אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני חודשיים וסה"כ הייתי מרוצה. Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2GB RAM , HD - WD3200KS לא מפלצת אבל בהחלט נחמד. השקעתי בהכל חוץ ממארז. בלילה הראשון התעוררה בעיה רצינית - המחשב שלי יכל להתחרות במכסחת דשא ברעש. לצערי הוא יושן איתי באותו חדר ואני צריך אותו דלוק גם בלילה, שלא לדבר על זה שהרעש הטריף אותי בזמן משחקים כשהקירור סטוק היה מתאבד על מקסימום RPM. וזה גם עם אוזניות מדוזה. ידעתי מה אני צריך, מאווררים גדולים ואיטיים ומשהו שיחסום את הרעש. התלבטתי ובסוף קניתי את שני המוצרים שבכותרת. תוצאות: המארז מגיע עם 3 מאווררים של Antec 120mm tricool להם יש 3 מהירויות. הוספתי מאוורר של Arctic cooling 120mm . כאשר כולם מכוונים ל Low ומסתובבים ב 1200 RPM כמעט ולא ניתן לשמוע א…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי משאות מים נירא לי של מכונת כביסה או משו כזה זאת המשאוה: http://photos.walla.co.il/mor593 כנסו שם לPump עכשיו עשיתי ניסוי קטן לראות בערך כמה מים היא דוחפת והתוצאות הם שהיא שאווה מיכל מים של4 ליטר תוך 10 שניות שעל ידי חישוב פשוט אפשר לגיד שהיא דוחפת בערך 1440 ליטר בשעה. השאלות שלי הם: 1. האם היא טובה לקירור מים? 2. אמרו לי שצריך לדעת כמה הראש שלה. יענו לכמה מטר היא יכולה לדחוף את המים או משו כזה. שאלתי אם אפשר למדוד את זה 3. אני צריך המלצה לבלוק למעבד טוב שאפשר לקנות בארץ התקציב משו כמו 300 400 שקל.(למעבד בארטון 2500 (יש חורי עיגון על הלוח)) תןדה מראש Cooler-Master
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקנות קירור למעבד הנ"ל מה אתם מצעיים (לא קירור מים ולא חנקן) תקציב ~500
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך שלי (9600GT) (בקטן אני מתכוון ב-20MHZ ל-Core) והרצתי 4 פעמים ברציפות את הבדיקה הראשונה ב-3DMARK06 עם מארז פתוח ואז נגעתי בכרטיס מסך שלי להרגיש איזה טמפרטורות הוא, ונשרפתי קצת. גם שמתי לב שה-FPS ירד ביותר מחמישים אחוזים... יצאתי ישר ובדקתי ב-RivaTuner וזה היה 104 מעלות!!!!! ישר פתחתי מאורר על הכרטיס מסך והחזרתי את ההגדרות לברירת המחדל ואז אחרי משהו כמו 5 דקות ירד ל-39 מעלות... האם מישהו יכול לעזור לי איכשהו? אולי להגיד לי איך לשים את המאורר של הכרטיס מסך על 100%? ואל תביאו לי את זה: http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/ כי זה לא עובד לי ניסיתי אינספור פעמים... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי. יש לי 8600GT של INNDO3D 512MB DDR2 ואני צריך מדריך לVMOD חומרתי שלו אודה לנותנים לינקים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לי מכם יש את הכרטיס הנ"ל ? רציתי לדעת מה הטמפר' שלו המנוחה ובמאמץ ? פשוט כדי להשוות אותו לטמפר' של ה GTO2 שלי עם ה O.C ל XTPE .
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Core 2 DUO E4500 4MB CACHE 2.2GHZ 1GB DDR2 320GB SATA2 Geforce 7300GT המאורר של המעבד שלי זה: רציתי לדעת האם כדי לי לעשות OC למחשב.. ואיך.. חום של המעבד: 45 מעלות חום של הלוח: 39 מעלות
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז השגתי CNC ועכשו אני צריך שני דברים מכם חבריי המודרים P: אני רוצה לדעת איפה אני קונה COPPER כמה זה עולה בערך? ואני רוצה אם אפשר את התוכניות של ה WHITE WATER או כל בלוק טוב אחר (אבל חובה 2 יציאות מיים) תוכניות זה אומר גובה עומק חריטה גובה בלוק כללי וכו למה בעצם אני לא מעצב לעצמי? כי א) אין לי נסיון בזה ב) אני לא בונה את זה לבד ג) אם אני כבר עושה עם ראוטר למה לא משהו מקצועי? למה אני פשוט לא מזמין? כי זה סיפור.. משלוח בנק והכל וגם נראה לי שככה יצא לי יותר זול - וגם אני יכול להגיד שהכנתי לבד ;D
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לעשות OC ראשון למחשב החדש שלי. ב-BIOS לא מצאתי את כל האפשרויות. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרגע יש לי קירור סטוק למעבד והייתי רוצה לקנות קירור יותר רציני בהמשך שלא דורש את פירוק לוח האם. חשבתי על Thermaltake V1. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק. נ.ב: אם יש לכם מדריך טוב ל-OC באנגלית אז בבקשה תכתבו את הקישור.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השאלה דיי מסבירה את עצמה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי... המאוורים הם הThermaltake Thunderblade 120mm (עם לד ירוק). יש להם גם חיבור ללוח אם (3 פינים) וגם חיבור מולקס רגיל (4 פינים). מכיוון שהם מותקנים לי על הדלת של המארז ואני נאלץ לפרק את החיבור כל פעם העדפתי להשתמש בחיבור מולקס רגיל (בכל מקרה יש לי רק מקום אחד פנוי על הלוח אם לחבר מאוורר ויש לי שניים) הם כרגע פועלים על עוצמה מלאה, ובזמן שזה לא כזה נוראי (אפילו חלש יחסית לקירור סטוק של Intel) הייתי מעדיף לגרום להם לעבוד רק ב50 אחוז... אז יש מצב?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מערכת קירור מים ואני בשלב רכישת המשאבה לאחר בירורים רבים החלטתי לקנות ראש כוח של חברת אהיים הגרמנית שאמורה לתת לי אחריות ל 4 שנים עכשיו הבעייה היא כזו....... אני לא יודע מה אמור להיות הספק צריכת המים של המשאבה 1000-2000 כמה חשמל היא זוללת ולמה לעזזל יש הפרש אסטרונומי במחיר בין משאבה טבולה לחיצונית 2000 ליטר לשעה טבולה עולה 300 חיצונית עולה 2500 ואט דה $#@#%$ ???
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה עכשיו הנה המפרט amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w active הכבלים מסודרים ויש זרימת אוויר במארז תאור של המאוורים קדימה 80 מכניס אחורה 60 מוציא צד 80 מכניס בספק יש …
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 אלו הזכרונות , עולים 380 ש"ח תגידו הזכרונות האלו בוודאות מגיעים ל 1000 ? ועוד שאלה האם בלוחות ה p35 x38 יהיו מחלקים 1:1 ? כי שמעתי מ RTR שהוא כבר ראה לוח אם אחד מהחדשים שלא מאפשרים 1:1
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
-
1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-