אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי אותו בעצמי (לקח לי איזה 5 שעות עד שהמחשב נדלק) והיום עשיתי לו קצת בדיקות טמפרטורה ובנצים- עשיתי לו פעם אחת Super Pi והוא חישב את זה ב14 וקצת שניות.. טוב? עם OC ל3.8 זה עובר את ה10? המעבד הגיע ל TJmax -95c בPrime95 אחרי כמה דקות אז הפסקתי אותו אחרי רבע שעה ב Idle הוא על 42 אז כניראה שההחלטה לקנות טרמלרייט 120 X הייתה נכונה (זה מגיע לחנות עוד שבוע) האם הטמפרטורות האלה נורמליות? עד כמה הטמפרטורות עוד יכולות לעלות אחרי הרבה זמן של עומס? האם כדאי לעשות לו OC ל3 GHZ בינתיים? בביוס ראיתי C3/C6/C7 state מה זה אומר? עשיתי לזה דיסאייבל.. לזה וגם לC1E (אבל השארתי את הEIST) הפעלתי גם 3DMARK06 והייתה לי תוצאה של 15545 (קרוב ל5000 במעבד) הת…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אממ, היי. אני מחפש מאוורר לקירור המעבד (AMD XP2500), וממה שקראתי בארץ, המאוורר Aero7+ של CoolMaster הוא הכי מוצלח, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ. יש למישהו מושג אם הוא נמכר בארץ ? אם כן, איפה ובכמה ? אם לא, יש לכם המלצה למאוורר ? (עדיף עם לינק לחנות אפילו ) ת'ודה. אביחי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
זאת אומרת, במאוורר 60mm, מה 60mm? הרדיוס/קוטר/רוחב? שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה להיות בטוח ;D
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd64 3000 הוא נורא רועש מהתחלה אמרו לי שזה בגלל שככה זה המאוורים למעבדים של 64 (המאוור מקורי של AMD) הציאו לי קירור פאסיבי אמרו לי שזה לא עושה רעש אבל לא הסבירו לי בידוק מה זה ומה זה עושה ועם זה טוב וכל זה....מישהו יכול בבקשה להסביר לי על העניין הזה של הקירור פאסיבי והעם זה דבר טוב.........וגם לתת לי הצעות לקירור פאסיבי טוב.....תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פירסמתי במדור מפרטים את המפרט ואני מתכנן לעשות לו OC עכשיו השאלה שלי איזה קירור אני צריך למארז ולמעבד?. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤995 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤320 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤296 מארז: N…
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בדקתי שבתוכנה speedfan טמפרטורות ויש שם סעיף שנקרא internal temp ורשום לי שהחום של הדבר הזה זה 95 מעלות ושזה חם. שאלה ראשונה מזה הדבר הזה? והשניה מה אפשר לעשות בנושא הזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור? והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס.. תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה.. צירפתי תמונה.. ב-EVEREST ו-CORETEMP הטמפ' אותו דבר.. וב-SPEEDFAN היא קטנה ב-10 מעלות.. מה הטמפ' הנכונה ? ה-BIGTAYPHOON שלי ב-100%.. 1900RPM... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
המצרכים: 1. דלי מים גדול 2. מים - אפשר גם מים ירוקים(ללא זרם) למי שמפחד על המחשב, מעל 5 ליטר בערך 3. לוח אם ללא מארז 4. ספק כוח מומלץ בחום 5. ביגטייפון/כל קירור בומבסטי אחר בלי מאוורר. תמונה אחת שווה אלף מילים: ואני מאמין שהטמפ' שיהיו שם, יהיו טובות יותר מכל קירור אוויר [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות! תהיתי איך קירור הסטוק שמגיע עם האינטל CORE 2 DOU... 6600 האם הוא סולידי ? או שמומלץ להוסיף כסף עבור קירור אחר (יש לציין שלא הולך להתבצע OC... והבקשה בעבור קירור אחר היא להארכת אורך החיים של המעבד) אשמח לקבל המלצות לקירורים אלטרנטיבים אם בכלל צריך או שהסטוק מספיק.. אשר יתנו מענה קירור איכותי בתקציב נמוך ובתעדיפות גבוהה יותר משל קירור הסטוק! תודה מראש והמשך יום נעים !
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתי את הפריוויקט הזה בOCDB של האתר: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=145 ושמתי לב שהמתח הברירת מחדל של המעבד שצויין שם זה 1.5V אז רציתי לשאול האם כל ה 2100 באים ב 1.5V או שזה רק בגלל ששבטא JIUHB 0310?? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עשיתי כבר בעבר OC של 8*400 אבל אני רוצה לעשות עם מכפלה 9. אני על 360*9 spread spectrum כולם על DISABLE Pci-ex 100 זיכרונות 1:1 c1e disable אני על מתח 1.365 משו כזה, אני עכשיו יסתכל כמה בדיוק .. אני מעלה כל פעם ליבה אחרת נופלת בבדיקות. ב OC הקודם אמרו לי לשי מתח לגשר ועוד דברים לגשר .. אני לא מבין בזה בגשרים הכוונה .. אם תסבירו לי זה יחסוך לכם זמן =] אז לבינתיים מה לעושת להמשיך להעלות ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מאוד מאוד חשוב. אם יש חנות בנתניה או באיזור אשמח אם תביאו לי קישור אליה. אם לא אז מחנות אחרת גם טוב. תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב ביג טייפון על הלוח הזה... http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המחשב הוכנס למקרר , תמונות בקרוב.
-
- 61 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור חדש לכרטיס מסך, לא משהו יקר, בסביבות ה150 ש"ח.. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 6600GT AGP בהזדמנות, אני מחפש מאורר 80MM לא יקר, שלא יהיה רועש, אני מוכן להתפשר מעט על האיכות שלו בשביל השקט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-