אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
באתר של החברה לא רשום כלום, גם לנועה אין מושג, ואני צריך קירור לכרטיס שלי בדחיפות\ מבחינת ליבה הוא מתאים אבל קראתי שלחלק מהכרטיסים של SAPPHIRE יש רכיב כלשהו שמפריע פיזית לסיילנסר "להתלבש" על הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ואולי גם למעבד ואני צריך תוכנות לבדיקת יציבות ואם אפשר הסבר איך משתמשים בהם וד"א בישביל לעשות OC צריך רק לעלות את הזרם בביוס או שצריך לעבוד גם עם תוכנה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
צבעתי בצבע כסף את כל הדלתות של המאורז כולל הגג, אבל, לאומת הצבע המגניב הזה הפנים של המארז (הפנל הקידמי) נראה לא ממש מגניב... חשבתי לצבוע אותו (את הפנל הקידמי) בצבע זהב. האם הוא יראה טוב מול הכסף של הדלתות או שיש לכם רעיון אחר.... :
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס לחלק של בדיקת הטמפ' אתם יכולים להביא לי מדריך מפורט בבקשה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח MSI KT4V VIA KT400 ב500 ש"ח ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות ללוח זה אוברקלוק והאם אני אגיע לתוצאות טובות איתו ? המערכת שעליה לוח האם ישב היא : amd xp 1700 0.13 micron , winbond 256 2700 ddr-ram ו tt volcano 9 .
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די סבבה ואני מעוניין לבצע בו אוברקלוקינג בעיקרון זהו המפרט: and 64 3000 msi neo2platinum{nforce3 250}939 ddr 256 400mhz ceon * 2 radeon agp 9550 256m 128 bit 80gb maxtor sata וכו.... אז ככה.... המעבד עובד ב1800 ואני מעוניין להגיע לבערך 2200 מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי שום עסק עם מחשב נייד, אבל עלתה בי השאלה איך הוא מתקרר? הרי הוא מגיע למהירויות גבוהות מאד כמו מחשב רגיל, אבל הכל דחוס ואני לא מבין מאיפה האוויר מגיע בכלל. יש הסבר?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר הוא לתת מדריך לזה, לומר מה הסיכונים הכרוכים בזה גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ומה צריך בשביל לעשות OC(לדוג' תוכנה)?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=680#download יש לי ATI X300 PCI-E ואיך אח"כ אני עושה אוברקלוקינג???????? בבקשהההההה זה דחוף......
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
היי אני די חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת מה זה OC? ואני ידוע שזכרונות קשורים לזה... אז מישהו יכול להסביר לי בכללי את כל המידע הזה או לתת לי לינק להודעה אולי שהייתה בנושא הזה ומה זה עושה וכולי... תודה.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הרבה פעמיים יוצא לי לשמוע את המילה "אובר קלוק" אבל ממש אין לי מושג מה זה מישהו יכול להסביר לי מה זה תודה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור לכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 ואני לא מוצא אז אשמח אם תעזרו לי לחפש תקציב עד 100 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 2 Ti ופנטיום 3 1000MHZ ... ויש על הכרטיס כבר BLUE ORB לOC ... מישהו יכול ללמד אותי איך עשית לכרטיס אוברקלוקינג?כי משום מה ב 3DMARK אני מקבל 3200 כשאני רואה שהתוצאות של הכרטיס שלי בלי אוברקלוקינג בכללי הוא בסביבות ה4900...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-