אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
THERMAL RIGHT ULTRA 120 EXTREME איזה קירורים למעבד יש ברמה שלו בערך גם בטווח מחירים זהה הכי חשוב שיהיו באותה רמה לא פחות !
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ש לי 12CM שהמתח שלו מחובר ללוח והוא עושה רעש וזה מעצבןןןןןןןן אולי איכשהו במתח או משו כזה אפשר להגדיר אותו כי בלילה זה חופררררר
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז אוברקלוקינג זה בעצם "המהרה" (?) של רכיב מסויים במחשב אם הבנתי נכון. אם ככה, אז יש אפשרות ללא גוף קרור לבצע אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי? יש לי GeForce 6800 GT, אבל לא PCIE, אלא AGP. מישהו יכול לתת לי כיוון התחלתי או ליצור איתי קשר במסנג'ר/אייסיקיו/אחר כדי להדריך אותי? אני אודה על כל תשובה! תודה, שי.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 למערכת שבחתימה (רק עם לוח-אם Neo2). תודה.
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
[וגם אם יש אפשרות לבטל את מצב ה-P-state של המעבד.] טוב אז זה עניין שמאד דחוף לי עכשיו כי כבר עוד כשעה אח שלי לוקח את המחשב ואני רוצה לתת לו אותו מוכן. חשבתי פשוט להעלות את הבאס מ-266 ל350 עד 400 ולהעלות את מתח הליבה ל-1.4 אבל אני לא יודע איך זה אמור להשפיע על הזכרונות ואם אני צריך לשנות להם את המתחים תזמונים? - כרגע הם על יחס 2/3 ובתזמוני 5-5-5-15 לפי ה-PSD. אלה הזכרונות-http://www.gskill.com/indexen.html 2x512 F2-6400CL5D-1GBNQ חשוב לציין שאני גם משתמש בקירור מקורי ולא מתכוון לשדרג אותו כך שאני מחפש משהו בתחום הבטוח לקירור הזה ולא לשבור שיאים. תודה, הריפר
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש ליINTEL875PBZ והאפשרות שלי ל OC הם מקס 4% או AGP/PCI MOD שזה מקס 73.60*36.80 . (אם משהוא יכל להבהיר את העניין של ה)PCI AG הטמ'פ במחשב במעמץ הוא 40 למערכת ו 38 למעבד . פנטיום 4 HT 2.8 @2.9 צריך עזרה ...
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
זה המפרט שלי p4 2.6 m/b intel 865pe FSB 800 mhz 2 ddr ram 512mb 400 mhz ati radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את המהירות של המעבד ל3.2 ואת הבאס ל1000 אני יכול לעשות את זה בלי אמצעיי קירור? או בלי השקעה כספית גדולה? אם לא אז בקשה תגידו לי עד כמה אני יכול להעלות בלי לקנות מערכת קירור מתוחכמת
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
אז ככה אני צריך אץ עזרתכם בלמצוא אחד שיתאים ואלה התנאים: 1. קודם כל שיקרר טוב וחזק 2.שיהיה שקט( אבל עדיין חזק) 3. שהוא יהיה 120 מ"מ 4. שיהיה לו לד כחול (לא חובה יו בי) תודה רבה לכם!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות בלוק מים שמתאים ל RADEON 9700 ושיש לו חיבורים של 3/8" לא ראיתי משהו כזה בחנויות בארץ שבהן חיפשתי, וגם באתר של EMP לא היה. להביא מחו"ל עולה כ 300 שקל והייתי מעדיף לשלם פחות. בקיצור, מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ בלוק כזה ? תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים והמאורר של המעבד עושה לי חור בראש!!!! חשבתי להחליף תמאורר הראשי (מעבד) לשקט יותר!! תנו לי המלצות למאווררים והאם זה באמת יעזור!!! תודה רבה מראש!! ולמי שרוצה לדעת כמה חור בראש זה עושה! אחרי בדיקה קטנה הוא עובד על 4600 RPM!!!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-