עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bilbo,

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. הי אנשים. אני עומד לקנות מחשב חדש וההתלבטות היחידה שלי היא בנושא קירור. כמה פרטים על המחשב, בגדול: מעבד AMD כפול ליבה, 3500, 64 ביט. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7800 GTX SLI (רק אחד בינתיים...) קיצר, בגדול, הכי טוב שיכולתי למצוא. הנקודה היא, שאני מתלבט האם לקנות WATERCOOLING או לא. אני _לא_ עומד לעשות OVERCLOCKING אבל עדיין אני מעוניין בקירור איכותי בגלל: 1. המחשב נמצא בבאר שבע והטמפרטורות די גבוהות פה. 2. המחשב עובד כל הזמן, ומנצל כמעט 100% כל הזמן מהCPU. חשוב לי גם שהקירור יהיה שקט, כי אני צריך להשאיר את המחשב דולק במהלך הלילה. אשמח לטיפים ורעיונות מה כדאי לקנות, בגדול קשה לי להגיד איזה תקציב יש לי, אני בטוח לא אשקיע 2000 שקל רק בזה, אז פשוט תתנו רעיונות תודה…

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  4. טוב הורדתי את SPEEDFAN, תוכנה נחמדה מאוד ולא מסובכת. הקטע שאני ממש לא מבין בכל הקטע של אוברקלוקינג קירור וכאלה.. אז כמה שאלות: מה ההבדל בין LOCAL TEMP לREMOTE TEMP??? למה זה כותב שיש כאילו 2 מאווררים?? (FAN01 ו-FAN02) מזה RPM?? והנה מה שזה כתב לי, תגידו לי אם זה טוב או לא: LOCAL TEMP - 29 C REMOTE TEMP - 34 C HD0 - 36 C זה טוב או לא?? וגם מזה HD0????

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. של ARTIC 5 rev 2 לא מתאים ב 100% הוא לא נוגע בזיכרונות או משהו כזה? מה הסיכוי לפתוח צינורות בדגם ה AGP של Sapphire (ספירה) תודה http://www.moshes.biz/forum/

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by matvey99,

לפני כמה זמן עשיתי OC למעבד שלי E4300 965P DS3 8800GTS320 2GB800MHZ ENERMAX LIBERTY 400 והייתה לי בעיה שבמקום שהביצועים שלי יעלו במשחקים הם ירדו בצורה מפחידה ( 5 - 10 FPS על הגדרות נמוכות ) אז אתמול כשהייתי בפאנדס דיברתי עם אחד הטכנאים וניראה לי שהוא מצא את הבעיה שלי.. כששאלתי פה מה אני אמור לעשות עם הזכרונות ב OC אז אמרו לי שבאופציה בביוס אני צריך לשנות שם ל 2 ואז הזכרונות שלי יהיו על 1:1 והטכנאי אמר לי שפיצלתי את תדר הזכרונות והם עכשיו לא פועלים אצלי על 800MHZ אלה על 400MHZ וזה מה שגורם לירידת הביצועים. אז אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה אני צריך לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by carock,

מהוא הקירור אוויר הטוב יותר?

9. נראה לי ממש הרבה, יש לי DFI 975X\G, ובקצב הזה אני אצטרך לקנות קירור כדי להתחיל OC... אשמח אם אלה שיש להם לוח כמו שלי יגיבו ויאמרו מה הטמפ' שלהם...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אוקיי שלום לכוולם ;D אני כותב פה אחרי שעשיתי שגיאה רצינית וקניתי בטעות מאוורר של זלמן והוא בכלל לא מתאים ללוח שלי (DFI). אז ככה : יש לי מעבד AMD Athlon 64 3500 וויצסטר...והלוח של DFI. אני צריך מקרר למעבד אך שיתאים ללוח. בדקתי על Xp-120 שך ThermalRight אבל הוא מתאים +/- כי הוא חוסם יציאת PCI-E...אבל יש אפשרות נוספת שהיא Xp-90.. מה אתם אומרים ? תנו עצות בבקשה :s05: תודה לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by rikimaru,

אז ככה בזמן מנוחה לפי EVEREST ליבת הכרטיס ב-57-59 מעלות, הזיכרונות ב- 67-70 מעלות, עכשיו בזמן מאמץ (עם משחק כמו SUPREME COMMNADER) הטמפ' קופצות: ליבה 87-90 מעלות וזיכרונות גם כן 87-90 מעלות שוב לפי EVERST, אני חייב לציין כי גם המעבד לא מראה טמפ' טובות מאחר ובזמן מנוחה הוא על 37-39 מעלות ובמאמץ על 44-47 מעלות שוב ע"י EVERST (בהתקנת המעבד השתמשתי ב-AS5), עוד דבר שמציק לי (מקניית המפרט שיש לי) הוא שלפי uGuru מאווררי המארז עובדים על 460-960 RPM (יכול להיות שישנה תוכנה לשליטה בהם?), האם זה מצב תקין?! לפרטים על האוורור שיש לי אז מדובר במפרט שלי.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by guykeren3,

להרכיב את הX2 לא מסובך נכון? מישהו יכול לתת לי הוראות בבקשה? הוראות על הרכבת הX2 ולא הS1.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אפשר לעשות OC למעבדי זרימה ? אני מנסה להפעיל את 3D MARK 06 וךא פועל לי מראה את המסך הקטן ולא ניכנס אך אפשר להפעיל ? כמה OC אני יכול לעשות עם 4670HD ? תודה רבה ויום טוב

15. אני לא מתכנן איזה OC קטלני, רק משהו בקטנה, אבל חשוב לי נורא שיהיה שקט מאוד, שאלתי במעבדה לגבי הזלמנים, הם אמרו, שלא בטוח שהם מתאימים לכרטיס הזה, איזה קירור הכי מתאים וכדאי, אבל לא מאוורר כבד מדי מארז: Thermaltake Eureka . תודה רבה. ושאלה נוספת: האם כדאי להזמין גם קירור לצ'יפסט, כי במחשב האחרון הצ'יפסט על ה-DFI היה מתחמם בטירוף. לוח אם- ASUS P5K-E WIFI-AP Intel® P35 chipset LGA 775 ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by yonir,

מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אהלן, יש לי amd 64 3000+ venice שעבר OC מ1800 ל 2200 עם מתח סטוק. שאני מנסה להעלות את הבאס מ245 ל250 המחשב לא עולה. הוא נתקע אחרי שהוא אומר לי שבשביל לעצור את האוברקלוק ללחוץ DEL. ניסיתי להעלות את המתח אבל זה לא עוזר. מישהו יכול לעזור? אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-K8NSC-939 והזכרונות של Kingston CL3 נב כמה תמונות מCPU-z [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

מה הטמפרטורה של Q6600 במאמץ. והאם הפריזר 7 יכול לשמור על טמפרטורות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הפריזר 7 האם הטוניק יוכל לשמור על טמפרות נמוכות של המעבד.ומה הטמפרטורה במאמץ ובמנוחה עם הטוניק האם שווה להשקיע 100 ש"ח בשביל הטוניק בשביל המעבד Q6600. ואיזה קירור ישמור יותר טוב על הטמרטורה של המעבד הטוניק או הפריזר 7

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. הזמנתי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤699 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 GeForce WINFAST GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1617 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤339 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤572 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤545 מחיר סופי: ¤5452 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בבקשה לא לתת הערות ביניים על בזבזנות וכו', אני שלם עם הבחירות שעשיתי, אני רק מבקש שתמליצו לי על קירור טוב ואמין למעבד שיכול להביא אותו לאוברקלוק של 3.0 ומעלה. חשבתי על TT MAX ORB אבל אומרים שהוא די רועש, צריך משהו חזק ושק…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by DeeKay,

האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by Gal_,

שלום,אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,אך אני לא יודע מה מומלץ יותר,מה מסוכן יותר ,האם אפשר לפתוח צינורות וכו'. לכן,פרסמתי את ההודעה הזאת,כדי שאתם תמליצו לי. יש בידי את התוכנה RivaTuner v2.0 RC 15.6. כ.מ: תודה,גל.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by gil_k,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב הוא חוזר להגדרות רגילות. רציתי לנסות לסמן את זה: http://www.up2.co.il/pics1/1/qfja8xm7k.jpg זה נראה הכי הגיוני, אבל לא סימנתי :-\ דיי פחדתי זה מה שצריך לסמן או לעשות משהו אחר? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

היה לי על המעבד גוף קירור של אינטל, זה שבא עם המעבד, ובמארז היו לי 3 מאווררים (אחד בצד, ושניים מאחורה). עשיתי קצת שינוי במארז והוספתי קצת דברים: גוף קירור למעבד - ארקטיק קולינג אולטרא טי.סי 4, והוספתי מאוורר מקדימה, מאוורר בגג במארז, החלפתי לספק עם מאוורר של 12CM, והוספתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך. אה וגם שמתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5. זה נראה לכם נורמלי שהטמפ' במעבד (מפרט בצד) ובמארז נשארו פחות או יותר אותו דבר?! (מעבד - 55-60 מעלות. מארז - 45-50 מעלות)

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  24. מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. שלום! לפני כמ הזמן המאורר של המעבד שלי הפסיק לעבוד ואני צריך לתת לו דחיפה קלה בשביל שהוא יתחיל להסתובב. ככה עשיתי עד היום. .. עכשיו לא משנה כמה אני אסובב את המאורר הוא בקושי יסתובב לבד, ואם כן לו מעל 1000-1500 סל"ד. זה מגיע למצב שכשאני משחק משחקים (לדוגמא SIMCITY4 - כן הי הלי התקף נוסטלגיה) הטמפרטורה של המעבד הגיע ל91 (!) מעלות והמשחק ממש קרטע. הטמפרטורה נלקחה ע"י הPROBE של אסוס. עכשיו אני רוצה לקנות HSF חדש: א. מכיוון שאני קונה מחשב חדש בקרוב אני מעדיף להשקיע כמה שפחות במחשב הנוכחי, ולכן עדיף את המאורר הזול ביותר שיעשה את העבודה. ב. לא יבוצע OC בכלל. הוא צריך לקרר את המעבד בסטוק (NORTHWOOD ב2400 מגה הרץ ו533 באס). ג. אעדיף שהוא יהיה כמה שיותר שקט. ד. המארז הוא די קטן כך …

• 8 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים