עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LHD-V06-UK&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם זה ישמור על אורך החיים של הכונן הקשיח? למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  2. מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?

3. Started by DJPOWER,

הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by amichay,

אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by roeiw,

אם אני ישנה את הזתמון של הזכרון שלי ליותר נמוך זה יכול לגרום נזק? ואיך אני בודק יצובות וכו' של הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by infrequent,

(המפרט בצד) אז ככה כשאני בתדר 3Ghz עם ה Q9300 שלי אז יש הרבה קראשים ונפילות במחשב במשחקים או אפילו סתם ב Windows וכשהורדתי את התדר לתדר הרגיל לא היה לי נפילה אחת. הטמפ' של המעבד נמצאת על 28-35 במאמץ 35 אבל הליבות על 58-62 כל הזמן בדקתי בביוס וב CoreTemp ואני בביוס הכי מעודכן. אני משתמש ב AC Freezer 7 Pro לא העלתי מתח לשום חלק יכול להיות שזה בגלל זה ? בדיקה עם OCCT -> http://www.yousendit.com/download/Q01Ic0w5R0YzS3J2Wmc9PQ מה לדעתכם הבעיה ? אגב הביוס שלי לא מראה את המתח של הרכיב אלא רק נותן להעלות אותו +0.1 אבל לא מראה את המתח ההתחלתי .. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני רוצה לנסות שוב לעשות OC ויש לי שאלה אני רואה לפעמים במפרטים שאומרים אם אתה רוצה לעשות OC תיקח את הלוח הזה אם לא אז את זה או אותו הדבר אם זיכרונות..!! אז אם אני רוצה עכשיו לעשות OC ( שניסיתי כבר בעבר וכשאני הגעתי ל 1.9 GHZ ,המעבד שלי הוא 1.8 GHZ, המחשב קרס לי :\ ) איך אני יוכל לדעת שהזיכרונות והלוח אם והכל יעמדו בעומס ?!?!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  9. בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by SixKiller,

יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by idanaz,

שלום יש לי מעבד AMD 6400 X2 AM2 3.2GHZ לוח אם אסוס M2A -MVP ספק 550W CHIFTEAC 4 GIGA RAM האם המעבד שלי יכול להגיע ל כיוון ה 3.6 GHZ הבנתי שהוא קצת בעייתי בגלל שהמכפלה שלו סגורה. על פי מי שמכר לי אותו או ששטויות וניתן לעשות לו O.C סביר תודה רבה עידן

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום, ברשותי כרטיס מסך 7300GT. כפי שידוע יש לו קירור פאסיבי. בזמן מנוחה הכרטיס בד"כ על 67 מעלות ובזמן עבודה כ74. עשיתי לכרטיס אוברקלוק : בזמן עבודה הכרטיס הגיע לכ80 מעלות+. לקחתי מאוורר של הכרטיס מסך הישן שלי והרכבתי אותו על הקירור הפאסיבי בכרטיס הנ"ל וכעת בזמן אוברקלוק, ומנוחה הכרטיס עומד על 47 מעלות ובזמן עבודה עד 60 מעלות. האם המצב האחרון תקין? האם התדרים (500 למעבד ו900 לזיכרון של הכרטיס) הינם גבוהים מידי או שניתן להעלותם? תודה. [attachment deleted by admin]

13. Started by iosi,

שלום, אני מחפש משהו שבטח כבר קשה למצוא, מדובר בתושבת ובקליפס של סוקט 423 שמקבעים את הגוף קירור והם נשברו והם מאוד קריטיים לטמפ' של המעבד. אלו החלקים: אני צריך אחד כמו הכסוף ואחד כמו השחור. אם למישהו יש את זה או יודע איפה מוכרים בארץ זה יעזור לי מאוד! תודה!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  14. תהיתי רבות לגבי מיקום של מאוורר 120 מ"מ באחורי מארז Compucase 6A19 בנוסף למאוורר זהה בחזיתו. במידה ומשתמשים בספק כח שמצוייד במאוורר 120 מ"מ השואב אוויר מתחתיתו לצינונו - לדוגמה FSP 350W-60GLN - האם התקנת מאוורר מתחתיו עבור המארז למעשה יכול לגנוב מהספק אוויר, כך שהספק יתחמם יותר והמאוורר שלו, כתוצאה מכך יגביר את מהירותו להגברת ספיקת האוויר כך שלמעשה נקבל מחשב רועש יותר ממה שהתכוונו תחילה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by Natan_Rozen,

היי שלום כרגע אני משתמש בקירור סטוק, ובתקופה החמה הזאת אני רואה שהוא לא ממש מספיק. כל פעם שאני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי התוכנת ניטור ואומרת לי שהמעבד חורג מגבולות הטמפ' הנורמטיביות. -המחשב לא ב-OC . אני מעוניין בקירור שיתן תמורה מלאה למחיר שלו, והכי חשוב שלא ירעיש !!! אני מחפש משהו לא מרעיש שעושה את העבודה. (אם אפשר שיבוא עם משחה טרמית לא ג'נרית זה יהיה מצויין. ;D ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  16. לאחר בדיקות שערכתי על ה+8RGA התגלו הפרטים הבאים: השתמשתי בטרמומטר דיגיטלי עם טווח קריאה 650C+ 40C- בIDLE הקריאות של הUSDM (התוכנה של EPOX) ושל הטרמומטר החיצוני (קריאה צמוד לליבה) היו קרובות עד זהות. בFULL LOAD הקריאות היו שונות עד כדי 10C+ ! הקריאה של הUSDM הייתה נמוכה בכ10C באופן קבועה... מסקנה: - כדי לוודא את הטמפ' בא המעבד עובד, תמיד כדאי להשתמש בטרמומטר חיצוני. - עדכון BIOS שפתאום "הוריד" את הטמפ' צריך לעורר חשד - ושוב כדאי להשוות עם קריאה חיצונית. (הדברים מתייחסים למעבדים שאין להם קריאה פנימית - AMD, לבעלי פנטיום4 יש קריאה מתוך המעבד עצמו - דיודה)

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by imperious,

אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by yacovmateo,

שלום יש לי מחשב שאני מביא בעוד כמה ימים ושמעתי מאיזה אחד שהHT בכלל לא טוב לאוברקלוק זה נכון? הנה המערכת משחב cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by ExploiT,

שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה עכשיו הנה המפרט amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w active הכבלים מסודרים ויש זרימת אוויר במארז תאור של המאוורים קדימה 80 מכניס אחורה 60 מוציא צד 80 מכניס בספק יש …

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Swimmer,

שלומות, אני אגש ישר לעניין, מאחר ואת הבלוק לכרטיס מסך של TT אפשר לאלתר למצב שיתלבש על הציפסט של DFI, האם גם בTIDE אפשר לאלתר את הבלוק למצב שבו יתלבש על הציפסט? בלוק אחד ל-6600GT בלוק שני לציפסט

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by see4,

אני מתחיל עם OC בעזרת לוח זה ו E2140 , אז מחפש קירור לציף סט , הקירור המקורי לא יעיל בתדרים גבוהים , זה ממש מתחםם תודה ...

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  23. החלטתי שאני קונה עכשיו גוף קירור למעבד במחיר לא גבוה במיוחד. אז רציתי לשמוע דעות לגבי המוצרים שאני הולך לרכוש. למעבד: 478 P4 2.47GHz גוף קירור: Thermaltake PIPE101 heatpipe technology CPU cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2513 188 ש"ח עריכה: {תוספת} מצאתי עוד 2 גופי קירור מענינים: 2) Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 אבל הוא נראה לי לא מתאים למעבד שלי נכון? 3) Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 רק לא הבנת…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

מוקף באדום, זה המאוורר של מעבד שלי או שזה אחד המאווררים שיש לי במארז? והאם תוצאתו טובה? ועוד משהו, הטמפ' האלו טובות יחסית המחשב היה דלוק כל הלילה על הורדה ועל AFK במשחק. מפרט בצד ימין, מארז של טרמלטיק סופרנו.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים