עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zZOROo,

עשיתי oc לכרטיס מסך שלי ועכשיו הוא על 63-64מעלות בלי לחץ האם הטמפרטורה הזו נורמאלית או שזה גבוהה מידי לי זה נראה גבוהה. פשוט מה שקרה שליפני זה (אחרי הoc) היה לי פחות בערך 55 ואז אני שיחקתי עם המאורר שלו וזה נהיה יותר גבוהה אז החלפתי קרור( קניתי חדש ושמתי משחה והכל)וזה עדיון נישאר גבוהה , החזרתי למהירת הרגילה וזה נישאר אותה טמפרטורה אני משתמש בתוכנה gpu-z לבדיקת הטמ'פ לסיכום : האם 63-64 בלי לחץ זה טוב

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by alexbmw,

אוי אני צעיר

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  3. שלום לכולם. אני משתמש בתוכנה MBM5 להצגת הטמפרטורה במארז וטמפרטורת המעבד. עכשיו לעייתים קרובות, במיוחד לאחר משחקי מחשב, התוכנה טוענת שהטמפרטורה של המעבד היא 66 מעלות צלסיוז, האם זה נורמאלי? המעבד שלי הוא AMD Athlon 64BIT 3000+ NewCastle (סוקט 754). עכשיו, יכול להיות שהתוכנה גם מזייפת, אני לא בטוח אם יש לי חיישן על המעבד או לא... מהי הדרך הכי מדוייקת לבדיקה הטמפרטורה במעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by zroytman,

היי. לא מצאתי התייחסויות למאוורר מהסוג שבנידון. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להגיד עליו משהו? (לינק לאתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=16&l2=66&l3=0&model=1446&modelmenu=1) בנוסף, אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט, ובשמחה אקבל המלצות. יש לי socket 775 , מעבד intel, לוח asus p5gpl. תודה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by pumbatal,

שלום למי שלא יודע אני מנהל מכירות של אייבורי בסניף ב"ש ובעזרת כמה חברים מפנדה מחשבים ומיטב החומרה הזמינה בשוק :-X 8) תוצאות 3DMARK06 וCPUZ http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=402297 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by J.a.C.k,

דוד שלי יבא בעוד כמה ימים את הGEFORCE2 שנתתי לו לפני שנה כדי לסחוט ממנו את המיץ יש לי מלא אפשרויות אך הינני רוצה להתייעץ אמכם נ.ב. צריבת FIRMWARE של GFORCE3 לא תיכשל עם הכרטיס? בתודה יבגני

7. Started by muki1234,

היי לכולם בעקבות ההמלצות בפורום קניתי את ה COMPUCASE 6A19 . קניתי גם מאוורר נוסף Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan . רציתי לברר איזה מאוורר עדיף לשים מקדימה ואיזה מאחורה, את ה Thermaltake או את המאוורר שמגיע עם המארז ? האם המאוורר הקדמי או האחורי צריך להיות חזק יותר (או שזה לא משנה). המון תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר??? Zalman CNPS7700-Cu או THERMALTAKE BIG TYPHOON

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.

10. שלום יש לי את המחשב הזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ANTEC SMART POWER 2 500W ומארז למי שמכיר של TT SVIKING אז ככה: הטמפ של מעבד 48 בערך הטמפ של לוח אם 40 ויש עוד טמפ של משהו שנקרא NB משהו כזה....(מה זה?) האם זה נורמלי? ועוד שאלה קטנה בקשר למארז... המארז בא עם שני וואסטים של מהירות למאווררים וגם כולל מסך קטן שמראה טמפ... עכשיו הוא מראה לי במסך שני טמפ: טמפ ראשונה היא 60 קבוע(לא זז) והשניה מראה טמפ 31... למה זה ככה? ועוד דבר קטן במארז בא חיישן טמפ...עכשיו לאיפה אני מחבר אותו??? יש רק חיישן אחד.…

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אהלן, הSPEED FAN לא מזהה את המאוורר במארז וגם כשאני מנסה להוריד את FAN1 & FAN2 ל0% הוא לא משנה את המהירות.. התוכנה לא משפיעה על המאווררים ולא מזהה.. מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. של ג'יגה-בייט.

13. Started by zolder,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  14. ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למעבד הצלחתי להגיע מ2ג"ה ל2.3ג"ה בלי להעלות מתח בכלל. בFSB של 115 והמחשב מאוד יציב אך אני לא מצליח להגיע ל2.4 במהירות הזאת עולה מסך כחול מהר מאוד! השאלה שלי היא האם כדאי לי להעלות טיפה את המתח בשביל לנסות להמהיר עוד? האם יש יותר סיכוי שאצליח להגיע ליותר או שהסיכוי נמוך? לפני האוברקלוקינג המעבד עבד על טמפרטורה של בערך 30c בזמן שימוש רגיל במחשב ובזמן מאמץ ממושך הגיע ל 52c מקסימום. אחרי האוברקלוק הטמפרטורות הם: שימוש רגיל: בסביבות 40c מאמץ ממושך..: 60c מקסימום! האם אלו טמפרטורות גבוהות מדי?? האם כדאי לנסות להעלות את מתח המעבד בטיפה או שלא כדאי? דרך אגב... אני מעלה את הFSB בעזרת התוכנה CPUCOOL מכיוון שבלוח אם שלי האפשרות נעולה משום מה להעלאת הFSB על ה…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אני באמצע להרכיב מחשב, שאני מתכוון להמהיר אותו, אבל לא חשובה לי מידת ההמהרה, אני רוצה בעיקר ללמוד איך להמהיר ואולי אם אני אצטרך אז להעלות קצת את הביצועים, אם אני אמצא את עצמי במצב שאני צריך. אז בעקבות שאלה בפורום אחר, חשבתי שיכול להיות שאולי הזכרונות לא יתאימו למשימה? מדובר בזכרונות של קינגסטון DDRII 800 (שני סטיקים של 2GB) סטנדרטיים לחלוטין. אני אוכל להמהיר ככה את המערכת? המהרה כלשהי, לא משהו דרסטי או כבד. (אגב, ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי תשובה... וגם לא בדביקים, מצטער אם אני חוזר על משהו שנשאל פה כל יומיים)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by סער_שי,

לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום , יש לי 256MB זכרון DDR333MHZ. מאחר והמעבד שלי עובד על באס של 400MHZ , הזכרון עובד רק 266MHZ (בעיה מעצבנת ומוכרת). השאלה היא , אם אני אעלה את ה FSB , כדי שהזכרון יעבוד על 333MHZ זה יפגע בו (בגלל שהלוח מגביל אותו ל 266) או שכלום לא יקרה בגלל שזה זכרון 333 ??? ד.א - יש דרך להמהיר רק את המעבד , או רק את הזכרון? ד.א 2 - מה ההבדל בין מעבד A ו B ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by שורטי,

קניתי מארז חדש ורציתי לדעת איפה למקם כל מאוורר איזה גודל הוא צריך להיות והמלצה לדגם (אם אפשר) זה המארז:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5489 ואלו הם הגדלים: עומק: 580 מ"מ רוחב:210 מ"מ גובה:480 מ"מ

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  20. הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  21. חברה אני מנסה לעשות אוברקלוק ל שתי ג'גה הרץ(עם לוח אם חדש asus a7n8x-x).אבל הוא לא יציב,אני לא קולט מה קורה?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by vsnet2003,

אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by gshhar,

איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. 6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by sambusak,

שלום. לא מזמן, ראיתי תאור כיצד להוסיף תאורה לתצוגות של HARDCANO II. מישהו אולי יודע היכן זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים