזיכרונות על 840. (המחלק הוא 3) את רכיבי המערכת אתם יכולים ליראות במפרט. עוד כמה דברים שחשובים להגיד, אני כבר כמה זמן על התדר הזה והמערכת לא קרסה, ואני מאמץ אותה דיי חזק. בקריסה עצמה המעבד נמצא על סביבות 40-45 מרחק מה- TJMAX.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני נותן ל ATI tool להעלות לו את המהירות ולעשות בדיקת ארטיפקטים. טוב... הכל הולך סבבה, זה מעלה כל פעם באיזה 10 MHz ואין בעיות... אבל פתאום התמונה קופאת, אחרי כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא מגיב. והקטע שאין ארטיפקטים או משהו... יש מצב זה בגלל הספק כוח שלי? 400W ג'נרי... תאמת לא נראה לי כי אין לי מפרט חזק משהו. וזה לא קרה פעם אחת, זה קרה כמה פעמים. וגם כשהעליתי איזה 15 MHz בליבה ובזכרונות והפעלתי 3dmark05 אז גם אחרי כמה דקות המסך נכבה והמחשב הפסיק להגיב. אבל שזה בסטוק אין בעיות... (זה כולה 15MHz פחות... זה כזה משמעותי?) יכול להיות שזה בעיה בטמפרטורה? אין לכרטיס הזה חיישן נכון? או שזה רק אצלי? (הכרטיס של PALIT) ואגב, איך אני פותח לו צינורות? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן, בדיוק קיבלתי את המחשב שלי שבא עם AMD Phenom X4 945 עם הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro. בדקתי עכשיו טמפרטורות עם Everest והמעבד מראה 80 מעלות כאשר כל ליבה על 40 מעלות, האם זה תקין ? ולמה יש הבדלי טמפ' בין הליבה למעבד עצמו ? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הייתי צריך לסדר ולהתקין על מחשב כזה ווינדוס ,אין לי ניסיון עם הסידרה הזאת של אינטל אבל הופתעתי לטובה אחרי שהתקנתי תווינדוס וגיליתי שהמעבד מראה דווקא ביצועים יפים.עכשיו לבעיות: 1.על מחשב הותקן כרטיס חדש(יחסית למחשב) מסוג gforce 5200 fx gigabyte 128 mb אין לו מאוורר אלא רק היט סינק והוא לוהטטטט 2.המחשב פועל יפה מאוד אבל קיבלתי אותו על pentium 3 500 mhz ובאברסט הוא מראה בסוגריים שהתדר האורגינל הוא בעצם 1000 mhz הלוח אם הוא של אסוס לפעמים שמדליקים תמחשב הוא נכנס אוטומטי לביוס ומצביע על התדר וכותב בצד שעלי לשנות את התדר כיוון שהמהירויות אין תואמות האמת ששיניתי מ500 ל750 (זה האפשרויות שיש) והאפשרות הבאה היא 1000 האם זה בסדר לשנות גם ל1000? יש איזה מאוורר שיעזור לכרטיס …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי משחה טרמית את ה MX-1 עכשיו יש לי אלוכוהל רק 40% כדי להוריד את המשחה הישנה מהמעבד האם היא תירד? דבר שני עושים זאת עם קיסמי אוזניים ומגרדים לאט וחלש האם זה יגרום או יהרוס משהו במעבד? אני עושה OC ל 3.4 בקרוב ועוד שאלה קטנה צריך להוריד גם מהגוף קירור את המשחה או רק מהמעבד תודה
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
**כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש והאשכול הנ"ל הוא רק עבור הרכיבים שיהיו מעורבים ב - OC כשאסיים כאן אפתח אשכול חדש במפרטים לגבי יתר הרכיבים,התקציב שמיועד לכל המחשב יעמוד על לפחות 10,000 ש"ח. ראשית,אין לי ניסיון ב - OC אבל אחרי שראיתי את האפשרויות הגלומות בקונרו החלטתי שהפעם אני הולך על מחשב שיאפשר לי לנצלו. המטרה שלי היא להגיע עם המעבד לתדר של 3.4 עד 3.5 GHz ביחס של 1:1 עם הזכרונות. מעבד - כפי שאמרתי E6400 זכרונות - 2 גיגה ושיאפשרו לי לשמור על יחס של 1:1 עם המעבד לוח - נראה לי שאני הולך על ה - P5B DELUXE קירור למעבד - אויר ושיהיה איכותי ושקט גריז טרמי - גריז טוב ולא יקר מארז ומאווררים - חשבתי על אנטק P180,מכיוון שהוא יקר רציתי לשמוע המלצות לחלופות אבל שיהיו טובות עם סרקולצי…
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב בעוד שבועיים (בדיוק בעוד שבועיים ) וחשבתי לקנות כמה מאווררים טובים, קטודות וכל שאר הירקות. שוטטתי בפורום וראיתי שהומלץ לא פעם על ה- SilverStone FM121 ובאמת הוא נראה טוב (כנראה שישב על BT VX או Tuniq), יש לו CFM גבוה מאוד ובקר מהירות. מצאתי שני "סוגים" של המאוורר הנ"ל: http://www.frozencpu.com/products/2423/fan-109/SilverStone_SST-FM121_120mm_Case_Fan.html?tl=g33c165s358 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835220014 מה ההבדל בין הגירסא "הרגילה" לבין הגירסא עם ה-"B"? (אני חושב שצבע שחור של הבקר מהירות, אך לא בטוח בגלל המחיר) Off Topic: האם FrozenCPU היא חנות אמינה? מצאתי בה המון דברים שאני רוצה לקנות אבל חשובה לי יותר…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם ברגע שאני עושה אוברקלוק למעבד, זה נשמר במעבד או שזה נשמר בביוס? כלומר, אם אני אקח ואפרק את המעבד מהלוח אם, וינסה להפעיל אותו במחשב אחר, האם הגדרוות של האובר קלוק יהיו תקפות? בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב כנראה לצערי הקניה של המחשב החדש תתעכב בגלל חופשה לאילת.. אז בינתיים אני רוצה קירור טוב למעבד כדי לעשות OC בקטנה.. המעבד שלי זה (Intel Celeron D 320, 2466 MHz (18 x 137 יש לי קירור סטוק עם טמפרטורה גבוהה של 60 בIDLE אז תמליצו על קירור טוב בסביבות ה150 שח..
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן הגעתי למסקנה שחם מידי במארז שלי וצריך לעשות קצת רוח אני שוקל לקנות את הדברים הבאים : 2 מאווררי 80 מ"מ חזקים, עוד 120 טוב, וקירור חדש למעבד AMD 64 שלי. הגעתי לדברים הבאים (שמתי דגש על ה CFM של כל אחד ואחד.. זה מה שצריך לעשות נכון ? CFM גבוה = יותר אוויר קר?) בכל מקרה אם יש איזה משהו להמליץ לפני שאני קונה אנא הגידו כעת 1 Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 16.5% 89 ש"ח 2 Vantec Tornado 80MM Case Fan 16.5% 178 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 243 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 438 ש"ח מע"מ: 72 ש"ח שירות UPS אקספרס עם שליח עד הבית כולל ביטוח : 47 ש"ח סה"כ: 558 ש"ח זה מ PANDAS. לא ממש משנה לי …
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד אני סוף סוף לוקח סיכון ורוצה לעשות OC זה מגרה אותי שאני רואה אנשים מעל ל-3GHz עם מעבד כזה, ואני תקוע בסטוק. איזה קירור עדיף בסכום 500 ש"ח, כמובן אני מחפש משהו טוב אבל לא צריך להישתמש בכל התקציב. המעלות כרגע עומדות במנוחה עם קירור סטוק על: CPU-1 34 CPU-2 35, במאמץ בערך 47-48 לשני המעבדים. חשוב ליזכור שעכשיו קיץ וחם. תודה לעזורים!
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי oc למעבד שלי מ 2.4 ל 2.88 יש צורך בהעלאת מתחים? הוא יציב ללא העלאה כלשהיא שיחקתי רק עם fsb ומכפלת זכרון בדקתי אותו עם prime 95 יצא טוב מאוד בטמפרטורות טובות גם
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מאורר שאיבה ופליטה למארז החדש. חשוב לי שיהיה שקט אך עדיין יציג ביצועי CFM טובים. העלות עד 180 שקל. האם כדאי להשקיע ב-NOCTUA או ב-SilentX? (כל מאורר בסביבות 100 שקל) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מי עדיף מבחינת ביצועים ושקט ? אם ה120 נותן ביצועים טובים יותר אז בכמה? כי גם יש הפרש במחיר. כאשר על ה120 מורכב מאוורר 1300rpm nactua .
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הקירורים המומלצים (שקטים) בסטיקי,אבל אני לא יודע איזה מהם מתאים לי מבחינת ראיה לעתיד. האם ישנו קירור שיתמוך גם בתושבת העתידית? (AM2). הדבר הכי חשוב חוץ משקט בישבלי הוא הגובה,כי יש לי מול המעבד מאוורר הצד של הדלת ככה שאני מחפש משהו נמוך יחסית. תודה מראש! נועם נ.ב. בהתייעצות עם הצוות המהולל של ZZ הם המליצו לי על FREEZER 64 PRO אבל לא יכלו להגיד לי אם הוא גבוה מדי בשבילי...(13.5 ס"מ)
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
(המפרט בצד) אז ככה כשאני בתדר 3Ghz עם ה Q9300 שלי אז יש הרבה קראשים ונפילות במחשב במשחקים או אפילו סתם ב Windows וכשהורדתי את התדר לתדר הרגיל לא היה לי נפילה אחת. הטמפ' של המעבד נמצאת על 28-35 במאמץ 35 אבל הליבות על 58-62 כל הזמן בדקתי בביוס וב CoreTemp ואני בביוס הכי מעודכן. אני משתמש ב AC Freezer 7 Pro לא העלתי מתח לשום חלק יכול להיות שזה בגלל זה ? בדיקה עם OCCT -> http://www.yousendit.com/download/Q01Ic0w5R0YzS3J2Wmc9PQ מה לדעתכם הבעיה ? אגב הביוס שלי לא מראה את המתח של הרכיב אלא רק נותן להעלות אותו +0.1 אבל לא מראה את המתח ההתחלתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-