עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OverclockedMyToaster,

אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 . יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-* את שאר המפרט ניתן לראות בצד. חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה: הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז. http://tms.co.il/product/3013 ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה. מה דעתכם? …

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by fesh123,

היום או מחר, אני אמור לקנות את המחשב שלי. עכשיו אני מכין שינויים אחרונים, אז כשדיברתי עם חבר הוא הציע לי לקחת במקום הזכרון- GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory http://www.pch.co.il/docs/pd-1483740607.htm את הזכרון- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit http://www.pch.co.il/docs/pd676151441.htm המערכת שלי היא אינטל 2.4C, עם הלוח של אביט ABIT IC7 Intel 875P Motherboard. לפי מה שאני יודע, דואל גורם לאי יציבות של אוברקלוק, וכמה סטיקים גורעים מאוד מהיכולות של האוברקלוק. אז השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת סטיק אחד ולעשות אוברקלוק מוצלח, או לקחת שני סטיקים ואז יש דואל, והאוברקלוק לא יהיה כל כך יעיל. (אני בטוח עושה אוברקלוק…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום ! אני מעוניין לרכוש סט היטסינקים עבור זכרונות הכרטיס מסך, זאת במטרה לעשות אוברקלוק לזכרונות. איזה היטסינקים יתנו לי את התוצאות הכי טובות ? תודה, אלכס.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by shlomifounis,

איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. ממולץ להשתמש באחרת ואם כן באיזו ??? או שהיא מספיקה??

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם הטמפרטורות של המחשב במאמץ בסדר ... וגם רציתי לשאול אם כדי לקנות קירור חדש אם אני רוצה לעשות Oc למחשב המפרט e6300 asrock conroe xfire esata2 evga 7600gt 256mb 2gb 667(1gb+1gb) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. איזה מערכת קירור כדי לי לקנות ב200 שקל לכרטיס radeon 9600 pro בשביל לעשות oc מטורף ולצרוב את הביוס?!?!? :s05:

8. Started by Cyron,

אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  9. כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by cohenkobi1,

שלום, יש לי בעית חימום רצינית במעבד, הורדתי את התכנה fanSpeed, ואני רואה שם שהאוורר עובד על 30 אחוז, ניסיתי לשנות דרך התכנה וזה לא משפיע על כלום, אחרי הפעלה מחדש את התכנה המספרים חוזרים ל30 אחוז. מה אני עושה?? תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by hag911,

איזה תוכנה יותר טוב? ויש למישהו מדריך לפריים 95 כי אני לא מסתדר איתה. תודה !!!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by BONO,

שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אני עומד לקנות בפסח משחב חדש, מעבד p4 2.4 או amd Athlon barton 2500+, שעולים בערך אותו הדבר אני עדיין לא סגור על מי מהם. אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חלש יותר, כמו למשל athlon 1700+ שעולה שליש מהמחיר של השניים הראשונים ולעשות לו OC? אין לי הרבה ידע בOC, והשאלה שלי אם אפשרי להגיע עם ה1700+ לביצועים חזקים כמו של ה2400+ וה 2600+, ומה זה דורש (קירור, מהירות זיכרונות, העלאת מתח וכו') תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by SuB,

מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. מהיא הטמ"פ נכונה של המעבד? ומזה -system temp? http://img7.imageshack.us/my.php?image=temp4ld.png

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

איך מרכיבים עוד מאווררים על הנינג'ה אפשר לפי מה שאני רואה להרכיב עוד כי יש עוד חורים אבל רק עם הברזל המוזר הזה שמקבלים רק 2 עם הנינג'ה (2=מאוורר אחד) איך אני מחבר עוד מאווררים? תמונות בהמשך עריכה הנה תמונה: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/images/scnj1100p-main1_400.jpg

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by carock,

מהוא הקירור אוויר הטוב יותר?

23. נראה לי ממש הרבה, יש לי DFI 975X\G, ובקצב הזה אני אצטרך לקנות קירור כדי להתחיל OC... אשמח אם אלה שיש להם לוח כמו שלי יגיבו ויאמרו מה הטמפ' שלהם...

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Holography,

שלום, אני מחפש משאבה לקירור מים ..לחבר. המעבד הוא AXP 2800 Barton והמשאבה אמורה להספיק זרם רק למעבד. הבלוק קירור מים הוא Home made...ןצינורות בעובי 10 מ'מ תקציב פתוח אבל לא להגזים . תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by tomerezri,

היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.