אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חברה זוחרים את בעיות החום שלי? אז ככה חבר שלי מנסה להשיג לי משחה טרמית אם היא לא תשנה כלום אני קונה hsf חדש אני חשבתי לעל ה volcano9 מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
או שצריך לדעת יותר?אמרו לי שאני צריך לדעת טוב את הביוס....אבל היתכונתי לעשות את זה דרך תוכנות זה בסדר? יש עוד דברים שאני צריך לדעת או שליפעול לפי המדריך פה זה מספיק ?מישו כבר עבד לפי זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
?? תודה
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סקירה ראשונה עלתה לרשת http://www.pro-clockers.com/article.php?id=118 ומסתבר שהוא לוקח את קירור הסטוק (המפלצתי) של לידטק ל6800GT
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני משתמש ב-ati tool ויש לי קירור של arctic cooling... מהירות השעון זה 500 לליבה ולזכרון. כשאני מעלה ל-600 בליבה הטמפרטורה לא עוברת את ה50 במנוחה ו55 במאמץ אבל אחרי כמה דק' נתקע המחשב לכמה דק' ואח"כ חוזר להגדרות הסטנדרטיות... השאלה שלי היא למה?? האם כדאי להעלות מתח? לזכרונות/ליבה..... ושאלה נוספת, אם אני מכוון את מהירות ה-fan ל-100% כל הזמן (במשחקים) זה רע?? תודה רבה!!! ???
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא GFORCE 5200FX התקציב הוא עד 100 ש"ח לא יותר
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאני פותח את מנהל המשימות אז יש שם מין מדד כזה של עד כמה המעבד שלי מתאמץ, אני שם לב שאם אני פותח תוכנה כלשהיא, או אפילו חלון Explorer ה- CPU USAGE קופץ בנייה ל 75-100 ואז תוך שנייה חוזר.... עד עכשיו היה נשמע לי רגיל אבל אצל חבר שלי שיש לו בול אותו מעבד כמו שלי (530J) זה לא קורה, בקתי אצלי גם את הטמפ' וגיליתי שגם הטמפ' קופצות ! אבל רק לשנייה-שתיים... זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המערכת של כרגע על 280 באס כך שהמעבד על 3.5GHZ (לא כמו שרשום לי במפרט). משום מה אני לא מצליח לעבור INTEL BURN TEST, אחרי כמה דקות בדיקה הוא זורק אותי למסך כחול, חשבתי לפרש את הקובץ DUMP אבל אני לא יודע איך... ניסיתי ORTHOS גם שם אני לא עובר. המעבד על 1.3250 שאר המתחים על סטוק. תדר הזיכרונות על 840. (המחלק הוא 3) את רכיבי המערכת אתם יכולים ליראות במפרט. עוד כמה דברים שחשובים להגיד, אני כבר כמה זמן על התדר הזה והמערכת לא קרסה, ואני מאמץ אותה דיי חזק. בקריסה עצמה המעבד נמצא על סביבות 40-45 מרחק מה- TJMAX.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת אני צריך המלצה למאוורר למעבד AMD 64 X2 3800 (כפול ליבה). עד 300 ש"ח ואם יש משהו טוב גם ב150 אז בכלל סבבה חח :] מה אני רוצה ? מאוורר שקט שיקרר את המעבד בצורה טובה...
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרוןGeIL DDR-RAM 256MB 3200 [glow=red,2,300]Value Memory [/glow] המהרתי אותו ל-480MHz מ-333MHz מה דעתכם על זה שתפו ...
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206415.0 אני מפרסם את התוצאות הבהחלט מספקות(אותי לפחות) והכמעט סופיות שלי(עם סוג הקירור שברשותי כרגע) ואת המפרט שלי. רציתי להודות למי שסייע לי בOC,אני יכול לאמר שאני יודע הרבה יותר ממה שידעתי לפני שפתחתי פה את הדיון . תודה מיוחדת ל...stingeR ול- barak_11 :yelclap: פרסמו כאן את התוצאות שלכם עם כמה שיותר נתונים לצורך ההשוואה ואולי יתפתח כאן דיון מעניין E6400 2.13@3.2 1.4V Thermaltake Big Typhoon DFI Infinity 975X/G bios 9.13 G.skill pc6400 800MHz 2GBPK @ 4-4-4-12 7.8us 2.0V וכמובן ORTHOS - לא היה לי מקום להכניס
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כן שלום לכולם...אני פשוט קראתי לא מזמן באתר שמישהו הצליח.........אז עכשיו אחרי שקניתי 6200....אני חיפשתי בפורם את התראד שלו או כל תראד שיסביר לי איך עושים את זה.....אבל כל מה שמאצתי זה דיבורים על זה לא הסברים איך......בבקשהה שמישהו יגיד לי איך עושים את זה...........
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הינה הפרטים של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] (3355BJA040553)…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
פשש איזה יפה העיצוב החדש 8) (הוא חדש, לא ? P:) טוב שמעו אנשים, אני לא ממש מעודכן, ואני מעוניין לדעת איזה קירורים טובים לאיזה מעבדים יעני רשימה של היטסינקים (לא רק הטובים ביותר, כדי שאני אדע גם מה לא טוב) ל P4, AXP, A64. תודה רבה רבה רבה (: ועוד משהו, אפשר הסבר על קירור גז ? או לינק למאמר (עדיף בעברית) כי אני לא מבין למה הכוונה, גם אוויר זה גז...
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם המאוורר הספציפי הזה בא עם פד תרמי כמו מאווררי הסטוק הפשוטים, או שמצורפת אליו משחה למריחה?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. בניסיון לפתור בעיה טכנית של המחשב (תקיעה שלו לפעמים) והמלצה של חבר להוציא את הכרטיס מסך והזכרונות ולנקות אותם. זה מה שעשיתי היום. אחרי שהוצאתי לראשונה את הכרטיס מסך מאז המחשב אצלי (יותר מ4 וחצי שנים) ניקיתי אותו ובעיקר כמובן את המאווורר ומה שהסתתר "מתחת". מה שקרה לאחר מכן זה ניסיתי להחזיר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכשניסיתי להפעיל את המחשב עלה מסך כחול "IRQL EQUAL...." ולא זוכר מה ההמשך. לא הבנתי מה פשר הבעיה. אף פעם לא שמתי לב לקירור-מאוורר של הכרטיס מסך (FX5200) שכן המאוורר נמצא למטה, איך הוא עובד, ובאיזו תדירות הוא מסתובב. מה שכן. לאחר שהחזרתי שמתי לב שאני מפעיל את המחשב המאורר של הכרטיס מסך בקושי מסתובב. שמתי לב שהמקום שהוא אמור לקרר נהפך לחם יותר ויותר…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-