עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. CAATC0403SPMW אני בעיקר רוצה לדעת מהם יכולות האוברקלוק שלו. מצורפת תמונה מCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  2. הוא מראה שהמעבד עובד במכפלה של 6 איך אני משנה את זה בביוס או משהו? כי יש לי רק אופציה לשנות תמהירות של הזכרונות

3. Started by קיפוד,

היי ביומיים האחרונים המחשב שלי עושה ריסט באופן רנדומלי בעיקר כמה דקות אחרי הSTARTUP הטמפ מגיעות ל63C בליבה אחת ול59 בליבה שניה שאין מזגן בחדר) אחרי הרבה פירוקים הגעתי למסקנה שהבלוק קירור הסנדרטי שבה עם המחשב לא מספיק לקרר את הCPU וכמובן אחרי שהפעלתי את המזגן בחדר. על איזה בלוק קירור לCPU אתם ממליצים? האם NINJA 2 SCNJ-2000 או קירור למעבד תוצרת Scythe דגם MUGEN SCINF-1000 (המחשב שלי INTER E6300 1.8G) עם NVIDIA 6200 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  4. היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  5. ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  6. winchester 3500 A64 סטפינג :CBBID 0503 MPMW תודה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by Dubek,

לאחרונה קיבלתי בחזרה את המחשב הישן שלי, לאחר שאח שלי השתמש בו בשנה האחרונה. כשקיבלתי אותו, ניסיתי להפעיל אותו, ומאחר שה-Windows לא עלה, נכנסתי לביוס והופתעתי לגלות כי המעבד עובד בחום של 91 מעלות. כשפתחתי את המחשב הופתעתי עוד יותר לגלות כי אין מאוורר למעבד. לכן, יש לי כמה שאלות: 1. האם המעבד נפגע מהעבודה בחום גבוה כל כך? 2. איזה מאוורר כדאי לי לקנות למעבד AMD Athlon 1333Mhz Socket A (יצא קצת לפני שהתחילו עם ה- Athlon XP)? (אין צורך במאוורר יקר, שכן המחשב מוסב לשימוש משרדי, שלא יאמץ את המעבד). 3. אודה לכם אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למקום שידריך אותי כיצד להרכיב מאוורר למעבד.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by ronin,

אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by eegg,

רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by haimvrt,

http://img5.imageshack.us/my.php?image=123qxa.jpg במנוחה זה עד 42-43

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by the king2006,

אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  13. טוב אני פותח תר'ד חדש, מכיוון שהקודם חרוש מידי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354632.0 טוב אז הגעתי למקסימום או שאפשר עוד ? כשאני כבר מגיע בערך ל 720 לליבה 880 לזכרון והshade על 1850 הכרטיס כבר פשוט לא יציב... אז יש לי שאלה... האם לעלות מתחים ל כ.מסך דרך ה BIOS יעזור ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by White Raven,

עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי

15. אהלן.. ברשותי מארז: Hec Compucase Ci-6a19 300W .. חשבתי להוסיף לו מאוורר קדמי לקראת הקיץ.. משהו עד 100 שקל... האם יש מצב לקנות מאוורר שקט ויעיל במחיר זול ? תודה !

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by BattleMan,

שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by shaybenmoshe,

בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אני לא ממש מבין בזה לכן אני שואל למקרה חירום. תחת Processor,בCore Voltage - זה בסדר שהוולט כל הזמן משתנה או שהוא צריך להיות קבוע?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Mighty,

היי אנשים , בזמן האחרון נכנסתי לשגעון כמו רובנו... ובא לי לעשות מערכת קירור מים למחשב שלי.. מדובר על פנטיום 3 -500- מארז פול טוואר (צבוע + חלון + מאוורים שבקרוב יכנס לגלרייה) אוקי אז ככה.. יש לי משאבת מים ממש חזקה של מכונת כביסה שפירקתי. ויש לי מעבד שעומד + מסגרת... וחשבתי להעביר בתוך ההיצינג שלו צינור מים קטן משהו כמו 0.5 ס"מ קוטר. ואני רוצה גם להעביר אותו בתוך המארז... וזאת הבעייה אני לא יודע איפה לעביר ואיך עזרה תתקבל בברכה :]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. לפני הרבה זמן עשתי OC למעבד שלי (Q6600).. יש לי את הקירור Scythe Ninja.. לפני שעשיתי OC המעבד במנוחה היה על 26 מעלות.. ואחרי שעשיתי OC (ל2.9GHZ) הוא עמד על 32~34 מעלות.. עד כה היה לי XP.. ואז עברתי לויסטה ואני רואה שהOC בוטל!! אבל מה גם??? שהמעלות נשארו אותם מעלות (של הOC) ואפילו קצת עלו !! 37~40!! וזה בלי OC!! רציתי שוב לעשות OC והBOIS לא נותן לי לעלות את הFSB.. אפשר עזרה?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  22. הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Access Denied,

אני ממש חייב שמשהו יסביר לי ממש טוב או ישים לינק למקום שמסביר ממש טוב (ורצוי בעברית), על איך עושים OC ל fsb , במה זה קשור ומה צריך להשיג בנוסף כדי לבצע את זה. חיפשתי על זה ואין לי מושג איפה למצוא על זה הסברים.. ???

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by NeTBaLL,

יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים