עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by Supra Man,

המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by ronin,

אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  4. הכותרת אומרת את הכל, אני צריך שהמאוורר יהיה שקט יחסית ובעל ביצועים טובים כמובן!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות

6. Started by GamesFreak,

היי! זה שוב אני. קיבלתי כסף מיום ההולדת אז החלטתי לעשות שידרוג קטן. התקציב הוא 1000 ש"ח. המפרט שלי הוא: לוח ECS( :-[) מעבד AMD Athlon XP 2400+ הארד דיסק של 40 גיגה(10 פנויים) זיכרון 256 MB DDR כרטיס מסך Radeon 7000 הערה: אני לא מעוניין לשדרג את כרטיס המסך! חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 40 גיגה, עוד 256MB DDR וגם Aerocool Extreme CPU Cooler. אני צריך קירור למעבד! אשמח אם תציעו לי אם כדאי לי וגם של איזה חברות הכי כדאי. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by ccc,

שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by redti,

עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by yambtz,

יש לי את המארז הזה (כן אני יודע שהוא חרה): http://www.pchardware.co.il/docs/pd1225129144.htm וכבר יש לי חלון, יצא מאוד יפה, ועכשיו אני רוצה לצבוע את שתי הדלתות והקדימה בכחול. אני רוצה אבל להדפיס ולגזור להבות, ולשים על הדלת הימנית כשאני צובע כדי שישארו להבות כסופות שישתלבו יפה עם הגג של המארז. מי שיודע איך עושים להבות כאלה אני מאוד אשמח כי אין לי כישרון ציור ברמה כזאת. הבנתי שב- corel אפשר אבל אני לא בטוח, אין לי את זה, לחבר שלי יש דיסק של זה אז תגידו לי אם לבקש ממנו. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by tal249,

היי, יש לי מעבד amd 1800 xp עם הגוף קירור המקורי הוא הגיע ל-65 מעלות לכן רכשתי המאוורר של aerocool extreme ועכשיו הטמפ' מגיעה ל 75 מעלות במנוחה!! ניקיתי את הגריז הישן ומרחתי את החדש לפי המדריך באתר. אפילו הוספתי גריז תרמי לאחר מכן ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה קורה שם? הוא מסתובב במהירות נורמלית (2900rpm). בתודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Nitro Viper,

איך אני מתחיל עם התוכנה OC?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by LRa,

כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by VolTAge,

אני לא יודע אם זה בדיוק מתאים לפורום הזה, אבל אני שואל על מוצרים שמיועדים לאוברקלוקינג, אז בכל זאת.. אז ככה, איפה אני יכול לקנות את ה SLK-800 ? חיפשתי בזיגזג ובסימפלטק ולא ראיתי שהם מוכרים את ההיטסינק הזה.. אני מעדיף לקנות מ 2 החנויות האלו.. דבר שני, ההבדל ביצועים בין ה SK-7 ל SLK-800 עם מאורר SF2 הוא גדול ? אם אפשר לדעת את ההפרש במעלות, אז זה יהיה הכי טוב.. עוד שאלה, אולי מישהו יודע מתי הלוח 8RGA+ אמור להגיע לארץ ? כי אני דוחה את הקנייה של המחשב שלי בשביל הלוח הזה.. אם זה משנה, אני כנראה קונה מסימלפטק.. ושאלה אחרונה, אני עוד מעט הולך לקנות את המפרט הזה AXP 2400+ את ה 8RGA+ בתקווה שיגיע מהר ככל האפשר ו 512MB זכרון, וכאן הבעיה שלי, מה לדעתכם עדיף, לקנות Corsair CMX…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by bluemail,

איזה כדאי להשתמש???

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by maayan,

עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by danielbr,

יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. יש לי כרגע מעבד: Intel P4 1.8A Northwood B0 אני מתכנן לקנות את אחד הבורדים הבאים: Albatron PX865PE Intel 865PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE היתי רוצה לדעת האם אני אצליח להאיץ את האפ אס בי שלי מ400 ל533 ושהכל יעבוד כשורה? ולהעלות את מהירות הבאס מ100 ל 133?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  22. אני מגבש כרגע מפרט ככל הנראה ארכוש מ PCH כי הם נראים לי סבבה ולא מהדובים שדפקו חבר שלי בקיצור, חיפשתי הודעות קודמות אבל לא מצאתי תשובה מספקת. אם הבארטון מהסטפינג הנ"ל טוב ל OC , חבל לפספס אותו

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by King Of Action,

אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכ. מסך החדש שלי, כל מה שמצאתי עובד רק עם חלונות XP או 2000 ד.א זה פתר את בעיות החום שלי!! סוף סוף! עכשיו הוא מגיע ל33 מעלות מקסימום וכל המארז קריר הרבה יותר!!!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  25. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.