עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by roma,

שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by gal_il50,

אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה? (התכוונתי למערכות עם P4 2.4)

5. אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  6. 1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  7. יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by BONO,

שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by ccc,

אני רוצה לקנות אותו יש לי איי אם די ואני קונה את הדגם של איי אם די מישהו יכול להגיד לי כמה תופסנים יש להיטסינק שלו? האם המאוורר טוב? והאם הוא שווה כשהוא משומש שלושה חודשים במחיר של 50 שקל תודה mj ???

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. Started by adamginz,

ההבדל במחירים בינהם זניח. הייתי רוצה הפעם ללכת על איכות , לא על מארז שאני לא יוכל להזיז בו את הידים.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by idan,

קראתי קצת במאמרים באתר החום של המעבד שלי 52 והוא עובד על 1.4!! הורדתי את המהירות שלו יש לי XP 2000 מה עלי לעשות יש לי את ה FAN רגיל ועוד 2 של 80 MM חשבתי לקנות את ה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD יש משהו אחר ממולץ ? אני מחפש משהו שקט והאם עלי למרוח את ה"גריז" על המעבד שוב... ואם כן מאיפה משיגים את זה.. עידן, שקצת מבולבל ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by frenzy,

אהלן אחרי שצבעת את המארז, אני מעוניין למרוח לקה כדי שהצבע יהיה מוגן ותהיה לו עוד שכבה וגם כדי שהוא יראה מבריק, אמרו לי לקנות צבע וניש, למישהו יש מושג היכן אני משיג את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. כל מה שאני עושה יש לי בעיות איתו , כל דבר שרק ניסיתי... 12X175 11X180 10X200 = המחשב לא עלה.. ניסיתי עם מתח של 1.95 עד למתח של 1.75.. הזכרונות שלי במצב Turbo = 7 3 2 cl - 2.5 מתח 2.7.. לפני זה , הם גם היו על : 5-3-2 cl - 2.0 ואפילו מתח 2.9 מסכים כחולים \ הודעות שגיאה \ יש לי כרגע רק את סימ סיטי 4 על המחשב , והוא פועל דיי לאט.. מה לעשות? כמה לשנות? agp - 66mhz Udma - disabled memory - 100% שהורדתי את הזכרון ל83 אחוז.. המחשב לא עשה לי פוסט. מפרט : epox8rdaplus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbond 400\3200 256 X2 (daul channel) Radeon9700 pro מארז מאוורר מאוד... בקשר לטמפרטורות.. שהיתי כמה זמן על 2250 מגה הרץ , המעבד במאמץ לא עבר את ה 45.. ועל 2000 מגה הרץ 41 מקסימום תודה...

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by ranyr,

אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by or_17d,

אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by SixKiller,

יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  20. תראו.. איך קוראים ללוחות האלה? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אל תתיחסו לחלקים..רק ללוח הלבן עם החורים..).. (הום סנטר ACE חנות אלקטרוניקה..וכו'..).. תודה לעוזרים!, רן!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by biodome,

היי חבר'ס אני יכול להחליף למעבד E6600 כנראה וחשבתי אם אני כבר מפרק את הלוח, כדאי על הדרך להתאים קירור שאולי יחזיק את הבובל'ה הזה באוברקלוק (מכפלה 9, באס 333 עם מתח 1.4v, או אולי באס 378 עם קצת יותר מתח) עם קירור פאסיבי. האם ה-Thermalright Ultra 120 Extreme יעמוד במשימה שכזו? או אולי קירור אחר שיש בשוק (אפשר גם להזמין מחו"ל) - אני לא כזה מעודכן במלאי העכשווי.. אבל אני רוצה לנסות לארגן פאסיבי, נמאס לי מהרעש.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  23. יש יעני מתח מהספק ואז כל מאוור מתחבר לשני.. יש 3.. זה טבו או שצריך ללוח אם או משהו?

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by gabi_y,

היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.