אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תקשיבו , [ רק עכשיו נזכרתי בזה רציתי לפרסם אתמול ] קיצור אתמול אני פירקתי תקירור וזה ומנקה תקירור של המעבד שם משחה טרמית והכל טוב וזה .. והפעלית תמחשב והלכתי למכולת להביא שמן כזה למאוורים . קיצור אני בא וז מרגיש מזה חם במארז . נגעתי בקירור של המעבד והוא היה רותח !!!!! משהו כמה 50-70 מעלות !!!!! ואז ראיתי שהכבל של המאוור של הקירור לא מחובר !!!! יכול להיות קרה משהו למעבד ? ! [ דרך אגב המחשב לא נדלק . לא קשור לסיפור הזה ]
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש מאוורר מיוחד כשקונים מעבד BOX אקסטרים של אינטל אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר חשוב לי להשיג רק את המאוורר הזה ולא משהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אוקי לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי מאוורר עכשיו חתכתי לו איזה כבל בשביל לעשות משו ובסוף לא עשיתי(לא בעיה אני ילחים מחד וישים קצת שרינק.. פתחתי תמחשב בשביל לראות איפה המאוורר הזה אמור לשבת אבל לא ראיתי ממש מקום מתאים,הוא די גדול(120X120X3.8),ראיתי שאת המאווררים האלה בדרך כלל שמים בחלקו הקדמי של המארז,אבל גם שם לא ממש הצלחתי להבין איך להכניס אותו.. אחרך כך ראיתי שאולי אפשר לשים אותו במקום המאוור האחורי(לא של הספק כח...). איפה אני צריך לשים תמאוורר הזה?! ולאיזה חיבורים לחבר אותו?אם מישו יוכל להקיף לי בתמונות(בהמשך).. ובכללי המאוורר הזה בסדר? תמונות: http://www.coolerok.ru/photos/f10074.gif (אחת מהאינטרנט) המאוורר: איפה שחשבתי שאמורים לשים אותו: ה…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הלוח הוא Asus P5K המעבד Q6600 חיברתי את הכל היום והמחשב נכבה לי לאחר 40 שניות. הביוס הודיע לי על בעיית אוברקלוקינג הוצאתי את הג'מפר והחזרתי, אך ללא הועיל. כשהסתכלתי בהגדרות מתח ושעון מעבד ראיתי שהמתח על 1.025 ומסומן באדום! אני מפחד לשחק עם זה ולהרוס את המעבד, אז מה הפתרון הכי טוב? אני חושד שהבעלים הקודם שיחק עם המתחים של הלוח.. האיפוס של הג'מפר לא היה אמור לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לוח: GA-P31-ES3G זכרונות: 5-5-5-15 OCZ XTC 800Mhz Platinum Edition היי חברים , עשיתי OC למעבד מאכזב כי ב 3.3Ghz הוא כבר קורס. כרגע אני על 3.1GHz 12.5X248 יציב Burntest. הסקתי שאני צריך להתחיל להעלות מתחים בצורה מבוקרת , ולכן עשיתי זאת. אבל משום מה, הקריאת מתחים בתוכנות הנ"ל נשארת זהה כל הזמן. כאילו שאני לא באמת משפיע. הורדתי ב BIOS את System Voltage Managment ל- Manual. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לא חשוב כ"כ מי יותר שקט,אלא מי מקרר יותר טוב. זה או המקורי של אינטל,שניהם באותו מחיר 60 שח ,ואני צריך לבחור... תודה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי את הקירורים המומלצים (שקטים) בסטיקי,אבל אני לא יודע איזה מהם מתאים לי מבחינת ראיה לעתיד. האם ישנו קירור שיתמוך גם בתושבת העתידית? (AM2). הדבר הכי חשוב חוץ משקט בישבלי הוא הגובה,כי יש לי מול המעבד מאוורר הצד של הדלת ככה שאני מחפש משהו נמוך יחסית. תודה מראש! נועם נ.ב. בהתייעצות עם הצוות המהולל של ZZ הם המליצו לי על FREEZER 64 PRO אבל לא יכלו להגיד לי אם הוא גבוה מדי בשבילי...(13.5 ס"מ)
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תהיתי רבות לגבי מיקום של מאוורר 120 מ"מ באחורי מארז Compucase 6A19 בנוסף למאוורר זהה בחזיתו. במידה ומשתמשים בספק כח שמצוייד במאוורר 120 מ"מ השואב אוויר מתחתיתו לצינונו - לדוגמה FSP 350W-60GLN - האם התקנת מאוורר מתחתיו עבור המארז למעשה יכול לגנוב מהספק אוויר, כך שהספק יתחמם יותר והמאוורר שלו, כתוצאה מכך יגביר את מהירותו להגברת ספיקת האוויר כך שלמעשה נקבל מחשב רועש יותר ממה שהתכוונו תחילה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עזרה יש לי ביג טייפון סולידי ביותר, הרבה זמן שלא בדקתי טמפרטורות וכדומה.. אני רואה שהמעבד שלי ב IDLE הוא 40 מעלות אט'לון 64 3500 939 עם ליבת ניוקאסל חמימה ונדיבת מעלות... עכשיו עוד חורף ! הייתם ממליצים לשדרג את קירור המארז ? או אולי להחליף משחה טרמית ? (הביג טייפון מצוייד ב AC5 כרגע... יש לה בלאי גדול ?) תודה לעזורים והמשך יום מהנה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה דעתכם על הקירור המקורי שבא עם המעבד E6300 ... והאם שווה להשקיע בקירור אחר למעבד??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ויגביל/יקטין את ביצועיו ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קירור למעבד xigmatek hdt-s1283... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=699 קירור טוב יחסית לאינפיניטי?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-