עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מארז TT V4 עם המאוררים הבאים. למטה אחד מכניס, בצד האחורי מול המעבד מוציא. ועוד מאורר למעלה מוציא (אני יהפוך אותו בבוקר כדי שיכניס) מפרט Q9400 עם אוברקלוק ל 3.6 2 כרטיסים GTX260 עם הקירור סטוק (הקפסה השחורה) קירור למעבד ac 64 freezer pro הכרטיסים במנוחה 49 ו43 הצעות לסידור מאוררים? המאוררים יוחלפו מאוחר יותר במאוררים של דלטה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TZuKi,

הספק כידוע נמצא מעל המעבד והלוח אם, והוא פולט חום. והרבה. לאן ? החוצה ממנו. דבר ראשון - המאורר שלו אמור להוציא אוויר החוצה, או להכניס קר פנימה? וזה אמור להיות ממוקם ככה שזה נפלט החוצה, החום, ישירות על המעבד ? ומגיע עד לכרטיס מסך ש"מגן" על שאר הכרטיסים וכנראה זה מה שגורם לו להתחממות הזאת, כשאני לא משתמש בו(לא מאמץ פעילות רגילה של גלישה)? שלא נדבר על המעבד? ואם כל זה לא בסדר, או משהו אחד, מה אני אמור לעשות?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by 00Amir,

למה בקירור מים רובם מכניסים את הרדיאטור לתוך המחשב? לא עדיף לחבר אותו מבחוץ שיש אוויר יותר קר מאשר מבפנים? במיוחד בחדר ממוזג..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

5. Started by Vatos-Locos,

שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  7. בתוכנה : ASUS Probe 2 שקיבלתי עם הלוח אם שלי אני רואה שהטמפרטורה של המעבד שלי היא 36 מעלות, וזה משתנה דיי מהר, פתאום יורד לי ל33 ופתאום ל35 ובלה בלה. עכשיו בתוכנה EVEREST על הטמפרטורה של המעבד שלי רשום בכלל: 23 במנוחה, וכ25 ~ 28 במאמץ. ובתוכנה של SISoftware Sandra בחישן של הלוח אם הטמפרטורה היא 26. אני משתמש בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, המחשב מאוד שמור מבפנים, כבלים מסודרים, מאוורים בצורה כזאתי שאחד מאחורה מוציא אויר, ומקדימה מולו יש אחד שמוציא אויר אליו, בנוסף עוד מאוור של 120מ"מ בתחתית המארז שמעלה אויר קר למעלה. יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי בדיוק מירבי את הטמפרטורה של המעבד שלי? למה זה דיי מציק שאני לא יודע לאיזו מהם להאמין, ואני צריך תוכנה שמאמצת את המעבד ואז אני יכ…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. אם כן, איזה שיפור יש ומה על קרור הזכרונות? שווה את ההשקעה? (בד"כ הייתי מחליף את הקרור למשהו בבניה/אלתור עצמי אבל הקרור STOCK קצת יותר מסובך מה גם שהוא מקרר את הזכרונות) ... אשמח לתגובות

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  9. רעיתי את הדבר הקטן הזה וממש נדלקתי. מישהו יכול להסביר לי בדיוק היכן אפשר לקנות כזו מנורה (ה-LED הממש חקזקות) ואיפה מחברים את זה כדי שזה יפעל (לאיזה מקור חשמל?). תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. יש לי.. Thermaltake Xaser II 6000A Plus במארז הזה יש צג LCD שמציג את הטמ'פ,חיברתי את המארז והצג לא עובד... פתחתי אותו וראיתי שיש שם סוללה מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את המבודד שנמצא שם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  11. Started by amisha,

מישהו הצליח לעבור את ה 260FSנ או שזה משהו דפוק אצלי ??

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. מישהו הצליח להשיג באיזה מקום מברז להכנת הברגה לפיטינגים של קירור מים? ואיך נקראת המידה בדיוק? אני יודע שה G1\4 זה רק הSTEP של ההברגה, יש עוד פרמטר. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו: http://cgi.ebay.com/NEW-1-4-WC-fitting-drill-tap-set-11-80mm-bit-BSP-tap-/130425173285?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5df23525

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו... הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה... יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי) ולכן העכבר הוא סיריאלי... בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין. כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד …

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...

17. מישהו יודע איך להציג טמפ של ב. מסך על LCD שמחובר דרך ה LPT?? מישהו בבקשה חשוב לי מאוד על מנת להמשיך ב OC

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  18. Started by renton,

אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nitro Viper,

מישהו יכול לתת לי הסבר איך להשתמש בתוכנה?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by iakovl,

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום, אני מחפש היטסינק חדש, הכי פשוט שיש (של אינטל כזה), אבל שיתאים לסוקט 423pin. זה מעבד 1.5ghz מישהו יודע איפה לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  22. כן כן אני יודע שהוא רועש... אני צריך לקנות 3.. ואני קונה גם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=27979&PHPSESSID=5f0uhhqs2013h0k5dt6ja23fb3 בשביל לשלוט עליהם ככה שהם לא יהיו טרקטור מידי.. אני רוצה אותם ספציפית בשביל לשים 2 על הTHORS HAMMER שלי לא מצאתי בשום חנות... מה עוד שגם פעם היה בSKYPC את גירסאת ה2000 RPM ועכשיו גם את זה אין.. בכל מקרה אני רוצה את גירסאת ה3000 RPM כי גם ככה אני קונה פאנל שליטה... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  23. לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר אני יכול לצלם לכם השרוולים האלו באים בד"כ במארזים הישנים ומורכבים על הדלת צד של המארז, פירקתי שרוול כזה ממארז של חבר והרכבתי על המעבד שלי(Q9450) והחתיכת פלסטיק הקטנה הזאת הורידה טמפ' בכ-6 מעלות במנוחה.. הבעיה היחידה שהשרוול משמש מחשב של חבר, לכן אני פונה אליכם חברי הפורום, מישהו יודע היכן אפשר לקנות שרוול כזה ?(אם לא מוכרים דברים כאלה כבר אז אולי מדריך להכין אחד כזה)

24. יש לי לוח אם מסוג GA7VTXH של GIGABYTE ואני מעוניין לשנות את ה - CAS ל - 2-2-2 איפה עושים את זה בביוס , אני לא מוצא את זה..?!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.