אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גם דבק טרמי בשביל ה RAMSINKS או שיש כבר משהו שבא עם זה?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז: 1 80MM מאחורה בגובה המעבד 1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיח המקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז. יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM. כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם: 1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום 1 92MM בערך מול המעבד 1 92MM בגג עכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה": נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עו…
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם צריך לשים גריז טרמי כל פעם מחדש כאשר מוציאים את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לוח: GA-P31-ES3G זכרונות: 5-5-5-15 OCZ XTC 800Mhz Platinum Edition היי חברים , עשיתי OC למעבד מאכזב כי ב 3.3Ghz הוא כבר קורס. כרגע אני על 3.1GHz 12.5X248 יציב Burntest. הסקתי שאני צריך להתחיל להעלות מתחים בצורה מבוקרת , ולכן עשיתי זאת. אבל משום מה, הקריאת מתחים בתוכנות הנ"ל נשארת זהה כל הזמן. כאילו שאני לא באמת משפיע. הורדתי ב BIOS את System Voltage Managment ל- Manual. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בניית מחשב חדש. המטרה שלי לבנות מחשב חזק אך לא מטורף, למשחקים בעיקר. כמובן שאני רוצה לבצע המהרה לכל החלקים, אך שוב לא ברמה מטורפת, ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה שלי ב"oc". יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותיכם המנומקות. כבר החלטתי שהמעבד -0 - יהיה intel e8400 stepping e0 אך אני פתוח להצעות. כרטיס מסך - יש לי gainward 8800gt. ספק- יש לי corsair 450v - אני יודע שהוא קצת חלש לשדרוגים עתידיים אך כרגע נראה לי שהוא מספיק טוב - תקנו אותי אם אני טועה. אני מאד רוצה גם שהמחשב יהיה שקט. מארז - אני מתלבט בין antec 900 ל antec p182. לוח אם - פה ההתלבטות הגדולה - ממה שקראתי כל סוף השבוע באינטרנט - ההתלבטות היא בין EP45-UD3P gigabyte ל asus P5Q-E .…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של אוברקלוק למחשב שלי... יש לדעתכם רעיון לאוברקלוק מורגש ובטוח מבלי לקנות אמצעי קירור נוספים בהתחשב במפרט זה: Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard INTEL PENTIUM 2.4C DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X 2 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB הבנתי שהלוח אם שברשותי הוא לא משהו ל OC, אבל שוב אני רוצה משהו קטן....לא גרידי.... תודה....
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי כרגע בתקציב הזה: ZALMAN ZM F3 http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm או: thermaltake thunderblade 120: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm אני מחפש מאוורר עם דגש על דחיפת אויר יותר מאשר השקט, אני לא פנאט בקשר לשקט, רצוי שיהיה שקט אבל לא משהו קיצוני.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תראו.. אני יכול לקנות את קירור המים הזה מ400 שח.. ואפילו פחות : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1604.htm הוא טוב? הוא יתן תוצאות קירור יותר טובות מאשר SP97 + מאוורר חזק ? יש לי AMD.. יש לכם הוצאות נוספות? פשוט.. תראו את המחיר... צודהה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב בעוד שבועיים (בדיוק בעוד שבועיים ) וחשבתי לקנות כמה מאווררים טובים, קטודות וכל שאר הירקות. שוטטתי בפורום וראיתי שהומלץ לא פעם על ה- SilverStone FM121 ובאמת הוא נראה טוב (כנראה שישב על BT VX או Tuniq), יש לו CFM גבוה מאוד ובקר מהירות. מצאתי שני "סוגים" של המאוורר הנ"ל: http://www.frozencpu.com/products/2423/fan-109/SilverStone_SST-FM121_120mm_Case_Fan.html?tl=g33c165s358 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835220014 מה ההבדל בין הגירסא "הרגילה" לבין הגירסא עם ה-"B"? (אני חושב שצבע שחור של הבקר מהירות, אך לא בטוח בגלל המחיר) Off Topic: האם FrozenCPU היא חנות אמינה? מצאתי בה המון דברים שאני רוצה לקנות אבל חשובה לי יותר…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-