אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי לי יותר בשביל oc? ?512MB A-DATA? DDR 500 ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? DDR 400 יש בינייהם רק 40 שקל הבדל ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת בשביל oc והלוח אם ?K8NS-Ultra (s939) של GIGABYTE תומך בddr 500? עריכה: אני יוכל לשים על הזכרונות שהזכרתי פה קירור כן?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מפתח צורת קרור חדשה למעבד נכון לרגע זה זה די סודי אך אני זקוק לעזרה כזאת שמעתי רכיב אלקטרוני וכאשר עובר דרכו זרם הוא גורם לקרור אני לא יודע איך קוראים לו ואני יודה מאוד למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם K7SOM+ בגירסא 7.5C של ECS עם הביוס המקורי שלו. עכשיו, אני לא מוצא איפה לשנות את הFSB אלא מצאתי רק את ה VCORE. אין לי ניסיון בOC אבל קראתי די הרבה בנושא. לאלו שלא מכירים את הלוח אם הנ"ל (ואני מניח שרובכם לא מכירים אותו), יש בו מעבד AMD duron morgan 1.1ghz onboard שאני רוצה להאיץ ל 1.2 או 1.3 גיגה הרץ. לפי מה שראיתי באיזשהו פורום אמריקאי אין בביוס המקורי אפשרות לOC. האם העלאת מתח הVCORE שעומד כרגע על 1.78 תעלה את מהירות המעבד ? או שאני חייב למצוא ביוס מתאים שבו יש לי אפשרות לשנות את הFSB.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קבלו עצה במקום לשים מאוור 80MM פשוט על הכרטיס ......תשקיעו קצת כסף....ותקנו מאוור זול של איזה 4000 סיבובים של איזה מעבד ותשימו.....זה מה שעשיתי קניתי ב40 שקל מאוור + היטסינק למעבד AMD סתם משהו זול.......ותליתי את המאורר על הכרטיס......זה משהו בן זונההה.....ואת ההיטסינק לשולחן העבודה ...שמתי אותו על GPU של GEFORCE 4........איך שהו התאים בול...... לדוגמא.: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=7247
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
נמאס לי מהרעש ויש לי FX5200 צולע. 1. החורים מתאימים? הרי הזלמן מתכוונן... 2. פסיבי יספיק? זה לא איזה 8800... תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום , עשיתי סריקה בפורום ויש משהו שאני מחפש המון זמן ולא מוצא תשובה , איך אני משנה את המתחים שהמאווררים שמחוברים ללוח אם יקבלו??? המחשב עכשיו פתוח אני מסתכל על המאווררים , ביד אני יכול לסובב אותם יותר מהר ממה שהם מסתובבים.... והם לא מוציאים אוויר , אני מצמיד תיד כמעט נוגע בלהבים , ואין....לא מרגיש אוויר , זה מסתובב סתם... זה ב2 המאווררים שלי של ה80MM... ה2 האחרים של ה 120MM עובדים מצויין....הם מסתובבים לפחות...
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מארז 6A19... עכשיו שהייתי שם קניתי גם AC 12 ואני רוצה לדעת איפה כדאי לי למקם אותו... ובתור מוציא או בתור מכניס אויר
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
במנוחה הסל"ד על 3200-3300 ובמאמץ הוא מגיע גם ל-4200 ככה וראיתי פה הרבה וגם כמה עם מעבד כמו שלי ואין לי סל"ד כל כך גבוהה אני חושב שזה בגלל שיש לי מאוורר של 9 שמכניס בדיוק על המעבד אז הסל"ד נהיה יותר גבוהה אבל האם ב-1000-1500 ???
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש ליINTEL875PBZ והאפשרות שלי ל OC הם מקס 4% או AGP/PCI MOD שזה מקס 73.60*36.80 . (אם משהוא יכל להבהיר את העניין של ה)PCI AG הטמ'פ במחשב במעמץ הוא 40 למערכת ו 38 למעבד . פנטיום 4 HT 2.8 @2.9 צריך עזרה ...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום, אני בונה כרגע מחשב חדש לחבר, נשארה לי רק בעית במעבד, אני מתלבט בין ה 6400 ל6300, (כי ה6600 יקר מידי...) מה עדיף? האם באמת מרגישים את ההבדל בין ליבה של 2.13GHZ לבין 1.86 ב OC?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן הגעתי למסקנה שחם מידי במארז שלי וצריך לעשות קצת רוח אני שוקל לקנות את הדברים הבאים : 2 מאווררי 80 מ"מ חזקים, עוד 120 טוב, וקירור חדש למעבד AMD 64 שלי. הגעתי לדברים הבאים (שמתי דגש על ה CFM של כל אחד ואחד.. זה מה שצריך לעשות נכון ? CFM גבוה = יותר אוויר קר?) בכל מקרה אם יש איזה משהו להמליץ לפני שאני קונה אנא הגידו כעת 1 Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 16.5% 89 ש"ח 2 Vantec Tornado 80MM Case Fan 16.5% 178 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 243 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 438 ש"ח מע"מ: 72 ש"ח שירות UPS אקספרס עם שליח עד הבית כולל ביטוח : 47 ש"ח סה"כ: 558 ש"ח זה מ PANDAS. לא ממש משנה לי …
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-