אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח GIGABYTE K8N Ultra-SLI, המציג שימוש במערך שבבים nForce 4. כידוע, מערך השבבים המדובר יכול להפיק טמפ' יחסית גבוהות, ולכן אני מבקש המלצה לגוף קירור. אני לא מוגבל מבחינת מקור רכישה, לכן אל תצמדו לקירורים הנמכרים בישראל בלבד. תודה מראש. :
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי 2 וינדוסים XP XP 64 BIT הרגילה עולה לי ב 3.6 ו64 ביט עלתה לי ב 3.6 אבל פתאום יש הודעות שגיאה מסך כחול והורדתי אותה ל 3.4 ואז היא מוכנה לעלות?! למה זה ככה?! האם אני צריך לתת יותר מתח למעבד אני עככשיו במצבד 230*15 =3.415 על 1.400 וולט למעבד יחס 4:3 תיזמונים 5-4-4-8 עשיתי בדיוק למחשב עם כל התוכנות והכל עבר בהצלחה בסטוק וב 3.6 ופתאום הוינדוס לא רוצה לעלות ה64 אני מתככון!! ויש לי עוד שאלה אולי לשנות תיזמונים של הזיכרון ?! מה הכי מומלץ יציב שיתן לי מערכת יציבה ב 3.7 כי איתה לא הצלחתי לעבור 3DMARK05 בלי שיתקע( רק שירדתי ל 3.6 הצלחתי) מה אומר שזה התיזמון בעצם!? שמתי תמהירות של הזיכרון על הכי נמוך1.5 CAS LATENCY=5 RAS TO CAS=4 RAS PRECHARHGE=4 TRAS=8
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם שידרגתי את המעבד ל E6550 מה לעזזל קורה פה? קפיצה של 10 מעלות לפחות ועוד ללא מאמץ המעבד רץ על תדר חדש 1333MHZ עשיתי עידכון ביוס שכמובן תיקן את התאימות ללוח... אבל הטמפ' ממש בבעיה 42 מעלות ברגיל כמעט 70 עם ORTHOSX2 אם למישהו יש מושג אשמח לדעת(החלפתי למשחה חדשה שהשגתי מהתעשיה האוירית אמורה להיות פצצה) או כישלון של משחה? עוד מעבד מעפן ? לא יודע.... נ"ב עוד לא דיברנו על אוברקלוק :s05:
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
השאל בכותרת. לא משנה על איזה לוח אפילו על לוח בסיסי אל ASUS או גיגבייט.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכוון לקדוח היום ולהכין חור למאוורר בחלק העליון של המארז שלי היום בשביל ניקוז טוב יותר של אוויר..(כמו שמפורט במדריך באתר) השאלה שלי - איזה גודל עדיף? 80מ"מ או 120מ"מ? כידוע - מאווררי ה80מ"מ יותר מהירים ובעלי שטח פנים קטן יותר לעומת ה120מ"מ בעלי השטח פנים גדול יותר עם מהירות סיבוב נמוכה יותר... בכל מקרה אני הולך לשים מאוורר של TT... השאלה היא איזה גודל מאוורר עדיף לי לחלק הזה של המארז... תודה מראש על התגובות...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! א…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה דעתכם על הקירור המקורי שבא עם המעבד E6300 ... והאם שווה להשקיע בקירור אחר למעבד??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שוטטתי לי באתר של TR ונכנסתי לרשימת מחירים מומלצים של TR: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_a_price_list.htm לפי זה הסינק אמור לעלות רק 40 דולר, שזה בחישוב מהיר 180 שקל. אם משווים מחירים של סינקים אחרים של TR למחירים באתרים כמו פנדס ההפרש הוא בערך 40~ שקל... כלומר הקירור אמור לעלות בערך 220 שקל! אני לא יודע אם להגדיר את זה כיקר, אחרי הכל הזלמן עולה 180 והAC עולים 140-170, אבל הV1 מציג ביצועים מעולים... אבל למרות זאת הזלמן והAC באים עם סינקים לזכרונות... כלומר מי שירצה לקנות את הV1 יחד עם מאורר נוסף (נגיד קולרמסטר יפהפה) וסינקים לזכרונות שיתכונן להוצאה של 300~ שקל! שווה או לא?רק זמן יגיד. דעתכם? האם אתם מחכים לקירור? למי שלא קרה את הביקורת היחידה נכון לעכשיו …
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לקנות מחשב בחנות TMS שלצערי כמעט ואינה מספקת מעבדים בתצורת BOX ולכן אני נאלץ לבחור בעצמי את הקירור. אין לי ענין במחשב הכי שקט שיכול להיות אבל כמובן שלא יהיה רעש מוגזם, משהו ברמה של ה BOX. אני צריך המלצה לקירור בתושבת AM2 ו 775 תודה מראש לכל העוזרים אשמח לקבל הצעות למוצרים הנמכרים ב TMS.co.il
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בOC שאני מעלה את המהירויות מעל ל 445 בליבה ו 544 בזיכרון אני מתחיל ליראות ארטיפקטים בתוכנה במישחקים לא יש מצב שהיא מזייפת?!(ATI TOOL 0.24 BETA 7) הטמפ' במקס מאמץ בליבה 55 בזיכרון 50.. יכול להיות ביגלל שהזיכרון חם?או שזה סביר?(50 מעלות) או שזה הגבול של הכרטיס? >: זה התוצאה לבינתיים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=772405
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היום לסוקט 478 אין מבחר כזה גדול של סינקים יש את הסינק ה"חכם" שסיקרתם עם ה PCI וכל זה יש את הספארק 7+ שהוא בין האופציות היחידות הנורמליות שיש אצל זיגזג ויש את ה SP94 שהוא החלום של כל אוברקלוקר וכולם סוגדים לו.. אבל עדיין נשאלת השאלה מה בעצם ההבדל בשטח בין שתי הסינקים הנ"ל ראיתי שאתם מצליחים להשיג "תרומות" מחנויות, סינקים לבדיקה אם לא קיימת השוואה כזאת כבר (ולצערי לא ראיתי..) האם יש אפשרות שאתם תארגנו? מקווה שזה לא קצת חוצפה מצידי תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בתוכנת ניטור טמפרטורות פשוטה שנמצאים בה רוב הטמפרטורות שאני צריך לדעת..(חוץ מspeed fun שהכול שמה לא ברור) כמו nb pwm cpu gpu hd mb וכו'. יש חיה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לקנות קירור למעבד הנ"ל מה אתם מצעיים (לא קירור מים ולא חנקן) תקציב ~500
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מפתח צורת קרור חדשה למעבד נכון לרגע זה זה די סודי אך אני זקוק לעזרה כזאת שמעתי רכיב אלקטרוני וכאשר עובר דרכו זרם הוא גורם לקרור אני לא יודע איך קוראים לו ואני יודה מאוד למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לכרטיס קצת OC נורמלי הוא פשוט לא סוחב בOC הכי קטן אז שמעתי שאפשר לעשות וולט מוד לכרטיס ועם זה לשפר את תוצאות הOC הקטע שמצתי רק מדריך לחברה אחרת של הכרטיס וזה לא מתאים לכרטיס של לידיטק כמו שיש לי אז מי שיכול לתת לי מדריך לV-MOD לכרטיס של לידטיק 7600GT אני מאוד יודה לו תודה רבה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-