אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קראתי את כל האמור לעיל ויצאתי מבולבל. גם לי יש SP-94 ואני מחפש מאוורר אבל הדרישה שלי שונה. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט (וכמובן יקרר כמו שצריך) השקט חשוב לי לכן ספק כח קניתי של thermaltake xaser silet purepower 480W 2 fan APFC אז מה להחליט? איזה מאוורר רצוי (ללא הגבלת מחיר)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוהצ קירור למעבד (סקוט 775) אינטל P4 ועכשיו אני צריך משהו יעיל אבל קטן ושקט (קטן זואת אומרת שהו לא גדול מהקירור המקורי כי אין לי מקום במארז ראיתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 יש משהו יותר טוב בתקציב של 200 שקל
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלון, ובא לי להשקיע עליו ליופי, ואני מתלבט לגביי מה בדיוק לקנות (התקציב - 300 ש"ח): - Vantec Nexus NXP-301 Fan & Light Controller וזה כולל שני קתודות + SOUND ACTIVATED + מאוורר לד אדום . =315. -פשוט לקנות קתודה עם SOUN ACTIVATED +מאוורר לד אדום ואז נשאר לי גם כסף להוסיף כבלי IDE מעוגלים. מה אתם חושבים שעדיף?? האם הNEXUS טוב בכלל? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש ברשותי לוח GIGABYTE K8N Ultra-SLI, המציג שימוש במערך שבבים nForce 4. כידוע, מערך השבבים המדובר יכול להפיק טמפ' יחסית גבוהות, ולכן אני מבקש המלצה לגוף קירור. אני לא מוגבל מבחינת מקור רכישה, לכן אל תצמדו לקירורים הנמכרים בישראל בלבד. תודה מראש. :
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא הבנתי אף פעם את הקטע של האוברקלוקינג, הרי מערכת קירור סבירה לכרטיס מסך, נגיד כזאת עם מים, עולם כ-200 שקל לא? אז האוברקלוקינג שתעשו עם הקירור הזה, לא ייתן בדיוק אותם ביצועים כמו כרטיס מסך באותו תקציב כולל הקירור?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם C2Q Q6600 עם הביג טייפון של טרמלטייק השאלה אם יש קירור פסיבי שיכול לתת את אותה תפוקת קירור ואפילו יותר ללא מאוורר עליו אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה OC, יש לי מחשב חדש יחסית ורציתי להתחיל להתאים אותו לOC. המפרט הוא: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3L RAM: OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 4-4-4-15 X 2 VGA: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB HD1: Westren Digital WD800JD 80GB SATA 8MB HD2: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB DVDRW: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD CASE: HEC 6AR6 PSU: Cooler Master eXtreme Power Plus 460W OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64 כל הקירורים במחשב הם סטוק. אני רוצה להריץ OC דיי רציני למעבד, ולזכרונות. יש לי כמה שאלות. 1. איזה קירור מומלץ למעבד יש עד 300ש"ח ? חשוב שיהיה שקט. 2. הספק כוח שלי יספיק לOC רציני ? 3. מומלץ לקנות קירור לצ'יפסט …
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את הטרנספורמר שלי ובדקתי ומה שעושה את כל הרעש זה ה2 מאווררים שבדלת... אני רוצה המלצה ל2 מאווררים 80 שהיו שקטים וטובים... ואם אפשר שהיו עם לדים... עד מחיר 100 +-
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני יכול להחליף למעבד E6600 כנראה וחשבתי אם אני כבר מפרק את הלוח, כדאי על הדרך להתאים קירור שאולי יחזיק את הבובל'ה הזה באוברקלוק (מכפלה 9, באס 333 עם מתח 1.4v, או אולי באס 378 עם קצת יותר מתח) עם קירור פאסיבי. האם ה-Thermalright Ultra 120 Extreme יעמוד במשימה שכזו? או אולי קירור אחר שיש בשוק (אפשר גם להזמין מחו"ל) - אני לא כזה מעודכן במלאי העכשווי.. אבל אני רוצה לנסות לארגן פאסיבי, נמאס לי מהרעש.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי ב-Stickies אך לא מצאתי אזכור בנושא. רציתי לדעת מה הדעה הכללית בנוגע לקירור הסטוק שמגיעים איתו מעבדים האינטל (לדוג' E8400 או Q6600 הפופולריים). האם הם סבירים בשביל להריץ את המחשב? האם ניתן אפילו לבצע איתם OC קטנטן? או שאתם ממליצים מיד לזרוק אותם בלי לחשוב פעמיים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-