עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  2. למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אהלן חברה, ברצוני להחליף את קירור הגשר הצפוני כדי להגיע רחוק יותר בoc. מכיוון שיש ברשותי את הקירור למעבד, נינג'ה (אויר) אז אין באפשרותי לשים את המאורר שאני מקבל עם הלוח לשם פיזור החום. רציתי לדעת אם החלק הזה (תמונה) יושב על חלקים כמו מייצבי מתח או שסתם שמו אותו שם ? כמעט בטוח שאני אלך על הקירור ZM-NBF47 של זלמן, רק אני דואג שלא יהיה לו מקום בגלל הנינג'ה. מיש'ו יכול לתת לי "הוכחה" שהשילוב של ZM-NBF47 עם Ninja Plus יהיה אפשרי על הלוח P5W DH Deluxe ? אני מאוד מודה לעוזרים, ירון

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 למערכת שבחתימה (רק עם לוח-אם Neo2). תודה.

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  6. מראה לי 22 מעלות שבעצם זה צריך להיות 33 מעלות כאילו היא מפגרת ב 10 מעלות אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר למה זה קורה רק שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ?<

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by LRa,

כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by Haflo,

קצת מרגיש טיפשי לשאול...אבל....איפה אפשר לקנות את הHSF של CoolerMaster Aero?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by DJPOWER,

איך אני יודע אם פתחתי את הצינורות או לא? איפה כתוב את מספר הצינורות? תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by tomerezri,

היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by idan,

AMD 2000 XP (1.4ghz) asus a7v8x-x 256 ram ומאוור רגיל ועוד 2 של 80 MM מה אתם ממליצים האם עלי להחליף את המאוור לוולקנו או משהו אחר ואם מישהו עשה OVERCLOCK למעבד שלי על מה הוא ממליץ ועם מה הוא השתמש כלומר איזה מאוור ועד כמה הוא הגיע בתודה עידן, שמנסה לעשות OVERCLOCK בפעם הראשונה...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by AMIT_MEG,

טוב אז ככה קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בצד מחשבבב מעולהההה באמת טוב אז ככה לשאלות 1.יש לי i7 והטמפרטורה במנוחה היא 45-48 ובמשחק היא 55+- 2.יש תוכנה אחרת חוץ מהדריבר של ati שיכול לשלוט לי אוטמטי במאורר כי הוא גרוע 3.בכרטיס ב מנוחה שהוא על 40% מאורר הוא על 42 ובמשחק 53 +- 4.יש תוכנה שיכולה לשלוט במאוררים של המארז כולם מחוברים ללוח אם ושאני משתמש בתוכנה של asus במקום לעלות את המהירות הם מורידים מהירות 5.עם איזה תוכנה אני יכול לבדק את המחשב שלי 6.ושאמרתי מחשק דברתי על crysis אהה ולמה אני לא יכול לבחוק very high תודה רבה עמית

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by Kapishe,

טעות

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206415.0 אני מפרסם את התוצאות הבהחלט מספקות(אותי לפחות) והכמעט סופיות שלי(עם סוג הקירור שברשותי כרגע) ואת המפרט שלי. רציתי להודות למי שסייע לי בOC,אני יכול לאמר שאני יודע הרבה יותר ממה שידעתי לפני שפתחתי פה את הדיון . תודה מיוחדת ל...stingeR ול- barak_11 :yelclap: פרסמו כאן את התוצאות שלכם עם כמה שיותר נתונים לצורך ההשוואה ואולי יתפתח כאן דיון מעניין E6400 2.13@3.2 1.4V Thermaltake Big Typhoon DFI Infinity 975X/G bios 9.13 G.skill pc6400 800MHz 2GBPK @ 4-4-4-12 7.8us 2.0V וכמובן ORTHOS - לא היה לי מקום להכניס

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by p-o-i,

כן שלום לכולם...אני פשוט קראתי לא מזמן באתר שמישהו הצליח.........אז עכשיו אחרי שקניתי 6200....אני חיפשתי בפורם את התראד שלו או כל תראד שיסביר לי איך עושים את זה.....אבל כל מה שמאצתי זה דיבורים על זה לא הסברים איך......בבקשהה שמישהו יגיד לי איך עושים את זה...........

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  23. לא הבנתי אף פעם את הקטע של האוברקלוקינג, הרי מערכת קירור סבירה לכרטיס מסך, נגיד כזאת עם מים, עולם כ-200 שקל לא? אז האוברקלוקינג שתעשו עם הקירור הזה, לא ייתן בדיוק אותם ביצועים כמו כרטיס מסך באותו תקציב כולל הקירור?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  24. שלום לכולם. אני משתמש בתוכנה MBM5 להצגת הטמפרטורה במארז וטמפרטורת המעבד. עכשיו לעייתים קרובות, במיוחד לאחר משחקי מחשב, התוכנה טוענת שהטמפרטורה של המעבד היא 66 מעלות צלסיוז, האם זה נורמאלי? המעבד שלי הוא AMD Athlon 64BIT 3000+ NewCastle (סוקט 754). עכשיו, יכול להיות שהתוכנה גם מזייפת, אני לא בטוח אם יש לי חיישן על המעבד או לא... מהי הדרך הכי מדוייקת לבדיקה הטמפרטורה במעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים