עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמו הBIGWATER 735.. ?

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

כרגע אני עם קירור סטוק על המעבד ב50 מעלות במצב רגיל וללא מאוורר בדלת ממול הקירור שיפלוט את האויר החם שהקירור מוציא אל מחוץ למארז. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר 80MM בדלת ולהחליף את הקירור סטוק. עכשיו לשאלות: 1. עם הוספת המאוורר 80 בדלת יש בכלל צורך להחליף את הקירור סטוק ולהשקיע עוד 100 שקל? 2. אם כן, אז ל AC freezer 64+80MM fan יהייה מספיק מרווח לשתיהם מהלוח אם עד לדלת?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by kibub,

היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  5. שלום לכם, האומנם זוהי הודעתי הראשונה (ברוך הבא לי ;D), אבל זאת בהחלט לא הפעם הראשונה שאני באתר, כן כן, גם אני הייתי מאלו שמעדיפים להשאר מאחורי הכינוי "אורח". שאלותי המפגרות אולי, הם : כאשר קיבלתי את המחשב שלי (Amd T.Bird 1.2GHz) קנו לי אותו עם מארז ג'נרי (מבית היוצר של Gyrotech) דפוק למדי שלא מאפשר זרימת אוויר טובה בתוכו (זה מה שקורה שנותנים לאנשים שלא מבינים במחשבים בגרוש לקנות לך מארז). לאחר סידור החוטים במארז במידה הכי טובה שניתן, והכנסת שלושה מאווררים מספקים שונים וממארזים שונים (3 במספר), הגעתי לטמפרטורה בעת אוברקלולק ל1.3 ג'יגה הרץ ב48 מעלות, מה שנראה לי מוגזם. תוכלו אולי לעזור לי לגרום איכשהוא להורדת הטמפרטורות של המעבד ? (וכן, קראתי את המאמר של kom, אז אל תתנפל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  7. מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. דבר ראשון זה שאני יעלה את הV מ1.4 ל1.5 למשל יעזור לי במשו ב OC?.. אני עם מעבד AMD 3500 A8N-E 512X2 OCZ CL2.5 400MHZ לא שיניתי יחסים.. המעבד כרגע 2552 הזיכרון יציב 464MHZ והוא נשאר עדיין על CPU/11 וסוחב.. החרא שיש לי ספק ג'נרי והוא כנראה גם מגביל אותי כי הייתי כבר על 2600+ בלי לשנות יחסים והמחשה עשה ריסטים פעם ב.. למרות שהוא עבר בדיקת יציבות של 16מגה.. לעלות V במעבד?. יעזור במשו?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. .שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  10. שלום לכולם, השאלה שלי במדוייק יותר היא כמה הבדל בביצועים יהיה נגיד בין מעבד שהומהר לתדר מסויים לבין מעבד שעובד על אותו תדר בסטוק? נגיד לפי הכותרת: ATHLON 64 3000 שהFSB שלו הומהר והתדר הכולל עומד על 2000MHZ ל ATHLON 64 3200 שהמכפלה שלו היא פשוט 10 ולא 9 וגם הוא עומד על 2000MHZ (ונגיד תאורטית שמכפלת הזכרון לא יורדת בהמהרה של ה3000).. האם המומהר ייתן את אותם ביצועים?? לפי דעתי קצת פחות בגלל (א) פליטת חום עקב העלאת מתחים שלו (ב) תמיד עדיף מעבד שעובד על תדר מסויים בסטוק ולא מומהר אליו.. אשמח לשמוע דעות בנושא כי נושא שמסקרן אותי כבר תקופה..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  11. המחשב שלי חדש משהו כמו חודשיים ככה. בקיצור בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות ריסטרטים במחשחק אמריכאס ארמי. הוא העלה מסך כחול ואז עשה ריסט. יש לי ספק כוח של TOPOWER 550W. והינה הטמפרטורות שלי: http://img371.imageshack.us/my.php?image=19za1.jpg האם הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך טובה??

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. מהטמפ' עבור המעבדים 4800+, E6420 וP4PRESSCOT 2.8GHZ. (כן אני יודע שהרמה של P4היא שואפת ל-0 לעומת שני האחרים, אך אני שואל זאת מכיוון שיש לי עכשיו את המעבד הזה, והמאורר עושה רעש כמו לא יודע מה, ןאני רוצה להנמיך את המאורר, 6000RPM זה קצת הרבה לא?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  13. אז ככה לפני דקה בערך התברר לי שהמחשב שאני רוצה לקנות E6300 X1900XT DS3 Transformer + FSP 400W הולך מאוד מאוד להרעיש :'( עכשיו אני מנסה "לצמצם נזקים" כמה שאפשר ולהחליף קירור למעבד, כרטיס מסך ו3 מאווררים של 80 מ"מ במארז (אם נכנס בתקציב אז גם עוד 120 מ"מ) כפי שכתוב בכותרת התקציב שלי מאוד מוגבל אבל הדרישות לא גבוהות... הרעיון שהרעש יהיה סביר ושהקירור ישאר בערך באותה רמה (אני לא אתנגד שהרמה תעלה :) אם זה קריטי התקציב יכול לעלות בטיפה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by alonzono1,

כשאני מעלה בביוס לרמה המקסימלית את הOC אחריי הBOOT המערכת מבקשת ממני דיסק הפעלה וכשאני מחזיר לרמה הקודמת הכל עובד מצויין צירפתי את נתוני ה CPU Z בתמונות חשוב לציין כי בביוס אני מעלה את הנתון של הFSB מ / / 147 ל / / 153 ואז התקלה הזאת מופיע האם אני צריך להתקין מערכת חדשה ? כדי לקבל מקסימום OC ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  15. המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by dordor1,

שלום המפרט שלי הוא P4 2.53 על gigabyte GA-sg667 עם 2 cdrom 1.44 ושני הרדיסקים Asus radeon 9800 pro 256mb 512 mb DDR 333 אני לא עושה שום אוברקלוקינג ושום כלום אני פשוט חייב שהכרטיס מסך ירוץ יציב כרגע הוא מתרסק כנראה שזה הספק מבחינת קירור יש לכרטיס עצמו שני מאווררים עליו שהוא בא איתם ואני שם מאוורר על סלוט אחד ועוד שני מאווררים במארז איזה ספק מומלץ להחזיק אותו .. כמה שיותר זול וכמובן לא ג'נרי חשבתי על ה300AT של HEC מה דעתכם? והמלצות בבקשה תודה דור.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by Lanzar,

מה המתח המקסימלי שאפשר לתת למעבד E8500 ? הקירור הוא קירור מים והמעבד לא עובר את ה 55 מעלות במאמץ מלא, כרגע אני ב 4600MHZ ב 1.520V... השאלה אם מותר לתת לו עוד קצת מתח, או שזה גבולי ? או אוליי כבר יותר מידיי ??

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. הבאתי את הסקר מכמה סיבות עיקריות: 1. אני חושב שהוא יוכל לעזור לאלו שבנינו שעומדים לפני רכישת כרטיס חדש ומתלבטים לגבי ה GTO2 ...אחוז הצלחת ה O.C לעד היכן ניתן להגיע איתו והאם הוא בכלל קנייה כדאית ומשתלמת גם לעוד שנתיים שלוש. 2. האם צריך לחשוב גם על החלפת קירור הסטוק שלו כדי להגיע איתו רחוק ( דבר שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה ). 3.החלפת אינפורמציה בין אלו שיש להם כבר את הכרטיס ורוצים לדעת היכן הם עומדים ביחס לאחרים ( אולי שווה לשנות משהו ). לי הכרטיס עם O.C ל XTPE ודיי קריר אני חושב, 38 במנוחה ו 60 במאמץ אני בקירור הסטוק אולי לפי הסקר כאן אחליט להחליף למשהו אחר.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by maphisto,

הצלחתי להוריד ל 40-42 במנוחה ו 45-47 בעומס . להזכיר AMD XP1800@1800 144*12.5 עם הדרגון אורב 3 .

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. אז ככה יש לי את ה-p4c800e deloxe ו1 גיגה זיכרון (2X512 DOUL) ועכשיו רכשתי את ה-3.2 פרסקוט בקיצור השאלה שלי היא כזו ראיתי אנשים מגעים באובר קלוק ל5 וגם ל-6 גיגה הרץ ואילו אני הצלחתי להגיע רק ל-4.1 שהמערכת עובדת כמו שצריך.. וכמובן עםן כול האופציות בלי להוריד כלום יענו מצב טורבו ו400 מגה הרץ זיכרונות ולא פחות וכו וכו בקיצרו למה אני לא מצליח לעשות יותר.... ואילו אחרים מצליחים?? כאילו זה מה בגלל הלוח הזיכרון הקירור?? מה הבעיה בדיוק? אני ישמח לקבל תשובות תודה..

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  22. כבר סיפרתי שהפנטיום 3 שלי התקלקל וכמובן שתמיד יש מחשב רזרבי אז עכשיו יש לי (המחשב כמו שכתוב רזרבי בלבד בקרוב אני קונה AMD 2400) סלרון 800, לוח של אסוס, 384 SDRAM. הלוח הוא ASUS CUSI-M המעלות: 25 IDLE 19 LOAD 31 FULL LOAF בפנטיום 3 733 היה אוברקלוק ל 866 ולא הייה אם זה בעיה, ומשום מה בסלרון אני לא מצליח לעשות. העלתי כמה תמונות שתבינו את הביוס שלי ותגידו לי מה לעשות: (העלתי תמונות מהחלק שדרכו אני אמור להעלות את הבאס): ככה נראה כל הקטגוריה: http://forums.ort.org.il/files/30/1652413/1065610.jpg יש אפשרות לבחור את המירב 800 מגה הרץ ויש אפשרות ידנית: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/g/o/d/_/o/f/_/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212202054556858/200301072132155055…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by bad-sector,

האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by iakovl,

כחלק מהבניה הקרובה של הHTPC/NAS אני מחפש מאוורר SLIM כלומר דק יותר מהרגילים רגיל = 25/38 מ"מ דק = 12 מ"מ היחיד שאני מכיר הוא הSlip Stream 120 mm Slim יש גם גרסת 100MM האמת http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-mm-slim.html הבעיה שהוא לא נמכר עד כמה שאני רואה בארץ מהחיפושים שלי )אולי אני טועה) מה שכן יש כמה מוצרים של החברה שמכילים אותו ואני שוקל לקנות אותם בשביל המאורר, הבעיה היא שהמחיר היחסי הופך ללא כדאי יש למישהו מושג איפה יש מאוורר מהסוג הזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by the_big,

קניתי לפני שבוע את הD930 וASUSP5LD2-VM KUNGSTON DDR 2 512(533)MHZ וGF6800 XT ברצוני לעשות למערכת אובר קלוק יש לי קירור סטוק שבנתיים עובד מצויין המעבד במצב מנוחה =27-30 מעלות קראתי את המאמר שיש באתר אבל לא הבנתי כל כך איך אני מתחיל ???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.