אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
פשש איזה יפה העיצוב החדש 8) (הוא חדש, לא ? P:) טוב שמעו אנשים, אני לא ממש מעודכן, ואני מעוניין לדעת איזה קירורים טובים לאיזה מעבדים יעני רשימה של היטסינקים (לא רק הטובים ביותר, כדי שאני אדע גם מה לא טוב) ל P4, AXP, A64. תודה רבה רבה רבה (: ועוד משהו, אפשר הסבר על קירור גז ? או לינק למאמר (עדיף בעברית) כי אני לא מבין למה הכוונה, גם אוויר זה גז...
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מוצא את היצרן של הPLL של המחשב שלי דרך המחשב עצמו ולא בצורה פיזית. ניסיתי כבר למצוא את היצרן בדרך פיזית אבל התוית של היצרן לא מוטבעת על הPLL אצלי הוא פשוט חלק... אני צריך למצוא את היצרן של הPLL שלי מכיוון שאני רוצה לעשות Overclocking למחשב בעזרת התוכנה CPUFSB תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum אני קונה ב COMP-IL…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הקירור סטוק שלו יחזיק OC ל3200+..?...(עוד 200Mhz)...
-
- 12 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני עומד על 3 ג'יגה הרץ עם FSB 1334 מגה הרץ במכפלה 9 מתח שאני מזין למעבד הוא 1.35 וולט מתח שמוזן לזיכרונות הוא 2.175 וולט מתח שאני מזין לצ'יפסט הצפוני הוא 1.14 וולט לצ'יפסט הדרומי 1.4 וולט טמפ' מעבד במנוחה 24 מעלות! מעבד במאמץ לפי אוורסט לפי TAT ולפי temp core לא עובר את ה47 מעלות לאחר בדיקה מלאה של s&m בעיה שנוצרת לי היא הבעיה של הזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה900 ומשהו מגה הרץ כרגע אני על 835 מגה הרץ מומלץ להמשיך OC למעבד בלי OC לזכרונות? או שלמישהו יש פתרון אחר אני לא רוצה לעבור את המתחים בזכרונות יותר זה נראה לי שובר את האחריות
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתכנן OC רציני
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי (פרטים למטה...) בלי החלפת קירור או השקעה כלשהי ויש ל כמה שאלות: 1. איך אני עושה את זה? בביוס אין לי אופציה של שינוי מהירות השעון של הAGP, יש לי אפשרות לשנות רק את המתח... 2. מה יכולת הOC הממוצעת של הכרטיס שיש לי ואם כלל שווה לי לעשת לו OC (אני אראה הבדל בOC עד גבול יכולת הקירור הסטנדרטי שיש על הכרטיס?) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לאלה מכם שלא קראו את המאמרים שבאתר .......... יש שם כתבה על אחד ששם את המחשב שלו (Celeron 600) בחוץ במרפסת שלו כאשר הטמפרטורה בחוץ היתה 18- מעלות. ואחרי רבע שעה המחשב נכבה בטעות ולא נידלק יותר בגלל שקפא. ואחרי שהוא הפשיר הוא הצליח להדליק אותו שוב. :
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום בסופו של דבר את גוף הקרור של זלמן CNPS9500A LED למעבד פנום 2 X3 שלי וזה התוצאות שקיבלתי בבדיקת מאמצץ במשך 20 דקות .(הבדיקה בוצעה באמצעות STREES PRIME פתחתי 4 כאלה ברצף) זה לפני הבדיקה- Motherboard 44 cpu 39 core1 -31 \ 30 core2 -31 \ 30 core3 -31 \ 30 GPU 53 וזה אחרי הבדיקה Motherboard - 45 cpu -49 max core1 -40 core2 -40 core3 -40 GPU - 59 מה אתם חושבים על התוצאות האלה האם היה שווה לקנות את הגוף קרור הזה ("חוץ מזה החדר חם בלי מזגן").בכל מקרה אשמח לתגובות וכן יש אולי מצב שאני יעשה אוברקלוק למרות שאין לי צורך כרגע.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי כדי להגיע לאוברקלוק גבוה וראיתי המלצות עליו באמת כדאי לקנות אותו? ובזיגזאג רשום שהוא מתאים ל9500-9800 לpro se aiw xt ולא רשום np אז הוא מתאים גם לשלי או שלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי משחה טרמית ZALMAN ZM-STG1. רציתי לשאול איך היא מבחינת הקירור, מבחינת קלות המריחה וכו'? וקניתי את האינפיניטי האם אני צריך למרוח את המשחה גם על המעבד וגם בחלק התחתון של האינפיניטי (המרובע הזה שמתיישב על המעבד)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במארז שלי יש מקום למאווררים בצורה הבאה : מקדימה - מקום למאוורר 120 מ"מ מאחורה יש מקום ל2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה (איפה שהחיבורים של הPCI, אין שם כרטיסים כרגע) בדלת יש מקום למאוורר 120 מ"מ\80 מ"מ בחלק האחורי למטה. מה לדעתכם הקונפיגורציה הכי טובה של הכנסת\הוצאת אויר ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-