עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by Sctoweri,

שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  3. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by (G),

הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות זאת למרות המדריכים וגם אני חושש שיקרה למחשב משהו. יש מישהו שיכול לעזור? שאלה נוספת:ב-BIOS SETUP יש תפריט שקוראים לו MB INTELLIGENT TWEAKER מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות עם זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  5. Started by orbk,

שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?

• 3 תגובות
    • 398 צפיות
  6. Started by avi15,

שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by SPIDERRRMAN,

אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי ע…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Guyn,

היי חבר'ה, אני זקוק לקירור לכרטיס המסך GeForce 7900GT. לא למטרות OC, אלא לקירור בלבד (כרגע הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות ומעלה במאמץ). קראתי באתר ביקורות טובות על ה-crystal orb, אך האם הוא יתאים לסדרה 7? מה ההמלצות שלכם? בתקציב של עד 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by TheGame,

שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by ofirn2,

הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by Shadow64,

אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by jhonnyquan,

שלום! אני כבר כמה חודשים מתעסק עם החומרה שלי כדי להמהיר אותה ועד שהגעתי ליציבות לפני כמה חודשים בתדר מסויים שתיכף אפרט ,פתאום איבדתי את היציבות בתדר זה. יש לי מע' בינונית הכוללת לוח lan party ultra עם זיכרונות CROSAIR XMS DDR 400 ומעבד AMD 3500+ סטפפינג E6 ויש עליו מאוור ענק של זלמן (וספק ג'נרי ) שכחתי את הדגם של הזלמן נראה לי 7700 . כאמור הגעתי לתדר יציב של 237*11 שזה גם לא להיט וזה היה יציב כמה חודשים. הבעיה שלי היא גם שהמעבד כלל לא מתחמם והטמפ' במע' נמוכה ועדיין אין יציבות בתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (העלאת מתחים מעבר איננה עוזרת) ,האם לפי דעתכם זה הספק הבעיה או שיש איזה ריכב ממה שציינתי שהוא מעפן. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 374 צפיות
  14. Started by matvey99,

יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  15. Started by tmp2,

שלום , יש לי Intel Pentium 4 3.00GHz ואני רוצה לתת לו בוסט קטן ולעשות לו OC. אבל אני לא יודע איך. אם מישו יוכל להגיד לי אני ישמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  17. כרגע אני נמצא ב-OC ומצב הזכרונות נמצא על AUTO (כלומר לא נגעתי בהגדרות שלהם) השאלה שלי היא כזאת, האם אני יוכל להוציא ביצועים נוספים אם אני אשנה את ההגדרות של הזכרונות או שעדיף לשאיר את זה ככה. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ CL5 2048 ואם אני צריך לשנות תגידו לי מה למספר איפה שסימנתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by maormark,

אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. המאורר רועש (רעש סילוני עדין)(בודדתי את המאוררים עד שמצאתי שזה המרעיש) ניתקתי אותו והכרטיס מתחמם מאד, האם אפשר להחליף לקירור פסיבי ואם כן לינק בבקשה, או פיתרון אחר, אני מבין שאיאפשר ללא המאורר של הכרטיס, האם ניתן בתוכנה כל שהיא לראות טמפ' עם האוורסט אני לא מקבל טמפ' של המסך. רצ"ב תמונה. תודה לעונים מעבד 3.0 אינטל פרסקוט סלוט מסך agp*8 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 410 צפיות
  20. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. ערב טוב לפי חודש קניתי מחשב שהוא סוג של תפלץ זה המפרט (בגדול) מעבד core2 e6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך GeForce PX8800GTS 2 gb ראם 500 הרד דיסק מארז Gigabyte Midi ATX Intel&AMD Certification Aluminium ספק ENERMAX LIBERTY 500W קירור GIGABYTE GH-PCU21-SC ועכשיו לשאלה , אחרי משחק של משהו כמו שעה וחצי חום לוח האם הגיע ל55 מעלות (speed fan ו everest ) והחום של כרטיס המסך הגיע ל70 מעלות!!! מה עושים איזה קירור מוסיפים? רק לציין שהמאוורר של המעבד כנראה עובד החום שלו הגיע ל35 מעלות ו40 לכמה דקות תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  22. Started by m.l,

שלום..יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם כי לא הצלחתי לפתור לבד... יש את הגוף קירור CNPS9500 LED של זלמן ולי ולחבר שלי יש את אותו לוח (DG965SSS-אינטל) ובקשימה שלהם באתר אני לא מוצא את הלוח ובכלל רוב הלוחות אם לא כולם ברשימה הם עם מקסימום צ'יפים של 915-945 ואני לא יודע אם הגוף קירור יוכל להתאים ללוח שלנו (כעיקרון זה בשבילו) אם יש למישהו גם את הלוח והגוף קירור אז בבקשה שיירשום פה כי אנחנו לא יודעים אם הוא מתאים...ניראה לי שהגוף קירור של הצ'יפ ייתקע עם הגוף קירור הטוניק יוכל להתאים ללוח כזה או שגם הוא יש לו לוחות שהוא לא מתאים אליהם?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by bbvv,

need help צריך לבנות מחשב חזק , האם מישהו יכול להמליץ על מחשב אחד (לא חווה)הכי מהיר שיש ( כסף לא בעיה, מחשב לעבודה עד 40000).

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by segevgabay,

יש לי את הלוח הנ"ל וסידרתי את כל ההגדרות כמו שבמדריך לOC למעבד. עכשיו אני לא מוצא את האפשרות של לעלות תדר בס אלא רק יש אפשרות של לעלות תדר FSB. איפה יש את האפשרות של לעלות תדר בס?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by robicon,

קניתי מאוורר זלמן למארז וברוב טיפשותי לא בדקתי אם יש לי מקום לחבר אותו....אז מסתבר שאין לי מקום על הלוח לחבר אותו יש לי לוח ג'יגבייט ds3 ואין לי מקום לחבר אותו מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 420 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.