אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מדריך ברשת למודינגים ללוח הזה? זה די דחוף לי, אז כמה שיותר מהר יותר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מערכת קירור למעבד עם צלעות קירור...? אני לא כלכך מתמצא אמרו לי צריך לפרק את כל המחשב ולהרכיב אותו מחדש... כמה אמורה לעלות לי ההתקנה בערך?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי עם עזרה מאח שלי המקרופין הזה קירור מים למעבד תוך 10 דקות http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחר ככמעט 5 חודשים שהמעבד עם אוברקלוק (1.86@2.52) ו35 מעלות במאמץ, עכשיו הוא 58 מעלות במנוחה. מה יכולות להיות הבעיות ומה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Volcano 7+ שאני דיי מרוצה ממנו (מבחינת קירור) .. אבל הדבר הזה עושה המון רעש אני רוצה לקנות את החבוב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm (או בשמו CNPS7000A-Cu ) עכשיו ראיתי בביקורות שיש לו כמה בעיות עם לוחות אם מסויימים יש לי לוח EPoX 8RDA+ , מעבד AXP2600 , וזיכרון 512 .. האם אני יכול לרכוש ולהכניס בבטחה את ההיטסינק ללוח הזה ? ואם לא .. אז תוכלו להמליץ לי על היטסינקים טובים ושקטים ?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשתי OC למעבד שלי (Q6600).. יש לי את הקירור Scythe Ninja.. לפני שעשיתי OC המעבד במנוחה היה על 26 מעלות.. ואחרי שעשיתי OC (ל2.9GHZ) הוא עמד על 32~34 מעלות.. עד כה היה לי XP.. ואז עברתי לויסטה ואני רואה שהOC בוטל!! אבל מה גם??? שהמעלות נשארו אותם מעלות (של הOC) ואפילו קצת עלו !! 37~40!! וזה בלי OC!! רציתי שוב לעשות OC והBOIS לא נותן לי לעלות את הFSB.. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
[וגם אם יש אפשרות לבטל את מצב ה-P-state של המעבד.] טוב אז זה עניין שמאד דחוף לי עכשיו כי כבר עוד כשעה אח שלי לוקח את המחשב ואני רוצה לתת לו אותו מוכן. חשבתי פשוט להעלות את הבאס מ-266 ל350 עד 400 ולהעלות את מתח הליבה ל-1.4 אבל אני לא יודע איך זה אמור להשפיע על הזכרונות ואם אני צריך לשנות להם את המתחים תזמונים? - כרגע הם על יחס 2/3 ובתזמוני 5-5-5-15 לפי ה-PSD. אלה הזכרונות-http://www.gskill.com/indexen.html 2x512 F2-6400CL5D-1GBNQ חשוב לציין שאני גם משתמש בקירור מקורי ולא מתכוון לשדרג אותו כך שאני מחפש משהו בתחום הבטוח לקירור הזה ולא לשבור שיאים. תודה, הריפר
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגמים החדשים של יצרן אמצעי הקירור הנ"ל, איפה לקנות בזול? כמו כן אני מחפש מי מוכר את ספקי הכוח השקטים של THERMALTAKE VOLCANO 7 Zalman CNPS6000-Cu CPU Cooler מחירים?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
?? תודה
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הצ'יפ.אבל מה שקורה זה ש"החכמים" ב-GB לא חשבו שאם יש כרטיס ארוך אז הוא יושב בדיוק(!!) על הצ'יפ! השאלה שלי היא האם יש פיתרון?ומה קורה אם ח"וח הוא ישרף?מה אז?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי כאן אוברקלוק מקסימלי בלוח הפשוט הזה (הכי חשוב שהם באסוס רושמים שהוא טוב ל OC---חרטה גדולה) P5GCMX/1333 את הלוח הזה קיבלתי והמעבד E2180 , בקיצור לשאלה.......העלתי 2 תמונות בהפעלה בעומס רק מה שלא מובן זה שתוכנת הCPU-Z מציגה מהירות אחת והתוכנה השנייה orthos שעושה את המאמץ מציגה בשורה השלישית מלמעלהה מהירות מעבד שונה וזה קורה רק במכפלה 9 במכפלה 10 זה אותו הדבר תראו בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-