אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
פורים שמחחחח INTEL HT PRESCOT 2MB / 630 עם מחשב כזה מהי טמפרטורות העבודה? ומה הטמפרטורה המקסימילית שמותר להגיע אליה..? תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412839.msg3544622#new מבקש קירור שיתאים למטרה שהינה אוברקלוקינג כמובן שיקרר עד כמה שאפשר ויהיה שקט כמה שאפשר.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני ממש חייב שמשהו יסביר לי ממש טוב או ישים לינק למקום שמסביר ממש טוב (ורצוי בעברית), על איך עושים OC ל fsb , במה זה קשור ומה צריך להשיג בנוסף כדי לבצע את זה. חיפשתי על זה ואין לי מושג איפה למצוא על זה הסברים.. ???
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי מהרעש של המאורר מהספק כוח הזה, רועש כמו לא יודע מה ואני לא יכול ללמוד עם מחשב פתוח, שזה דיי מציק כי לפעמים אני כן צריך את המחשב בשביל לימודים. מכיוון שאני לא יודע איך מרכיבים מאורר של ספק ולא רוצה להסתבך אני נותן לחנות להרכיב לי את המאורר. החנות הכי קרובה לבית זאת FOXPC או SKYPC ולכן אני רוצה שתביאו לי משם מאורר סופר שקט . דרך אגב הספק שלי למי ששואל הוא OCZ STELATHXSTREAM 600W לאנשים שיבואו ויגידו תנקה את המאורר זה יעזור אז זהו שזה לא ממש עוזר. שמעתי ספקים אחרים ובכלל לא שמעו את המאוררים שלהם, כמו HEC 400TRT , TT TP600W אז אם אפשר המלצה על מאורר סופר שקט , תודה =] *מאורר 120MM מצאתי גם באתר 3DGAMEMAN ביקורת שבהמציינים שהמאורר מאוד רועש לינק: http://www.3dga…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד ורציתי לדעת איזה יותר כדי Q6600 או E6850 ?? אם הE6850 אני רוצה להגיע ל3.5 ואם הQ6600 ל3.2 אז איזה מבניהם כדי? הקירור למעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER. ASUS P5KC - GIGABYTE GA-P35T-DQ6 איזה לוח מבינהם עדיף? אני מתלבט גם לגבי הספק: OCZ StealthXStream 600W COOLMAX 650W SLI XEON
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקציב הוא 520-+ שקל ברצוני שהשילוש יהיה כמה שיותר שקט ואקטיבי אני ישן ליד המחשב כך ששקט חשוב לי וגם המחשב יכול להיות פתוח כמה ימים כך שכדאי שהוא ישרא צונן תודה
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
גבירותי ורבותיי, ;D ;D קבלו את המדריך המדהים ל בחירת מעבד ה athlon xp 1700+ שלכם, שיעניק לכם את התמורה הגבוהה ביותר לכספכם ;D תגובות יתקבלו בברכה http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp ותוצאות בפורום הבא: http://forum.isentral.com/index.php?s=9749919e6e1eba06947fab3f15e34a8e&act=ST&f=5&t=179&st=0 תהנו ;D
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ב EVEREST למשל - יש את הטמפ' של הלוח אם - לפי מה נקעת הטמפ' שלו ? יענו הלוח הוא גדול - מאיפה לקוח הנתון של הטמפ' ? ניחוש שלי זה אולי מהגשר הצופני או הדרומי ? או ממוצע של שניהם ? תודה לעוזרים. טל.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני לא יודע מה מהטפרטורות של המעבד של הכרטיס מסך לא מעניין אותי למה אני בנתיים עם 7600GS עד יום ראשון שאני יביא את ה 8800GT
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין מאוד מאוד לרכוש אותם אני רוצה לדעת איך הביצועים במיוחד לOC אני מעוניין לקנות 256X2 שיעבדו בdual ראיתי את הביקורת פה באתר ואני ממש מרוצה נראה לי שאני ארכוש אותם על בטוח והנה עוד ביקורת נחמדה: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_PC4000_1.html תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של אוברקלוק למחשב שלי... יש לדעתכם רעיון לאוברקלוק מורגש ובטוח מבלי לקנות אמצעי קירור נוספים בהתחשב במפרט זה: Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard INTEL PENTIUM 2.4C DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X 2 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB הבנתי שהלוח אם שברשותי הוא לא משהו ל OC, אבל שוב אני רוצה משהו קטן....לא גרידי.... תודה....
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum אני קונה ב COMP-IL…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לא משחה והידוק בתושבת, אלא מדבקות או סרט דו-צדדי, או לפחות דבק טרמי. היו פעם מדבקות תוצרת 3M . אם לא מדבקות, אז לפחות דבק טרמי בצורה נוזלית או עדיף משחתית שמתקשה ומחזיק את גוף מפזר החום על הרכיב האלקטרוני. עדיין יש? מי מכיר? היכן אפשר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-