עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן הגעתי למסקנה שחם מידי במארז שלי וצריך לעשות קצת רוח אני שוקל לקנות את הדברים הבאים : 2 מאווררי 80 מ"מ חזקים, עוד 120 טוב, וקירור חדש למעבד AMD 64 שלי. הגעתי לדברים הבאים (שמתי דגש על ה CFM של כל אחד ואחד.. זה מה שצריך לעשות נכון ? CFM גבוה = יותר אוויר קר?) בכל מקרה אם יש איזה משהו להמליץ לפני שאני קונה אנא הגידו כעת 1 Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 16.5% 89 ש"ח 2 Vantec Tornado 80MM Case Fan 16.5% 178 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 243 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 438 ש"ח מע"מ: 72 ש"ח שירות UPS אקספרס עם שליח עד הבית כולל ביטוח : 47 ש"ח סה"כ: 558 ש"ח זה מ PANDAS. לא ממש משנה לי …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by qpalzm,

אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. יש לי עכבר אופטי עם לד אדום אני רוצה להחליף לכחול השאלה שלי זה האם יש סוגים מיוחדים של לדים שאני צריך לשים? או שכל לד רגיל בצבע כחול יתאים? ד"א יש לי את העכבר בידיוק הזה http://www.linkitch.dk/Guides/Mouse-mod/Mouse.htm ואני הולך לפעול לפני המדריך הזה אם למישהו יש משהו לתקן או להוסיף בבקשה להגיד תודה

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  4. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אני רוצה לנסות שוב לעשות OC ויש לי שאלה אני רואה לפעמים במפרטים שאומרים אם אתה רוצה לעשות OC תיקח את הלוח הזה אם לא אז את זה או אותו הדבר אם זיכרונות..!! אז אם אני רוצה עכשיו לעשות OC ( שניסיתי כבר בעבר וכשאני הגעתי ל 1.9 GHZ ,המעבד שלי הוא 1.8 GHZ, המחשב קרס לי :\ ) איך אני יוכל לדעת שהזיכרונות והלוח אם והכל יעמדו בעומס ?!?!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by TheBlackTulip,

אני רוצה לקנות את אחד ההיט סינקים שלהם SLK 600 800 או ה 947 מאיפה אפשר לקנות?! תנו קישורים לאתרים שמוכרים ולא כמו פנדה שאף פעם אין להם מלאי או סימפל טק שמפציצים במחירים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by falxori,

שלום... תוך כדי הרכבה של המחשב החדש שלי הידקתי קצת יותר מדי את הבורג של הטוני טאוור והראש שלו נשבר... הוא עדיין יושב די טוב על המעבד אבל זה לא טוב כמו שזה אמור להיות. מה שרציתי לשאול (חוץ מדעות האם זה יחזיק בסדר על שלושה ברגים) 1) איפה אפשר להשיג בורג חלופי (יבואן או סתם בורג כללי שיתאים) 2) אם למשהו במקרה יש בורג כזה (זה מגיע עם עם ברגים גם ל 755 וגם ל K8 ) מיותר, אז אני מאוד אשמח לתרומה... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by carock,

לפי הנתונים באתר שלו הV1 מאוד מאוד שקט.. האם הנתונים אמתיים?(16-24DBA) http://www.thermaltakeusa.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/speci.html

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

11. Started by Axel Foley,

יש לי לוח אם אינטל Sorento 945GNT. אני מעוניין לעשות OC קטן לנסיון ולא יודע איך להתחיל (בביוס אני לא מצליח לשנות שום דבר) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by the ultimate,

היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. מדובר במעבד: Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Northwood, A80532 2659.92 MHz (original: 2667 MHz) 132.99 MHz (original: 133 MHz) לוח אם: Asus P4S533-MX כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) זכרונות: DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) המעבד שלי כרגע על 18-19 מעלות במצב מנוחה ולא עובר את ה25 שהוא עובד (משחק אנריל 100% CPU) המתח הוא: CPU Core 1.55 V +3.3 V 2.93 V +5 V 5.08 V VBAT Battery 2.03 V מה אתם אומרים שווה לעשות? ועד כמה אני יכול לשפר אותו? ולא אין לי שום ציוד קירור מיוחד.…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by liranss,

שלום שמי לירן כהן אני כר בראשון לציון... אני מעוניין לקנות מאוורר צבעוני למחשב.. אודה לכם עם תמליצו לי פה על אתרים טובים לקנייה בראשון לציון. חשוב מאוד שהחנות תהיה בראשון לציון תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by XMB,

אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. שמעתי שאין הרבה תועלת באוברקלוק אפילו ב e4300 בגלל שלרוב זה נפחת בגלל צוואר הבקבוק שעצם שאר החליקים לא עוזרים. עכשיו אני רוצה מחשב למשחקים וגם מחשב שאני יוכל להפעיל כמה תוכנות ביחד וגם שהתוכנות יעבדו מהר למשל סריקת וירוסים שיסרוק מהר האם האוברקלוק ב e4300 יעזור הרבה לזה ולשא הדברים ? או לא? בגלל צוואר הבקבוק {אני חושב להמהיר אותו ב oc ל 2.6} ומה שחשוב לי שיהיה הבדל עצום ולא הבדל קטן כי אם ההבדל אפילו בינוני אז אני לא מעונין באוברקלוק

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by shtrodel,

טוב אז בנתיים זה מה שהשגתי... core 545 MHz memory 1.279 יציב. טמפרטורות:מעבד 1 - 51 מעבד 2 - 49 תוצאות: 3DMARK 05 - 6947 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לפני שאני ממשיך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. ממולץ להשתמש באחרת ואם כן באיזו ??? או שהיא מספיקה??

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  20. יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …

21. ויגביל/יקטין את ביצועיו ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by MoMo-P,

אם אני בטמפ' 45-48 ללא מאמץ ובמאמץ מגיע ל-58 זה בסדר ?? או שהמקסימום המומלץ הוא 55 ?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

25. Started by OR007,

הרבה דברים מוזרים אי אפשר להבין במחשב ובכל הנוגע ל-O/C, קבלו דוגמא - המעבד שלי, שמסוגל לסגור בשקט תוצאה יפה מאוד, פשוט נתקע על -200X11 ב- Vcore - 1.8 (גבוה אני יודע, הוא דורש את זה) Vdimm- 2.9 Vdd -1.7 תזמונים - 8,4,4,2.5 הנתנונים האלו, שאמורים כביכול לסגור הרבה יותר עם המעבד כנראה לא איפשרו את זה, ניסיתי כל דבר אפשרי ושום דבר ב-205X11 פריים נופל אחרי 5 דקות, שב-200X11 הוא יציב 24 שעות. מיליון נסיונות ושינויים לא עזרו.. מה לבסוף עזר ?! החלטתי להזיז את הסטיק זכרון ל-DImm האמצעי ! (2) והפלא ופלא, יציב יפה מאוד ב-205X11 , אפילו בתזמונים נמוכים יותר, אולי גם ב-210X11 מישהו יכול להסביר את זה ? ולא, לא היה אבק בסלוט הקודם שהזכרון היה בו, בדקתי את זה כבר... פשוט מוזר :-X

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים