אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם . בעקבות הקבוצתית של R4 אני מחפשת מאווררי 140 מ"מ שקטים איכותיים ומומלצים למארז. נראה לי שרצוי שיהיו במהירות של 1200 סל"ד -[או לא פחות] אבל תקנו אותי אם אני טועה. למארז יש בקר מהירויות. איני יודעת אם כדי להשתמש בו יש מאווררים המומלצים יותר או המוגזמים. אשמח להכוונה בנושא. חשוב שיהיו במחיר הגיוני ולא מוגזם - עדיף כמובן כמה שפחות. כעקרון אין לי בעיה עם משלוח מחו"ל היה כמובן שהמחיר כולל המשלוח הינו טוב והקניה מאתר או מוכר אמין. יש כמובן עדיפות למאוורים בצבע שחור אבל עניין הצבע לא היסטרי. תודה מראש לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כולםם לעודד את בית"רררררררר!!!!!!!! :yelclap: מחר בערב כולם לעודד את בית"ר....
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם הכי יתאים לההמהרה בהתחשב בעובדה שאני לא פותח בינתים מכפלה amd 1600 1700 2000? 2100?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני קונה את הקיט הזה.... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829 יש למישהו המלצות עליו ? אבל רק למי שיש אותו אני חייב לדעת איך הוא
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
550W, ועם כפתור חיצוני להאצת המאוורר החיצוני מ- 1500RPM ל- 3000RPM, דבר שישפר את קירור המארז שלי באופן כללי. אני גם מתכוון להפנות את כל האוויר החם שפולט ה- Delta 68CFM לכיוון המאוורר הפנימי של הספק בחלקו התחתון, וכך להוציא את החום הזה מיד החוצה... מחיר הספק $186 פרטים נוספים: מעבד Northwood 2.0GHz overclocked to 2.5GHz עם הספק הנוכחי, אני לא יכול להגיע עם המעבד לתדר גבוה יותר מיכוון שהוא יציב רק ב- vcore של 1.85v הבעיה היא שב- vcore הזה הספק נופל ב- 12v + ל- 11.5v, ובנוסף גם ה- vcore לא יציב (תנודות בין 1.76v - 1.79v) התוצאה של שני הסימפטומים האלה זה נפילות של המחשב (cold reboots). אני מאמין שעם הספק החדש, אני אראה יציבות קצת יותר טובה אני אעדכן...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני צובע שוב את המארז..... הפאנל שלי שחור(כולל כפתורים,סידירום,פאן-קונטרולר,וכונן דיסקטים) על הדלתות והגג מודבק טפט כמו פרה......חחחחחחחח.....נגמר לי הצבע באמצע יש לי במארז חלון ותאורה אדומה אני מתלבט בין שני צבעים: שחור או כסף(אני צובע רק את הגג והדלתות)......... מה כדאי?? וישתלב עם כל הצבעים?? אם יש צבע שיותר עדיף תגידו........אני רוצה שיצא יפה....
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתכלו מחר אני קונה מאורר חדש למעבד Q6600 המאורר הוא Zalman CNPS8700 LED. עכשיו כמה שאלות.. 1.כמה סיבובים הוא עושה בדקת מאמץ ובדקת מנוחה כמו משחקים (Stranglehold,Need for Speed ProStreet,Call of Duty 4) 2.האם הוא מפסיק להסתובב כאשר הוא מרגיש שהוא הגיע לטמפ' רצוייה כמו ב-Thermaltake BigTyp ? 3.האם הוא עושה יותר רעש ממאורר הסטוק ? והאם הוא יותר טוב ממנו בהרבה מבחינת כל הדברים האפשריים ? 4.האם זה סיפור להרכיב אותו ? (ראיתי את המדריך שיש באתר) ואני יסביר כמה דברים. -המאורר הסטוק הגיע אליי עם משחה מוכנה מלמטה ככה שאני לא הייתי צריך לשים משחה טרמית. -שאלתי בחנות אמרו שאני צריך לקנות גם משחה אבל הבעיה היא שאני מפחד שאני יהרוס משהו (לא תהיה אחריות ברגע זה) -האם החנות תוכל למרוח לי…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אנשים , בבקשה לכל מי שיש לו גישה למחרטה ויכול לעזור לי בבקשה דברו איתי בפרטי/ICQ/מייל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לשחק prototype, ואחרי 10 דקות בערך המשחב התחיל ל"זמזם" לי... צריפתי שני קבצים: 1. בזמן מנוחה. 2. בזמן השחק. המחשב: Q6600, P35, 2 GB, 9600gt, מסך 22". מארז רגיל וללא קירור מיוחד. ללא OC. תודה רבה! צחי [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מחשב בן כשנה מפרט : מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 המחשב ממש רועש ומציק בלי לעשות משהו הוא על 65- 60 בשימוש בינני מגיע ל90 ובשימוש כבד מגיע לפעמים 100 + וקורס היתי צריך לשנות הגדרות צריכת חשמל לחיסכון שלא יקרוס הטמפרטורה המארז יחסית איכותי מגיע עם מאוורר קידמי גדול מאורר אחורי ואחד עליון (שנותק בגלל קול זמזום) ויש מאורר בסיסי של אינטל שמגיע עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להפתר מהרעש והתחממות..…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 ו2GB בתדר 800MHZ, עשיתי אתמול OC למעבד ל3.0GHZ, והכל היה יציב ועבד הרבה יותר מהר, היום הפעלתי את המחשב, הוא נדלק יותר לאט והמשחקים בקושי זזים. הנה הנושא הקודם שלי שתראו מה עשיתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299642.0
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ על 2080 מגה הרץ במקום 2000. רשום ב EVERESR אוברקלוק של 4 אחוז. למה? אני לא עשיתי כלום
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3422228,00.html מחשב של יושי מהתוכנית THE SCREEN SAVERS המשודרת בערוץ TECHTV ביס
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתכנן לשים את המחשב בארון סגור (50*65*34) כרגע יש פתח אוורור בגודל 26*5 בצד, בחלקו האחורי של הארון. האם פתח זה מספיק לאוורור בריא? אם לא, מה הפתח המינימלי הנדרש? (מערכת I7 עם GTX 260 ללא OC) תודה
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכיב לאחי מחשב במכונית החדשה שלו אבל... יש לי את בעית המעלות עובדה: מכונית חונה בשמש יכולה להגיע ל100 מעלות. האם זה מזיק למחשב גם שהוא כבוי? ואם כן, איך אי יכול לקרר?
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול תאורתית... אם אני מרכיב מחשב בתוך מקרר (מיני - הקטנים האלו...) . נגיד שהטמפרטורה היא כמו של המקרר שיש לכל אחד במטבח... הכל אמור לעבוד טוב ? מבחינת טמפרטורה כי הרבה פעמים במקרר נוצרים אדים שיכולים להפוך למים... ויש עוד כמה דברים שאני חושב עליהם שלא 100% יעבדו "בתוך מקרר"... אבל....למישהו יש רעיונות..?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על מערכת קירור..... לשים את המחשב עצמו במקרר קטן. זה יכול ליצור בעיות? כמובן מקרר בלי כלום שיהיה רק המחשב.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא: Q6600 G0 עם קירור של AC FREEZER 7 PRO. לוח אם GB P35 DS3 זכרונות של CORSAIR 800MHZ רגילים. יש את התוכנה של ג'יגה בייט שדרך הווינדוס ניתן לבצע OC, האם כדאי ? ואיך עושים זאת ? או שכדאי לבצע OC דרך הביוס - גם כן איך עושים זאת ? בדקתי במדריך של האתר אך ללא כל הבנה. דבר נוסף, אני משתמש במע' הפעלה אולטימט 64BIT - הבנתי שTAT לא עובד בה משום מה... בכל מקרה, יש לי את SPEEDFAN לבקרה. תודה לעוזרים, מוטי.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני כשעה גמרתי להרכיב (פחות או יותר) את המחשב החדש שלי: Core 2 dou E6600 G-Skill 2GB 800MHz 4-4-4-12 Dual Channel ATI x1900XT 256MB VIVO Scythe NINJA PLUS GigaByte GA-965P-DS4 MAXTOR 7V250F0 (250GB SATA 2 16MB Cach כרגע אני בודק את הזיכרון עם Memtest86+ העלתי את תדר הבאס ל 350 המעבד עובד ב 3150 הזיכרונות ב 1050 !!! (אני מאד מרוצה מהם עד כה) עדכון: באס: 375 מעבד: 3366 זיכרון: 998 (הורדתי את המכפלה ל 2.66) אשמח לתגובות, הצעות, רעיונות....
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-