עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Supra Man,

המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by Danix60,

טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ? ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  4. כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  6. אתם יכולים להמליץ על לי על משהו ? ???

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום,קראתי פה בפורום כמה הודעות על הקטע של התזמונים של הזיכרונות לאומת המעבד או משהו לא הבנתי כלום חוץ מזה שצריך לשמור על טמפרטורה נמוכה בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי המחשב שלי: לוח אם: asus p5gd2 915 מעבד: intel 3.0 ghz lga 775 מארז: Modern Life Style XaserV Series- Damier V6000A Aluminum Series ספק כוח: OCZ PowerStream 520w קירור המעבד: Thermaltake Big Typhoon אממ לעוד פרטים יש בחתימה שלי לינק... עכשיו הטמפרטורה שהביוס מציג נכונה? כי הוא מציג לי 57 מעלות... ואני עם הThermaltake Big Typhoon

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by shemiraz,

היי oc למעבד שלי מ 2.4 ל 2.88 יש צורך בהעלאת מתחים? הוא יציב ללא העלאה כלשהיא שיחקתי רק עם fsb ומכפלת זכרון בדקתי אותו עם prime 95 יצא טוב מאוד בטמפרטורות טובות גם

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. ההבדלים שמצאתי לא נראו לי משמעותיים מבחינה טכנית, תקנו אותי אם אתם חושבים שאני טועה. האם ההבדלים צריכים להתבטא במחיר ? (הסתכלתי רק על תושבת 478 של אינטל) CNPS7000B-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=142&code=009 CNPS7000-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=41&code=009 משקלו של ה CNPS7000B-AlCu הוא: 438g משקלו של ה CNPS7000-AlCu הוא: 445g הבדל די זניח :-\ החבילה של ה CNPS7000B-AlCu כוללת בנוסף את הפריטים הבאים: Double-sided Tape for installing FAN MATE 2 Cable for FAN MATE 2 CNPS7000-AlCu "זכה" בשלושה פרסים לעומת CNPS7000B-AlCu אשמח לשמוע את דעתכם, תודה 8)

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by nir567,

אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 610 צפיות
  11. הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי 4870 של גיגהבייט כל תוכנה של OC שאני מנסה להתקין תוקעת לי את המחשב לריסטרט על ארור 0X0000008E ATI TOOL וניסית עוד אחת עם אותם סימפטומים בהעלאות קטנות היחיד שעובד זה התוכנה המובנית של הדרייבר 8.8 ששם אי אפשר להעלות יותר מ 790 ו 1100 כשהמקור של הכרטיס מבחינת מהירות עומד על 750 לCORE ו 900 לזכרונות האם ניתן איכשהו להסיר את המחסום בדרייבר???

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. יש לי PALIT SONIC 4870 בעל ה2 מאווררים. כמו שאתם יודעים יש לו 2 מצבים, אחד של OC קל ואחד בתדרים נורמלים, שאני במצב הנורמל המאווררים נעולים על 20% ולא זזים, לפעמים אני מגביר אותך ל50% כי הטמפ' כבר עולה מהר, וכשאני מפעיל את מצב הOC הם נעולים על 50% וזה עושה בנתיים רעש מיותר כי המחשב לא במאמץ אפילו ומשום מה הם לא יורדים בעצמם לנניח 20%. למה זה קורה? זה בכוונה ככה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. אם למשל יש לי בארטון 2500 ואני עושה ו OC ל-2200MHZ . לאיזה אינטל הוא בערך מקביל מבחינת המהירות שלו? ל-2.6? 2.8? והאם אני אקח AMD 3200 ו-AMD שעשו לו OC ואותו מהירות מבחינת MHZ כמו ל-AMD 3200 האם יהיה הבדל בניהם מבחינת המהירות ל-3200 המקורי או שזה לא משנה? ז"א האם ישנם עוד פרמטרים שקובעים את המהירות חוץ ממגהרץ? (בהנחה שאני משתמש באותם הזכרונות)

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  15. אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by asaf_a,

תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. עכשיו הוא 2.777 איזה טמפ` היא מסכונת לחיי המעבד ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by see4,

אני רוצה לקנות קירור זה למעבד AM2 כתוב באתר של Sunbeam שקירור זה תומך במקרה יש את הקליף של ZALMAN ZM-OC1 אותו קליף שבא עם CNPS9500 ...יש למישהו מושג איפוא להשיג את זה ....

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by nbav,

מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Demagh,

לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים מעצמו כשאני משחק במשו... זה קורה רק במשחקים, למעשה רק ב ASSASIN'S CREED, אבל זה קרה פעם אחת גם ב NFS. רוב הרכיבים שלי נמצאים באוברקלוק, אני דיי בטוח שזה נובע מאי יציבות... איך אפשר לאמת את זה? בקדתי מעבד עם PRIME95, עבר סבבה. בדקתי כרטיס מסך עם 3DMARK06 ב 10 לופים - עבר. זכרונות - MEMTEST86, עבר כמו גדול. אבל משחקים מתרסקים!!! איך עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by feretory,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות סינקים- או צלעות קירור מכל סוג

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. אני מעוניין לדעת אם יש קירור למעבד, המציע ביצועים טובים יותר לעומת ה-AC Freezer 7 Pro באותו טווח מחירים? (120~130 שקלים) והאם יש קירור, המציע ביצועים עדיפים משמעותית על פני ה-AC Freezer 7 Pro בתוספת של כמה שקלים? (עד 170~ שקלים)

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך 7600GS ואני רוצה קירור חדש שהיה שקט ויעיל עד 200 שקל

• 9 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים