אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????
-
- 11 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכוולם ;D אני כותב פה אחרי שעשיתי שגיאה רצינית וקניתי בטעות מאוורר של זלמן והוא בכלל לא מתאים ללוח שלי (DFI). אז ככה : יש לי מעבד AMD Athlon 64 3500 וויצסטר...והלוח של DFI. אני צריך מקרר למעבד אך שיתאים ללוח. בדקתי על Xp-120 שך ThermalRight אבל הוא מתאים +/- כי הוא חוסם יציאת PCI-E...אבל יש אפשרות נוספת שהיא Xp-90.. מה אתם אומרים ? תנו עצות בבקשה :s05: תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לוח אם ASUS p4b-m g-force 2 mx 400 intell pentium 1.7 (well cooled case) עשיתי לו אוברקלוק ל 1989 (117 MHZ) והכל פועל מעולה שאני מעלה את זה ל 133 באס או אפילו 120 המחשב נדלק והכל אבל המסך לא נדק, ובנוסף המחשב לא משמיע את הרעש הצפצוף הזה שהוא נדלק (שזה קרוה בד"כ כשהוא מסים את בדיקת הזיכרון) יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני הולך לקרר מעבד q9450 ולעשות לו OC די חזק, אני קונה BigWater 735 כדי לקרר את המעבד בלבד. זה יחזיק טוב? אני יוכל לעשות OC חזק? מארז Tempest ולוח אם GA-X48-DQ6
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אך הגוף קירור הזה שך זלמן CNPS6000-CU + המאוורר המקורי ??? ואך הוא יחסית ל VOLCANO 12 ???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
סקירה ראשונה עלתה לרשת http://www.pro-clockers.com/article.php?id=118 ומסתבר שהוא לוקח את קירור הסטוק (המפלצתי) של לידטק ל6800GT
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה טמפרטורת העבודה האידיאלית של מעבד AMD1100 בלי OC בנתיים ומהיא טמפרטורת העבודה של הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש ב-ati tool ויש לי קירור של arctic cooling... מהירות השעון זה 500 לליבה ולזכרון. כשאני מעלה ל-600 בליבה הטמפרטורה לא עוברת את ה50 במנוחה ו55 במאמץ אבל אחרי כמה דק' נתקע המחשב לכמה דק' ואח"כ חוזר להגדרות הסטנדרטיות... השאלה שלי היא למה?? האם כדאי להעלות מתח? לזכרונות/ליבה..... ושאלה נוספת, אם אני מכוון את מהירות ה-fan ל-100% כל הזמן (במשחקים) זה רע?? תודה רבה!!! ???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לעשות OC למעבד E4400 או E4300. קראתי את המדריך באתר ועוד כמה מדריכים וגם חיפשתי בפורום אבל פשוט לא הצלחתי להבין: 1. האם יש מדריך OC שמסביר גם על תזמונים ומתחים? מצאתי את זה אבל לא ממש הבנתי: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 2. האם תמיד נדרשים לשנות תזמונים של הזכרון? ומתחים? בהנחה שאני אקנה זכרונות TWINMOS 800mhz האם אני אדרש להתעסק עם זה? תודה רבה לכולם! ניר
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרוןGeIL DDR-RAM 256MB 3200 [glow=red,2,300]Value Memory [/glow] המהרתי אותו ל-480MHz מ-333MHz מה דעתכם על זה שתפו ...
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=4894 מה אתם אומרים עליו? המעבד שלי כרגע מגיע ל67 במאמץ, ואני צריך קירור בשבילו.. כדי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום כולם כנראה אני מאוד מטומטם אבל מאוד תראו קניתי AMD atlon 64 וקיבלתי איתו גוף קרור של ספיר סבבה? עכשיו אני הרכבתי אותו לפי מה שנראה לי הכי הגיוני הורדתי תלפטה שלהתושבת שמגיעה עם הלוח (epox 8kda3j ), כלומר הפטלה השחורה הזותי ,ואז הכנסתי מאחור את הפלטה מברזל של הקרור, והעברתי ת2 חורים לברגים דרך המקום לעיגון בלוח ואל זה שמתי את הגוף קרור ונעלתי עם הידית שעל הגוף קרור הגוף לא נופל הכול טוב אבל אפשר להזיז אותו אני חושב שהגוף קרור לא יושב טוב מכיון והטפ עם הדלת המחשב היא 50 ועולה לאט לאט עם המאמץ עד עכשיו הגעתי ל56 והמחשב החל לעשות ציפצופים של אזעקה כי כיווניתי את הטמפ של כיבוי המחשב ל60 קיצר ישר כיבתי ועכשיו המחש מכובה ! אפשר אולי עזרה בנוגע להרכת הקרור , מי שכבר הרכיב…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי vista, הורדתי CPU-Z, ואני מקבל קריאה לא נכונה של תדר המעבד. מדובר בathlon 3200 שאמור לרוץ ב2ghz,וזה באמת מה שמדווח בcpuz. העניין הוא, שהוא באמת באוברקלוק, ונמצא על 2.7. bus 270X10 ככה הוא גם מוצג בcomputer-->properties. אני משתמש בcpuz 1.3.9, מותאם לויסטה 64 ביט. מה יכולה להיות הבעיה? נדב הנה התמונות - [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-