עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MegA^Mf,

Field Value CPU Clock 2820.50 MHz (original: 2667 MHz, overclock: 6%) Field Value CPU Alias Northwood, A80532 Field Value Motherboard Name Asus P4S533-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video) וטמפ' מאוד נמוכות במארז ובמעבד .. מעולם בחורף לא הצלחתי לעבור ת 30 C ... קירור ST של TT ... ומארז טראנספורמר .. יש מעל ל 6 מאוררים אני יודע שזה "פוטנציל לOC" אך הלוח אם ממש דופק .. אין לי אפשרות לנעול AGP\PCI אין אפשרות לשנות מתחים או מכפלה רק לשחק עם הבאס אני כרגע על 141\35 שהנורמל כמובן 133\33 ... כרגע המחשב מאוד יציב .. אך השאלה בעצם אם יש סכנות בזה שאין נעילה ואם אפשר להמשיך לעלות מבלי להתחשב בנעילה או שזה בעצם כן משפיע ואני לא ממש מבחין בזה. .. תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by menihen16,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  3. הורדתי לזכרונות שלי את התזמונים והמחשב עכשיו לא עולה וכל פעם שאני פותח אותו הוא מצפצף והווינדווס לא עולה!!!!!!!!!!!! כמובן שעכשיו אני מדבר ממחשב אחר....... בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות????????

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Quickly,

כפי שנאמר בכותרת עשיתי אובר קטן לכרטיס מסך 12% גם בליבה וגם בזכרון - core: 477.75 mem: 551.25 ושאני מנסה לעלות יותר נתקע לי המחשב או ה 3dmark וגם שניסיתי רק 10% זה נתקע לי קיצר זה נתקע בגלל שאני על קירור סטוק? והאם קירור לכרטיס מסך ישפר את זה? ד"א הוצאתי 5760 כאשר ברגיל אני מוציא 5200 (ד"א עם לא שמתם לב לכותרת asus x800xl) האם זה טוב יחסית לקירור סטוק או בכלל? תודה...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by iTK98,

אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by shlomifounis,

איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. ממולץ להשתמש באחרת ואם כן באיזו ??? או שהיא מספיקה??

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Thant,

הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Oranili,

פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432

• 13 תגובות
    • 617 צפיות
  10. איזה מערכת קירור כדי לי לקנות ב200 שקל לכרטיס radeon 9600 pro בשביל לעשות oc מטורף ולצרוב את הביוס?!?!? :s05:

11. אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by TermiNal,

איך הלוח הזה לאוברקלוקינג ? יש לי אותו ואני מתכנן לקנות SP-97 וטונאדו עליו עכשיו אני קונה גם מעבד Mobile 2200+ אבל הזכרונות שלי הם של Xerox = לא משהו \: אני עדיין אצליח לעשות OC חזק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by Cyron,

אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by drumtroll85,

רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by cohenkobi1,

שלום, יש לי בעית חימום רצינית במעבד, הורדתי את התכנה fanSpeed, ואני רואה שם שהאוורר עובד על 30 אחוז, ניסיתי לשנות דרך התכנה וזה לא משפיע על כלום, אחרי הפעלה מחדש את התכנה המספרים חוזרים ל30 אחוז. מה אני עושה?? תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by BONO,

שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by avivlevy,

יש לי את הלוח שבמפרט ואני צריך את התתוכנה שמראה טמפ'

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by or_17d,

אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by UBS,

שלום רב עשיתי ל 7800GTX שלי OC והגעתי ל 485@1360 וכל מגה הרץ יותר מזה נהיה לי ארטיפקטים הבנתי שעל ידי הגברת המתח אפשר להתקדם עוד עם ה OC ושיש 2 דרכים 1 פיזי VOLT MOD ו2 צריבת ביוס עם מתח גבוה יותר אני לא רוצה לעשות שינוי פיזי בכרטיס אבל רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לערוך את הביוס ואיזה מתח הוא אינו גבוה מדי ולא יסכן את הכרטיס תודה מראש

23. Started by חובב,

יש לי 9600 128 (אפשר להסתכל על המפרט)......המחשב מריץ לי את רוב המשחקים בלי יותר מידי בעיות ודי סבבה מבחינת FPS (ברוב המחשקים) אבל אני רוצה יותר.......אבל אני רוצה להשיג יותר FPS ......בצורה משמעותית...... OC יתן לי משהו ?...משמעותי או שלא כל כך שווה להתעסק עם זה?...... הכי הרבה שהגעתי זה 220 לזיכרון ו 350 (בערך )לליבה(ATITOOLS)......זה כלום ...יותר מיזה מתחילים הארטיפקטים...יש איזו שהיא דרך להגיע יותר מיזה?? תודה לכל מי שיעזור....

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????

• 11 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים