אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום... תוך כדי הרכבה של המחשב החדש שלי הידקתי קצת יותר מדי את הבורג של הטוני טאוור והראש שלו נשבר... הוא עדיין יושב די טוב על המעבד אבל זה לא טוב כמו שזה אמור להיות. מה שרציתי לשאול (חוץ מדעות האם זה יחזיק בסדר על שלושה ברגים) 1) איפה אפשר להשיג בורג חלופי (יבואן או סתם בורג כללי שיתאים) 2) אם למשהו במקרה יש בורג כזה (זה מגיע עם עם ברגים גם ל 755 וגם ל K8 ) מיותר, אז אני מאוד אשמח לתרומה... תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני ממש אשמח אם למישהו יש רשימה או דבר כלשהו שיראה לי את התדרים של המעבדים בצורה הזו : לדוגמא E8400 333X9 בקיצור אני צריך מכפלות של מעבדים ( I7 , QUAD , C2D , DUAL CORE ) אם למישהו יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בדיוק מתאים לפורום הזה, אבל אני שואל על מוצרים שמיועדים לאוברקלוקינג, אז בכל זאת.. אז ככה, איפה אני יכול לקנות את ה SLK-800 ? חיפשתי בזיגזג ובסימפלטק ולא ראיתי שהם מוכרים את ההיטסינק הזה.. אני מעדיף לקנות מ 2 החנויות האלו.. דבר שני, ההבדל ביצועים בין ה SK-7 ל SLK-800 עם מאורר SF2 הוא גדול ? אם אפשר לדעת את ההפרש במעלות, אז זה יהיה הכי טוב.. עוד שאלה, אולי מישהו יודע מתי הלוח 8RGA+ אמור להגיע לארץ ? כי אני דוחה את הקנייה של המחשב שלי בשביל הלוח הזה.. אם זה משנה, אני כנראה קונה מסימלפטק.. ושאלה אחרונה, אני עוד מעט הולך לקנות את המפרט הזה AXP 2400+ את ה 8RGA+ בתקווה שיגיע מהר ככל האפשר ו 512MB זכרון, וכאן הבעיה שלי, מה לדעתכם עדיף, לקנות Corsair CMX…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לוח : msi k8n neo4 platinum 939 הקירור: AC Freezer Extreme לא מצאתי בדף המוצר את הלוחות שהוא תומך
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי ביומיים האחרונים המחשב שלי עושה ריסט באופן רנדומלי בעיקר כמה דקות אחרי הSTARTUP הטמפ מגיעות ל63C בליבה אחת ול59 בליבה שניה שאין מזגן בחדר) אחרי הרבה פירוקים הגעתי למסקנה שהבלוק קירור הסנדרטי שבה עם המחשב לא מספיק לקרר את הCPU וכמובן אחרי שהפעלתי את המזגן בחדר. על איזה בלוק קירור לCPU אתם ממליצים? האם NINJA 2 SCNJ-2000 או קירור למעבד תוצרת Scythe דגם MUGEN SCINF-1000 (המחשב שלי INTER E6300 1.8G) עם NVIDIA 6200 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, אז אני מקבל עוד איזה יום-יומיים תמערכת החדשה, לקחתי e8400 BOX, עכשיו השאלה שלי אם הקירור סטוק מספיק? או לקנות קירור? אני לא מתכנן OC כרגע.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ויגביל/יקטין את ביצועיו ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מעבד סלרון 2.4 מאורר אחד מכניס אוויר, מאורר אחד מוציא אוויר שתי מאוררים זורקים אוויר אחורה מכיוון הסידירומים והפלופי מאורר מכניס אוויר - סמארט פאן 2 מאורר על המעבד - ספארק 7 פלוס שפועל כרגע על 4.7 אלף סל"ד - רעש היסטרי מופעל דפדפן, וינאמפ, אייסיקיו - טמפרטורות סבירות של 43 מעלות איך שאני מפעיל סריקת וירוסים - 51 מעלות ! מה מי מו מה קרה למה איפה ?!?!? כולה סריקת וירוסים מה אתה מתרגש! למה 51 מעלות ? שאני מפעיל משחקים, זה על 53-54 מעלות... אבל אני יכול להבין אותו
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
עכשיו אממ אני מחפש מאורר 120MM עכשיו ראיתי פה בפורום אחרי חיפוש קל הרבה המלצות למאווררים של AC הם באמת טובים? ואם אפשר דגם מומלץ.. אממ חשוב לי מאוד שהוא יהיה כולו חיבור 3 פינים.. ולא חיבור מולקס 4 ועוד חיבור בנוסף רק לניתור לשם חיבור לבקר מאוררים אגב המאוורר ישמש לשם דחיפת אוויר למארז.. אגב ראיתי את המאורר הבא של Cooler master http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B12-E1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 האם הוא שווה את המחיר? מה זה שהוא מאלומיניום עושה אותו כ"כ טוב? בתודה,
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי יש לי מאורר שבא עם המעבד (פנטיום 4 אינטל 3 ג'יגה)מהתחלה הוא מרעיש עכשיו אני הולך להכניס אותו לחדר שלי אז החלטתי להחליף אותו ביותר שקט,על איזה מאורר אתם ממליצים לי שיתאים SOKET 775 ובמחיר סביר. תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ש לי 12CM שהמתח שלו מחובר ללוח והוא עושה רעש וזה מעצבןןןןןןןן אולי איכשהו במתח או משו כזה אפשר להגדיר אותו כי בלילה זה חופררררר
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-