אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תגידו זה נראה לך חם מדי???????? יש לי AMD 2000 PALOMIO עם SF 2... ומה זה בדיוק TEMP 3??? ואיך אפשר לדעת למה זה 83!!! מעלות!!!!! אולי זה הכרטיס מסך?????? אבל יש לי גיגה בייט ואין להם הרי מד טמפ'....
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום , יש לי 256MB זכרון DDR333MHZ. מאחר והמעבד שלי עובד על באס של 400MHZ , הזכרון עובד רק 266MHZ (בעיה מעצבנת ומוכרת). השאלה היא , אם אני אעלה את ה FSB , כדי שהזכרון יעבוד על 333MHZ זה יפגע בו (בגלל שהלוח מגביל אותו ל 266) או שכלום לא יקרה בגלל שזה זכרון 333 ??? ד.א - יש דרך להמהיר רק את המעבד , או רק את הזכרון? ד.א 2 - מה ההבדל בין מעבד A ו B ?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. החודש חבר שלי מזמין מארה"ב מערכת קירור מים (קרוב משפחה שלו מגיע משם) והוא רוצה נוזל איכותי אך שגם יגיב ל UV ממה שאני יודע נוזל איכותי זה נוזל קירור לרכב, ובנזולים שמגיעים לאולטרה אני מכיר רק את הנוזל של TT. יש לכם איזה רעיון בשביל לקבל גם איכות וגם תגובה לאוטרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למעבד וגם לכרטיס..! בעזרת השם! יש בעיה אני רוצה לעשות אני רוצה ללמוד אני לא יודע מאיפה ללמוד קראתי תמדריכים שיש באתר וזה לא מסביר איך עושים אלה רק מידע כללי..@ אני רוצה לדעת איך עושים : אם מישהו יוכל לעזור לי באונליין כאשר אני יעשה את זה זה יהיה יותר טוב ופחות טעיות שלי@! תודה זה מה שאני מתכוון לקנותת! PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 512K 1100 ¤ 1 ABIT IS7-E 490 ¤ 1 או Epox EP-4PDA3I Intel 865PE [ 510 ] ¤ 1 WD 200/7200 SATA 8MB 870 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB [256BIT] [R360] 1500 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 512MB A-DATA 400MHZ [KSP] 490 ¤ 2X או 512MB A-DATA 500MHZ [KSP] 610 ¤ 2X הזיכרון והלוח אני מתחנן …
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי עם ATI-Tool. אני לא בטוח שעשיתי הכל טוב...אז בגלל זה אני רוצה שתעזרו לי קצת, זו פעם ראשונה שאני עושה OC הכרטיס מסך שלי הוא Radeon Sapphire 9600SE לפני ה OC הוא עבד ב 324MHZ, ותדר בזיכרון היה 195.75 לחצתי על Find Max Core ואחרי כמה דקות על Find Max Mem, ועכשיו אני על 418.50MHZ, ותדר זיכרון 207 מה אתם אומרים? אולי עשיתי משהו לא בסדר בדרך? כדאי להעלות/להוריד תדרים? תודה על העזרה עריכה: המחשב נתקע והמסך נהיה שחור, אחרי ריסטסט שיניתי את התדרים ל 410MHZ ו 201.54, מקווה שזה יחזיק[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 16:03:18 אף אחד לא יודע לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
אני עוד כמה שבועות בערך הולך לקנות לי AXP 2400+ B, עם הלוח של אפוקס 8RDA+ ואני מקווה מקווה זכרונות 3200 cas 2 של קורסאיר. למען האמת, אני לא בטוח שאני הולך להשאיר את המחשב על אובקלוק, אבל מה שנראה לי דיי וודאי זה שבעתיד אני יעשה איזו אובקלוק. אולי אפילו אני ירצה לבדוק את הגבולות של המחשב מתי שאני יקבל אותו, ואם זה יהיה טוב אז אולי אני ישאיר אותו על אובר. עכשיו, אני דיי אובססיבי בקשר לקירור, זאת פעם ראשונה שלי שאני קונה AMD, ואני לא רוצה לשרוף משהו. וכן, אני יודע שזה לא נכון, ושהמעבד מותאם לעבוד במעלות יותר גבוהות משל אינטל, אבל עדיין, דעות קדומות אי אפשר לשנות, הם תמיד ישארו. אם לא בזכרון המודע אז בתת מודע. בקיצור, אני חשבתי על 2 פרוצדורות, ואם יש משהו יותר מתאים לי אז בבק…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עבדתי עפ"י ההנחיות שפורסמו כאן שמתי מעט (גודל גרגר אורז בערך) על מרכז המעבד ובאמצעות שקית נילון פיזרתי את המשחה לשאר האיזורים עד שבקושי ניתן היה להבחין בצבע המשחה. כנ"ל לגבי שארית המשחה שהכתימה את ההיטסינק. לעומת זאת באתר של AS ממליצים לשים מעט משחה על מרכז המעבד, להצמיד אליו את ההיטסינק ולסובב את ההיטסינק פעם אחת עם ונגד סיבוב השעון, מה שיוצר כתם של המשחה בצורת עיגול בגודל של איזור המגע עם ההיטסינק. לא ידעתי איזו שיטה עדיפה אז שילבתי את שתיהן. כרגע יש משחה שמפוזרת על כל איזור המגע של המעבד וההיטסינק (כמעט ולא מבחינים בה) ובמרכז יש כתם עגול. איזו שיטה עדיפה? מרחתי לפני יומיים ואין שינוי בטמפ' לעומת המצב הקודם. צריך להמשיך לחכות שהמשחה תיתפס?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בדיוק מתאים לפורום הזה, אבל אני שואל על מוצרים שמיועדים לאוברקלוקינג, אז בכל זאת.. אז ככה, איפה אני יכול לקנות את ה SLK-800 ? חיפשתי בזיגזג ובסימפלטק ולא ראיתי שהם מוכרים את ההיטסינק הזה.. אני מעדיף לקנות מ 2 החנויות האלו.. דבר שני, ההבדל ביצועים בין ה SK-7 ל SLK-800 עם מאורר SF2 הוא גדול ? אם אפשר לדעת את ההפרש במעלות, אז זה יהיה הכי טוב.. עוד שאלה, אולי מישהו יודע מתי הלוח 8RGA+ אמור להגיע לארץ ? כי אני דוחה את הקנייה של המחשב שלי בשביל הלוח הזה.. אם זה משנה, אני כנראה קונה מסימלפטק.. ושאלה אחרונה, אני עוד מעט הולך לקנות את המפרט הזה AXP 2400+ את ה 8RGA+ בתקווה שיגיע מהר ככל האפשר ו 512MB זכרון, וכאן הבעיה שלי, מה לדעתכם עדיף, לקנות Corsair CMX…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ASUS P5LD2 SE עם מעבד P-D 2.8 ואני רוצה לקנות מאורר zalman cnps 7700cu האם הוא יתאים למעבד וללוח ? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות OC להגיע בערך ל2600-2700MHZ ואם אפשר יותר אתם מוזמנים להגיד המעבד כרגע במנוחה עומד על כ30-32 מעלות עם מאוורר סטוק טמפ כללית 39-40 טמפ' של הכ. מסך 61-66 גשר צפוני 51 מעלות המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ Venice DFI LP NF4 Ultra-D OCZ PC4000 500MHZ BH5 1GB DUAL 512*2 GIGABYTE GF6800GT שכבר באוברקלוקינג לקלוקים של אולטרה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יוסי האחרי של הפורום הביא לי קישור מהאתר OC.net ששם מסבירים לי איך לעשות OC ללוח של (asus p5n-e-sli) כל השאר במפרט בצד. הגעתי ל3.2 בכיף אבל שאני מפעיל את המחשב אחרי שהגעתי למהירות הזו אני מתבקש להכניס דיסק של וינדוס כדי שהוא יעלה, הכנסתי את הדיסק אבל כלום לא קורה. ביטלתי את הOC והמחשב עלה בלי שום בקשה של דיסק. מה קורה פה? תודה ושבת שלוםם
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-