אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה8800 GT ASUS ,הקירור שלו נשלט . איך הכי טוב לשלוט בקירור לשים אותו אל אופציה אוטומתית או לתת לו פול מהירות או לתת לו מהירות הכי גבוה רק במשחקים? הטמפ שלו אל אוטומת 52 ובמאמץ מגיעה עד 75
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
ASUS A7N8X DELUXE יחד עם AMD XP2100 ו2 DDR WINBOND 3200
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או שהעניים שלי דפוקות או שאני מסטול [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הזה: barton2500 abit NF7-LS שלום, אני אקנה מחשב חדש ואני מתלבט איזה גוף קירור לקחת , אני רוצה שיהיה לו מצב שקט, שיקרר טוב ושיהיה זול. אני אולי יעשה OC קטן(מאד) בעתיד(הרחוק). השאלה השניה שלי היא איזה זיכרון לקחת, חילקתי אותה לתת שאלות: הביצועים עם fsb333 יהיו אותו דבר בערך בין זיכרון 333 ל400? אני אוכל לעלות את הבאס ל200 ולהוריד את המכפלה (שתישאר מהירות המעבד המקורית) בלי שום בעיה אם אני אקח זיכרון 3200? מה הפרש הביצועים (לא של הזיכרון, של כלל המעכת) בין fsb200, fsb166 באחוזים (פחות או יותר)? אם אני אקח זיכרון 333, איזה כדאי לקחת (להתחשב במחיר): sumsong-504 geil-428 twinmos-472 ??? כנ"ל ל400: sumsong-556 geil-531 twinmos-547 ??? שאלה אחרונה (…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מדובר ב8800GT של ZOTAC בדרייברים אין אפשרות לשלוט על המאוורר וגם לא בSF הכרטיס מתחמם ומגיע גם ל90 מעלות צלזיוס אבל המאוורר נשאר ב30% (מצב IDLE) איך אני גורם לו לשנו אוטומטית את מהירות המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מזה זמן רב אני עבדתי יציב במערכת הכוללת מעבד Q6600 בתדר 3.5G באופן יציב מאוד עם טמפ עבודה לא בעייתית. לפני כמה ימים נוכחתי לדעת שמהירות המעבד ירדה חזרה ל2.4G. בדיקה של BIOS המערכת עמד על אותם נתונים היסטוריים שקבעו תדר עבודה 3.5G. כשניסיתי לשנות את מהירות ה-FSB בביוס לא היה כל השפעה בפועל על תדר המעבד. ה-SETUP בביוס מכוון לFSB 389 עם מכפלה X9 שקובעת תדר 3.5G , בפועל שינוי ערך FSB לא משפיע על תדר המעבד. אני ממש עובד עצות אשמח מאוד לעצה מבעלי ניסיון המערכת שלי ספק: ENRMAX 400W מעבד: Q6600 + Tower TUNIQ 120 זכרון: 4G Gskill כ. מסך: EVGA 8800 SC 320MB לוח: GA-965P-DS3 rev3.3
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קירור מומלץ למעבד Q9550.. חשוב שיהיה שקט תחת עומס (וכמובן קריר). (ללא OC, לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) 1. האם קירור הסטוק ממש גרוע? 2. האם Thermaltake V1 עונה על הדרישות ומתאים למפרט? 3. האם ממליצים על משהו אחר? -אולי פשוט יותר- (נראה לי שה-V1 יותר ל- OC לא?? ולמרות שהוא נראה יפה המארז יהיה סגור ולא יראו אותו)! מחכה לתשובות.. תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאווררים של הספק הנ"ל כי אני לא מסוגל להתרכז עם כזה רעש בחדר (2 מאווררים: 92 מכניס אוויר לספק ו- 80 מוציא החוצה). אין לי דרך להבחין אבל אני חושב שה 80 מסתובב במהירות מטורפת ועושה את כל הבעיות. עוד דבר - יש חיבור מהספק ללוח של קריאת מהירות. אני לא יודע של איזה משתי המאווררים הוא אבל הוא על כ 5100 RPM. האם מישהו עשה כזה מוד על הספק הזה, ואם כן איזה מאווררים שמתם ? האם אפשר פשוט לנתק את ה 90 ולהחליף את ה 80 ? אם כן איזה מאוורר אתם ממליצים עבור ה 80 (יש לי מאוורר 120 בדיוק מתחת לספק שמוציא גם ככה אוויר חם מהמעבד ) תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לקוח מפה: http://gurucomp.org/forum/viewtopic....5&p=2545#p2545 דגם המעבד: Intel Pentium DualCore E5200 דגם לוח-אם: Asus X48 Rampage Formula דגם זכרונות: TwinMos PC5300 DDR2 (או משהו כזה) תדר מעבד : 2.5 @ 3.56 תדר FSB : 285 תדר זכרונות : 667MHZ מתח מעבד : 1.208 מתח זכרונות : 2.20 מכפלה: 12.5 כל התהליך בוצע בלי החלפה של גוף קירור או החלפה של משחה טרמית , רק גוף קירור של intel ואיזה תוצאות ! . עשיתי OC של 43% , ולדעתי המעלות טובות תחליטו אתם ! והנה כמה תמונות מהתהליך (לא מכל התהליך רק בשלבי הבדיקה ומהCPU-Z ) זה תמונה מCPU-Z אחרי הOC : זה המעלות במנוחה : זה המעלות של המעבד בבדיקת מאמץ בOCCT אחרי 41 דקות : הנה תמונה של חוצץ הOC בEverest : יש פוטינ…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עידכנתי מ F9 ל F19 בלוח K8NS של גיגבייט ה OC המקסימלי שהגעתי עם ה F9 היה לפני כ שנה והוא היה 2603MHZ על מעבד 754 3000+ , עכשיו הביוס החדש שונה לגמריי יכול להיות שאני יגיע ליותר?
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מפרט : מעבד: Intel Core 2 Q8300 כרטיס מסך: Nvidia GT 220 1GB זיכרון: ddr2 4GB Samsung CL6 800 MHZ ספק: 310W FUJITSU לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ב10 הבא אני קונה ספק כח חדש של סיסנוק 550W וקירור למעבד מוגן 2 אבל לבנתיים אני חושב שעם קירור סטוק 3GHZ יספיק.. המטרות שלי: 3GHZ.. אני נחוש להתחיל את הOC אבל לא יודע לאן להיכנס קחו תמונות מהביוס http://www.siz.co.il/my.php?i=tqytnzjim5e0.jpg עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg לאן אני אמור להיכנס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G210 בקיצור הכרטיס מגיע ל 55 בלי מאמץ ועם קצת מאמץ ל65 מה אני יכול לעשות? בדקתי והיה כתוב שהוא לא צריך לעבור ת 55 והוא מגיע לי ל 55 בטיבעי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה החלפתי לפני חצי שנה את המעבד, לאחר שהיתה לי את אותה הבעיה הביאו לי מעבד חדש עם כנפים של המאורר יותר עבות ויותר טובות. יש לי מעבד prescot פנטיום 4 3000 מגה הרץ המעבד שלי אמור להיות על בין 50 ל60 מעלות לפעמים הוא מתחמם מגיע לי ל68 מעלות 70 מעלות יש לי את התוכנה אברסט אני בודק דרכה וגם דרך הביוס במקרה כזה שהטמפרטורות עולות פתאום המקלדת לא רושמת לי את כל האותיות אני רושם משפט חצי מהמשפט לא רשום טוב ושומעים צליל "תיק" כזה פתחתי את המארז אני שם עליו לפעמים מאורר ביתי שיתקרר. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד על אותה מהירות? כאילו אני רוצה שתמיד המאורר יהיה על 3000 סיבובים ומתי שצריך יותר שיעלה עכשיו המעבד שלי מסתובב על 4500 סיבובים כי הוא על 68…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנת speed fan שבודקת לי טמפרטורות.. הטמפרטורות שהופיעו לי ב FAN 1 הם בסדר לפחות מה שאמרו לי.. בן 41 ל- 54 ובמקרים מסויימים 58 אבל לא יותר אמרו לי שעד 62 זה בסדר.. (יש לי מאוורר של הספק ושל המעבד..) התקנתי לפני כמה ימים HARD DISK נוסף אחד מתחת לשני.. ואז שמתי לב שה-HDO רושם לי: 52 מעלות מה זה אומר?? יש לציין שבין ה-HARD DISK הראשון והשני אין בכלל רווח (יש אולי חצי ס"מ, מכיוון שהכבל לא מספיק ארוך.). מה אתם אומרים? יש תמונה מצורפת.... עריכה מנהלתית: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר המעבר ממחשב הפנטיום עם הוויליאמט הזקן והרועש החלטתי לעבור למחשב עם מעבד AMD הרי המפרט: ATHLON 64 S939 3000 GIGABITE K8NF-9 NF4 S939 ADATA 512MB X2 PINE XFX 6600 128MB WD80 GB MAXTOR 40 GB HEC 425 המארז הוא מארז פשוט וזול עם חלון צד ומאוורר מואר בלדים כחולים הבעייה הרעש... יותר מידי!!! ציפיתי שהמעבר לAMD יהיה מוצלח גם בגלל השקט מסתבר שלא...הוא רועש גם שהוא לא מתאמץ מאוד מוזר... אגב יש לי הכנה למאוורר יותר גדול מהרגיל בצידי המארז נראה לי זה 120MM אבל לא בטוח... רציתי לשמוע על אמצעי קירור שקטים וזולים עד כמה שאפשר (תקציב אני לא אגביל אותכם אבל תשתדלו להזהר עם המחירים) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
סליחה על הניג'וס הענק אבל אני די מתחיל בקטע הזה.. סליחה אם אני מחבר שלושה לדים של 3V במעגל עם סוללה של 9V (המרובעות) אני צריך לחבר איזה נגד או משהו? או שאפר לחבר ככה.. בלי כלום?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכלום . לאחר שעזרו לי עם הכרטיס מסך ... אשמח לקבל גם איזו עצה לגבי המעבד ... תראו כשאני מנסה לעשות OC דרך הביוס קורה מצב כזה .... אני יכול להעלות את הFSB רק עד 220 - כשאני מעלה אותו 1 מעל .. המחשב פשוט לא עולה (עד איפוס הביוס ) אומנם המהירות של המעבד גדלה דיי בהרבה מ2600 ל 2855 אבל אני מניח שאפשר הרבה יותר ( הטמפ מעולה בסביבות ה 48 במאמץ מלא ... ) מה יכולה להיות הסיבה שאני לא יכול להעלות יותר ? כפולת המעבד שלי על X13 ( זה לא ה black edition ) - האם זה מונע ממני להמשיך לעלות את מהירות הFSB ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אנשים,אחלה פורום,אני אוהב את האתר נורא! אז ככה,אני בונה מחשב וקונה חלקים,קניתי כבר לוח (ASUS M2N-SLI DELUXE) ואני צריך לקנות מעבד, אני מתכוון לעשות לו המהרה, השאלה היא האם המעבד-AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET AM2 BOX מהירות 2200 מגה הרץ ז.מטמון2X512 FSB-2000 ליבה כפולה 64 ביט. טוב לביצוע o.c. או שהוא לא משהו,אם יש המלצה למעבד אחר,אבל כמובן עם תג מחיר באותו הסגנון -+ (870ש"ח) ומה לגבי הלוח
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-