אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
O.K שדרגתי את קירור הסטוק שהיה ל Zalman VF700 cu והטמפ' אכן ירדו במאמץ בסביבות 10-12 מעלות. החלטתי לקחת את ה O.C שלי עוד קצת קדימה ובמקום 540/600 ( בסטוק מעבר לליבה 540 הכרטיס היה נופל ) העליתי ל 545/610 ואכן היה שיפור לא רע בתוצאה ב 3DMARK05 . החלטתי להעלות ליבה ל 550 והשארתי את הזיכרונות כפי שהם ולהפתעתי התוצאה ירדה מעל 200 נק' מהתוצאה האחרונה,החלטתי להעלות בעוד 5 את הליבה ל 555 ( זיכרונות כפי שהם ) ושוב התוצאה היתה נמוכה. הורדתי חזרה את הליבה ל 545 וזיכרונות העלתי ל 615 וראיתי שיפור קל בתוצאה . למה זה קורה הלא לפי השכל הישר במידה ומעלים גם את הליבה אמורים לראות שיפור מסיום לא נסיגה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד P4 3GHz Northwood כרגע הוא חם משהו בסביבות ה39 במנוחה ו50 במאמץ קיצוני. תמליצו על קירורים טובים למעבד.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה לכן אני שואל למקרה חירום. תחת Processor,בCore Voltage - זה בסדר שהוולט כל הזמן משתנה או שהוא צריך להיות קבוע?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 במהירות 1.6 גה"צ עם אוברקלוק למהירות 2.2 גה"צ. כיום יש לי את ה ThermalTake Spark 7- הבעיה איתו שהמאוורר שלו מאוד רועש ואני מחפש פתרון שקט יותר, אך לא מתאפשר על האיכות שלו. הדרישות שלי מהמאוורר התחליפי הם (לפי סדר החשיבות שלהם): 1) שקט 2) דחיפת אוויר טובה 3) תוספת לדים או קטודה על המאוורר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גם דבק טרמי בשביל ה RAMSINKS או שיש כבר משהו שבא עם זה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אני מתנצל מראש אם לא. המחשב שלי רותח קצת בזמן האחרון במיוחד הכרטיס מסך שעומד על 72 במצב לא מאומז וזה כי אין לי מאווררים על המארז עצמו בכלל. הייתי רוצה להוסיף כמה ויש לי איזה 3 מאווררים מיותרים בבית שהייתיר וצה להרכיב על המארז שיוציאו אויר חם אבל החיבור שלהם הוא כמו של חיבור מאוורר מעבד. ( כי אלו מאווררי מעבד האם אפשר לשים אותם איפשהו בלוח אם שיעבדו? או שאולי לגלף את החוטים שלהם ולחבר אותם לספק ישירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלתי אותכם שבוע שעבר בקשר ל 3dmark06 עד שאמרו לי שה 05 יותר מדוייק אז לכן החלטתי לשאול אם זה נורמלי . המעבד ללא אוברקלוק מפרט + תמונה מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכ. מסך החדש שלי, כל מה שמצאתי עובד רק עם חלונות XP או 2000 ד.א זה פתר את בעיות החום שלי!! סוף סוף! עכשיו הוא מגיע ל33 מעלות מקסימום וכל המארז קריר הרבה יותר!!!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
1)יש לי ac cooling לhd 4850 עכשיו ניסתי כבר כמה פעמים לגעת בו ולסדר אותו אבל אני לא יודע לפעמים אין רעש ולפעמים יש מה שקורה זה שהמאוורר לא מחובר ממש טוב והוא מתנגש קצת בתמוכים של המאוורר אם אתם מבינים ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזו אם להוציא את הכרטיס ולנסות לחזק את הברגים או משוה או לפנות למקום שקניתי ממנו את המחשב ולהגיד להם שיש בעיה(קניתי את המחשב לפני חודש ייתכן שאויל הם לא הרכיבו טוב ובגלל זה אני לא רוצה להתסבך ולהאשים את עצמי)אבל העניין זה שהחנות רחוקה ממני מה לעשות??? 2)לפעמים הכרטיס שלי לא מצליח להגיע ל900 מגהרץ שנאי עושה אובר קלוק המחשב פשוט עושה ריסט אבל הוא שורד עד 850 ככה למה זה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
מעבד 2533, 256 MB 1066, (המחשב של DOC) המעבד מגיע לנו עד 1783 מגה הרץ ללא העלת וולטז'. כשהעלנו דרגה אחת למעלה ל-2018 המחשב קורס, פעם אחת באמצע 3DMARK ופעם אחת בתהליך הפעלת החלונות. מה גורם לקריסה? אני מנחש שכניראה או הזכרונות או חוסר הוולטז למעבד. בביוס הרמה הבאה של הוולטס היא 1550 וולט. לעלות את זה? האם הדבר נכון? יש סכנה כלשהי? תגובות. בתודה MOOMOO עריכה: באס 145 מכפלה 19.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
הזמנתי לפני שבועיים את ה Thermalright HR 03 Plus ואיתו את המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm מפנדה. דיברתי עם נציג שלהם היום ומתברר שעם הגוף קירור אין בעיה והוא אצלם אבל יש בעיה בזמינות של המאוורר והם הציעו לי לבחור כל מאוורר 92 אחר שקיים אצלם. מכיוון שאני לא מבין גדול במאווררים אז אין לי כל כך מושג באיזה לבחור, הדרישות שלי נעות יותר לכיוון ביצועים מאשר לכיוון של שקט אבל שהרעש יהיה בגדר נסבל ולא איזה מכסחת דשא(כמו דלתא). לסיכום, אני צריך מאוורר 92 טוב ויעיל, לא חייב להיות שקט, בעל דחיפת אויר טובה ושיהיה קיים בפנדה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-