אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מעבד Q6600 ולהמהיר אותו ל3 GHZ. אני צריך קירור למעבד. תקציב 180 שח עדיף פחות. בבקשה לתת דגמים שיש בFOXPC היות והמחשב נקנה משם. פרטים נוספים: לוח אם P5QL PRO מארז NZXT APOLLO ספק 500W של סיסוניק
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בניית מחשב חדש. המטרה שלי לבנות מחשב חזק אך לא מטורף, למשחקים בעיקר. כמובן שאני רוצה לבצע המהרה לכל החלקים, אך שוב לא ברמה מטורפת, ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה שלי ב"oc". יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותיכם המנומקות. כבר החלטתי שהמעבד -0 - יהיה intel e8400 stepping e0 אך אני פתוח להצעות. כרטיס מסך - יש לי gainward 8800gt. ספק- יש לי corsair 450v - אני יודע שהוא קצת חלש לשדרוגים עתידיים אך כרגע נראה לי שהוא מספיק טוב - תקנו אותי אם אני טועה. אני מאד רוצה גם שהמחשב יהיה שקט. מארז - אני מתלבט בין antec 900 ל antec p182. לוח אם - פה ההתלבטות הגדולה - ממה שקראתי כל סוף השבוע באינטרנט - ההתלבטות היא בין EP45-UD3P gigabyte ל asus P5Q-E .…
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
http://img5.imageshack.us/my.php?image=123qxa.jpg במנוחה זה עד 42-43
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שוב את המאוורר הכי טוב שמתחבר לקירור הזה בלבד ושנותן איוורור הכי טוב לקירור הזה נא לצרף סימוכין שמוכיח שמשכותב מבין
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נכון מכובד? ללא פתיחת מכפלה טמפרטורה במנוחה של מעבד 56 לוח 32 האם להמשיך? יציבות בינתים בסדר
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז.., היום נכנסתי לPCH, לפני כמה דקות.., וראיתי משהו חדש בעיינים.., קירור חדש.., וכמובן לא הייתי הכי מופתע שראיתי ששמו מנוע של מטוס סילון על ההיטסינק.. ;D אז מי יודע מידע על המוצר הזה.. http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm לא כי אני רוצה לקנות.., מידע כללי..
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום , יש לי 256MB זכרון DDR333MHZ. מאחר והמעבד שלי עובד על באס של 400MHZ , הזכרון עובד רק 266MHZ (בעיה מעצבנת ומוכרת). השאלה היא , אם אני אעלה את ה FSB , כדי שהזכרון יעבוד על 333MHZ זה יפגע בו (בגלל שהלוח מגביל אותו ל 266) או שכלום לא יקרה בגלל שזה זכרון 333 ??? ד.א - יש דרך להמהיר רק את המעבד , או רק את הזכרון? ד.א 2 - מה ההבדל בין מעבד A ו B ?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בספטמבר רכשתי רדאון 8500 תוצרת ATI מקורי בדצמבר רכשתי DIGIDOC ושמתי חיישן טמפ בסינק של המאוורר לפני כשעה הDIGIDOC ציפצף כמו מטורף כי טמפ הסינק עלתה מ 30 ל 60!!!! בעבר ארעו מקרים לא נעימים של שריפות מעבדי כ. מסך עקב תקלת מאוורר (GF2 MX BY POWER COLOR) מחר אקפוץ לפבל שיסדר לי את המאוורר או יחליף את הכטיס כי אני לא הצלחתי לנקות (אזהרה מוקדמת) בקיצור DIGIDOC שווה את ה350 ש"ח שמנטר 8 מוקדים ומפעיל מאווררים בהתאם
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במארז שלי ישנה בד"כ טמפרטורה גבוהה, אולי משהו לא טוב במערך המאווררים? זה הולך ככה: 1. מאוורר מאזור הסידירומים התחתון מכניס אוויר. 2. מאוורר מאחורה באזור עליון מוציא אוויר. 3. ספק באזור עליון אחורי מוציא אוויר. 4. מאוורר 80ממ על צ'יפסט. 5. כל השאר מעבד, כרטיס מסך... האם זה סידור אידיאלי?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-