אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט מצויין.מדוע אינני רואה את טפ' ה-HD?ומדוע כל מי שאני שואל אותו כמעט עם לוח של GB אומר לי שה-SYS אצלו זה 70 מעלות?כי חשוב לי לדעת בעת OC איזה חלקים עוד מתחממים,אם בכלל.
-
- 14 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס מסך זה? במידע וכן, איזה? איזה קירור אתם מציאים לי לקנות לאחד מהמעבדים האלו אם אין לי רצון לעשות OC בזמן הקרוב (אולי עוד שנה, שנתיים ומשהו לא רציני) תקציב - לא מוגדר. אין לי גם מושג כמה כסף עדיף להשקיע בקירור =/ ועוד שאלה... אם אני קונה גרסאות TRAY אז חוץ מקרור צריך גם מאוורר?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת באמת המון המון זמן שלא הייתי פה. הוותיקים שבינכם בוודאי שזוכרים אותי :-) בכול מקרה קיבלתי ליידים מערכת מחשב חדשה.. וכמובן מתוך חוש טבעי מתחיל האוברקלוק מפרט: i7 920 D0 gigabyte extreme x58 מערכת מיים של dangerden זיכרונות OCZ 3X2G איזה 8800GT ישן.. OCZ 600 EXTREME EDITION וכמובן מערכת גז בבנייה עצמית... -65 בבלוק ומינוס 18 מעלות בשיא העומס! (המעבד הזה חם בטרוף!!) בקיצור הינה תוצאה 4600MHZ עם כול ה8 ליבות ולא פחות מזה!! יחיאל http://valid.canardpc.com:80/show_oc.php?id=567767
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם אני ישנה את הזתמון של הזכרון שלי ליותר נמוך זה יכול לגרום נזק? ואיך אני בודק יצובות וכו' של הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני עומד לפני רכישת מחשב ואני חשבתי לקחת את המארז של HEC 6A19 , לאחר מכן הופיע המארז השני של אותה חברה ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה השוני בינהם ואיזה מהם עדיף לקחת. אגב, המחשב יהיה מורכב מפנטיום 4 ( 3C) או מAMD 3000 64, רדאון 9800 פרו , 512 זיכרון. האם מארז הזה מספיק טוב כדי להחזיק את המערכת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד ההיט סינקים שלהם SLK 600 800 או ה 947 מאיפה אפשר לקנות?! תנו קישורים לאתרים שמוכרים ולא כמו פנדה שאף פעם אין להם מלאי או סימפל טק שמפציצים במחירים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם משהו מוכן לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
התקשרתי לחנות אינטרנט ואמרו לי שהארדקנו לא יכול להיסגר אם הדלת רק אם אני שם אותו למעלה בכלוב כוננים הכי גבוהה י'עני ראשון.ואמרו בשני שלישי רביע חמישי שישי אין בעיה לשים והדלת תסגר. האם הם צודקים או שהם שקרנים? תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם =] בזמן האחרון כבר ממש התעצבנתי , והחלטתי שנמאס לי מהמאוררי 12CM הג'נריים שבאו לי עם המארז , ועם קירור הסטוק המעפן . בעקרון מה שאני מחפש אלו 2 מאוררי 12CM ( אחד מקדימה להכניס , השני מאחורה להוציא ) , משחה תרמית ( AS 5 , לא ? ) וקירור למעבד . אני אחד שבעקרון רעש לא ממש מפריע לו , ישנתי עם הדבר הזה שנה בחדר , אבל כבר נמאס , אז הייתי רוצה איזה משהו שייתן קצת שקט . תמונות של המארז אבל לא כ"כ ברורות , סליחה :( HEC 6A21 ) http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08555.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08556.jpg אין לי כ"כ מגבלות תקציב , אבל אני רוצה משהו במחיר סביר . לדוגמא חשבתי על BT VX , עם 2 מאוררי Arct…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות קירור יותר חזק מ הספארק 7 + אני לא יודע מה לקחת קירור אויר או מים אני רוצה לעשות OC רציני אני רוצה גם קירור שקט מה אתם ממלצים בקירור אויר למעבד אני שם את Thermalright CPU Cooler for Intel Socket 478 אני לא יודע רק איזה SF לשים למעלה?? ולמארז אני לוקח 4 SF יש מארז של THERMALTAKE עם שליטה על 4 FNS בקירור מים אין לי ממש מושג צריך המלצה על משהו טוב לא משנה המחיר רק שלא יעשה רעש אני צריך שהקירור יקרר את המעבד והגשר הצפוני ואולי גם את הכרטיס מסך 9800XT זהו אני מקווה שלא הגזמתי עם הבקשות שלי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-