אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את הגוף קירור הנל מותקן על תושבת AM2 ואני מעוניין להתקין אותו במחשב אחר עם 775 ואין לי את המתאם . למישהו במקרה יש את המתאמים שבאו עם הקירור הנל ולא צריך אותם? תודה דודי.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כן...שלום יש לי GEFORCE FX-5200 של ASUS ואני עושה לו אובר-קלוקינג ופשוט אני רוצה לצרוב את זה לביוס שלו...כי אני לא רוצה להאמיס על הכרטיס כל פעם שאני עושה ריסטרת למחשב ואז הכרטיס יקבל שוק של כח ....אני רוצה שזה יהיה קבוע...אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אז תשלח לי תגובה........ואם אין לכם משהוא עוזר לומר אז על תומרו אותו! ...............תודה...................
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה (כן אני יודע שהוא חרה): http://www.pchardware.co.il/docs/pd1225129144.htm וכבר יש לי חלון, יצא מאוד יפה, ועכשיו אני רוצה לצבוע את שתי הדלתות והקדימה בכחול. אני רוצה אבל להדפיס ולגזור להבות, ולשים על הדלת הימנית כשאני צובע כדי שישארו להבות כסופות שישתלבו יפה עם הגג של המארז. מי שיודע איך עושים להבות כאלה אני מאוד אשמח כי אין לי כישרון ציור ברמה כזאת. הבנתי שב- corel אפשר אבל אני לא בטוח, אין לי את זה, לחבר שלי יש דיסק של זה אז תגידו לי אם לבקש ממנו. תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי נמאס לי ונמאס לי מהרעש הנוראי של הקירור סטוק שכרגע בזמן עבודה שוטפת ורגילה נמצא בכ 62 מעלות בממוצע והמארז עוד פתוח! זה כבר הפך למטרד , אני חושב שגם הכ. מסך שלי זקוק למשהו בקיצור אני רוצה שקט ועוד פעם שקט מן המחשב וכמובן שאוכל לעשות לו OC קטן בעתיד המעבד כמובן מסוג אינטל סוקט 775 ואציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל ועדיף כמה שפחות כלומר נותן התמורה הטובה ביותר
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב כנראה לצערי הקניה של המחשב החדש תתעכב בגלל חופשה לאילת.. אז בינתיים אני רוצה קירור טוב למעבד כדי לעשות OC בקטנה.. המעבד שלי זה (Intel Celeron D 320, 2466 MHz (18 x 137 יש לי קירור סטוק עם טמפרטורה גבוהה של 60 בIDLE אז תמליצו על קירור טוב בסביבות ה150 שח..
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן הגעתי למסקנה שחם מידי במארז שלי וצריך לעשות קצת רוח אני שוקל לקנות את הדברים הבאים : 2 מאווררי 80 מ"מ חזקים, עוד 120 טוב, וקירור חדש למעבד AMD 64 שלי. הגעתי לדברים הבאים (שמתי דגש על ה CFM של כל אחד ואחד.. זה מה שצריך לעשות נכון ? CFM גבוה = יותר אוויר קר?) בכל מקרה אם יש איזה משהו להמליץ לפני שאני קונה אנא הגידו כעת 1 Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 16.5% 89 ש"ח 2 Vantec Tornado 80MM Case Fan 16.5% 178 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 243 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 438 ש"ח מע"מ: 72 ש"ח שירות UPS אקספרס עם שליח עד הבית כולל ביטוח : 47 ש"ח סה"כ: 558 ש"ח זה מ PANDAS. לא ממש משנה לי …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
(המפרט בצד) אז ככה כשאני בתדר 3Ghz עם ה Q9300 שלי אז יש הרבה קראשים ונפילות במחשב במשחקים או אפילו סתם ב Windows וכשהורדתי את התדר לתדר הרגיל לא היה לי נפילה אחת. הטמפ' של המעבד נמצאת על 28-35 במאמץ 35 אבל הליבות על 58-62 כל הזמן בדקתי בביוס וב CoreTemp ואני בביוס הכי מעודכן. אני משתמש ב AC Freezer 7 Pro לא העלתי מתח לשום חלק יכול להיות שזה בגלל זה ? בדיקה עם OCCT -> http://www.yousendit.com/download/Q01Ic0w5R0YzS3J2Wmc9PQ מה לדעתכם הבעיה ? אגב הביוס שלי לא מראה את המתח של הרכיב אלא רק נותן להעלות אותו +0.1 אבל לא מראה את המתח ההתחלתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כל מה שאני עושה יש לי בעיות איתו , כל דבר שרק ניסיתי... 12X175 11X180 10X200 = המחשב לא עלה.. ניסיתי עם מתח של 1.95 עד למתח של 1.75.. הזכרונות שלי במצב Turbo = 7 3 2 cl - 2.5 מתח 2.7.. לפני זה , הם גם היו על : 5-3-2 cl - 2.0 ואפילו מתח 2.9 מסכים כחולים \ הודעות שגיאה \ יש לי כרגע רק את סימ סיטי 4 על המחשב , והוא פועל דיי לאט.. מה לעשות? כמה לשנות? agp - 66mhz Udma - disabled memory - 100% שהורדתי את הזכרון ל83 אחוז.. המחשב לא עשה לי פוסט. מפרט : epox8rdaplus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbond 400\3200 256 X2 (daul channel) Radeon9700 pro מארז מאוורר מאוד... בקשר לטמפרטורות.. שהיתי כמה זמן על 2250 מגה הרץ , המעבד במאמץ לא עבר את ה 45.. ועל 2000 מגה הרץ 41 מקסימום תודה...
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הprescot 3GHZ 478 שלי מקורר עם bigwater כבר שנתיים ודי נמאס לי למלא מים כל כמה חודשים. הסיפור מתחיל כשנגמרו לי המים בבקבוק והמים המיוחדים האלו עולים איזה 70-80 שקל. אני בכלל מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב אולי כדאי להחזיר אותו לקירור אוויר הבעיה היא שמתי שהחלפתי לקירור מים שברתי לו את התושבת למאוורר אבל יש לי לוח אם מת שאפשר לקחת ממנו תושבת וגם מאוורר . הנה רשימה שאלות שהם גם רשימת פתרונות פוטנציאלים שחשבתי עליהם - יש איזה מים יותר זולים שאני יכול להשתמש בהם ? - כדאי לי בכלל להתחיל לפרק את המחשב והלוח המת ולנסות לחבר את המאוורר של הלוח המת? - אני קצת אצלן ולא בא לי כל כך לפרק את הלוח ולהרכיב אותו מחדש (הרבה בלגאן בשביל הגרוטאה הזאת) . -האם יש קירור שיהיה תואם לברגים של הגוף …
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקשרתי לחנות אינטרנט ואמרו לי שהארדקנו לא יכול להיסגר אם הדלת רק אם אני שם אותו למעלה בכלוב כוננים הכי גבוהה י'עני ראשון.ואמרו בשני שלישי רביע חמישי שישי אין בעיה לשים והדלת תסגר. האם הם צודקים או שהם שקרנים? תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה עד היום הוא היה תמיד על 100% לא שמתי לב בכלל (3000RPM) עכשיו שבאתי לעשות OC סתם הסתכלתי וראיתי שהוא על MAXIMUM אז שינית לאוטומטי אבל הבעיה שהוא עכשיו בין 800ל1000RPM כל הזמן גם שהמעבד במאמץ והטמפרטורה של המעבד יותר גבוהה עכשיו אז השאלה שלי אם אפשר לעשות שהוא יהיה אוטומתי כמו עכשיו רק לקבוע לו מינימום נגיד 2000RPM ובמאמץ הוא יעלה ליותר מזה... יש לי לוח ASUS P5K SE תודק
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
CAATC0403SPMW אני בעיקר רוצה לדעת מהם יכולות האוברקלוק שלו. מצורפת תמונה מCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי ביומיים האחרונים המחשב שלי עושה ריסט באופן רנדומלי בעיקר כמה דקות אחרי הSTARTUP הטמפ מגיעות ל63C בליבה אחת ול59 בליבה שניה שאין מזגן בחדר) אחרי הרבה פירוקים הגעתי למסקנה שהבלוק קירור הסנדרטי שבה עם המחשב לא מספיק לקרר את הCPU וכמובן אחרי שהפעלתי את המזגן בחדר. על איזה בלוק קירור לCPU אתם ממליצים? האם NINJA 2 SCNJ-2000 או קירור למעבד תוצרת Scythe דגם MUGEN SCINF-1000 (המחשב שלי INTER E6300 1.8G) עם NVIDIA 6200 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שאני מביא בעוד כמה ימים ושמעתי מאיזה אחד שהHT בכלל לא טוב לאוברקלוק זה נכון? הנה המערכת משחב cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב אני פותח תר'ד חדש, מכיוון שהקודם חרוש מידי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354632.0 טוב אז הגעתי למקסימום או שאפשר עוד ? כשאני כבר מגיע בערך ל 720 לליבה 880 לזכרון והshade על 1850 הכרטיס כבר פשוט לא יציב... אז יש לי שאלה... האם לעלות מתחים ל כ.מסך דרך ה BIOS יעזור ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש סטיק חדש של 256 MB לאוברקלוק בשביל שיהיה לי Dual זה מה שנראה לי נחמד וגם במחיר ממש טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 רציתי לדעת אם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי מארז: Hec Compucase Ci-6a19 300W .. חשבתי להוסיף לו מאוורר קדמי לקראת הקיץ.. משהו עד 100 שקל... האם יש מצב לקנות מאוורר שקט ויעיל במחיר זול ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-